|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1044 1045 [1046] 1047 1048   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
10.7.2011 23:17:34   
mala86
dublemom jesi mu dala sta

mirnu noc vam zelim user posted image

joj i meni musice lete na ekran izludise me user posted image user posted image user posted image

ne znam jel smijem rec pred trudnicom-al evo hladim se lubenicom user posted image ,ode sad u krevet gledat tv

laku noc svima user posted image

< Poruku je uredio mala86 -- 10.7.2011 23:18:22 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26126
10.7.2011 23:20:20   
DM
Dala mu paracetamol-čepića mi je preko glave(ali i to ću ako budem morala-mislim na temp.vrijednost)!
Problem je što odbija tečnost čim dobije i malu turicu-pa se gotovo svađamo da nešto popije

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26127
10.7.2011 23:26:57   
mala86

IZVORNA PORUKA: doublemum

Dala mu paracetamol-čepića mi je preko glave(ali i to ću ako budem morala-mislim na temp.vrijednost)!
Problem je što odbija tečnost čim dobije i malu turicu-pa se gotovo svađamo da nešto popije

jesi ga tusirala??
ja sam to prvo radila,jos pogotovo sad vruce,pa se lijepo moze brckati a usput pada user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 26128
11.7.2011 8:32:47   
Anoniman
mi jakooooooooooo bolesni oka sklopila nisam inhalacijen od jutros nos cistili antib za upalu krajnika , florindan sirup i kapi za nosuser posted image user posted image slomljeni smo.nenaspavani slinav +vruce+sve se sastalo odjednom

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 26129
11.7.2011 8:37:04   
Anoniman
nekontam samu sebe odakle tolika prehlada i alergija user posted image user posted image jedva cekam more abd .podhitno mu treba , jer opet ima blagi alergijski kasalj ...
Draga borovina i more zbog njega najvise idem iako mi se neide nesto zbog straha ocel me slusat al puklo gdje puklo idemo ....
Zao mi ga dsa moja na ovom vremenu slinavuser posted image prokleti krajniciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 26130
11.7.2011 8:39:01   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

mi jakooooooooooo bolesni oka sklopila nisam inhalacijen od jutros nos cistili antib za upalu krajnika , florindan sirup i kapi za nosuser posted image user posted image slomljeni smo.nenaspavani slinav +vruce+sve se sastalo odjednom

pa otkud to sad odjednom, bio je dobar juceuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26131
11.7.2011 8:47:34   
Anoniman
od  sinoc mila u neka doba oko 12 se budio uzas hem vruce hem on gori hem curi nos hem grlo boli ga user posted image kaslje alergija opet jedva cekam more idemo prije agusta sigurno zbog njega najvise dusa moja
Jutros dok mi rece za njega je najbolje more i borovina

< Poruku je uredio felix -- 11.7.2011 8:48:10 >

Neposredna veza do poruke: 26132
11.7.2011 8:48:33   
mala86
felix bas mi je zao user posted image user posted image user posted image godit ce mu more sigurno user posted image ,ajd jos malo eto i njega

ja evo kafenisem sama,malac jos uvijek spava user posted image user posted image user posted image user posted image ,u 11 idem na sisanje,jedva cekam,narucujem se vec mjesec dana,a od toga planiram da se narucim vec 2 mjeseca user posted image

Neposredna veza do poruke: 26133
11.7.2011 8:50:38   
Anoniman
abd zbog njega i radi njega bi na kraj svjeta otisla ma bit ce dobro abd danas ce biti malo tesko al bit ce bolje kad lekovi pocnu djelovati misa mu vise odakle se nahladi jest da hoda bos i golo brcka se stavrno neznam mm me ruzi ja ti otvaras prozore , kad spavas pa reko potusili bi se ionak je vruce i kad otvorim spavat se ne moze

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 26134
11.7.2011 9:00:29   
mala86
joj morat cu malo dat mm da procita rr user posted image ,vi mene pravo zaraziste sa ovim morem (mi trebamo ici oko 10.8),al sad stalno citam ovo odose,ovi...joj dodje mi da bi pocela nagovarat mm da odletimo za vikend dole samo dok prodje user posted image

pokusavam smislit sta bi trebali obavit dole user posted image user posted image user posted image

felix dosta setnje uz more,ujutro se ranije dignut,i naravno kupanje user posted image ,bit ce Anelko dobro

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26135
11.7.2011 9:02:09   
teacher75
meni muka od jutros, a ne idu mi u prilog ni ove vrucine nikakouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26136
11.7.2011 9:04:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

joj morat cu malo dat mm da procita rr user posted image ,vi mene pravo zaraziste sa ovim morem (mi trebamo ici oko 10.8),al sad stalno citam ovo odose,ovi...joj dodje mi da bi pocela nagovarat mm da odletimo za vikend dole samo dok prodje user posted image

pokusavam smislit sta bi trebali obavit dole user posted image user posted image user posted image

felix dosta setnje uz more,ujutro se ranije dignut,i naravno kupanje user posted image ,bit ce Anelko dobro

vjerovala ili ne isto tak je prosle god bio bolestan pre nego cemo na more odemo na more imao 1god . kupala ga u moru sipala u bazen vode iz mora, setala jednom se nakasljo na moru u vodu iz njega sve sline i slajm izaso.
Posle dugo bio zdravuser posted image
Uh zene drage gluho bilo a vrucina ovo NIJE NORMALNO

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 26137
11.7.2011 9:06:00   
niki83
teacher, pocele trudnicke tegobe?! user posted image neka ih, samo neka su bebe masallah zdrave..
zao mi je Anela (felix), ali proci ce to aBd, sto kazes, more ce da popravi sve..
mi smo dobro hvala Bogu, ali mi je dan user posted image , tuzna sam kad je 11.juli..user posted image kad vidim sve ove majke..user posted image
velikiuser posted image svim malisanima..i cuvajte ih vise nego sebe..

N&N

Neposredna veza do poruke: 26138
11.7.2011 9:14:03   
Lady26
Jutroooooo
Vidim djecica opet bolesna....
Felix da nije od tolikog brckanja i kupanja? Joj alergije su dosadne...katasrtrofa...Samo da bude sto prije bolje user posted image
Mi smo malo losije spavali, pred zoru pogotovo, vruceeeeeeeeeeee user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 26139
11.7.2011 9:42:17   
Lady26
Mi kupili sinoc sandalice za 9KM, bijele sa plavo-rozim-crvenim cvjeticima, mogu nam uz sve i svasta user posted image , bas su slatkeeeeeee....i peta im svijetli user posted image user posted image . crveno-plavo kao rotacija, kaze mm ionako pici non stop pa nek bar upozori ljude user posted image user posted image
Za vodu ima preslatkih sandala, ali za vecu djecicu, od 25broja....Da, Bingo Hadzici....

Jedva cekam moreeeeeeeeeeee aBd...vec me hvata euforija user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 11.7.2011 9:43:31 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26140
11.7.2011 9:43:22   
Malenaoduvijek
jutro,
nisam nista citala samo prvo da se tuspasim i svom drugu po rodjendanu da cestitam sa zakasnjenjem
Matej da narastes veliki i da bude zdrav svojoj mami i tati zelim Ti od user posted image

mi spavamo isto onako, vruce je iako je kod nas u spavacoj sobi jos podnosljivo, a Igor hoda u peleni samo po cijeli dan.

vidim na fb da mi je Anelko opet bolestan, dusica mila, pa sta je opet user posted image user posted image

svima se zahvaljujem jos jednom i ovdje na cestitkama, hvala Vam mnogo, puno mi to znaci ipak sam ja stara koka koje ste se vi sjetili user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26141
11.7.2011 9:50:09   
tekja
jutro...

doublemom, felix, zao mi je djecice, nadam se da ce brzo ozdravitiuser posted image

tiki, drz' se...nego, prije nego ustanes iz kreveta, dok si jos u lezecem polozaju nesto pjedi, tipa plazma i sl...meni je pomagalo na samom pocetku...

kod nas je pola stana osvjetljeno, pola nikad sunce ne ogrije, zato se ja ne zalim...V. jos spava u pidzami dugih rukavauser posted image ...doduse ne pokriva se nikako...

