Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro mi smo grozno spavali anelu tesko disa , kud vruce nebi kise . Kud od jutros mene grlo steglo nos curi ma fujjj na ovom vremenu anel slinil slinil Nikakva sam druga noc kako ne spavam
Da vas pitam, jel ok sto je Lani u toku dana skoro pa suha pelena....mijenja se otprilike svaka 3-4h... To me bas brine....da piski cesto u tutu pa bih ja rekla ali ne, dal joj fali tecnosti? Valjda pije koliko joj je dovoljno...
felix cuj nije bilo kise.kod nas oko 21 bas je bio pljusak,vani rashladilo al u kuci bilo pretoplo al smo uspjeli rashladit. saljemo pusu drugu.Alen u toku noci kasljucu,jutros nista kontam suh zrak al i davala sam mu juce caj s medom i medom od borovi iglica i guscju mast.
Nikad do prije par dana, inace bude puna jer bas pije tecnosti, vode soka nije bitno...zato mi cudno, a da se znoji to jest, mooookra kosica uvijek....
nego da pitam nesto kad su vasi posli jest one 7 days kroasane.ja Alenu prvi put dala jutros i pojeo dvije male,bas mu se svidaju.inace i seka i tajo su ludi za kroasanama. morala sam mu uvest jedan obrok kravljeg mlijeka.jednostavno on stalno trazi da doji a ja se ne osjecam bas najbolje.problem je sto nece smo nego samo kad mu stavim Benqvik(Nesqvik) i popije 150ml,jednom dnevno.jel ok da pije to svaki dan
ja ne znam moji piske kao svjetski prvaci,ali i piju, Igor iskapi flasicu sa vodom za sekund. a znoji li se Lanica, vjerovatno tako izbacuje iako bi trebala i piskiti, iako je to od djeteta do djeteta razlicito. a koliko pije?
felix ljubim vas ja, idete li na inhalacije, a ud nemas inhalator kuci da ga inhaliras fizioloskom sama? izvlacis li mu sekret iz nosica? ljubi nosku dragu?
ja ne znam moji piske kao svjetski prvaci,ali i piju, Igor iskapi flasicu sa vodom za sekund. a znoji li se Lanica, vjerovatno tako izbacuje iako bi trebala i piskiti, iako je to od djeteta do djeteta razlicito. a koliko pije?
Pa kazem do prije par dana bude pelena puna, bas teska, ujutro pogotovo....recimo dodjem s posla oko 5, ne presvucem je do 6-7 (a presvucena sigurno prije sat-dva) ma skoro suha pelena....i pred spavanje opet presvucem isto tako.... Uvijek joj je vlazna ili mokra kosica, znoji se...a sa dne znam koliko popije, nisam kuci ali uvijek joj je na stol flasica i sama uzima kad je zedna...al reecimo neki dan od kuce do Hadzica iskapila flasicu vode....morali tamo kupiti sokic...ali joj je kosa bila mokra kao da se okupala....
nego da pitam nesto kad su vasi posli jest one 7 days kroasane.ja Alenu prvi put dala jutros i pojeo dvije male,bas mu se svidaju.inace i seka i tajo su ludi za kroasanama. morala sam mu uvest jedan obrok kravljeg mlijeka.jednostavno on stalno trazi da doji a ja se ne osjecam bas najbolje.problem je sto nece smo nego samo kad mu stavim Benqvik(Nesqvik) i popije 150ml,jednom dnevno.jel ok da pije to svaki dan
Moja dama to ne voli, ne voli slatko, osim kinder cokolade....gricne koji put i kad osjeti cokoladu pljuje i daje mi kroasan... Neka si uvela sto da ne....a ako je jednom u toku dana po meni je sasvim ok sto pije sa Nesquikom....
Pa kazem do prije par dana bude pelena puna, bas teska, ujutro pogotovo....recimo dodjem s posla oko 5, ne presvucem je do 6-7 (a presvucena sigurno prije sat-dva) ma skoro suha pelena....i pred spavanje opet presvucem isto tako.... Uvijek joj je vlazna ili mokra kosica, znoji se...a sa dne znam koliko popije, nisam kuci ali uvijek joj je na stol flasica i sama uzima kad je zedna...al reecimo neki dan od kuce do Hadzica iskapila flasicu vode....morali tamo kupiti sokic...ali joj je kosa bila mokra kao da se okupala....
pa onda izbacuje tako, ne brini se.ona je ok, vesela, igra se normmalno i sve.dijete da je dehidrirano vidjelo bi se to na njoj
Pazi samo da mu to ne stvrdne stolicu... Meni se to desilo s T.
< Poruku je uredio MALA1994 -- 12.7.2011 9:56:16 >