|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1070 1071 [1072] 1073 1074   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.7.2011 16:35:44   
teacher75
hanady, blago vama, da mi se malo bucnuti!user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26776
14.7.2011 16:36:49   
tekja
IZVORNA PORUKA: tajra

I sad obukla T. gace, kaze nece svoje da popisauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa zar nije kraljicauser posted image user posted image user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26777
14.7.2011 16:37:27   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

hanady, blago vama, da mi se malo bucnuti!user posted image

pa dođi...lanu uzumi i dođi...user posted image

ja nisma htjela kao stid me al me jučer na foru muž u haljini stpao u bazen...kad sam vdijela kako prija...uh a ja fino kostimić i 45 minuta duškala sama u bazenuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26778
14.7.2011 16:41:49   
Malenaoduvijek
mala, hanady superiska.
a lako mi je za vas u kucama , sve ima svoje prednosti i mane...
user posted image user posted image user posted image

a moj Igo i ja pucamo dzem sa hljebom u sesnaest, evo dijete crveno oko usta kao da se nakarminaouser posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 26779
14.7.2011 16:49:38   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mala86

direktan prijenos sa balkona user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a pazi ''mog'' uživo sa taraseuser posted image user posted image user posted image sve narod prolazi i ibreti seuser posted image

user posted image user posted image
http://imageshack.us/photo/my-images/36/sl730792.jpg/

Odmor za ociuser posted image
Ja cu ipak u Zenicu, na Sedreniku guzvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 26780
14.7.2011 16:50:15   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

mala, hanady superiska.

a moj Igo i ja pucamo dzem sa hljebom u sesnaest, evo dijete crveno oko usta kao da se nakarminaouser posted image

Nece ta vasa zimnica zime docekatiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 26781
14.7.2011 16:52:29   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: MALA1994

mala, hanady superiska.

Nece ta vasa zimnica zime docekatiuser posted image

ma kakvu zimu ako doceka slijedeci cetvrtak dobro je iako cisto sumnjamuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26782
14.7.2011 16:53:58   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mala86

direktan prijenos sa balkona user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a pazi ''mog'' uživo sa taraseuser posted image user posted image user posted image sve narod prolazi i ibreti seuser posted image

user posted image user posted image
http://imageshack.us/photo/my-images/36/sl730792.jpg/

Odmor za ociuser posted image
Ja cu ipak u Zenicu, na Sedreniku guzvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a gdje vama kakav bazencic, imate sve uslove user posted image user posted image

kod mene ima milion stepeni u dnevnoj sobi, ludilo...

e Luka mi spava vec preko sat i po, jehhhh prvi put ove sedmice

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26783
14.7.2011 17:02:15   
R&T@
Imam ja bazencic, ali mi je to komplikovano...
R. ubijediti da izadje je nemoguce, a i los mi je polozaj terase...ujutro sjena, a sad "pakao"...

Sad su bili ona i mm u prizemlju i ja sam 7 puta silazila...
samo nesto "zanovijetaju"user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26784
14.7.2011 17:04:06   
mala86
ja nisam u kuci,balkon user posted image user posted image user posted image user posted image

hanady i ja bi se uvalila u vas bazen,svidja mi se zbog dubine user posted image ,u ovom nasem samo noge mogu kvasit user posted image user posted image user posted image

ja malcu skinula gacice,danas mu kupila dasku za wc solju,ma nece da sjedi sekund na njoj user posted image ,bez obzira sta da mu dam user posted image ,a tutu kad vidi ko da je vidio user posted image user posted image

ne znam dali bi ga i ovo moglo zadrzat http://www.youtube.com/watch?v=IxaOsKu9oBE user posted image

< Poruku je uredio mala86 -- 14.7.2011 17:06:28 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 26785
14.7.2011 17:07:55   
Malenaoduvijek
ja nisam u kuci,balkon

ma ja sam i mislila na hanady, ovakav bazencic na balkonu imamo i mi i kupamo se u njemu, citaj djeca user posted image user posted image

a to za tutu isto kao Luka, preslikano.user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26786
14.7.2011 17:09:40   
Malenaoduvijek
ne znam dali bi ga i ovo moglo zadrzat http://www.youtube.com/watch?v=IxaOsKu9oBE

e ovo ti je super user posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26787
14.7.2011 17:10:51   
R&T@
user posted image Ovaj nastavak sa snimka je meni strasan...
da se uplasi, pa ne piski cijeli dan

Neposredna veza do poruke: 26788
14.7.2011 17:25:46   
tekja
...joj V. mi probi mozak: uci odja zan, uci odja zan (prev. uci hodza ezan)...u stanu se inace jako cuje ezan, ali on je danas odlucio da ga registrujeuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26789
14.7.2011 17:40:54   
Honey3
pozdravcic od nasuser posted image
moja E danas povracalauser posted image sve bilo ok,fino doruckovala,pajkila,samo kad je ustala nije htjela rucati i svo vrijeme vadila cucu iz usta i govorila fuj kaka,fuj kaka,ja sve mislila nesto joj na cuci pa prala,pa joj vodu davala a sve joj fuj kaka dok nije odcepila,sreca bile u kupatilu, ja je umivala kad je pocelauser posted image vidim da je od Salmy bebac isto povracao pa odoh na temu potrban savjet da vidim malouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26790
14.7.2011 18:02:03   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: zaha

pozdravcic od nasuser posted image
moja E danas povracalauser posted image sve bilo ok,fino doruckovala,pajkila,samo kad je ustala nije htjela rucati i svo vrijeme vadila cucu iz usta i govorila fuj kaka,fuj kaka,ja sve mislila nesto joj na cuci pa prala,pa joj vodu davala a sve joj fuj kaka dok nije odcepila,sreca bile u kupatilu, ja je umivala kad je pocelauser posted image vidim da je od Salmy bebac isto povracao pa odoh na temu potrban savjet da vidim malouser posted image

http://www.ringeraja.ba/forum/m_169504/mpage_4/key_/tm.htm#992303

žao mi jeuser posted image
ali porći će...samo s edrži savjeta pedijatrice koji sma ja dobila...fakat za 3 dana F je bila super i nije niti jendom povratila...

vodi računa da nakon povraćanja ne daješ ništa sda vremena...a ond adješ po 5 militara na 5 minuta čaja o ćubre ili šipurka ili rižinsa sluz sa jabukovom kašom

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 26791
14.7.2011 18:09:06   
Honey3
hvala Hanady,sjetila sam se ja odmah ove tvoje dijete,taman si mi je fino naslauser posted image ja se iskreno nadam da ce biti sve ok vise nije povracala evo pije caj,jede plazmu i kuhani krompiruser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 26792
14.7.2011 20:03:39   
Bambi09
zaha zao mi je krasotice male, a eto ti jedinstvene prilike da je odviknes od cucle naravno ako to zelis... nadam se da to povracanje nije nista strasno i da je to bio samo momenat... user posted image
salmy jestel se odmorili od skitnje user posted image
ja dosla s posla a meni Nane odmah nosi tutu i vice kaka, kaka... user posted image hajd to cu mu shvatiti kao naziv za tutu user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 26793
14.7.2011 21:23:05   
salmy
Moja Bambina ja sam ti user posted image nesto me spucalo uzas,od kako smo se vratili sa mora sva sam bezveze
user posted image nije povracao hvala Bogu ali nece da jedeuser posted image  jeli zbog vrucine neznam,ali odbija hranu.Samo trazi tecnost
Maloprije isla u apoteku uzeti sta za apetit i kaz magistra da ne treba nista,jer ona misli da je to sve zbog vrucine.On je raspolozen setali maloprije ali jesti nece
Tako da sam ja katastrofa totalno neraspolozena i mutna.Nadam se sutra boljem danu

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 26794
14.7.2011 21:24:23   
mala86
nema nikoga user posted image user posted image user posted image

mene dosada ubi,mm sa mojima u Zagrebu,valjda ce skoro doci,bas mi je dosadilo,mada je dan proletio za tren!a veceras mi se nesto nije izlazilo,malac zaspo oko pola 9

pocela sam se kuhat,sad bi se najradije bacila u njegov bazen user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 26795
14.7.2011 21:50:21   
Lady26
Evo i mene....nas dvije same....
Isle sa mamom (mojom user posted image ) kod moje nane user posted image i presjedile same u kuci, nana slomila prst user posted image , vodili je u hitnu pa u Vojnu na snimanje, helem samo smo ih docekale da cujemo sta su uradili i kuci... user posted image
Ja kad sam joj to vidjela govorim Boga mi ti je to il slomljeno ili napuklo, jer je poplavilo i boli je, ne moze mrdati prstom, kaze ma ujelo me nesto user posted image user posted image - kad eto stvarno, stavili joj langetu...
Nit smo se vidjele kako treba, ni popricale...hajd samo nek je dobro zavrsilo....
MM otisao gledati Zelju user posted image user posted image , kako mi je spomenuo da bi isao - ja ko iz topa, ne dam ti auto...ha ja, pa necu ja u kuci sjediti, hebo te tekma i zeljo...kako je samo bio fin, cak mu nista nisam morala reci sam pomagao oko Lane, isao cak 3x u prodavnicu...uh koji je user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26796
14.7.2011 21:54:20   
mala86
i mi odbijamo hranu,ne totalno ali ne jede ko prije

mada ne pridajem vaznosti puno,mi smo u nedelju (nas 6 odraslih)na rostilju vrlo malo pojeli,valjda vruce pa ne ide!!!jede voca dosta user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26797
14.7.2011 21:54:41   
Anoniman
Joj ja cu prokuhati, ni klima ne pomaze...imam osjecaj vatra ce mi iz usiju... Meni se toliko jela pizza, a sama kuci da sam na kraju narucila porodicnu user posted image , ne vrsi niko dostavu jedne male i nisam mogla odoliti makar i bacila ostatakuser posted image . Znam da cu pojesti dva parceta u vrh glave ali džaba gu*ica mi zinula user posted image .
Mene krsta cijeli dan i po dnu stomaka boli, ne pomaze ni mirovanje, nista...bas ruzna i konstantna boluser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 26798
14.7.2011 21:57:59   
Hanady RR
jelena smiri se draga kako znaš i umiješ...pve vrućine pa i ta bol...samo polako da uguraš u 9-ti...nemaš još 10 dana....
čuvaj se fakat...ove vrućine su grozne...nama koje ismo trudne a pomilsim tebiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26799
14.7.2011 22:00:14   
tekja
Mi maloprije usli u kucu...bili smo vise od tri sata napoljuuser posted image ...V. piskio stojeci, u parkuuser posted image ..hajd naucili smo i touser posted image ...da mama ne nosi vise tutu po gradu i izletimauser posted image user posted image user posted image

Zaho, zao mi je E. a joj dusica mala,pa nekidan je bila loseuser posted image ...nadam se da nije vise povracala, mozda joj je samo trenutno nesto naskodilo...evo V. joj salje jedanuser posted image   za brzo ozdravljenjeuser posted image

a salmy, draga, znam da se sekiras, ali sasvim je ok da imaju smanjen apetit...V. je otanjio s hranom, ali i svi smo u kuci...dijete mi po cijeli dan jede voce, pije vodu, trazi pudinge i sl.

Mi smo se malkice ponovili...

tene u waikikiju

user posted image
i ofe sandalice za moreuser posted image

user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1070 1071 [1072] 1073 1074   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1070 1071 [1072] 1073 1074   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

telefon

koju melodiju imate na mobitelu

......... (94%)

..... (6%)

Broj svih glasova: 65

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *