Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
megi ja ne dajem zbog krajnika a ni on nece vice uce uce -vruce a ono hladno njemu je hladno vruce. OTVARATEL VI PROZOR preko noci OTVOREN gdje SPAVATE sa ???? Ja DA sirom al opet vruce nece reko A. nista biti nema propuhe ?!
ja ne otvaram jer meni to uvijek smeta, ja ne podnosim zvukove s vana dok spavam
Jutrica Mi se probudili prije pola sata,bas smo se lijepo naspavali. Kod mene je u stanu pakleno,klimu ne podnosim,tako da nam preostaje borba sa ovim tropskim vrucinama. Jucerasnji dan je bio prekrasan,bas smo uzivali... Zato je 11.Juli jedan od najtuznijih dana u godini,uvijek... Boli svaki dan,ali 11og boli najvise i najjace...
Djecak je definitivno naucen na tutu. Par dana nije bilo nezgode nikako. Mislim da je on bio potpuno spreman na odvikavanje,cim je ovo ovako brzo islo.Vise ga ja ne nudim,nego sam trazi svaki put kad zeli piskit i kakit... A mislila sam da ce odvikavanje od pelena biti pravi bauk.
Felix ljubi nam drugara,da sto prije ozdravi,pile slatko... Doublemam i Koko kako su djecica? Ostali
Mi spavamo sa otvorenim prozorom. Amancek spava u svojoj sobi,tako da je kod njega sve zatvoreno,ali mi bismo poludjeli bez otvorenog prozora... Mi sladoled ne jedemo,ali samo zbog alergije,a inace bih mu dala,naravno,zasto ne...
a mislitel dal se moze od toga nahladi dok prozor bude otvoren povis glave nam mada nije njemu direkt. Ili da ostavim u kupatilu preko puta sirom otvoren prozor da dopire zraka nemam pojma nisam pametna
felix ja mislim da ne smeta prozor otvoren aku mu nije iznad glave i ako nije propuh,pa ovim vrucinama moglo bi se vani spavati komotno,sto bi onda otvoren prozor smetao
< Poruku je uredio amela2208 -- 11.7.2011 11:31:49 >
super za sandalice,morat cu i ja do naseg binga da vidim,mozda naletim i neke muske da imamo za promjenit,te su bas jeftine slika
mi ne spavamo otvorenog prozora,ali je zato balkon u boravku non stop otvoren.tako da cirkulira zrak
ja ode s malcem malo odspavat
moja mama je stvarno prakticna zena, bila sad u seetnji sa lanom i kupila joj preslatke sandalice japanke ipanema, al ce je garant nazuljati, ja nisam namjerno htjela da joj kupujem nikakve otvorene kad ona kupila i to jos japanke. pa mene nazuljaju! zali boze para, a preslatke su imala je lana slicne prosle godine ali tada nije hodala pa je nisu ni mogle nazuljati, vise su bile radi foliranja
kod nas ciscenje od krecenja u toku pa ne znam gdje udaram, a Ana postala nepodnosljiva, kao da osjeti da ce dobiti konkurenciju pa samo kmeci za mnom, sto do sada nikad nije radila, a nadam se da je samo brzoprolazna faza.
hello mamice i dječice..jedno brzinsko pitanje-gdje u sarajevo šišate dječake? ima li neki specijalni salon, da to rade stručno i brzo ili kod standardnih frizera to obavite? ovaj moj se boji i nije se do sada šišao (ja sam ga šišala ), tako da mi treba neko ko je mlad i žensko (jer voli seke, brace ne ) i ko ima živaca da ga trpi i zabavlja ...hvalaaaaaa
Kod mene kuci nestalo struje, sad mi sveki rece, vec skoro sat je nema....dijete ce mi prokuhati A na stranu sto ne mogu nista spremiti za rucak a gladna sam a i mm ce biti kad dodje
Kod mene kuci nestalo struje, sad mi sveki rece, vec skoro sat je nema....dijete ce mi prokuhati A na stranu sto ne mogu nista spremiti za rucak a gladna sam a i mm ce biti kad dodje
kupi usput pite ili cevapa