|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1060 1061 [1062] 1063 1064   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.7.2011 11:38:49   
tekja
ih tesko zabu u voduuser posted image user posted image user posted image ...upali djeci dugometrazni crtaniuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26526
13.7.2011 11:43:57   
bebacha
jeste bezobrazne danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hanady kad putujete na more.
ja odo pravit rucak a sva sam ko prebiena macka.
znal neko do kad se tolerise ne dobijanje menstruacije.do kad je normalno.mislim ono prva poslije poroda.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26527
13.7.2011 12:22:04   
Anoniman
jelena anel je ko bolje al i sad sliniiiiiiiiiiiiii hvala na pitanju ,Treba sad spava imam brigu 100 puta se probudi danju jer je vruce na spratu
Tekja ma mazem a nemam kad namaza kad stalno curi kud mene kasalj spopu iskasljavanje , pa mi se gadi od juce jela nisam nisata ni danas sletila sam ko cakalica user posted image stomak ko daska/fosna ravnouser posted image user posted image user posted image a taman bi bilo fino krenulo jelo .da se udebljam.
Kud mi zeludac osjetljiv inace sam gadljiva jos kad kasljem svako jutro sam na soljiuser posted image
Nadam se da A. necu zarazi kasljom

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 26528
13.7.2011 13:38:01   
Malenaoduvijek
sta bi za tu kafu?user posted image user posted image user posted image

jeli idemo ili ne..

ja sad dosla, vodila L.kod Irme pa sam prokljucala u troli.user posted image pakao a oni prozori ko misevi nit puse niti nista..

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26529
13.7.2011 13:40:37   
Hanady RR
Evo ''žabe''user posted image user posted image

bebacha mi ćemo aBd 4 avgusta....
ove godine ćemo za vrijeme ramazana biti na moru...
naime dolaze nam rpijatelji a samo tada mogu...i diemo s anjima...

a ja sma zvanično smao ovu sedmicu na godišnjem ostalo je bilo bolovanjeuser posted image
elem tako je kako je...nadam s eneće biti lošeuser posted image

eh...snelko nam bolensik...nadams edobra je...a ti felix c vitamina zadaj trzni malo taj organizam...neće smao vjeruj a neće vala ni nikao dok se sam ne dohavizaš

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 26530
13.7.2011 13:41:35   
salmy
Pozdrav za rajuuser posted image user posted image user posted image
Mi smo se sinoc vratili,nauzivali se odmorili  (mislim kako ko),momak je uzivao u vodi i  suncu.Hvala Bogu sve je proslo u najboljem reduuser posted image user posted image

Pisemo se poslije,mama ima pune ruke poslauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26531
13.7.2011 13:46:45   
Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

jeli idemo ili ne..

BRez mene, mi cemo sa tajom ova 3 dana, zao mi je, razumijete me zar ne user posted image ....nismo s njim izasli ima 10 dana, konacno je prva smjena a od nedjelje nas nema kuci....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 26532
13.7.2011 13:47:13   
Lady26

IZVORNA PORUKA: salmy

Pozdrav za rajuuser posted image user posted image user posted image
Mi smo se sinoc vratili,nauzivali se odmorili  (mislim kako ko),momak je uzivao u vodi i  suncu.Hvala Bogu sve je proslo u najboljem reduuser posted image user posted image

Pisemo se poslije,mama ima pune ruke poslauser posted image user posted image user posted image

Wellcome, wellcomeeeeeee user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 26533
13.7.2011 13:49:16   
R&T@
Evo jos jedne zabeuser posted image

Zene drage, ja stvarno ne znam kako cemo veceras u Tituuser posted image

Gori nebo, gori zemljauser posted image

Ne treba izlaziti dok sunce ne zadje...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 26534
13.7.2011 13:50:16   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

jeli idemo ili ne..

BRez mene, mi cemo sa tajom ova 3 dana, zao mi je, razumijete me zar ne user posted image ....nismo s njim izasli ima 10 dana, konacno je prva smjena a od nedjelje nas nema kuci....

Mozemo li jedno jutro, pa da Lady bjezi malo s posla?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26535
13.7.2011 13:56:33   
mala86
pozzic i od nas user posted image

sve me boli,mama renovira kupatilo,pa tona smeca,betona,prasine user posted image !jutros sam iznjela kante i kante,a tek prasine u drugim djelovima stana user posted image !!

malac spava,rasirio se na velikom krevetu

sinoc smo bili kod te mm rodice kod koje nismo bili 2 godine!nije da nisam isla zbog stakla ili necega da ne razbije,nego se nekako tako okrenulo!a rado bi ona da joj se razbije sve,vec 4 godine u u braku ali nema bebe!joj kako mi je zao user posted image ,vidim sinoc gleda mog malca,on trci ispred kuce,imaju predivnu ogradjenu livadu ispred,i malo bastice user posted image user posted image user posted image ,i govori mi-jelde ovo je raj za djecu user posted image !malo snjom pricala oko toga user posted image ,isla je na pregled dr kaze da je sad s njom sve ok,sad se ceka on,a on nikad da ode
nije za ovu temu,al hajd malo sam se olaksala,cijeli dan su mi u mislima

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26536
13.7.2011 14:00:48   
niki83
mislim da se sjecam da si spominjala tu rodicu, vidis opet neki tipicni balkanacuser posted image
uvijek mi bude zao takvih zena, ona se sama mora boriti za user posted image

N&N

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26537
13.7.2011 14:01:24   
R&T@
Mala86, to je bas tuga...user posted image
A neke zene radjaju i ostavljajuuser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26538
13.7.2011 14:01:31   
DM
Kod nas crp-visok
           leukociti-visokiuser posted image ali nismo dobili terapiju dok nam brisevi ne budu gotovi i bar jedan nalaz koprokulture-pa će nam prema antibiogramu dati i terapiju! Danas nemamo turu, samo da ovako ostane-pa od petka ćemo vidjeti........

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26539
13.7.2011 14:06:52   
niki83
IZVORNA PORUKA: tajra

Mala86, to je bas tuga...user posted image
A neke zene radjaju i ostavljajuuser posted image

Meni je ovo jos tuznije..user posted image

N&N

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26540
13.7.2011 14:21:55   
Apotekarka
Dan...Kod mene radno a przi sa svih strana...
JUcer smo zavrsili krecenje u kupatilu i ostavi i ja sam to sve pospremila od do....
Sad je u tijeku krecenje dnevne,pa kanije hodnik...tepisi oprani i stazice,suse se,to mi je tatina zena opralauser posted image
Ja cekam da mm jos jednom dnevnu pređe pa se bacam na ciscenje...
Antonio spava pa cu gadrugoj baki odvesti da moguz cistiti,svi kolektivno na godisnjem i ja,i svekrva i tatina zena...pa mi bas dobro dođe da Antonia mgu odvesti jer od njega nemna sanse...
JUcer sam gsa vodila na sisanje jedva smo se osisali kose svuda bilo i po njemu i po meni....
Kupamo se u bazencicu a s tutom grozota samo piski u gace,jucer sams njim otisla da kupimo gacica svakakvihi veli onpiskit ce Antonio u tutu lijepe gacice da ne isprlja ali brate nistauser posted image user posted image
Meni godi kad przi iosjecam se dobro je li vidite da ne kukam jedino imam jedno 20uboda komaraca svba mi guza sarenauser posted image
Doubleum,koko i felix brzo ozdravljenje nasoj djecici
Noja ko dijao i mene naljutila sinoc jedna izjava svekrve ali nije za javnostuser posted image
Hanady i ti na godisnjem...jojmeni se sve place kad sad pogledam nered svcuda jos iznijela i madrace,duseke da se zrace sve oko mene haos....sad cu malo peglati dok se zidovi suse...
Bebacha kako mali Alen
Amani,Mala 1994 kako s vrucinama i djecom
marinci pa gdje siu hocemo slikice
Bambi gdje si nam to ti
Dadada jesi stigla s mora
Tajra kad nadjes haljinu ocem sliku,ja imam 30.07.svadbu hocem da kupim plavu haljinicu ako nađem
Mala 86 raztumijem te to ciscenje,renoviranje uf....101 krpu sam oprala eno se susi

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26541
13.7.2011 14:37:56   
Malenaoduvijek

hocete li sutra ujutro u veliki park tajra malo ranije pa neka kona izadje na pauzu da se vidimo s njom malo...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26542
13.7.2011 14:39:07   
teacher75

ja cu ici iza 6, meni je gori u kuci pakao, jedva cekam da izadjemuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26543
13.7.2011 14:41:12   
teacher75
ja sam crkla maloprije, bila ujutro u 10 na depilaciji na carsiji do 11 pa skontala da pjeske idem sve do predjsednistva, pozeljela malo proci kroz grad pa rekoh kad vec idem da iskoristim, i jedva dodjoh kuci, sve sam mislila da cu unesvijest pasti, srecom lana jos spava pa mogu malo da odmorim,evo gola lezim na kaucu-samo u gacicama, odmah se sjetih teme "zivot u zajednici"user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26544
13.7.2011 14:41:55   
DM

IZVORNA PORUKA: doublemum

Kod nas crp-visok
          leukociti-visokiuser posted image ali nismo dobili terapiju dok nam brisevi ne budu gotovi i bar jedan nalaz koprokulture-pa će nam prema antibiogramu dati i terapiju! Danas nemamo turu, samo da ovako ostane-pa od petka ćemo vidjeti........

sedimentacija 35/70user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 26545
13.7.2011 14:43:37   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Tajra kad nadjes haljinu ocem sliku,ja imam 30.07.svadbu hocem da kupim plavu haljinicu ako nađem

Isti dan dernecimo...
ja cu biti kumauser posted image

Ja zamislila zelenu...ali daj boze da nadjem ikakvu...
sve nesto sljastiuser posted image

Ti gledaj i zelene za mene, a ja cu i plave za tebeuser posted image

I nemoj puno da radis na odmoru...
napravi dan pauze i bjezi na izletuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 26546
13.7.2011 14:44:41   
Malenaoduvijek
moja tiki pa jesi barem isla hladnom  stranom, meni je u hladu fino ali na suncu ima milion stepeni.

hajde neka se izjasne ove zene za kafu kad, sta

Neposredna veza do poruke: 26547
13.7.2011 14:45:25   
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75

ja sam crkla maloprije, bila ujutro u 10 na depilaciji na carsiji do 11 pa skontala da pjeske idem sve do predjsednistva, pozeljela malo proci kroz grad pa rekoh kad vec idem da iskoristim, i jedva dodjoh kuci, sve sam mislila da cu unesvijest pasti, srecom lana jos spava pa mogu malo da odmorim,evo gola lezim na kaucu-samo u gacicama, odmah se sjetih teme "zivot u zajednici"user posted image user posted image user posted image

Ja istouser posted image user posted image user posted image
Nema te svekrve koja bi me ovakvu gledalauser posted image user posted image user posted image

A ti se cuvajuser posted image

Neposredna veza do poruke: 26548
13.7.2011 14:45:59   
Anoniman
doublemum pa predpostavljaju li barem sta bi mu moglo bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ili bace grah pa kazu ''virus''user posted image
mene dijagnoza ''virus'' iz cipela izbaci

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 26549
13.7.2011 14:46:00   
Malenaoduvijek

Kod nas crp-visok

sedimentacija 35/70user posted image

to je neka opasna upala, ali dok ne dobijete nalaze nista.hajde barem neka nema ture user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 26550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1060 1061 [1062] 1063 1064   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1060 1061 [1062] 1063 1064   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *