|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1072 1073 [1074] 1075 1076   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.7.2011 22:36:12   
Honey3

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zaho ako si gdje blizu evo odmah...greota bacati
user posted image user posted image user posted image user posted image ma ja, hajd meni da se ne bacauser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26826
14.7.2011 22:40:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

A ti bi nas mogla upoznati pa da pazimo jedna druguuser posted image

hoce Tajra pite preko naninih ledja user posted image

Zaho dobra je pizza nego kao sto napisah pohlepna gu*ica narucila jambo, a sama kod kuce pa nemam sa kim podijelitiuser posted image , jedino Anu da budim ili cuka za trpezariski sto posjedem user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 26827
14.7.2011 22:41:54   
Hanady RR
etto vi o pizi u ovo doba...sda ja moradoh još jedan komad sladoled torte poejstiuser posted image jer sam daleko a sama nema mi je ko ranijetiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26828
14.7.2011 22:42:44   
Honey3
draga jelena i ja koliko volim pizzu,vjerujem samo u jumbo pizzuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26829
14.7.2011 22:43:00   
R&T@
user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni ni pite ni piceuser posted image

Naucit cu je ja razviti, ne zvala se tajrauser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26830
14.7.2011 22:43:52   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

etto vi o pizi u ovo doba...sda ja moradoh još jedan komad sladoled torte poejstiuser posted image jer sam daleko a sama nema mi je ko ranijetiuser posted image
uh tesko ti je znam ali eto izdurajuser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26831
14.7.2011 22:47:04   
R&T@

Nemojte vise o hrani...
ona haljina ima samo broj 36user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 26832
14.7.2011 22:47:07   
Hanady RR
e ženice hajde jedna molbica :9
da mi glasate za komnetar ispod ove slike od Alise parle :)

znači smao ajkate na FB...pls
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=254273847923325&set=a.245993812084662.80973.225325654151478&type=1&ref=nf
ajd glasaj na alisin komentar pls

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 26833
14.7.2011 22:47:25   
Anoniman
Tekja obuca je med medeni, posebno sandalice user posted image user posted image user posted image user posted image ... odose svi na more, a ja u porodiliste da se kuvam gore user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 26834
14.7.2011 22:48:18   
Hanady RR

Nemojte vise o hrani...
ona haljina ima samo broj 36user posted image user posted image user posted image

ma nemoj me zezat bila je Luser posted image i to i crna i ove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26835
14.7.2011 22:51:10   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Tekja obuca je med medeni, posebno sandalice user posted image user posted image user posted image user posted image ... odose svi na more, a ja u porodiliste da se kuvam gore user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi cemo s mora donijeti prazne novcanike i izgorena ledja, a ti iz porodilista praznog pupu i puno narucjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26836
14.7.2011 22:52:05   
mala86

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=254273847923325&set=a.245993812084662.80973.225325654151478&type=1&ref=nf

jesam user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 26837
14.7.2011 22:52:58   
Anoniman
Ma ja bih i praznog pupu i puno narucje, a ne bih se zalila ni na prazan novcanik samo da malo guzu osolimuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 26838
14.7.2011 22:53:07   
R&T@

Nemojte vise o hrani...

ma nemoj me zezat bila je Luser posted image i to i crna i ove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim na onu "moju" tamnu iz orseya...

A ja bih zelenu...ima jedna u Zari, samo 25 KM...
bila bih najpametnija da nju kupim

Neposredna veza do poruke: 26839
14.7.2011 22:53:42   
Hanady RR
hvala...ma to nam je ova snaha ovdje...pa ganjaju sebi neku nagardnu igru dvodnevni rafting...a mili sus kroz i fini...pa rkeo d aih poguramo :) mladi su još a u planu im bebica...rekola sam ako je začneš na raftingu imama jedna super forum za tebeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26840
14.7.2011 22:54:17   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mala86

jesam user posted image

fb i jauser posted image

Kako cu to?

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26841
14.7.2011 22:54:55   
Hanady RR

Nemojte vise o hrani...

Mislim na onu "moju" tamnu iz orseya...

A ja bih zelenu...ima jedna u Zari, samo 25 KM...
bila bih najpametnija da nju kupim

joj tajra kakavu ja zelenu imama iz belisime...42 broj...smao ne kontam što nisma kupila manji broj prošle godine na sniženju u ovo doba...hebo me svak mahnitu... anema šans eprekrojit je a prleijepa je fakatuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26842
14.7.2011 22:56:37   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mala86

jesam user posted image

fb i jauser posted image

Kako cu to?

evo prvo na ovaj link
http://www.facebook.com/pages/Bosnia-rafting-Tudupraft/225325654151478?sk=wall
pa pored njega stavi sviđa mi se...
a onda ispod ima tekst i slika jedna odmah na poetku grupe i ispod te slike kometar od alice parla...samo klikni like ipod komentara :)

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26843
14.7.2011 23:03:01   
Honey3
ja lajkouser posted image

Neposredna veza do poruke: 26844
14.7.2011 23:07:58   
R&T@
IZVORNA PORUKA: zaha

ja lajkouser posted image

I ja, po cijenu da me mm "zic" jer odoh na fb s njegovog komp.user posted image user posted image user posted image user posted image

A sve mislim da on cita RR...
sad zove i pita hocu li pizzuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 26845
14.7.2011 23:09:06   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image

čita čita...vjeruj mi na irječ nijen one jedini muž koji čitauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26846
14.7.2011 23:10:37   
Honey3

user posted image user posted image user posted image

čita čita...vjeruj mi na irječ nijen one jedini muž koji čitauser posted image
i mom dusa povirituser posted image

Neposredna veza do poruke: 26847
14.7.2011 23:13:24   
Anoniman
hej,hej...ja kao pravi padobranac,svaki mjesec napisem po jedan postuser posted image uglavnom kod nas sve super,djecak slusa,prica,bez pelene smo i sve super funkcionira...opet cemo negdje na more jer se u Mostaru stvarno ne može izdržati.. ne mogu sve citati jer me odavno nije bilo pa nema smisla,nadam se da ste mi sve dobro i da djecica slusaju . veeeelikiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 26848
14.7.2011 23:17:08   
R&T@
marijana, kako ispiti?
Je li se isplatilo sto smo imale jedno javljanje u mjesec,,,

Poljupci djecakuuser posted image

I neko te danas trazio na teni Forumasice gdje ste i prizvao teuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26849
14.7.2011 23:21:20   
bebacha
veceuser posted image mi setali i setali,evo mi noge otekle ko u trudnice.valjalo je iz parka kuci doves kolica,biciklo i veliko djete koje hodauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kupili smo casu avent,12+.uh super je.lahko se pere a Alen pije ko da je koristi oduvjek.uh seka se nafurala hoce i onauser posted image user posted image user posted image tajo bi nas iz kuce istjerouser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1072 1073 [1074] 1075 1076   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1072 1073 [1074] 1075 1076   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

cipelice
vila_7

Kako cu znati da li su male cipelice (tijesne) i kako kupiti odgovarajuce?

odg (97%)

odg (3%)

Broj svih glasova: 69

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *