Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo vam spisak sa naslovne strane... to smo davno pirpemili d anebi bilo problema kako naći
blago se vamaaaaaaaaaaaaa ja ev mastam kako je nastala ova paklena vrucina a nije jos ni sredina jula a dje je avgust Juce dosla od mm rodica sa muzem bili 12 dana a mislili 14 dana biti nisu izdrzali kaze tolike vrucine katastrofaaaaaaa . I dosli malo za bosnu par dana ... Mislili ovdje bolje a isto vruce
ja se pakujem dan prije, a pripremam na papiru par dana ranije, nista prerano da se ne izjalovi
ma meni sad pade napamet da pogledam sta sve imam u kucnoj apoteci i nadjoh ovo sve jos od prosle godine nenaceto (nosila na more i srecom vratila) a nije istekao rok trajanja.
Da se i mi javnemo, moj momak nije vise povracao hvala Bogu.Samo jutros sto je povratio(pisah na temi savjeti) Taurus me utjesila Spavao je fino raspolozen je samo slabo jede,Obavezan dorucak i rucak,poslije sve tanko.Pije dosta tecnosti samo trazi vode Jesul vrucine u pitanju ali u zadnjih par dana nema volje da jede,i na moru je zadnji dan strajkovo glađu Dok ja iscitam sta ste pisale dok sam bila odsutna ode vozzzzzz ps: mozda se odikne od pelena,sam ih skida i hoda gol po stanu,ali mu drustvo pravi tuta
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''