|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1062 1063 [1064] 1065 1066   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.7.2011 16:40:32   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ja ti vala ne zviždala....nemama pojma gdje se zviždi...al hajd kažite koji parkić...eto i nas sa vama ujutro aBd sa ovom pamećuuser posted image

Veliki park, preko puta BBI centra...
Od 9 dok ne "upekne"user posted image

Ako bude mali prostor, pustit cemo ih u onu fontanicu kod BBIuser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26576
13.7.2011 16:41:26   
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75

pitam lanu sada sta mama ima u pupi, kaze :"beba"user posted image

Dusa draga medenauser posted image user posted image user posted image user posted image
A i ona beba...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26577
13.7.2011 16:47:25   
R&T@
Samo za Lady26

http://www.ringeraja.ba/forum/m_759962/mpage_15/key_/tm.htm

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26578
13.7.2011 16:52:08   
Malenaoduvijek
tekja jesi dobro si razumjela, pa ako bude guzva idemo negdje drugo neka nas tamo za pocetak user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26579
13.7.2011 17:04:23   
Anoniman
Mozda i mi dodjemo, vidjecemo kakva ja budem, jer jutros nisam mogla sebi doci do popodne bukvalno.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 26580
13.7.2011 17:06:53   
tekja
Ma moze i takouser posted image ...vidimo seuser posted image user posted image user posted image ...

Mi cemo jos malo ili na Ilidzu ili Vilsonovo...user posted image  hm...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 26581
13.7.2011 17:23:48   
teacher75
znaci mi cemo same u tito kasnijeuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26582
13.7.2011 17:26:25   
tekja
Tiki doletila bih ti ja...ali MM je tu...ja mu rekoh da kafa otpada, pa evo ga konta gdje bi nas odveouser posted image ...hajd' ujutro do grada...mozes li?

Jul 20th

...just because it burns

Neposredna veza do poruke: 26583
13.7.2011 17:27:09   
Anoniman
Mi smo sinoc bile u titu i bukvalno me dijete polomilo, tako da ja samo u laganu setnju idem, jer jedino tako hoce u kolicima user posted image , a sutra ako podjem ne nosim kolica, otegli me i ona i kolica pa ne mogu sebi doci nikako.

Neposredna veza do poruke: 26584
13.7.2011 17:33:22   
Lady26
ZaValjujem teta Tajra user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26585
13.7.2011 17:37:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tekja

Tiki doletila bih ti ja...ali MM je tu...ja mu rekoh da kafa otpada, pa evo ga konta gdje bi nas odveouser posted image ...hajd' ujutro do grada...mozes li?

ne mogu, bila sam jutros i jedva sam se vratila, bas je prevruceuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26586
13.7.2011 17:46:31   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

ZaValjujem teta Tajra user posted image

Sjedi, 5 user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26587
13.7.2011 17:48:51   
Malenaoduvijek
jelo tu smo da pomognemo, hajde ako budes dobra dodji nam user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26588
13.7.2011 17:54:37   
Hanady RR
ja sma kontala večeras kafa negdje pa sve vas pratim vazdanuser posted image
i kako skontah ujutro, djecu sma upravo poslala sa mužem u šetnju pa na sijelo kod zaove...ja odmaramuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 26589
13.7.2011 18:02:27   
Anoniman
Evo nase nove frizurice user posted image , mama zadovoljna, tati zao kosice, ali sve ukupno nadanje je da ce se manje znojiti user posted image

user posted image

Neposredna veza do poruke: 26590
13.7.2011 18:05:33   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Evo nase nove frizurice user posted image , mama zadovoljna, tati zao kosice, ali sve ukupno nadanje je da ce se manje znojiti user posted image

user posted image

preslatka jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26591
13.7.2011 18:08:39   
dafri
pozz,
doublmum baš mi je žao dječaka,nadam se da će to sve ubrzo biti iza vas
felix kako A danas
tekja user posted image za dječaka
salmy nadam se da si se odmorila
Lady njoj je to  bio prvi dan bez pelene,pa dobra je i nije bilo previše incidenatauser posted image mi smo pola  godine stariji a tek smo naučili, ima ona još fore

ja došla sa posla moji već otperjali na plažu,čekam da dođu po mene pa odoh i ja,voda pravo topla,za sat sam ko nova kao da nisam radilauser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 26592
13.7.2011 18:09:13   
Lady26
Jelo, masallah preeeeeeeeeedivna je.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 26593
13.7.2011 18:11:26   
Lady26
I danas ista stvar, nisam bila ni pola 20 minuta kuci upiskila mi se user posted image user posted image , fino lezala na kaucu i popiskila se user posted image user posted image
A cijeli dan suha, osim na spavanju tad je imala pelenu....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26594
13.7.2011 18:16:50   
Malenaoduvijek
Jelo medic mali slatki user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26595
13.7.2011 18:18:13   
Anoniman
Hvala vam :)))))))), cupa cupava mamina user posted image

Lady ne nerviraj se, jesi li sigurna da se teti nikad nije upiskila i svako koliko ej teta na tutu stavlja jesi li pitala?

Neposredna veza do poruke: 26596
13.7.2011 18:29:03   
Lady26
Otprilike svakih sat vremena, pa znam da nije jer su na njoj gacice od jutros....
Kad je krenula kuci, pitam je kad je piskila, kaze oko 4 (tad je bilo 20 do 5), hajd kontam neka je jos koju minutu....e da, pitam Lana hoces piskiti tutu, kaze "nece"i ja ipak krenem po nju, da je stavim, ona vec obavila na kaucu....
Mozda sto sam je pitala hoce li piskiti pa se opustila user posted image user posted image user posted image
Ma ja sam takva, odmah se shebem, kontam do mene je....user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26597
13.7.2011 18:50:41   
Bambi09
Evo mene rashladila se zena... Konacno... Drina led ledeni, al neka je...
Nane je uzivao u pjesku igrao se sa drugom pravili "tace" (kolace) pa su se malo kupali... Ja kontala plakat ce ako ga bucnem u ledenu vodu, a on ni habera... Nece da izadje... A Sabina je neumorna...
Saljemo svima veeeeeeeeeliki user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26598
13.7.2011 18:53:58   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Otprilike svakih sat vremena, pa znam da nije jer su na njoj gacice od jutros....
Kad je krenula kuci, pitam je kad je piskila, kaze oko 4 (tad je bilo 20 do 5), hajd kontam neka je jos koju minutu....e da, pitam Lana hoces piskiti tutu, kaze "nece"i ja ipak krenem po nju, da je stavim, ona vec obavila na kaucu....
Mozda sto sam je pitala hoce li piskiti pa se opustila user posted image user posted image user posted image
Ma ja sam takva, odmah se shebem, kontam do mene je....user posted image user posted image

ama nije do tebe....
i tuta je jedan vid navike....
ona tebe čeka da dođeš pa te može namjerno zeznuti,...djeca su čudo...
samo ti ne beri brigu...ja ti kažem iduće sedmice nećeš znati na kojoj rafi pelene stoje...

ako to obavlja teti i tebi će ne brini...samo da ona sama skonta ...pusti je nek sama sebi razabereuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26599
13.7.2011 21:43:25   
tekja
Evo nasuser posted image ...mi isli malo na Dbr, bas sam bila pozeljela, al' mi je presjelo...V. pao i dobro se udario u celouser posted image user posted image user posted image ...nikad nije toliko, ogromna cvoruga, jos podlila krv...jbg....user posted image

Lady, za Lanu i tebeuser posted image ...strpljenje je sve sto vam trebauser posted image ...samo naprijed, kako su slatke guze bez pelenauser posted image

Dafri, hvalauser posted image ...a gdje se to vi kupate?

Jelena, Ana je meeeeeeed medeniuser posted image ...ja kontam ti postavila prvo Aninu sliku prije sisanjauser posted image user posted image user posted image

Hanady, odmaras li? Tako trebauser posted image ...ovdje bi neke trebale od tebe i tajre da uceuser posted image

Bambi, vidim ovih dana te nema - falisuser posted image ..uzivate u Drini, ha?

Jul 20th

...just because it burns

Neposredna veza do poruke: 26600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1062 1063 [1064] 1065 1066   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1062 1063 [1064] 1065 1066   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *