Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo sinoc bile u titu i bukvalno me dijete polomilo, tako da ja samo u laganu setnju idem, jer jedino tako hoce u kolicima , a sutra ako podjem ne nosim kolica, otegli me i ona i kolica pa ne mogu sebi doci nikako.
ja sma kontala večeras kafa negdje pa sve vas pratim vazdan i kako skontah ujutro, djecu sma upravo poslala sa mužem u šetnju pa na sijelo kod zaove...ja odmaram
pozz, doublmum baš mi je žao dječaka,nadam se da će to sve ubrzo biti iza vas felix kako A danas tekja za dječaka salmy nadam se da si se odmorila Lady njoj je to bio prvi dan bez pelene,pa dobra je i nije bilo previše incidenata mi smo pola godine stariji a tek smo naučili, ima ona još fore
ja došla sa posla moji već otperjali na plažu,čekam da dođu po mene pa odoh i ja,voda pravo topla,za sat sam ko nova kao da nisam radila
I danas ista stvar, nisam bila ni pola 20 minuta kuci upiskila mi se , fino lezala na kaucu i popiskila se A cijeli dan suha, osim na spavanju tad je imala pelenu....
Otprilike svakih sat vremena, pa znam da nije jer su na njoj gacice od jutros.... Kad je krenula kuci, pitam je kad je piskila, kaze oko 4 (tad je bilo 20 do 5), hajd kontam neka je jos koju minutu....e da, pitam Lana hoces piskiti tutu, kaze "nece"i ja ipak krenem po nju, da je stavim, ona vec obavila na kaucu.... Mozda sto sam je pitala hoce li piskiti pa se opustila Ma ja sam takva, odmah se shebem, kontam do mene je....
Evo mene rashladila se zena... Konacno... Drina led ledeni, al neka je... Nane je uzivao u pjesku igrao se sa drugom pravili "tace" (kolace) pa su se malo kupali... Ja kontala plakat ce ako ga bucnem u ledenu vodu, a on ni habera... Nece da izadje... A Sabina je neumorna... Saljemo svima veeeeeeeeeliki
Otprilike svakih sat vremena, pa znam da nije jer su na njoj gacice od jutros.... Kad je krenula kuci, pitam je kad je piskila, kaze oko 4 (tad je bilo 20 do 5), hajd kontam neka je jos koju minutu....e da, pitam Lana hoces piskiti tutu, kaze "nece"i ja ipak krenem po nju, da je stavim, ona vec obavila na kaucu.... Mozda sto sam je pitala hoce li piskiti pa se opustila Ma ja sam takva, odmah se shebem, kontam do mene je....
ama nije do tebe.... i tuta je jedan vid navike.... ona tebe čeka da dođeš pa te može namjerno zeznuti,...djeca su čudo... samo ti ne beri brigu...ja ti kažem iduće sedmice nećeš znati na kojoj rafi pelene stoje...
ako to obavlja teti i tebi će ne brini...samo da ona sama skonta ...pusti je nek sama sebi razabere
Dafri, hvala ...a gdje se to vi kupate?
Jelena, Ana je meeeeeeed medeni ...ja kontam ti postavila prvo Aninu sliku prije sisanja
Hanady, odmaras li? Tako treba ...ovdje bi neke trebale od tebe i tajre da uce
Bambi, vidim ovih dana te nema - falis ..uzivate u Drini, ha?