|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1042 1043 [1044] 1045 1046   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.7.2011 21:17:00   
Lady26
Tekja, slicice su user posted image user posted image user posted image
Vidi cele majog kako je medennnn user posted image
A ni mami nema mane user posted image , nego gdje je taajo, sto ga to krijes user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26076
9.7.2011 21:24:49   
Lady26
Kako su bolesna djecica, Kono, doublemum, Mya? Jesam li koga zaboravila?Ostale zenice user posted image user posted image
Nasla sam Lani sandale za vodu, 2,5KM user posted image user posted image user posted image i to 26 broj user posted image user posted image user posted image user posted image , i samo su joj komotne, nisu velike uopste user posted image , jest da im je ruzna neka roza boja al sta cu...nisam uspjela nigdje naci a za 5 dana su odlicne user posted image
Dobila je od nane naramenice a baka joj je kupila i prsluk user posted image - opasno se takmice, nidje veze...a ja taj prsluk nisam htjela, nudila je mama da kupi kontam sta ce joj, mi sad dosli kuci kad sveki donese, oni joj uzeli user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26077
9.7.2011 21:38:47   
vjestica
hvala na dobrodošlici user posted image
nisam još sve pohvatala ovdje, ali ima par pitanja za starije i iskusnije mame 8ovo starije se odnosi na mame sa starijom djecom, nisma ni ja u cvijetu mladosti user posted image ja sam žena u najboljim godinama user posted image )
cura je još krezava, ne sekiram se zbog toga nimalo (jest da mije neki dan neka teta rekla da bih je trebala zbog toga odvest pedijatru user posted image user posted image ) al me znaima ima li neka granica do kad bi trebalo početi nicati zubi?
ima li vas još koji ste dobili kasnije zube i jel istina što kažu da kad lkasnije niknu zubi, da to lakše prođe ili da niknu odjednom više njih?
ko teže podnese odlazak na posao - mama ili beba? (završeno mi je porodiljsko, ali imam još cijeli godišnji, pa se imam još vremena pripremiti)
mame dojilje čije se bebe bude noću - kako izdržite s tim , a ujutro morate na posao ?
imate li neke trip and trick za izbacivanje noćnih podoja ili da se nadam da će ih sama izbaciti?
teacher čestitam na user posted image user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26078
9.7.2011 21:39:10   
Amani12
Vecer user posted image
Tekja user posted image user posted image user posted image Drug nam je secer,ljubimo ga tako medenog user posted image
Ja sam danas pala s nogu.
Napravila tortu,uspjela,jupiiiii user posted image
Znam da ce moja mami biti odusevljena user posted image
Pa dok sam zgotovila ruak,pa veceru za nas i brata i sestru,pa isla tetkici u bolnicu,pa kucu sredila,iiiiiiiiiiiii,prodje dan.
Amancek se nije ni jucer ni danas nijednom upiskio.
Uredno trazi tutu i za kakicu,i za pis-pis.
Pile mamino,uziva u gacicama,Tarzan mali user posted image

Bolesne bebare da nam sto prije ozdrave.user posted image user posted image
Ostale zenice user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26079
9.7.2011 21:41:31   
mala86
vece i od nas user posted image

mi bili vani,setali,napravili veliki krug,al sam prokuhala,jos izasli oko pola 7!bila u azelutrebam uzet koji komletic onako za izac user posted image ,al nema user posted image !kaze u cetvrtak doslo i odmah nestalo user posted image !morat cu sad ganjat ponedeljak i cetvratak kad im roba dolazi

malac spava
ja cekam neke prijatelje da se jave na skayp da se dogovorimo za rostilj sutra,pa ode na spavanac bas sam nesto slomljena

sta je sa malom1994 user posted image ,cini mi se da se nije javljala danas

joj ja sinoc u nedostatku kupovnih grickalica pravila cips iz mikrovalne user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26080
9.7.2011 21:45:49   
mala86
vjestice i ja sam cula da kad se zubici kasnije dobiju da ce lekse izaci,i biti duze user posted image ,nadam se da je istina!a cekaj javit ce ti se felix,zubic Anelov je bio najiscekivaniji zubic na rr-u user posted image user posted image user posted image

mi smo dojili do 18 mjeseca,kad je izbacio nocni podoj presto je i dojit

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26081
9.7.2011 21:53:53   
Amani12
Vjestice meni je prvi zubic niknuo sa 14 mjeseci,kaze mama nijedan zubic me nije mucio,narasli svi bez ikakvih simptoma.
Moj djecak je prvi zubic dobio sa osam mjeseci.
Ima strasno jake desni i muce ga uzasno.
Bas,gdje nam je Malaaa user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26082
9.7.2011 22:00:56   
DM
Mi još vodimo bitku sa prolivom(sad sam ja gora od djece)user posted image , temp.hB danas nema,ali ništa nije jeo danas, samo pije...eeee lažem, pojeo je pola banane, četvrt krompira i pola štapićauser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26083
9.7.2011 22:56:27   
Anoniman
Evo i mene... Kod mene krecenje na pola gotovo, ciscenje na pola, a snaga na izmaku... ja inace obozavam vrucinu i mogla bih cijeli dan na +50 sjediti, ali danas mi nikako nije odgovarala, skuvala sam se. noge mi kao kod Fione, balvani nisu ravni. Sutra nastavljamo i nadam se zavrsavamo krecenje, samo se nadam da ce sutra lakse ici jer ce Anu tetka pricuvati, danas od nje ne znam kako sam ista stigla.
Ljubimo vas sve i nadamo se da su bolesne bebice bolje user posted image

ps. Tekja... med medeni ste oboje user posted image user posted image , a lady trazi tm, a ni ona svoga ne "tura" user posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 26084
9.7.2011 22:57:05   
Honey3
evo i nas malo da vas pozdravimo,nije nas bilo tri dana,bili smo kod naneuser posted image koliko vidim ima novina raznih ovdje kao prvo teti ticerki cestitamo user posted image iliuser posted image ili oboje i zelimo joj laku i hairli trudnocuuser posted image
vjestice dobro nam dosla a sto se zubica tice moji su svi kasno dobili zubice,starija kcerka sa 12 mj.ali Bogami skoro svaki je odbolovala,mali je dobio sa 10mj.nisam ih ni osjetila ali oboje imaju lijepe zubice i uopste im se mlijecni zubi nisu kvarili nego su onako ispadali, samo se pocnu klimati a ova mala je prvi dva dobila u 6.mji onda godina pauze pa jedan po jedan,bas joj sporo nicu zubi evo tek sad donje dvojke,prve zube nije osjetila ali sad je uzasno nervoznauser posted image tekja vidim da ste se lijepo proveli,sad bas godi pored vode gdje je malo svjeze i moze se disatiuser posted image amani ti nam vrijedna pravo bila mashallah,je li bila slika tortice da je vidimo,a veeeeliko bravo Amanu za tutuuser posted image eto to sam upratila na brzinu a sad odoh na tenane da iscitam kakvih jos novosti ima...ljubac veliki za raju veliku i maluuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 26085
10.7.2011 8:51:32   
teacher75
IZVORNA PORUKA: mala86

vjestice i ja sam cula da kad se zubici kasnije dobiju da ce lekse izaci,i biti duze user posted image ,nadam se da je istina!a cekaj javit ce ti se felix,zubic Anelov je bio najiscekivaniji zubic na rr-u user posted image user posted image user posted image

mi smo dojili do 18 mjeseca,kad je izbacio nocni podoj presto je i dojit

nije, zaboravila si da si ga lana presisalauser posted image lana je dobila prvi zub sa 14 mj, a ubrzo su dosla jos 2-3, sada ih ima ukupno 10, i da, nismo nijedan skoro ni osjetili, osim mozda ovaj zadnji kad se malo prehladila. uglavnom, dole ima samo 4 (jedinice i cetvorke) a 21.joj mjesec

< Poruku je uredio teacher75 -- 10.7.2011 8:53:02 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26086
10.7.2011 11:10:43   
tekja
dan drage moje...

kao prvo Matej, dusice mila, SRETAN ti 2. rodjendan, da budes zdrav i veseo djecak i bogme da malo bolje jedes, da ti se mamica ne sekirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala, sve najljepse i tebi za, je l' ono, 15 rodjendanuser posted image ...ma nije ni vazno koji, samo da ti sve bude za 5 user posted image user posted image

hvala drage moje na komplimentima, bas nam je bilo superuser posted image ...al' jedina stvar koja nije super je da niko od nase raje ne dijeli entuzijazam ni volju za upoznavanjem nase prirode, tako da smo mi u "ekspedicijama" vazda samiuser posted image ...

lady,  s obzirom da na svakih sedam zena dodje samo jedan muskarac, ja svog itekako krijemuser posted image user posted image user posted image  nije od vas Bogamiuser posted image user posted image user posted image , nego ima ovih aMonimnihuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 26087
10.7.2011 11:23:02   
megi
Mateju sretan rodjendan i sve najbolje zele Adna i njena mama user posted image user posted image
naravno cestitke za rodjendan idu i za Malu user posted image

Tekja vidim super vam je bilo, da ne kazem da ste preslatki, nadam se da je djecak uzivao

Vjestice sto se tice zubica ja mislim da jos nemas potrebe ici pedijatru nici ce oni, mi smo prvi dobili sa 9 mjeseci i jedino su nam malo cetrvorke i trojke malo vise zadale muke, proljev, crvena guza, odbijanje hrane, nervoza
sto se tice dojenja ja sam pocela raditi kad je A imala godinu dana i dojila je jos dva mjeseca, dojila je i po noci nije mi bilo tesko ustatim, doduse ona se uglavnom tad budila jednom i kad sam pocela raditi, nakon sto sam joj izbacila dnevne podoje zbog posla, ona je ostale ubrzo sama izbacila
A sto se tice odvajanja ja sam se pitala sta ce kako ce biti, al sve je proslo ok
vise cete uzivati kad dodjes s posla user posted image

bolesne bebare nadam se da ste danas bolje

Lady preslatke ste na onim slikama, nek ste kupili sandale za vodu, nije vazno posto su user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26088
10.7.2011 11:49:00   
Amani12
Matej evo i ovdje...
Sretan rodjendanko,pilence slatko...Ljubimo te mnogo user posted image user posted image

Mala ,draga moja,nek je sretan,sve najljepse... user posted image user posted image

Kako su nam bolesna djecica?

Mi cekamo da djecak odspava pa vodimo moju mami i obitelj na rucak iznenadjenja,jer i moja svila draga danas slavi rodjendan, i to 50ti user posted image user posted image
Tortica je spremna,pa cemo je nekako prokrijumcariti,pa da i to bude bas iznenadjenje,jer znam da ne ocekuje...
Svijecice spremne i poklon,znam da ce biti divno...
A nisam vam pohvalila svog djecaka.On je bio mamin glavni asistent u pravljenju tortice,ma kako je on samo bio odsevljen.user posted image
Dan je prekrasan,ljetooooo user posted image
Uzivajte zenice,ljubimo vas nas dvoje...  user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 26089
10.7.2011 12:46:55   
koka i po
dan...
kod mene citav dan ludnica...S.samo place.sjedi mi u krilu i nista ne jede...ture nema...a ja sam na izmaku snaga.
bice sutra bolje aBd....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26090
10.7.2011 12:52:04   
tekja
Amani, sretan rodjendan i tvojoj mami..nek' ti je ziva i zdrava jos dugo, dugouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26091
10.7.2011 12:54:45   
tekja
user posted image  koki, sta mu je? Dusica mala...nedajte se obojeuser posted image , a sutra ce biti bolje, hoce, hoceuser posted image
Ja evo pocistila kucu, uspavala V. i pijem nes...bujrum...poslije cu da se malo posvetim sebi, farbanje, depiliranje, nokti, obrve....uh bice poslauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26092
10.7.2011 12:56:26   
koka i po
ma suti tekja.... ima upalu krajnika i puna usta afti....
ja skoro izludila danas...sad spava pa malo meditiram

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26093
10.7.2011 13:03:58   
tekja
zao mi jeuser posted image user posted image user posted image

samo da vas oboje user posted image user posted image user posted image user posted image ...jadnicakuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 26094
10.7.2011 13:05:20   
koka i po
user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26095
10.7.2011 13:15:12   
Anoniman
dan zene
KOd nas vrucine uhhhhhh anel se svaki dan po 3 puta brcka skorouser posted image user posted image uziva djete stas .
Ne idemo van do iza 7 i budemo do 22 vani .Sinoc smo setali parkom,pa isli na sladoled  pa posle ga  odvela dedi u penzionerski kaficuser posted image user posted image user posted image vani na terasi sami penzioneri osto s njim ja sa mm popila u dr. kaficu kafu bas se nahodali nasetali posle mu mama kupila u pekari vruci kifli smazao 2 odma citave .
Dosli kuci proslo 22 . tusirala ga popio peko i zaspo.Spavamo otvorenog prozora uzas vruceeeeeeeeeeeeeeeee
Za sedmicu dana nam dolazi rodica iz dojclanda jedva cekam njene blizance vidjetiuser posted image godina je velikaa
Skoro zaspo......
Tekja medni ste aaa vidi sllatkisa lijepoguser posted image user posted image user posted image ja anela trebam da sisam imam brigu kako cu boze a toliko je cupav a kosa mu gusta velika bas ga smara
Ili ga osisa ili snale kupitiuser posted image user posted image user posted image user posted image stvarno

Neposredna veza do poruke: 26096
10.7.2011 13:16:06   
Anoniman
MATEJ sretan rodjendan puno te ljubimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala , sretan i tebi rodjendan ziva zdrava bila 100 godina .puno pusa od nas user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 10.7.2011 13:21:51 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 26097
10.7.2011 15:31:12   
dafri
Matej sretan rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke Maloj i mami Amaniuser posted image user posted image
doublemum,koko user posted image
vještice mi smo sa osam mj dobili prvi zub,nijedan nismo osjetili a što se tiče posla i odvajanja ide to lakše nego što mislimo ,iznenadićeš se

ja sam svoje poslala na vodu,ja se ne mogu kupati dobila pa mi se nije išlo ,taman da malo odmorim

< Poruku je uredio dafri -- 10.7.2011 15:32:18 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26098
10.7.2011 17:05:27   
bebac2
IZVORNA PORUKA: Lady26

Dobila je od nane naramenice a baka joj je kupila i prsluk user posted image - opasno se takmice, nidje veze...a ja taj prsluk nisam htjela, nudila je mama da kupi kontam sta ce joj, mi sad dosli kuci kad sveki donese, oni joj uzeli user posted image

user posted image user posted image user posted image potpuno poznata situacija

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26099
10.7.2011 17:09:15   
bebac2
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Evo i mene... Kod mene krecenje na pola gotovo

kod mene bilo isto tako kad sam iznenada morala otici da rodim user posted image user posted image user posted image user posted image

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1042 1043 [1044] 1045 1046   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1042 1043 [1044] 1045 1046   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *