Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja nisma htjela kao stid me al me jučer na foru muž u haljini stpao u bazen...kad sam vdijela kako prija...uh a ja fino kostimić i 45 minuta duškala sama u bazenu
pozdravcic od nas moja E danas povracala sve bilo ok,fino doruckovala,pajkila,samo kad je ustala nije htjela rucati i svo vrijeme vadila cucu iz usta i govorila fuj kaka,fuj kaka,ja sve mislila nesto joj na cuci pa prala,pa joj vodu davala a sve joj fuj kaka dok nije odcepila,sreca bile u kupatilu, ja je umivala kad je pocela vidim da je od Salmy bebac isto povracao pa odoh na temu potrban savjet da vidim malo
pozdravcic od nas moja E danas povracala sve bilo ok,fino doruckovala,pajkila,samo kad je ustala nije htjela rucati i svo vrijeme vadila cucu iz usta i govorila fuj kaka,fuj kaka,ja sve mislila nesto joj na cuci pa prala,pa joj vodu davala a sve joj fuj kaka dok nije odcepila,sreca bile u kupatilu, ja je umivala kad je pocela vidim da je od Salmy bebac isto povracao pa odoh na temu potrban savjet da vidim malo
žao mi je ali porći će...samo s edrži savjeta pedijatrice koji sma ja dobila...fakat za 3 dana F je bila super i nije niti jendom povratila...
vodi računa da nakon povraćanja ne daješ ništa sda vremena...a ond adješ po 5 militara na 5 minuta čaja o ćubre ili šipurka ili rižinsa sluz sa jabukovom kašom
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
zaha zao mi je krasotice male, a eto ti jedinstvene prilike da je odviknes od cucle naravno ako to zelis... nadam se da to povracanje nije nista strasno i da je to bio samo momenat... salmy jestel se odmorili od skitnje ja dosla s posla a meni Nane odmah nosi tutu i vice kaka, kaka... hajd to cu mu shvatiti kao naziv za tutu
Moja Bambina ja sam ti nesto me spucalo uzas,od kako smo se vratili sa mora sva sam bezveze nije povracao hvala Bogu ali nece da jede jeli zbog vrucine neznam,ali odbija hranu.Samo trazi tecnost Maloprije isla u apoteku uzeti sta za apetit i kaz magistra da ne treba nista,jer ona misli da je to sve zbog vrucine.On je raspolozen setali maloprije ali jesti nece Tako da sam ja katastrofa totalno neraspolozena i mutna.Nadam se sutra boljem danu
mene dosada ubi,mm sa mojima u Zagrebu,valjda ce skoro doci,bas mi je dosadilo,mada je dan proletio za tren!a veceras mi se nesto nije izlazilo,malac zaspo oko pola 9
pocela sam se kuhat,sad bi se najradije bacila u njegov bazen
Evo i mene....nas dvije same.... Isle sa mamom (mojom ) kod moje nane i presjedile same u kuci, nana slomila prst , vodili je u hitnu pa u Vojnu na snimanje, helem samo smo ih docekale da cujemo sta su uradili i kuci... Ja kad sam joj to vidjela govorim Boga mi ti je to il slomljeno ili napuklo, jer je poplavilo i boli je, ne moze mrdati prstom, kaze ma ujelo me nesto - kad eto stvarno, stavili joj langetu... Nit smo se vidjele kako treba, ni popricale...hajd samo nek je dobro zavrsilo.... MM otisao gledati Zelju , kako mi je spomenuo da bi isao - ja ko iz topa, ne dam ti auto...ha ja, pa necu ja u kuci sjediti, hebo te tekma i zeljo...kako je samo bio fin, cak mu nista nisam morala reci sam pomagao oko Lane, isao cak 3x u prodavnicu...uh koji je
i mi odbijamo hranu,ne totalno ali ne jede ko prije
mada ne pridajem vaznosti puno,mi smo u nedelju (nas 6 odraslih)na rostilju vrlo malo pojeli,valjda vruce pa ne ide!!!jede voca dosta
Joj ja cu prokuhati, ni klima ne pomaze...imam osjecaj vatra ce mi iz usiju... Meni se toliko jela pizza, a sama kuci da sam na kraju narucila porodicnu , ne vrsi niko dostavu jedne male i nisam mogla odoliti makar i bacila ostatak . Znam da cu pojesti dva parceta u vrh glave ali džaba gu*ica mi zinula . Mene krsta cijeli dan i po dnu stomaka boli, ne pomaze ni mirovanje, nista...bas ruzna i konstantna bol
jelena smiri se draga kako znaš i umiješ...pve vrućine pa i ta bol...samo polako da uguraš u 9-ti...nemaš još 10 dana.... čuvaj se fakat...ove vrućine su grozne...nama koje ismo trudne a pomilsim tebi
a salmy, draga, znam da se sekiras, ali sasvim je ok da imaju smanjen apetit...V. je otanjio s hranom, ali i svi smo u kuci...dijete mi po cijeli dan jede voce, pije vodu, trazi pudinge i sl.
Mi smo se malkice ponovili...
tene u waikikiju
i ofe sandalice za more