Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Sve zavisi od djeteta-mi smo malđem sinu kupili šlauf sa tim rupama(s tim da su kod nas to bila 2 unakrsna kaišića i nisu ga žuljala) i nama je bio super!
ja sma hanadi kupovala taj šlauf sa nogama...ma vjerj sve kraj djeteta budeš pa nekako nije mi ni u vodi dovoljno duboko pa će ozgoriti...
ja sma farah kupila šlauf u mišle...imaš šlaufe različite veličine...i meni s eusper pokazao... Farah je imala poršle godine godinu i pol kad je sa šlaufom i miškama bila u moru... sad u bazenu najprije bude isto tako i ne prevrće se...a onda skine šlauf dok uspostavi ravnotežu
eh da i prvi šlauf i miške u komletu koje sam hanadi kupila kupila sma u TL-u jagodica bobica i sve platila 5 Km...jako su kvalitetni i imaju zaštitiu da se ne ispušu... i sada ih imamo... a farah sma isto taj komlet kupila u one to plaj za 5 Km...i sad joj traju... msilim kvalitetemno i lijepo i vrlo pametno za imat
tiki, kako se osjecas, osim sto ti je vruceeeeeeeeeeeeeeeeeee ...a super pitanje, taman sam se i ja htjela posavjetovat, dakle obican slauf plus misici su dobitna kombinacija
kad se vraca tajra?
dobar vam ovaj divni suncani dan mi se evo brckamo na tarasi u bazencicu,Esma sama ide malo na plazu pa malo u kucu i sve tako a usput uzima sta da pojede,mashallah danas mi dobro jede ticerko dobro su ti rekli da kupis miske i slauf,mi smo sad u Neum nosili Esmi onaj slauf sto ima otvore za none i nazuljalo je ljubac veliki za drustvo
za sada nemam mucnine i jedem normalno i nadam se da ce tako ostati, jedino sto nemam energije i spava mi se stalno, navecer ranije zaspim i imam osjecaj da mi se stomak vec pravo vidim, i zateze , nije tako bilo prvi put
vece uh zene a vrucine gluho bilo uzas.bila sam sa svojim po shopinzima i na sladoledu anel je super slusao Danas smo malo se svadjali ustane u ne vrijeme oko 3 i kmezi oce van pa sam ga morala malo pucniti od huje nervoze vrucine nedokazane je boze dragi pa bi iso sveki sam dole niz stepenice pa otvara vanjska vrata oce da ide sam van navuce bilo cije papuce i ode uh bas smo ratovali jedva izdrzala do pola 7 dok nismo mogli van . Boze daj kise , ovo je nenormalno vruce ...makar malo da osvjezi.
kod nas je na spratu '+34 step mos te misliti najvjerovatnije da cemo klimu ugraditi jer kod nas je bas nemoguce sparno naspem dole kod sveki nize sprat
hvala na odgovorima ma ne sekiram se ja zbog zuba, nit još mislim na posoa, imam još vremena za to, sad mi je frka kako ćemo na more dobro nije baš frka, ali već moram spisak pripremiti jer uskoro aBd idemo na more prvi put sa bebom a vodimo i psa biće veselo pravo, mislim da ćemo se natovariti ko da selimo i tu je svaki savjet dobro došao poštosu ovdje sve veće bebe, vjerovatno su već bile na moru, kako su vaše bebe podnijele put? mi imamo poprilično puta do mora, a cura nije nigdje dosad išla van grada, pa sam tu malo zabrinuta kako će podnijeti put
hvala na odgovorima ma ne sekiram se ja zbog zuba, nit još mislim na posoa, imam još vremena za to, sad mi je frka kako ćemo na more dobro nije baš frka, ali već moram spisak pripremiti jer uskoro aBd idemo na more prvi put sa bebom a vodimo i psa biće veselo pravo, mislim da ćemo se natovariti ko da selimo i tu je svaki savjet dobro došao poštosu ovdje sve veće bebe, vjerovatno su već bile na moru, kako su vaše bebe podnijele put? mi imamo poprilično puta do mora, a cura nije nigdje dosad išla van grada, pa sam tu malo zabrinuta kako će podnijeti put
moja je imala 8-9 mjeseci i super je podnijela, spavala skoro citav put, sad je vec druga prica jer je pocela u zadnje vrijeme da povraca kad negdje idemo pa me strah kako ce ovaj put to podnijeti
vjestice-moj malac je naviknut na voznju,jer je releaciju Split-Ze proso sa mjeseca zivota i otad mu postalo normalno!nemamo nekih problema u autu jer vecinom spava,kad se probudi jede,ako se bas unervozi stanemo,proseta,ili mu stavim svoju glavu u krilo i on mene tako mazi
Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.
Veceeeeee, samo da mahnem na brzinu... Kod mene P A K A O doslovno...ima 124885 stepeni....klima radi skoro cijeli dan...i sad cemo je opet upaliti kad krenemo spavati inace ne bi mogli oka sklopiti...Lana spava samo u bodicu i nista vise, ni dekica... Katastrofaaaaa....
lady moja ni kod nas bolje anel spava u potkosulju na kopcanje da nebi ledja ozebla a od cega pitam se mi ostavimo po citavu noc prozor na kipu, otvoren i opet vruce ni on se ne pokrijeva bacim pred jutro na njega casaf samo tanki. Bas samo ja otvaram prozor Vjestice kod anela su zubi niski sa 13mjes prvi tad su bas krenuli . Voznju podnosi al kad se probudi uzas valjda ce ove god biti bolji kad budemo isli na put abd tjesim samu sebe ... Nocno hranjenje izbacio sam posle 1 god .Sad se budi da je zedan ponekad ili zbog vrucine . Mya ljubi curu Marinci jedva cekam slike i izvjestaj Koko da drug brzo ozdravi pusa vam Tecer drago mi je da sve ide o.k sa .Kad idete na more vi Ja sam ko djete malo svaki dan si mastam i planiram a dje je avgust Al sad ce abd brojim dane hehehhe brzo ce to...
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
ja izasla da tipkam na balkonu, ne znam kako cu zaspati veceras
ja bi iznijela jastuk van pa legla al me strah baji buba svakakvi Ma mi najgore podnosimo dan od 3 do pola 7 ludaaaa kucaaaaaa je malo rec ...Majkemi znas kako me smara ovo jos on nezna dje udara oce van a nema sanse oce dole pa dodje za min i sve tako .Ko u kavezu ...do pola 7. Na dan se bezroj puta presvuce ,istusira a dzaba bas je djeci najgore
meni sve lete musice na monitor joj, meni je najgore sto ako hocu da izadjemo moramo izaci vec oko 6, jer u 8 vec hoce da spava,. danas je u 8 pocela u setnji spominjati cucu i dekicu, jedva smo se vratile, nije htjela da se penje nikako, morala sam je skroz nositi na 5.
vece hvala Bogu mi nemamo problema sa vrucinom u kuci,kod nas prizemlje i pravo svjeze,gusto naseljeno pa jedva sunce i proviri u kucu,samo jedna soba je bas topla,jedino nju sunce obasjava citav dan a meni nekad zao bas bi voljela da mi je dobro suncano sa svih strana