Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
uh, sad se i meni jede pomfrit i hamburger, grrrr, sto spomenu da sam sad neka razmazena trudnica trebala bih maltretirati mm sa svojim spontanim zeljama
pa maltretiraj ko ti brani.... ja sma u decembru svjež nanas htjela...kako željela tako i dobila ha ja...nek on malo bude trudan ako misli d aje to cool
P.A evo sad se bacam na biznis, baš sam bila u haosu
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
hanady, hvala ti za biznis ma silazio maloprije i donio mi sladoled pa ne mogu bas biti toliko bezobrazna da ga opet saljem, ipak je ovo 5.sprat bez lifta
ma kad ces ako neces sad
nikad izgleda, sta cu kad sam merhametli dusa
jutro.ja budna od 6,ustala da peglam al nista nebi od toga.bar sam kucu sredili.Alen mi nocas kasljuco,jedino me tjesi sto bas fino dise pa kontam da mu mozda suh zrak smeta.hvatam se a slamku spasa danas moram oprat bazen,kisa ga isprljala i nadam se da ce Ajli doci rodica da se kupaju. hajdi sad budenjeeee dok ja skontam sta bi,kako i gdje kuhala danas
tekja, MALA 1994 hvala vam za info ...danas nam je dan D a je li te cure šišaju po svom izboru ili da se ja polomim objašnjavajući kakvu frizuru hoću a biće na kraju ma daj šta daš kada više ne bude imao živaca da ga neko šiša... jao vrućine sinoć, šta je ono ljudi dragi
Nemoj mi uzdisati, nije more sto je nekad bilo... sad je to: brdo potrebnih i nepotrebnih stvari koje nosis do plaze, skupljas po plazi i vracas u sobu... bjezanje od suncevih zraka, od pcela, od komaraca, od vrelog kamenja... svadja oko igracaka, bazena, slaufa...
V. popio mlijeko, pa otisao u kupatilo i dere se otamo ajmo tuta...i...obavio oboje ... odoh sad da nas spremim, mi cemo u veliki park, ako jos ko hoce da se sa nama ganja, bujrum
ma ko se to vratio
< Poruku je uredio tekja -- 12.7.2011 8:47:19 >
tekja, MALA 1994 hvala vam za info ...danas nam je dan D a je li te cure šišaju po svom izboru ili da se ja polomim objašnjavajući kakvu frizuru hoću a biće na kraju ma daj šta daš kada više ne bude imao živaca da ga neko šiša... jao vrućine sinoć, šta je ono ljudi dragi
mom mladjeg su sisale makazama kako sam im ja rekla,a starijeg masinicom isto jer sam ja tako htjela one se slome oko djeteta i trude se da odrade sto bolje a sve zavisi i od pileta kako ce reagovati. sretno u svakom slucaju
ma koga moje oci vide,dusa draga bas si nam nedostajala
a ima bolesnih,
Anelko od felix je bolestan, maleni od koke i jedan od pilica od doblemum
tajra a mogu zamisliti kako vam je bilo uzbudljivo, to i mene ceka.Igor nema mira svakako a kad dodje blizu vode mogu zamisliti, ali djaba meni da je samo malo udahnuti onog zraka morskog i nista mi drugo ne treba.
a vidi ti ove nase teacherke sto se promangupisala, nije jos ni bila kod dr pocela ovdje provoditi fore
jelo objasni joj neke stvari ti si vec iskusna trudnica
konnnooooo, ja uvijek mogu tee nezdrave hrane, uh ali se suzdrzavam
apotekarka vrijednica, ja kontam juce vi na moru jer si rekla da ides na g.o.a ti radis, dusica draga odmori malo
bebacha pazi na sebe (ko joj kaze), djecica ne mogu bez tebe...vadi nalaze, mozda ti ne valja krvna slika, obavezno, nemoj da se ljutim ja na tebe
Alenko se isto sisao, ja sam svoje pred vikend sisala, ma ljepota.a Igora kako smo osisali prvi put na trojku dijete doslo sebi, nema onog znoja vise kao prije. a sad mi se sav osuo po vratu od vrucine ,stalno je slipav koliko mu je vruce kao tatko svoj
Jutro i od mene, nisam spavala ni 2h sinoc....zajedno sa Lanom, vruce nenormalnooooo, klima nista Kaze mm u neka doba, sta to radis, rekoh ne spavam stooo?! U pola 5 sam i prozor otvorila u dnevnoj ali dzaba.... Kako su djecica jutros?
E da, jutros smo obukli gacice....drzite nam fige Juce je skinula da je okupam i cim je bila gologuza popiskila mi se na itison, ma rekoh sta si to uradila, a ona otrca po aspirator i cisti