|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1047 1048 [1049] 1050 1051   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
11.7.2011 22:04:28   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

uh, sad se i meni jede pomfrit i hamburger, grrrr, sto spomenuuser posted image da sam sad neka razmazena trudnica trebala bih maltretirati mm sa svojim spontanim zeljamauser posted image

pa maltretiraj ko ti brani....
ja sma u decembru svjež nanas htjela...kako željela tako i dobila ha ja...nek on malo bude trudan ako misli d aje to cooluser posted image

P.A evo sad se bacam na biznis, baš sam bila u haosu user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26201
11.7.2011 22:19:50   
teacher75
hanady, hvala ti za biznisuser posted image ma silazio maloprije i donio mi sladoled pa ne mogu bas biti toliko bezobrazna da ga opet saljem, ipak je ovo 5.sprat bez liftauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26202
11.7.2011 22:21:16   
Honey3

hanady, hvala ti za biznisuser posted image ma silazio maloprije i donio mi sladoled pa ne mogu bas biti toliko bezobrazna da ga opet saljem, ipak je ovo 5.sprat bez liftauser posted image
ma kad ces ako neces saduser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 26203
11.7.2011 22:21:54   
teacher75

IZVORNA PORUKA: zaha

ma kad ces ako neces saduser posted image

nikad izgleda, sta cu kad sam merhametli dusauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 26204
11.7.2011 22:23:39   
Hanady RR

gotovouser posted image nejma na čemu...pa bolan nisi svaki dna trudna kao ne mogu malo svoje ''pameti'' društvene dati...onda bih morala na 5 sa pomfritom da dođem...ovo mi je bilo lakšeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 26205
11.7.2011 22:31:23   
teacher75
hvala puno, valjda ce biti okuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26206
11.7.2011 22:33:35   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ups....nisam vidjela da si tu user posted image user posted image
Ebi ga, povlacim post user posted image user posted image user posted image

nemoj da ti jacmir iskociuser posted image user posted image user posted image

Nemoj sad da koristis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 26207
11.7.2011 22:58:53   
Mya_81 RR

Ups....nisam vidjela da si tu user posted image user posted image
Ebi ga, povlacim post user posted image user posted image user posted image

nemoj da ti jacmir iskociuser posted image user posted image user posted image

Nemoj sad da koristis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lady, samo ti pisi user posted image user posted image user posted image imam ti ja provjeren lijek protiv jacmira...povuce se za par sati (ali fakat!)

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26208
11.7.2011 23:22:12   
Honey3
IZVORNA PORUKA: amela2208

i mi spavamo sa otvorenom prozora, jedemo sladoled, pijemo mlijeko iz friziderauser posted image user posted image
sve je to do navike.
Zaho, Amani đe ste, kako ste mi?
jel to neko pomenuo koku??? Kokooooooooooooooooo đe si user posted image user posted image user posted image
felix user posted image user posted image user posted image user posted image  
koga to moje oci videuser posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo nasu garicu slatkuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 26209
12.7.2011 1:14:33   
iv@ncica
Sretan rodjendan Mateju zelimo od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 26210
12.7.2011 7:21:49   
bebacha
jutro.ja budna od 6,ustala da peglam al nista nebi od toga.bar sam kucu sredili.Alen mi nocas kasljuco,jedino me tjesi sto bas fino dise pa kontam da mu mozda suh zrak smeta.hvatam se a slamku spasauser posted image user posted image
danas moram oprat bazen,kisa ga isprljala i nadam se da ce Ajli doci rodica da se kupaju.
hajdi sad budenjeeeeuser posted image user posted image user posted image
dok ja skontam sta bi,kako i gdje kuhala danasuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 26211
12.7.2011 7:25:38   
pocahontas
tekja, MALA 1994 hvala vam za infouser posted image ...danas nam je dan D user posted image
a je li te cure šišaju po svom izboru ili da se ja polomim objašnjavajući kakvu frizuru hoćuuser posted image user posted image a biće na kraju ma daj šta daš kada više ne bude imao živaca da ga neko šiša...user posted image
jao vrućine sinoć, šta je ono ljudi dragi user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26212
12.7.2011 8:33:10   
R&T@
Ko kaze da nema "tajre"user posted image user posted image user posted image user posted image
Napokon u kuci user posted image

user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 26213
12.7.2011 8:34:12   
Anoniman
Tajraaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image ... ljepotica je med medeni, joj kako mi aaa za morem krenuuser posted image

mahanje od nas, odosmo placati racune dok nije ugrijalo...ljubac user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 26214
12.7.2011 8:45:31   
R&T@
Trudnice najljepsa user posted image user posted image user posted image

Nemoj mi uzdisati, nije more sto je nekad bilo... sad je to: brdo potrebnih i nepotrebnih stvari koje nosis do plaze, skupljas po plazi i vracas u sobu... bjezanje od suncevih zraka, od pcela, od komaraca, od vrelog kamenja...
svadja oko igracaka, bazena, slaufa...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26215
12.7.2011 8:46:27   
tekja
jutro...mi smo odlucili ici napolje prije dorucka, pa cemo doruckovat u parkuuser posted image , jer napolju je vec jako toplo...mala jesu ustali pilici?

pocy, nema na cemu, sisat ce one kako ti kazes, ali hoce li to ispasti tako, zavisi samo od djeteta...user posted image ...

V. popio mlijeko, pa otisao u kupatilo i dere se otamo ajmo tuta...i...obavio obojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
odoh sad da nas spremim, mi cemo u veliki park, ako jos ko hoce da se sa nama ganja, bujrumuser posted image

ma ko se to vratiouser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tekja -- 12.7.2011 8:47:19 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 26216
12.7.2011 8:51:17   
R&T@
tekja user posted image

Bravo za djecakauser posted image

Hoce li meni dati rezime?
Ima li nesto bitno?
(Samo da nema bolesnihuser posted image )

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26217
12.7.2011 8:56:27   
bebacha
Tajrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tekla pametan ti djecakuser posted image user posted image user posted image
mi bili u dvoristu,mama pila kafu a Alen mlijeko i jeo kroasane,ko veliki djecakuser posted image user posted image user posted image
jesam li ja rekla da smo Alena osisaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26218
12.7.2011 8:57:20   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: pocahontas

tekja, MALA 1994 hvala vam za infouser posted image ...danas nam je dan D user posted image
a je li te cure šišaju po svom izboru ili da se ja polomim objašnjavajući kakvu frizuru hoćuuser posted image user posted image a biće na kraju ma daj šta daš kada više ne bude imao živaca da ga neko šiša...user posted image
jao vrućine sinoć, šta je ono ljudi dragi user posted image user posted image

mom mladjeg su sisale makazama kako sam im ja rekla,a starijeg masinicom  isto jer sam ja tako htjela one se slome oko djeteta i trude se da odrade sto bolje a sve zavisi i od pileta kako ce reagovati.
sretno u svakom slucaju user posted image

ma koga moje oci vide,dusa draga bas si nam nedostajala user posted image user posted image

a ima bolesnih,

Anelko od felix je bolestan, maleni od koke i jedan od pilica od doblemum user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 26219
12.7.2011 9:02:05   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ma koga moje oci vide,dusa draga bas si nam nedostajala user posted image user posted image

a ima bolesnih,

Anelko od felix je bolestan, maleni od koke i jedan od pilica od doblemum user posted image

user posted image user posted image user posted image  jadne male mrvice...

user posted image  i vi ste meni nedostajale...
mm me stalno zezao kako pogledam prema laptopima, ali sam izdrzala da nekome ne otmemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 26220
12.7.2011 9:03:47   
Amani12
Tajra dobro nam se vratila user posted image
Jutro zenice...
Sta je ovo ovako vruce,pa za poludjeti iiiiiiii...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26221
12.7.2011 9:07:45   
R&T@
Bolje vas nasla user posted image

Moja R. i ja smo jutros u 7 sve zamracile i ne virimo van...

Same smo jer nam je T. ostala na moruuser posted image , a mm je morao na selouser posted image

I da se pohvalim na ovoj temi, nakon 58 mjeseci ne moram kupiti peleneuser posted image

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26222
12.7.2011 9:11:54   
Malenaoduvijek
tekja mi cemo malo kasnije, mama pije kafu jos user posted image user posted image

posaljem ti sms pa ako budete jos u pparku super user posted image

tajra a mogu zamisliti kako vam je bilo uzbudljivo, to i mene ceka.Igor nema mira svakako a kad dodje blizu vode mogu zamisliti, ali djaba meni da je samo malo udahnuti onog zraka morskog i nista mi drugo ne treba.

a vidi ti ove nase teacherke sto se promangupisala, nije jos ni bila kod dr pocela ovdje provoditi fore user posted image user posted image user posted image

jelo objasni joj neke stvari ti si vec iskusna trudnica user posted image

konnnooooo, ja uvijek mogu tee nezdrave hrane, uh ali se suzdrzavamuser posted image

apotekarka vrijednica, ja kontam juce vi na moru jer si rekla da ides na g.o.a ti radis, dusica draga odmori malo user posted image

bebacha pazi na sebe (ko joj kaze), djecica ne mogu bez tebe...vadi nalaze, mozda ti ne valja krvna slika, obavezno, nemoj da se ljutim ja na tebe user posted image

Alenko se isto sisao, ja sam svoje pred vikend sisala, ma ljepota.a Igora kako smo osisali prvi put na trojku dijete doslo sebi, nema onog znoja vise kao prije.
a sad mi se sav osuo po vratu od vrucine ,stalno je slipav koliko mu je vruce kao tatko svojuser posted image

felix, koko, mum, kako su djecica jutros?

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26223
12.7.2011 9:13:48   
Lady26
Tajraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro i od mene, nisam spavala ni 2h sinoc....zajedno sa Lanom, vruce nenormalnooooo, klima nista user posted image
Kaze mm u neka doba, sta to radis, rekoh ne spavam user posted image stooo?!
U pola 5 sam i prozor otvorila u dnevnoj ali dzaba....
Kako su djecica jutros?

E da, jutros smo obukli gacice....drzite nam fige user posted image
Juce je skinula da je okupam i cim je bila gologuza popiskila mi se na itison, ma rekoh sta si to uradila, a ona otrca po aspirator i cisti user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 12.7.2011 9:15:44 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26224
12.7.2011 9:16:58   
R&T@
Laaaaaaaaaaaaaaadyyyyyyyyyyyyyuser posted image user posted image

Kakva je ovo sramota... samo 30 stranica za 7 dana...pih...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1047 1048 [1049] 1050 1051   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1047 1048 [1049] 1050 1051   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *