|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1061 1062 [1063] 1064 1065   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.7.2011 14:47:14   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja sam crkla maloprije, bila ujutro u 10 na depilaciji na carsiji do 11 pa skontala da pjeske idem sve do predjsednistva, pozeljela malo proci kroz grad pa rekoh kad vec idem da iskoristim, i jedva dodjoh kuci, sve sam mislila da cu unesvijest pasti, srecom lana jos spava pa mogu malo da odmorim,evo gola lezim na kaucu-samo u gacicama, odmah se sjetih teme "zivot u zajednici"user posted image user posted image user posted image

Ja istouser posted image user posted image user posted image
Nema te svekrve koja bi me ovakvu gledalauser posted image user posted image user posted image

A ti se cuvajuser posted image

lako bih ja za sveki, ali sta sa svekrom pred njim nema skidanja, haja user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26551
13.7.2011 14:47:15   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

Evo jos jedne zabeuser posted image

Zene drage, ja stvarno ne znam kako cemo veceras u Tituuser posted image

Gori nebo, gori zemljauser posted image

Ne treba izlaziti dok sunce ne zadje...

hocete li sutra ujutro u veliki park tajra malo ranije pa neka kona izadje na pauzu da se vidimo s njom malo...

Ja hocem, hocemuser posted image user posted image user posted image user posted image odmah ujutro, abd.

Kad tvoji momci ustaju?
Kad smijemo da vam zviznemo ispod prozora?user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 26552
13.7.2011 14:48:51   
R&T@

ja sam crkla maloprije, bila ujutro u 10 na depilaciji na carsiji do 11 pa skontala da pjeske idem sve do predjsednistva, pozeljela malo proci kroz grad pa rekoh kad vec idem da iskoristim, i jedva dodjoh kuci, sve sam mislila da cu unesvijest pasti, srecom lana jos spava pa mogu malo da odmorim,evo gola lezim na kaucu-samo u gacicama, odmah se sjetih teme "zivot u zajednici"user posted image user posted image user posted image

Ja istouser posted image user posted image user posted image
Nema te svekrve koja bi me ovakvu gledalauser posted image user posted image user posted image

A ti se cuvajuser posted image

lako bih ja za sveki, ali sta sa svekrom pred njim nema skidanja, haja user posted image user posted image

Dobro si...user posted image

A kad se setam po gracu u kupacem onda mozeuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 26553
13.7.2011 14:49:58   
R&T@

IZVORNA PORUKA: doublemum

Kod nas crp-visok
        leukociti-visokiuser posted image ali nismo dobili terapiju dok nam brisevi ne budu gotovi i bar jedan nalaz koprokulture-pa će nam prema antibiogramu dati i terapiju! Danas nemamo turu, samo da ovako ostane-pa od petka ćemo vidjeti........

sedimentacija 35/70user posted image

to je neka opasna upala, ali dok ne dobijete nalaze nista.hajde barem neka nema ture user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26554
13.7.2011 14:50:18   
Malenaoduvijek

Evo jos jedne zabeuser posted image

Zene drage, ja stvarno ne znam kako cemo veceras u Tituuser posted image

Gori nebo, gori zemljauser posted image

Ne treba izlaziti dok sunce ne zadje...

hocete li sutra ujutro u veliki park tajra malo ranije pa neka kona izadje na pauzu da se vidimo s njom malo...

Ja hocem, hocemuser posted image user posted image user posted image user posted image odmah ujutro, abd.

Kad tvoji momci ustaju?
Kad smijemo da vam zviznemo ispod prozora?user posted image

Igo u 6 sto se njega tice moze odmah vani, ali imamo jednog problematicnog user posted image user posted image , Luka se ustaje oko 8 pa bi mi mogli oko 9, pola 10 najkasnije dok jedu momcici

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26555
13.7.2011 14:51:44   
R&T@
Joj, mene u tri minute tri postauser posted image

Sad cu malo da "sutim"user posted image

(Kad objavim ovaj cetvrtiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...vidi se da mi djete spavauser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26556
13.7.2011 14:55:37   
Malenaoduvijek
nemoj neka te, a idi malo na fb imas poruku user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26557
13.7.2011 15:00:51   
R&T@

Dobar izgovor da provirim tamouser posted image
jer cu inace napisati nesto user posted image  na onoj "upaljenoj" temi od juceruser posted image

A, vidis sto ti je mladji brat, dok stariji spava, on ganja djevojkeuser posted image user posted image user posted image

Zvizdimo vam nakon 9 ujutrouser posted image
(mi smo moderne zeMskeuser posted image user posted image user posted image )

Neposredna veza do poruke: 26558
13.7.2011 15:03:50   
Malenaoduvijek

Dobar izgovor da provirim tamouser posted image
jer cu inace napisati nesto user posted image  na onoj "upaljenoj" temi od juceruser posted image

A, vidis sto ti je mladji brat, dok stariji spava, on ganja djevojkeuser posted image user posted image user posted image

Zvizdimo vam nakon 9 ujutrouser posted image
(mi smo moderne zeMskeuser posted image user posted image user posted image )

namazanko pravi, vidjeces ga, juce je isao za curicom u parku koja je veca od njega za glavu user posted image user posted image ,

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26559
13.7.2011 15:04:48   
teacher75

moja tiki pa jesi barem isla hladnom  stranom, meni je u hladu fino ali na suncu ima milion stepeni.

hajde neka se izjasne ove zene za kafu kad, sta

isla sam hladovinom koliko sam mogla, najgore mi je bilo kad sam isla do kuce po grbavici od tramvajskeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 26560
13.7.2011 15:07:55   
mala86

IZVORNA PORUKA: niki83

mislim da se sjecam da si spominjala tu rodicu, vidis opet neki tipicni balkanacuser posted image
uvijek mi bude zao takvih zena, ona se sama mora boriti za user posted image

i meni user posted image
juce ona nije rekla da on nece,nego bila kod dr prije 3 mjeseca i rekla im sta bi trebali izvaditi od nalaza!izmedju ostalog on spermiogram,al kao u Ze ce to u Suncu,bude gotovo za 7 dana!a ja gledam-pa 3 mjeseca,ja bi iste sedmice odradila sve,a znam da te sitnice mogu financijski (tako da nije do toga)

a njemu 31,njoj 4-5 manje!ne kazem da su stari,al ja bi sve nekako pozurila,bar te osnovne stvari

previse otiram user posted image al sorry

malac uziva brckajuci se user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 26561
13.7.2011 15:22:08   
DM

IZVORNA PORUKA: noa

doublemum pa predpostavljaju li barem sta bi mu moglo bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ili bace grah pa kazu ''virus''user posted image
mene dijagnoza ''virus'' iz cipela izbaci

A mene "odokativna" dijagnoza iz cipela izbaca-znamo da je upala, ali bez ostalih nalaza ne znamo čegauser posted image
Tako da -do petka ništa!
ovo ti je danas izgleda-ne-čuvaj djecu, da-čuvaj djecu od doc

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26562
13.7.2011 15:46:08   
Hanady RR

Kod nas crp-visok
          leukociti-visokiuser posted image ali nismo dobili terapiju dok nam brisevi ne budu gotovi i bar jedan nalaz koprokulture-pa će nam prema antibiogramu dati i terapiju! Danas nemamo turu, samo da ovako ostane-pa od petka ćemo vidjeti........

sedimentacija 35/70user posted image

user posted image user posted image
pa šta sad kažu...šta dalje...jel baš čekate petak da budu gotovi brisevi i kultura iliuser posted image

uh ispravka sad iščitah tvoje potove do kraja....
upala jeste ali meni petak daleko...
da je onaj bakteriogram samo d aurade uz briseve hebemu...vidiš da ovaj sumamed nije ni na šta djelovaouser posted image user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 13.7.2011 15:48:49 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 26563
13.7.2011 15:50:35   
Lady26
Vrucinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
A na stranu oci mi ispadose od cifri, brojki.... user posted image user posted image
I onda kad dodjem kuci nisam ni za sta (Tajraaaaaaaa, kako se ispravno pise - pitam te vec 2x) user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26564
13.7.2011 15:55:31   
R&T@
Draga Lady, ja sam na godisnjem odmoruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Odgovor sam dala na temi Pravopis i gramatika daaaaaaaaaaaaaaavnouser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26565
13.7.2011 15:57:06   
Lady26
Ja sam te ovdje pitala, nisam tamo user posted image
Napisi, hajde brzo, ovdje i sada user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26566
13.7.2011 16:07:01   
Anoniman
Mi se šišali, ošišali smo dobrih 5cm kose i opet je bruku ostalo i lokne i dalje stoje user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 26567
13.7.2011 16:08:12   
Lady26
Aaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image
Joj, meni zao...
Znam, znam da joj je vruce, da se znoji ali ipak user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26568
13.7.2011 16:09:45   
Lady26
Idem, cujemo se moooooooooooozda veceras, ako ne legnemo opet ranije...kao koke smo ovih dana user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26569
13.7.2011 16:14:52   
Malenaoduvijek
tajra nema odmora dok traje obnova user posted image , a obnova traje dok kona pita

znaci dvije  koke ce nam zvizdati oko 9 sutra ispod prozora,

jellooooooooooooo hoces ti ujutro na kafu, hajde mogla si nisam te vidjela 100 godina,

tekja tebe necemo zvati posebno vi dodjite do parkica, mozeeeee

a ja idem sada ukuhavati maline po kokinom rcptu user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 13.7.2011 16:16:11 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26570
13.7.2011 16:16:53   
teacher75
pitam lanu sada sta mama ima u pupi, kaze :"beba"user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 26571
13.7.2011 16:17:43   
Hanady RR
ja ti vala ne zviždala....nemama pojma gdje se zviždi...al hajd kažite koji parkić...eto i nas sa vama ujutro aBd sa ovom pamećuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 26572
13.7.2011 16:18:03   
Hanady RR

pitam lanu sada sta mama ima u pupi, kaze :"beba"user posted image

user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26573
13.7.2011 16:31:44   
tekja
Jesam li ja dobro shvatila, veliki park, preko puta BBIuser posted image ..jel' nam to mali prostor, moj V. to pretrci za 3 minute i hoce da ide gledat tramvaje i autauser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26574
13.7.2011 16:32:53   
tekja
Lanauser posted image ...ma ona mi je sva njeznica, imam osjecaj da ce dobro cuvati i paziti malo bebceuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1061 1062 [1063] 1064 1065   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1061 1062 [1063] 1064 1065   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *