Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne znam jel smijem rec pred trudnicom-al evo hladim se lubenicom ,ode sad u krevet gledat tv
laku noc svima
< Poruku je uredio mala86 -- 10.7.2011 23:18:22 >
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
Dala mu paracetamol-čepića mi je preko glave(ali i to ću ako budem morala-mislim na temp.vrijednost)! Problem je što odbija tečnost čim dobije i malu turicu-pa se gotovo svađamo da nešto popije
jesi ga tusirala?? ja sam to prvo radila,jos pogotovo sad vruce,pa se lijepo moze brckati a usput pada
nekontam samu sebe odakle tolika prehlada i alergija jedva cekam more abd .podhitno mu treba , jer opet ima blagi alergijski kasalj ... Draga borovina i more zbog njega najvise idem iako mi se neide nesto zbog straha ocel me slusat al puklo gdje puklo idemo .... Zao mi ga dsa moja na ovom vremenu slinav prokleti krajnici
mi jakooooooooooo bolesni oka sklopila nisam inhalacijen od jutros nos cistili antib za upalu krajnika , florindan sirup i kapi za nos slomljeni smo.nenaspavani slinav +vruce+sve se sastalo odjednom
pa otkud to sad odjednom, bio je dobar juce
od sinoc mila u neka doba oko 12 se budio uzas hem vruce hem on gori hem curi nos hem grlo boli ga kaslje alergija opet jedva cekam more idemo prije agusta sigurno zbog njega najvise dusa moja Jutros dok mi rece za njega je najbolje more i borovina
felix bas mi je zao godit ce mu more sigurno ,ajd jos malo eto i njega
ja evo kafenisem sama,malac jos uvijek spava ,u 11 idem na sisanje,jedva cekam,narucujem se vec mjesec dana,a od toga planiram da se narucim vec 2 mjeseca
abd zbog njega i radi njega bi na kraj svjeta otisla ma bit ce dobro abd danas ce biti malo tesko al bit ce bolje kad lekovi pocnu djelovati misa mu vise odakle se nahladi jest da hoda bos i golo brcka se stavrno neznam mm me ruzi ja ti otvaras prozore , kad spavas pa reko potusili bi se ionak je vruce i kad otvorim spavat se ne moze
joj morat cu malo dat mm da procita rr ,vi mene pravo zaraziste sa ovim morem (mi trebamo ici oko 10.8),al sad stalno citam ovo odose,ovi...joj dodje mi da bi pocela nagovarat mm da odletimo za vikend dole samo dok prodje
pokusavam smislit sta bi trebali obavit dole
felix dosta setnje uz more,ujutro se ranije dignut,i naravno kupanje ,bit ce Anelko dobro
joj morat cu malo dat mm da procita rr ,vi mene pravo zaraziste sa ovim morem (mi trebamo ici oko 10.8),al sad stalno citam ovo odose,ovi...joj dodje mi da bi pocela nagovarat mm da odletimo za vikend dole samo dok prodje
pokusavam smislit sta bi trebali obavit dole
felix dosta setnje uz more,ujutro se ranije dignut,i naravno kupanje ,bit ce Anelko dobro
vjerovala ili ne isto tak je prosle god bio bolestan pre nego cemo na more odemo na more imao 1god . kupala ga u moru sipala u bazen vode iz mora, setala jednom se nakasljo na moru u vodu iz njega sve sline i slajm izaso. Posle dugo bio zdrav Uh zene drage gluho bilo a vrucina ovo NIJE NORMALNO
teacher, pocele trudnicke tegobe?! neka ih, samo neka su bebe masallah zdrave.. zao mi je Anela (felix), ali proci ce to aBd, sto kazes, more ce da popravi sve.. mi smo dobro hvala Bogu, ali mi je dan , tuzna sam kad je 11.juli.. kad vidim sve ove majke.. veliki svim malisanima..i cuvajte ih vise nego sebe..
Jutroooooo Vidim djecica opet bolesna.... Felix da nije od tolikog brckanja i kupanja? Joj alergije su dosadne...katasrtrofa...Samo da bude sto prije bolje Mi smo malo losije spavali, pred zoru pogotovo, vruceeeeeeeeeeee
Mi kupili sinoc sandalice za 9KM, bijele sa plavo-rozim-crvenim cvjeticima, mogu nam uz sve i svasta , bas su slatkeeeeeee....i peta im svijetli . crveno-plavo kao rotacija, kaze mm ionako pici non stop pa nek bar upozori ljude Za vodu ima preslatkih sandala, ali za vecu djecicu, od 25broja....Da, Bingo Hadzici....
Jedva cekam moreeeeeeeeeeee aBd...vec me hvata euforija
jutro, nisam nista citala samo prvo da se tuspasim i svom drugu po rodjendanu da cestitam sa zakasnjenjem Matej da narastes veliki i da bude zdrav svojoj mami i tati zelim Ti od
mi spavamo isto onako, vruce je iako je kod nas u spavacoj sobi jos podnosljivo, a Igor hoda u peleni samo po cijeli dan.
vidim na fb da mi je Anelko opet bolestan, dusica mila, pa sta je opet
svima se zahvaljujem jos jednom i ovdje na cestitkama, hvala Vam mnogo, puno mi to znaci ipak sam ja stara koka koje ste se vi sjetili
doublemom, felix, zao mi je djecice, nadam se da ce brzo ozdraviti
tiki, drz' se...nego, prije nego ustanes iz kreveta, dok si jos u lezecem polozaju nesto pjedi, tipa plazma i sl...meni je pomagalo na samom pocetku...
kod nas je pola stana osvjetljeno, pola nikad sunce ne ogrije, zato se ja ne zalim...V. jos spava u pidzami dugih rukava ...doduse ne pokriva se nikako...
V. mi se pokaki u gace i to nakon nekoliko dana urednog obavljanja posla u tutu...tako je to kad ja umjesto u dijete, gledam u komp bas sam ljuta na sebe
jutro felix zao mi je malog Anelka,ma sad se djeci pravo lako razbolit,svagdje je propuh,brckaju se u bazencicima,jos ako koje jede sladoled zacas se prehlade tekja ma sta nam to drug uradi,to je bilo slucajno,da hoce moja E slucajno sta obaviti u tutu ma nema teorije,na tutu sjedi jedva dvije min.
A za put, moji su dobro podnijeli, Luka je prvi put imao 4,5 mj kad smo isli u BG i super je bio, drugi put na more 7 mj, a Igor je imao 7 mj kad smo isli na more prvi put s njim, a Luka prosle godine 19 i malo su spavali malo smo se igrali, ali sam ih ja stalno brisala (hladila) i pravili smo pauze svakih 2 sata.
Koko draga pa i vas uhvatilo sve, za te afte kod djece se meni najbolje pokazao gengigel, jeste malo skuplji ali je ucvinkovit, a mozes probati i neki od ovih dentinox-a i sl za zubice da mu malo utrne. da brzo prodju krajnici
doublemum da brzo prodje grlo i tura
felix duso koji vam je antibiotik ukljucio dr? a ja svoje stalno kvasim ali ih odmah i obrisem, ne mora uopste biti da je od toga nego se mozda samo poklopilo
dao nam (nema nasa ped na godisnjem ) amoxibos ,operil sprej, i Flonidran . Danas dobio jednu inhlaciju i toaletu nosa (cistili nos) ako bude mu tesko disat da ga opet odvedem na inhalacije
vruce je i nama curici je non stop mokra kosa tako da joj ove sedmice ne gine sisanje a spavamo samo u bodicu naravno nicim pokriveni bas sam htjela da vas pitam dajete li vi djeci sladoled
pozzz svima
megi ja ne dajem zbog krajnika a ni on nece vice uce uce -vruce a ono hladno njemu je hladno vruce. OTVARATEL VI PROZOR preko noci OTVOREN gdje SPAVATE sa ???? Ja DA sirom al opet vruce nece reko A. nista biti nema propuhe ?!
vruce je i nama curici je non stop mokra kosa tako da joj ove sedmice ne gine sisanje a spavamo samo u bodicu naravno nicim pokriveni bas sam htjela da vas pitam dajete li vi djeci sladoled
pozzz svima
pojede malo kasikicom kuglu sladoleda, na stapicu ne dam jer ona bi sama da ga drzi pa bi se isprljala al joj dam malo cokolade sa sladoleda posto jedem uvijek macho ili king