Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moj anel jedva zaspa toliko je vruce al javlja danas posle podne kisu al nadam se da nas nece zaboici sve mi to nesto suvehli i preko noci javlja osjetno svjezije uh daj boze .
megi, moja S kad je imala 2 mjeseca prvi put je pcela "zveknula" u celo i ja naravno odem odmah pedijatru i tada mi je doktor propisao kuterid i savjetovao da od proljeca do jeseni obavezno u kucnoj apoteKi imam tu kremu i vjeruj da bez nje ne idem nigdje... pomaze kako meni tako i djeci...
seleeeeeeeee cuvaj noktice, mogu zatrebati koga zagrebati
felix ljubi mi uspavanog princa...
ja jedva cekam 16 h pa da bjezim kuci, samo se presvucem i furamo na Drinu...
bambi i ja bi na drinu adj povedi nas ozdravili smo he he mozemo se bacat . Vidi spoemnu noktice ja ni danas A. ne odeza a ja mene a grebe ko macka ajd na kafu bujrum ja si nastavila jest da je vruce na spratu mi al cemo mi u kupatilo tu je nekako najbolje plocice valjda pa hladnije malo ....... u drugim prostorijama je saunaaaaaaaaaa
jest stavrno...a ko je zachatao temu...pa sad zachatavate i odvdje...sad ću vam pobrist i tamo i ovdje pa pišite ponovo