V. mi se pokaki u gace i to nakon nekoliko dana urednog obavljanja posla u tutu...tako je to kad ja umjesto u dijete, gledam u kompuser posted image user posted image user posted image  bas sam ljuta na sebeuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26142
11.7.2011 10:00:51   
Honey3
jutrouser posted image
felix zao mi je malog Anelka,ma sad se djeci pravo lako razbolit,svagdje je propuh,brckaju se u bazencicima,jos ako koje jede sladoled zacas se prehladeuser posted image
tekja ma sta nam to drug uradi,to je bilo slucajno,da hoce moja E slucajno sta obaviti u tutu user posted image ma nema teorije,na tutu sjedi jedva dvije min.user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26143
11.7.2011 10:11:26   
Anoniman
ZAHA , vjerovatno je propuh i brckanje nema trece jer sladolede ne dajem zbog grla .
Al bit ce dobro abd .

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 26144
11.7.2011 10:13:06   
Malenaoduvijek
prvo da vjestici pozelim dobrodoslicu,

za zubice se ne sekiraj, moj Luka je prvi dobio sa 13 mjeseci,a onda su mu znala po 3-4 rasti odjednom i sa 22 mj.je imao sve osim petica user posted image

A za put, moji su dobro podnijeli, Luka je prvi put imao 4,5 mj kad smo isli u BG i super je bio, drugi put na more 7 mj, a Igor je imao 7 mj kad smo isli na more prvi put s njim, a Luka prosle godine 19 i malo su spavali malo smo se igrali, ali sam ih ja stalno brisala (hladila) i pravili smo pauze svakih 2 sata.

Koko draga pa i vas uhvatilo sve, za te afte kod djece se meni najbolje pokazao gengigel, jeste malo skuplji ali je ucvinkovit, a mozes probati i neki od ovih dentinox-a i sl za zubice da mu malo utrne.
da brzo prodju krajnici user posted image

doublemum da brzo prodje grlo i tura user posted image

felix duso koji vam je antibiotik ukljucio dr?
a ja svoje stalno kvasim ali ih odmah i obrisem, ne mora uopste biti da je od toga nego se mozda samo poklopilo user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 26145
11.7.2011 10:16:23   
amela2208
jedan veliki zagrljaj za naše društvo sa RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 26146
11.7.2011 10:26:44   
Anoniman
dao nam (nema nasa ped na godisnjem ) amoxibos ,operil sprej, i Flonidran .
Danas dobio jednu inhlaciju i toaletu nosa (cistili nos) ako bude mu tesko disat da ga opet odvedem na inhalacije

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 26147
11.7.2011 10:28:53   
megi
doublemum, felix user posted image user posted image user posted image
da djecica sto prije ozdrave

vruce je i nama curici je non stop mokra kosa tako da joj ove sedmice ne gine sisanje
a spavamo samo u bodicu naravno nicim pokriveni
bas sam htjela da vas pitam dajete li vi djeci sladoled

pozzz svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 26148
11.7.2011 10:31:09   
Anoniman
megi ja ne dajem zbog krajnika a ni on nece vice uce uce -vruceuser posted image user posted image a ono hladno njemu je hladno vruce.
OTVARATEL VI PROZOR preko noci OTVOREN gdje SPAVATE sa user posted image ????
Ja DA sirom al opet vruce nece reko A. nista biti nema propuhe ?!

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 26149
11.7.2011 10:31:15   
teacher75

IZVORNA PORUKA: megi

doublemum, felix user posted image user posted image user posted image
da djecica sto prije ozdrave

vruce je i nama curici je non stop mokra kosa tako da joj ove sedmice ne gine sisanje
a spavamo samo u bodicu naravno nicim pokriveni
bas sam htjela da vas pitam dajete li vi djeci sladoled

pozzz svima

pojede malo kasikicom kuglu sladoleda, na stapicu ne dam jer ona bi sama da ga drzi pa bi se isprljala al joj dam malo cokolade sa sladoleda posto jedem uvijek macho ili kinguser posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 26150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1044 1045 [1046] 1047 1048   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1044 1045 [1046] 1047 1048   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *