|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1045 1046 [1047] 1048 1049   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.7.2011 10:32:04   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

megi ja ne dajem zbog krajnika a ni on nece vice uce uce -vruceuser posted image user posted image a ono hladno njemu je hladno vruce.
OTVARATEL VI PROZOR preko noci OTVOREN gdje SPAVATE sa user posted image ????
Ja DA sirom al opet vruce nece reko A. nista biti nema propuhe ?!

ja ne otvaram jer meni to uvijek smeta, ja ne podnosim zvukove s vana dok spavam

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26151
11.7.2011 10:38:34   
megi
ma i moja je probala malo sladoleda njoj to nesto simpaticno drzati onaj stapic, naravno poslije toga je zavrsila pod tusem

felix mi otvorimo prozor u sobi koja je preko puta nase spavace i drzimo otvorena vrata pa nam ulazi svjez zrak

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26152
11.7.2011 10:49:13   
Honey3
mi smo probali sladoled i sreca ne svidja joj se tako da nemamo problema a prozor ne bude otvoren gdje spavamo jer nije nam uopste vruce u spavacojuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 26153
11.7.2011 10:51:59   
Amani12
Jutrica user posted image
Mi se probudili prije pola sata,bas smo se lijepo naspavali.
Kod mene je u stanu pakleno,klimu ne podnosim,tako da nam preostaje borba sa ovim tropskim vrucinama.
Jucerasnji dan je bio prekrasan,bas smo uzivali...user posted image
Zato je 11.Juli jedan od najtuznijih dana u godini,uvijek...
Boli svaki dan,ali 11og boli najvise i najjace...

Djecak je definitivno naucen na tutu.
Par dana nije bilo nezgode nikako.user posted image
Mislim da je on bio potpuno spreman na odvikavanje,cim je ovo ovako brzo islo.Vise ga ja ne nudim,nego sam trazi svaki put kad zeli piskit i kakit...
A mislila sam da ce odvikavanje od pelena biti pravi bauk.

Felix ljubi nam drugara,da sto prije ozdravi,pile slatko...user posted image
Doublemam i Koko kako su djecica?
Ostali user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 26154
11.7.2011 10:54:02   
Amani12
Mi spavamo sa otvorenim prozorom.
Amancek spava u svojoj sobi,tako da je kod njega sve zatvoreno,ali mi bismo poludjeli bez otvorenog prozora...
Mi sladoled ne jedemo,ali samo zbog alergije,a inace bih mu dala,naravno,zasto ne...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26155
11.7.2011 10:55:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zaha

mi smo probali sladoled i sreca ne svidja joj se tako da nemamo problema a prozor ne bude otvoren gdje spavamo jer nije nam uopste vruce u spavacojuser posted image

a mislitel dal se moze od toga nahladi dok prozor bude otvoren user posted image user posted image povis glave nam  mada nije njemu direkt.
Ili da ostavim u kupatilu preko puta sirom otvoren prozor da dopire zraka nemam pojma nisam pametna

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 26156
11.7.2011 10:59:13   
Honey3
felix ja mislim da ne smeta prozor otvoren aku mu nije iznad glave i ako nije propuh,pa ovim vrucinama moglo bi se vani spavati komotno,sto bi onda otvoren prozor smetaouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26157
11.7.2011 11:30:26   
amela2208
i mi spavamo sa otvorenom prozora, jedemo sladoled, pijemo mlijeko iz friziderauser posted image user posted image
sve je to do navike.
Zaho, Amani đe ste, kako ste mi?
jel to neko pomenuo koku??? Kokooooooooooooooooo đe si user posted image user posted image user posted image
felix user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Poruku je uredio amela2208 -- 11.7.2011 11:31:49 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 26158
11.7.2011 11:55:52   
Lady26
Nas niko nit trazi, nit pita za nas, niti benda moj post....
Dobrooooooo....
Odjavljujem se, bye bye....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 26159
11.7.2011 12:36:16   
mala86
lady nemoj ici user posted image user posted image user posted image

super za sandalice,morat cu i ja do naseg binga da vidim,mozda naletim i neke muske da imamo za promjenit,te su bas jeftine user posted image
slika user posted image

mi ne spavamo otvorenog prozora,ali je zato balkon u boravku non stop otvoren.tako da cirkulira zrak user posted image

ja ode s malcem malo odspavat user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26160
11.7.2011 12:38:26   
teacher75
moja mama je stvarno prakticna zena, bila sad u seetnji sa lanom i kupila joj preslatke sandalice japanke ipanema, al ce je garant nazuljati, ja nisam namjerno htjela da joj kupujem nikakve otvorene kad ona kupila i to jos japanke. pa mene nazuljaju! zali boze para, a preslatke suuser posted image imala je lana slicne prosle godine ali tada nije hodala pa je nisu ni mogle nazuljati, vise su bile radi foliranja

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26161
11.7.2011 13:29:31   
megi
Lady user posted image user posted image  za lanu i tebe

ne pita niko ni za nas pa se ja ipak javljam user posted image

Tiki mozda je i nece nazuljati, vidjela sam ih kod dosta djece na nogama pa su mozda udobne

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 26162
11.7.2011 13:33:29   
koka i po
S.je danas dosta bolje hB....
user posted image user posted image user posted image  svima onima koji na nas misle a i onima koji ne misle user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 26163
11.7.2011 13:38:38   
tekja
Koki, hB pa je bolje...ja danas dobro...grc u zelucu ne popusta...user posted image user posted image user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 26164
11.7.2011 13:41:52   
koka i po
.....mi smo ponosan narod bosanski.....
....svoju tugu pretoci u ljubav.....
....imas je kome dati....
...a njima je sada dobro...
ljubim ja tebe user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26165
11.7.2011 13:48:20   
Lady26

IZVORNA PORUKA: mala86

lady nemoj ici user posted image user posted image user posted image

super za sandalice,morat cu i ja do naseg binga da vidim,mozda naletim i neke muske da imamo za promjenit,te su bas jeftine user posted image
slika user posted image

Ocem, imam poslauser posted image user posted image

Ma neke extra smijesne cijene al fakat.... kontala bil ne bil, jesul "djidjave" nisu li....i kupim user posted image , pa user posted image nek je sareno i luckasto....ha ja... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26166
11.7.2011 13:49:00   
Lady26

IZVORNA PORUKA: koka i po

S.je danas dosta bolje hB....user posted image user posted image user posted image  svima onima koji na nas misle a i onima koji ne misle user posted image

Hvala Bogu user posted image , da ozdravi cim prije.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 26167
11.7.2011 14:18:40   
Anoniman
Cestitamo propustene rodjendane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bolesnoj djecici da sto prije ozdrave user posted image ... Koko drago mi je da je S boljeuser posted image
Ostale mame i bebice ljubac od nas user posted image

kod nas ciscenje od krecenja u toku pa ne znam gdje udaram, a Ana postala nepodnosljiva, kao da osjeti da ce dobiti konkurenciju pa samo kmeci za mnom, sto do sada nikad nije radila, a nadam se da je samo brzoprolazna faza.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 26168
11.7.2011 14:42:20   
Malenaoduvijek
ljubice zubice gdje ste,

ja se okupala prvo od vrucine a onda u kadi jedno 3x od jutros.

a ja ovaj juli ne volim zbog srebrenice, grozno dusa me moja boli ja juce za rodjendan ko g... i svake godine mi je tako user posted image user posted image

kono moja ja uvijek pitam za tebe, ali od jutros nisam ni za koga pitala

ljubim ja vas dvije user posted image user posted image user posted image

ja vodila momke u park u debeli hlad i onda ja isla da poplacam neke racune pa se skuhala pa suncari , grozno....

tekja jesi dobila moj sms?

felix kod mene je prozor od kupatila otvoren, preko puta sobe i puse meni u noge a njima ne, ja ne bih iznad glave otvarala ipak su oni mali...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26169
11.7.2011 15:33:24   
pocahontas
hello mamice i dječice..jedno brzinsko pitanje-gdje u sarajevo šišate dječake? ima li neki specijalni salon, da to rade stručno i brzo ili kod standardnih frizera to obavite? ovaj moj se boji i nije se do sada šišao (ja sam ga šišalauser posted image ), tako da mi treba neko ko je mlad i žensko (jer voli seke, brace neuser posted image ) i ko ima živaca da ga trpi i zabavljauser posted image ...hvalaaaaaa

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 26170
11.7.2011 15:50:32   
Lady26
Vrucineeeeeeeeee ajme meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 26171
11.7.2011 16:13:54   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26172
11.7.2011 16:15:44   
teacher75
ja uzivam ispod klime i kontam kako cu se nakaniti da izadjem kasnije, najradije bih prespavala dan ali moram radi lane

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26173
11.7.2011 16:18:06   
Lady26
Kod mene kuci nestalo struje, sad mi sveki rece, vec skoro sat je nema....dijete ce mi prokuhati user posted image
A na stranu sto ne mogu nista spremiti za rucak a gladna sam a i mm ce biti kad dodje user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 26174
11.7.2011 16:19:05   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Kod mene kuci nestalo struje, sad mi sveki rece, vec skoro sat je nema....dijete ce mi prokuhati user posted image
A na stranu sto ne mogu nista spremiti za rucak a gladna sam a i mm ce biti kad dodje user posted image

kupi usput pite ili cevapauser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1045 1046 [1047] 1048 1049   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1045 1046 [1047] 1048 1049   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *