Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jeste bezobrazne danas Hanady kad putujete na more. ja odo pravit rucak a sva sam ko prebiena macka. znal neko do kad se tolerise ne dobijanje menstruacije.do kad je normalno.mislim ono prva poslije poroda.
jelena anel je ko bolje al i sad sliniiiiiiiiiiiiii hvala na pitanju ,Treba sad spava imam brigu 100 puta se probudi danju jer je vruce na spratu Tekja ma mazem a nemam kad namaza kad stalno curi kud mene kasalj spopu iskasljavanje , pa mi se gadi od juce jela nisam nisata ni danas sletila sam ko cakalica stomak ko daska/fosna ravno a taman bi bilo fino krenulo jelo .da se udebljam. Kud mi zeludac osjetljiv inace sam gadljiva jos kad kasljem svako jutro sam na solji Nadam se da A. necu zarazi kasljom
bebacha mi ćemo aBd 4 avgusta.... ove godine ćemo za vrijeme ramazana biti na moru... naime dolaze nam rpijatelji a samo tada mogu...i diemo s anjima...
a ja sma zvanično smao ovu sedmicu na godišnjem ostalo je bilo bolovanje elem tako je kako je...nadam s eneće biti loše
eh...snelko nam bolensik...nadams edobra je...a ti felix c vitamina zadaj trzni malo taj organizam...neće smao vjeruj a neće vala ni nikao dok se sam ne dohavizaš
Pozdrav za raju Mi smo se sinoc vratili,nauzivali se odmorili (mislim kako ko),momak je uzivao u vodi i suncu.Hvala Bogu sve je proslo u najboljem redu
BRez mene, mi cemo sa tajom ova 3 dana, zao mi je, razumijete me zar ne ....nismo s njim izasli ima 10 dana, konacno je prva smjena a od nedjelje nas nema kuci....
Mozemo li jedno jutro, pa da Lady bjezi malo s posla?
sinoc smo bili kod te mm rodice kod koje nismo bili 2 godine!nije da nisam isla zbog stakla ili necega da ne razbije,nego se nekako tako okrenulo!a rado bi ona da joj se razbije sve,vec 4 godine u u braku ali nema bebe!joj kako mi je zao ,vidim sinoc gleda mog malca,on trci ispred kuce,imaju predivnu ogradjenu livadu ispred,i malo bastice ,i govori mi-jelde ovo je raj za djecu !malo snjom pricala oko toga ,isla je na pregled dr kaze da je sad s njom sve ok,sad se ceka on,a on nikad da ode nije za ovu temu,al hajd malo sam se olaksala,cijeli dan su mi u mislima
Kod nas crp-visok leukociti-visoki ali nismo dobili terapiju dok nam brisevi ne budu gotovi i bar jedan nalaz koprokulture-pa će nam prema antibiogramu dati i terapiju! Danas nemamo turu, samo da ovako ostane-pa od petka ćemo vidjeti........
Dan...Kod mene radno a przi sa svih strana... JUcer smo zavrsili krecenje u kupatilu i ostavi i ja sam to sve pospremila od do.... Sad je u tijeku krecenje dnevne,pa kanije hodnik...tepisi oprani i stazice,suse se,to mi je tatina zena oprala Ja cekam da mm jos jednom dnevnu pređe pa se bacam na ciscenje... Antonio spava pa cu gadrugoj baki odvesti da moguz cistiti,svi kolektivno na godisnjem i ja,i svekrva i tatina zena...pa mi bas dobro dođe da Antonia mgu odvesti jer od njega nemna sanse... JUcer sam gsa vodila na sisanje jedva smo se osisali kose svuda bilo i po njemu i po meni.... Kupamo se u bazencicu a s tutom grozota samo piski u gace,jucer sams njim otisla da kupimo gacica svakakvihi veli onpiskit ce Antonio u tutu lijepe gacice da ne isprlja ali brate nista Meni godi kad przi iosjecam se dobro je li vidite da ne kukam jedino imam jedno 20uboda komaraca svba mi guza sarena Doubleum,koko i felix brzo ozdravljenje nasoj djecici Noja ko dijao i mene naljutila sinoc jedna izjava svekrve ali nije za javnost Hanady i ti na godisnjem...jojmeni se sve place kad sad pogledam nered svcuda jos iznijela i madrace,duseke da se zrace sve oko mene haos....sad cu malo peglati dok se zidovi suse... Bebacha kako mali Alen Amani,Mala 1994 kako s vrucinama i djecom marinci pa gdje siu hocemo slikice Bambi gdje si nam to ti Dadada jesi stigla s mora Tajra kad nadjes haljinu ocem sliku,ja imam 30.07.svadbu hocem da kupim plavu haljinicu ako nađem Mala 86 raztumijem te to ciscenje,renoviranje uf....101 krpu sam oprala eno se susi
ja sam crkla maloprije, bila ujutro u 10 na depilaciji na carsiji do 11 pa skontala da pjeske idem sve do predjsednistva, pozeljela malo proci kroz grad pa rekoh kad vec idem da iskoristim, i jedva dodjoh kuci, sve sam mislila da cu unesvijest pasti, srecom lana jos spava pa mogu malo da odmorim,evo gola lezim na kaucu-samo u gacicama, odmah se sjetih teme "zivot u zajednici"
Kod nas crp-visok leukociti-visoki ali nismo dobili terapiju dok nam brisevi ne budu gotovi i bar jedan nalaz koprokulture-pa će nam prema antibiogramu dati i terapiju! Danas nemamo turu, samo da ovako ostane-pa od petka ćemo vidjeti........
sedimentacija 35/70
ja sam crkla maloprije, bila ujutro u 10 na depilaciji na carsiji do 11 pa skontala da pjeske idem sve do predjsednistva, pozeljela malo proci kroz grad pa rekoh kad vec idem da iskoristim, i jedva dodjoh kuci, sve sam mislila da cu unesvijest pasti, srecom lana jos spava pa mogu malo da odmorim,evo gola lezim na kaucu-samo u gacicama, odmah se sjetih teme "zivot u zajednici"
Ja isto Nema te svekrve koja bi me ovakvu gledala
A ti se cuvaj
sedimentacija 35/70
to je neka opasna upala, ali dok ne dobijete nalaze nista.hajde barem neka nema ture