|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1033 1034 [1035] 1036 1037   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
7.7.2011 14:27:56   
Anoniman
eh da jos samo pitam ove zene koje su koristile dabraston tab moje seka pije vec tri dana smanjila se menga al opet ima ne previse al ima jos uvjek 8 mi joj dan i dalje ne staje kazem ne ide obilno .Pa me zanima sta mislite nakon koliko jos dana treba da pije tab da bi se pocelo , povlacitiuser posted image da staje ?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25851
7.7.2011 14:30:16   
Lady26
Tu sam i ja ali ne pisem user posted image
Nema nikoga....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25852
7.7.2011 14:32:01   
teacher75
i ja svako malo virnem, sve cekam hoce li ko sta napisatiuser posted image lana zaspala u kolicima u povratku iz setnje oko 12, nastavila u kreveticu i evo jos spava. valjda pala u bandak od vrucineuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25853
7.7.2011 14:33:11   
Lady26
A opet ja ne pisem dok drugi neko ne napise user posted image
Uh jest vruce hebe mu...bas sparina....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 25854
7.7.2011 14:34:46   
teacher75
kontam gdje cemo popodne, vils i tito mi vise dosadili a i ovaj park pampersovuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25855
7.7.2011 14:37:07   
Anoniman
jasta nego vruce uzas , a nema kise kazu ni na vidiku zemlja se bas osusila i popucala . Al eto zasto je ljeto mora malo grijatiuser posted image sedmi mjesec je uvjek bio paklenuser posted image
Teacher da ti samo kazem da ti se divim na strpljenju materemi nebi ja mogla izdrzat da test ne uradim crvi bi me pojeliuser posted image Nije sad da te nagovaram na nesto ma jok samo kazem kakva sam ja , nestrpljiva inace po prirodi.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25856
7.7.2011 14:38:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

kontam gdje cemo popodne, vils i tito mi vise dosadili a i ovaj park pampersovuser posted image
mi nigdje ne idemo ni makac do pola 6 .
A znaci kad podjete nahranis je jel i ponesesli joj sta da jede kad ste u parku dokad budete ogladnil

Neposredna veza do poruke: 25857
7.7.2011 14:38:54   
teacher75
i ja sam nestrpljiva po prirodi, al se sve nesto nadam da cu dobiti (prije mi je ivujek kasnila po nekoliko dana)pa odugovlacim, al danas vec polako gubim nadu, tako da cu ga uraditi sutra ujutro, idem svako malo u wc, imam i bubuljice, al to moze biti simptom i jednom i drugog

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25858
7.7.2011 14:39:40   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

mi nigdje ne idemo ni makac do pola 6 .
A znaci kad podjete nahranis je jel i ponesesli joj sta da jede kad ste u parku dokad budete ogladnil

jede oko pola 4 i onda izadjemo oko 4user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25859
7.7.2011 14:39:58   
Anoniman

i ja sam nestrpljiva po prirodi, al se sve nesto nadam da cu dobiti (prije mi je ivujek kasnila po nekoliko dana)pa odugovlacim, al danas vec polako gubim nadu, tako da cu ga uraditi sutra ujutro, idem svako malo u wc, imam i bubuljice, al to moze biti simptom i jednom i drugog
to je najgore kad pms i user posted image sve iste siptomi pa cojk nezna na cem je.

Neposredna veza do poruke: 25860
7.7.2011 14:40:31   
teacher75

IZVORNA PORUKA: felix

to je najgore kad pms i user posted image sve iste siptomi pa cojk nezna na cem je.

jest, i mene to pravo nervira jer imam sve simptome, da bar ima neki koji razlikujeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25861
7.7.2011 14:42:36   
teacher75
zamislite ovo: moji prijateji dobili user posted image na rodjendan njihovog user posted image user posted image 4 godine kasnije. znaci, oboje djece ce im slaviti rodjendan u isti dan u buducnosti, koja slucajnost!!! bas im je to super- jednim udarcem dvije muheuser posted image

Neposredna veza do poruke: 25862
7.7.2011 14:43:33   
teacher75
mene sad hvataju neka luda razmisljanja, kontam kako ce ako sam trudna user posted image doci pocetkom marta i ako bude user posted image nece joj moci pola laninih stvari jer ce biti u kontra sezoni...

Neposredna veza do poruke: 25863
7.7.2011 14:43:35   
Anoniman
kako je to lijepo user posted image

Neposredna veza do poruke: 25864
7.7.2011 14:44:53   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

iiiiiii sta cekas sada?user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25865
7.7.2011 14:45:38   
bebacha
teacher bice kako biti morauser posted image znam da te sad pucaju hormoni i sve to al bas bi bilo lijepo da bude+,i ti ti zelis,samo jos nisi svjesnauser posted image user posted image user posted image
Alen spava,ja kontam gdjebi mogli kad malo sunce popusti.moram do Dm-a kupit Ajli suncanice al ih moram obadvoje vodituser posted image user posted image user posted image user posted image
juce u auto joj sunce ide u oci i govori "idi sunce kuci,mjesece dodi i otjeraj sunce"user posted image user posted image user posted image user posted image nemam pojma otkud joj to

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 25866
7.7.2011 14:47:29   
Anoniman
m

IZVORNA PORUKA: Lady26

iiiiiii sta cekas sada?user posted image
ozda otisla piskitiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25867
7.7.2011 14:48:14   
teacher75

IZVORNA PORUKA: bebacha

teacher bice kako biti morauser posted image znam da te sad pucaju hormoni i sve to al bas bi bilo lijepo da bude+,i ti ti zelis,samo jos nisi svjesnauser posted image user posted image user posted image
Alen spava,ja kontam gdjebi mogli kad malo sunce popusti.moram do Dm-a kupit Ajli suncanice al ih moram obadvoje vodituser posted image user posted image user posted image user posted image
juce u auto joj sunce ide u oci i govori "idi sunce kuci,mjesece dodi i otjeraj sunce"user posted image user posted image user posted image user posted image nemam pojma otkud joj to

ma ja sam pravo cudna, ni kad sam prosli put saznala da sam trudna nisam osjecala neko odusevljenje, kao kad vidim da ljudi skacu i raduju se kad vide +, jos uz to uzasno povracanje do 5.mj. nisam mogla ni uzivati, tek sam se pocela radovati zadnjih par mjeseci. i sada se osjecam pravo cudno- mixed feelingsuser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 25868
7.7.2011 14:50:22   
Anoniman
joj teachre  pa ko kaze da ces opet povracat mozda bude pisonja pa ne povracas a mozda bude i cura pa opet ne povracas .
Ja nisam nikad povratila jest mi se gadilo malo upocetkuuser posted image a iskreno VOLJela sam da sam svu trudnocu povracala nego sve ono sto sam ja prosla od svoji boljki zato suti ima sve goreg od goreg nije to nista user posted image user posted image
user posted image

Neposredna veza do poruke: 25869
7.7.2011 14:52:26   
teacher75
znam da sve ima gore od goreg, ali onda sam bila sam bez user posted image pa mi je to bilo nesto najgore u zivotu- nisam se vise napatila nikada do tada a ni poslije, a sad me hvata strah kako cu ako se to ponovi a imam odgovornost prema lani i moram o njoj brinuti u tom stanju, samo molim boga da ne bude kao onda

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25870
7.7.2011 14:53:01   
bebacha
ja sam obadvije trudnoce zelile a obadva + sam testu sam otplakala.jednostavno trebalo mi malo vremenas da se naviknem na to,nisam skakala odm od srece.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25871
7.7.2011 14:54:04   
Anoniman
a imas zelju za user posted image a tesko ti se odlucitiuser posted image neznam ....

Sretno ....

Neposredna veza do poruke: 25872
7.7.2011 14:54:41   
teacher75
IZVORNA PORUKA: bebacha

ja sam obadvije trudnoce zelile a obadva + sam testu sam otplakala.jednostavno trebalo mi malo vremenas da se naviknem na to,nisam skakala odm od srece.

nisu ni kod mene nezeljene naravno, al nekako nismo uopce planirali ni "ganjali" nego se to brzo desilo, pa valjda od shock-a i ja isto tako nisam znala kako da se osjecam. vjerujem da trudilice kad vide + skacu od srece, i boga me bilo strah sto ja nisamuser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 25873
7.7.2011 15:00:22   
megi
pozzzz
vidim vrucine svugdje zavladale
mi smo jutros do pola 11 vec bili u kuci jer je vani fakat prevruce
Tiki jel vi i ljeti izlazite popodne tako rano u 4
ja prije pola 7 ni ne pomisljam da izadjem bude mi bas vruce
a sto se tice testa drzim fige za ono sto zelis, pa i ako bude + sve ce se to srediti

Lady ni moja cura nece nekad nesto da obuje i obuce sve govori nije to moje to je bracino ili sekino,
ali nakon nekog vremena je prodje
i mi imamo kroksice ma znas kako pici u njima a jos joj malo i velike al njoj ne smeta

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 25874
7.7.2011 15:01:53   
teacher75

IZVORNA PORUKA: megi

pozzzz
vidim vrucine svugdje zavladale
mi smo jutros do pola 11 vec bili u kuci jer je vani fakat prevruce
Tiki jel vi i ljeti izlazite popodne tako rano u 4
ja prije pola 7 ni ne pomisljam da izadjem bude mi bas vruce
a sto se tice testa drzim fige za ono sto zelis, pa i ako bude + sve ce se to srediti

Lady ni moja cura nece nekad nesto da obuje i obuce sve govori nije to moje to je bracino ili sekino,
ali nakon nekog vremena je prodje
i mi imamo kroksice ma znas kako pici u njima a jos joj malo i velike al njoj ne smeta

izaci cemo vjerovatno oko pola 5-5 jer je na vilsu lijepa hladovina i hladnije nam je nego u stanu, kuhamo se kod kuceuser posted image a kad bismo izlazile tek u pola 7 ne bi ni izlazile jer lana vec u 8 ide u krevet

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 25875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1033 1034 [1035] 1036 1037   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1033 1034 [1035] 1036 1037   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *