|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1071 1072 [1073] 1074 1075   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.7.2011 22:04:11   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Evo i mene....nas dvije same....
Isle sa mamom (mojom user posted image ) kod moje nane user posted image i presjedile same u kuci, nana slomila prst user posted image , vodili je u hitnu pa u Vojnu na snimanje, helem samo smo ih docekale da cujemo sta su uradili i kuci... user posted image
Ja kad sam joj to vidjela govorim Boga mi ti je to il slomljeno ili napuklo, jer je poplavilo i boli je, ne moze mrdati prstom, kaze ma ujelo me nesto user posted image user posted image - kad eto stvarno, stavili joj langetu...
Nit smo se vidjele kako treba, ni popricale...hajd samo nek je dobro zavrsilo....
MM otisao gledati Zelju user posted image user posted image , kako mi je spomenuo da bi isao - ja ko iz topa, ne dam ti auto...ha ja, pa necu ja u kuci sjediti, hebo te tekma i zeljo...kako je samo bio fin, cak mu nista nisam morala reci sam pomagao oko Lane, isao cak 3x u prodavnicu...uh koji je user posted image

i moj je na zelji, slika dole na terenuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26801
14.7.2011 22:07:37   
R&T@
Ja prava "penzija", vec dosla u kucu...

Naumpalo mi tusiranje...

Probala sam xx haljinica i nista kupilauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26802
14.7.2011 22:08:54   
R&T@
Vidi, nema mi prethodnog posta...user posted image

A i moj je na utakmici...
sve neki Zeljovci

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26803
14.7.2011 22:12:15   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Naumpalo mi tusiranje...

Probala sam xx haljinica i nista kupila[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

jeis bila u mangu u alti tajra...
ja sma tamo 4 na sniženju probala...ne kupih niti jednu...ova svadba u subotu mi je odgođena iz nepoznatih razloga tako d ami je to olakšalo izboruser posted image sutra planiram ponovo u mangouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26804
14.7.2011 22:12:53   
Lady26
Ja sam pukla, nalakirala nokte (kao) i sad kontam odoh u krevet gledati film, SLUCAJNO pogledam u noge, samo jedna nalakirana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26805
14.7.2011 22:14:15   
Hanady RR

Ja sam pukla, nalakirala nokte (kao) i sad kontam odoh u krevet gledati film, SLUCAJNO pogledam u noge, samo jedna nalakirana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26806
14.7.2011 22:15:47   
mala86

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e to mi se jos nije desilo user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26807
14.7.2011 22:16:28   
Anoniman
I stigla pizza i ja pojela jedno parce i muka mi.
Hanady ako sam i jedan dan odmarala kako sam trudna danas sam...niti sam sta radila, niti kuvala, jedino dvije masine bebecich stvari prostrla na strik ali opet ne popusta. Jos Anuska je danas bas bila dobra dijete se aman cijeli dan samo igralo, a ja izlezavala.  Da hoce malo kisa pasti jer ovo je bukvalno za pobudaliti i ako ja obozavam vrucinu.
Lady zao mi je nane... stare kosti i odmah lakse pucaju. Zelimo brzo ozdravljenje user posted image
Ja mislim da jedini moj mm nikad u zivotu nije utakmice pogledao, ali zato kad su emisije o automobilima ili formula ne propusta.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 26808
14.7.2011 22:16:53   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Naumpalo mi tusiranje...

Probala sam xx haljinica i nista kupila[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

ja sma tamo 4 na sniženju probala...ne kupih niti jednu...ova svadba u subotu mi je odgođena iz nepoznatih razloga tako d ami je to olakšalo izboruser posted image sutra planiram ponovo u mangouser posted image

Sad iz Alte i Manga...
nisam tu nista probala...

Jedna mi se svidja u Orseyu kod katedrale, ali je tamnoplava bojim se da je potamna...
Nije ni skupa, oko 70 KM...

I jedna u Naf nafu, ali ne dam 200KM za haljinu...
jos pameti imam 

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26809
14.7.2011 22:18:00   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hanady ako sam i jedan dan odmarala kako sam trudna danas sam...niti sam sta radila, niti kuvala, jedino dvije masine bebecich stvari prostrla na strik ali opet ne popusta. Jos Anuska je danas bas bila dobra dijete se aman cijeli dan samo igralo, a ja izlezavala.  Da hoce malo kisa pasti jer ovo je bukvalno za pobudaliti i ako ja obozavam vrucinu.
Lady zao mi je nane... stare kosti i odmah lakse pucaju. Zelimo brzo ozdravljenje user posted image
Ja mislim da jedini moj mm nikad u zivotu nije utakmice pogledao, ali zato kad su emisije o automobilima ili formula ne propusta.

e ni moj...
moj pogleda eventualno neku lige prvaka i fol reprezentacije ono kad s esvi s aposla namerače gledat će pa odu gledjau la zna dić da i rezultata ne znauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26810
14.7.2011 22:18:48   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mala86

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e to mi se jos nije desilo user posted image user posted image

user posted image  legendo...
stvarno ti treba odmoruser posted image

Zao mi te nane...
je li ta u mom komsiluku da je sutra obidjemuser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26811
14.7.2011 22:19:01   
Anoniman
ma moj ni reprezentaciju ne gleda, mislim da ne zna ni koliko igraca u timu imauser posted image

Neposredna veza do poruke: 26812
14.7.2011 22:19:46   
mala86

e ni moj...
moj pogleda eventualno neku lige prvaka i fol reprezentacije ono kad s esvi s aposla namerače gledat će pa odu gledjau la zna dić da i rezultata ne znauser posted image

moj ne gleda utakmice,ali zato boks ne propusta sve sreca pa nije cesto user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 26813
14.7.2011 22:21:19   
R&T@

Zovi tog raznosaca, pa nek i moju, pardon meni raznese...user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti se cuvaj...cekaj da prodje dvadeseti, pa nam Lava rodis

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26814
14.7.2011 22:21:25   
Hanady RR

Naumpalo mi tusiranje...

Sad iz Alte i Manga...
nisam tu nista probala...

Jedna mi se svidja u Orseyu kod katedrale, ali je tamnoplava bojim se da je potamna...
Nije ni skupa, oko 70 KM...

I jedna u Naf nafu, ali ne dam 200KM za haljinu...
jos pameti imam 

hebote još su mi se i prodaleuser posted image user posted image user posted image
http://shop.mango.com/ficha.faces?id=49439576&state=she_003_IN

naf nafuser posted image ala pretjeraju bezveze...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26815
14.7.2011 22:21:33   
Lady26
Jesteeeeeee user posted image user posted image
Zeza, hB uspjela sam pitu zavrsiti user posted image ....eh moja draga nana....
I potkuha i razvije i smota, ma sve 5...seceras, haman na inzulinu, operisala "dole" sve, operisala zuc, operisala dojku, a ko zmaj se drzi user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26816
14.7.2011 22:23:51   
Honey3
vece user posted image
moja E je izgleda dobro hvala Bogu,nije vise povracala a nije nesto posebno ni jela,zaspala je,ja nisam bila kuci babo je uspavao i nije joj pelenu promjeniouser posted image
bambi draga ma kako odbiti od cuce ona nju vadila iz usta valjda imala nadrazaj da povraca pa govorila fuj kaka ali je odmah vraca u ustauser posted image
ja se nadam da nece vise biti povracanja ili je od vrucine ili od zubica nicu joj donje dvojke pa nikad da izbijuuser posted image nije jela lubenicuuser posted image tekja setalice su momacke prave,medene suuser posted image
joj lady sto me ti nasmija sa svojim lakiranjem idi lezu pa sutra kad sa posla dodjes nastaviuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 26817
14.7.2011 22:26:32   
Anoniman
Tajra raznijecu ti ja ovu moju dok je jos topla, samo daj adresu user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 26818
14.7.2011 22:27:23   
Honey3
pa sta je ovo ljudi,ima li ovdje pitara osim mmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
svi otisli na zeljuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 26819
14.7.2011 22:27:51   
Lady26
Idem, zalijepila sam i drugu nogu, sad mogu na spavanje, cujemo se ujutrooooooo...
Mirnu i lanu noc vam zelim user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26820
14.7.2011 22:28:53   
tekja
uh blago onim zenama ciji muzevi ne gledaju utakmice...moj je za batinauser posted image ...gleda sve sto stigne (on usput i komentarise, jer zaboga niko drugi ne zna), objezbjeduje iste u sklopu posla, na fb igra football manager-a, svaku svoju slobodnu vece, umjesto da izadje sa rajom, on sa kumom igra fudbal na plej stejsnuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ja mislila kako stari popustit ce ga, ma jok...sto stariji, goriuser posted image ...sva sreca imamo viska soba i televizora, inace bih ga ziiiiiiiiiiiiiiikuser posted image user posted image user posted image

zaho, moj je pitaruser posted image user posted image user posted image

lady, laku noc i tebi...vidi sto ona co''eka zavodi i nokte lakirauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tekja -- 14.7.2011 22:32:10 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 26821
14.7.2011 22:29:46   
Honey3

Tajra raznijecu ti ja ovu moju dok je jos topla, samo daj adresu user posted image
ziva bila znam da je grehota od trudnice ali mozes  li malo i meni raznijetiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26822
14.7.2011 22:31:28   
teacher75

e ni moj...

moj gleda samo zeljuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 26823
14.7.2011 22:34:57   
Anoniman
Zaho ako si gdje blizu evo odmah...greota bacati

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 26824
14.7.2011 22:35:59   
R&T@

Jesteeeeeee user posted image user posted image
Zeza, hB uspjela sam pitu zavrsiti user posted image ....eh moja draga nana....
I potkuha i razvije i smota, ma sve 5...seceras, haman na inzulinu, operisala "dole" sve, operisala zuc, operisala dojku, a ko zmaj se drzi user posted image user posted image user posted image

Svaka joj cast...
stvarno nije bitno koliko ko ima godina, vec koliko ima srcauser posted image

A ti bi nas mogla upoznati pa da pazimo jedna druguuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1071 1072 [1073] 1074 1075   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1071 1072 [1073] 1074 1075   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kafa ili doručak?
klemzi

Šta ujutro prvo radite, pijete kafu ili doručkujete, ili to radite zajedno!? I dešava li vam se da nekada ne jedete do podne ili kasnije?

prvo kafa (55%)

prvo doručak (12%)

jedem uz kafu (1%)

pušim i pijem kafu (19%)

često jedem veoma kasno (9%)

something else :)) (3%)

Broj svih glasova: 96

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *