|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1068 1069 [1070] 1071 1072   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.7.2011 14:24:38   
koka i po
slomi se pisuci ...pukao mi nokat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26726
14.7.2011 14:26:19   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Lady, gdje cu kupiti onu narukvicu sto tjera pijače krviuser posted image

Ja kupila u Bingu, cijelih 0,65KM i to Hello Kitty, jest da je plava ili zelena user posted image al neJma veze user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26727
14.7.2011 14:27:41   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

slomi se pisuci ...pukao mi nokat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To ti je od ruganjauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 26728
14.7.2011 14:28:02   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja kupila u Bingu, cijelih 0,65KM i to Hello Kitty, jest da je plava ili zelena user posted image al neJma veze user posted image

Fercera li?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26729
14.7.2011 14:29:03   
koka i po
user posted image user posted image user posted image ...jes donijela mora za krajnika mani mi se "politike"user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26730
14.7.2011 14:29:59   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

user posted image user posted image user posted image ...jes donijela mora za krajnika mani mi se "politike"user posted image user posted image user posted image user posted image

Cijeli bidon...
ima da se ukiseli dok ti u seher stignes...

Neposredna veza do poruke: 26731
14.7.2011 14:30:45   
Lady26

Fercera li?

Pojmeta nemam, javim poslije moranja user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26732
14.7.2011 14:32:06   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ne stavljaj so na ranu...nisam "motorizovana"user posted image user posted image user posted image user posted image
a djecu u ruksak ne mogu user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26733
14.7.2011 14:43:36   
megi
hvala zenice user posted image user posted image

nadamo se da necemo previse koristiti
uh jos sutra posao i odmorrrrrrrr

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 26734
14.7.2011 14:45:05   
Anoniman
moj anel jedva zaspa toliko je vruce al javlja danas posle podne kisu al nadam se da nas nece zaboici sve mi to nesto suvehliuser posted image user posted image i preko noci javlja osjetno svjezije uh daj boze .

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 26735
14.7.2011 15:06:50   
Bambi09
megi, moja S kad je imala 2 mjeseca prvi put je pcela "zveknula" u celo i ja naravno odem odmah pedijatru i tada mi je doktor propisao kuterid i savjetovao da od proljeca do jeseni obavezno u kucnoj apoteKi imam tu kremu i vjeruj da bez nje ne idem nigdje... pomaze kako meni tako i djeci...

seleeeeeeeee cuvaj noktice, mogu zatrebati koga zagrebati user posted image user posted image

felix ljubi mi uspavanog princa...

ja jedva cekam 16 h pa da bjezim kuci, samo se presvucem i furamo na Drinu... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26736
14.7.2011 15:10:14   
Anoniman
bambi i ja bi na drinu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image adj povedi nas ozdravili smo he he mozemo se bacat . Vidi spoemnu noktice ja ni danas A. ne odeza a ja mene a grebe ko macka user posted image user posted image user posted image
ajd na kafu bujrum ja si nastavila jest da je vruce na spratu mi al cemo mi u kupatilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tu je nekako najbolje plocice valjda pa hladnije malo .......
u drugim prostorijama je saunaaaaaaaaaa

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 26737
14.7.2011 15:10:28   
teacher75
sta je najbolje uzeti za rane, npr. kad padne i raskrvari koljeno- kako to tretirate? da ponesem na more

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 26738
14.7.2011 15:11:27   
bebacha
felix ja sad sve moguce prognoze pregleda i samo mozda u sjevernim djelovima pljusak a noc toploa i sparna,kao i jutrouser posted image
nema kise

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26739
14.7.2011 15:12:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

felix ja sad sve moguce prognoze pregleda i samo mozda u sjevernim djelovima pljusak a noc toploa i sparna,kao i jutrouser posted image
nema kise

user posted image eh ja lazes
Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj  A ja citala na sve moguce txt user posted image user posted image user posted image user posted image kaze od veceras noci svjezije

Kod nas prekujce jedno djete umrlouser posted image user posted image od vrucine vozo se na bickl i dobije turu preko 40 nisu mogli skunuti i za sat umro ....

< Poruku je uredio felix -- 14.7.2011 15:13:43 >

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 26740
14.7.2011 15:14:04   
Bambi09
felix bujrum hajte ovamo da se pripremite za moreta user posted image

teacher - bivacin je najbolji definitivno user posted image

bebacha kako se vi hladite???

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 26741
14.7.2011 15:14:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

sta je najbolje uzeti za rane, npr. kad padne i raskrvari koljeno- kako to tretirate? da ponesem na more
nisam ja nista nosila prole god nisam na to i mislilauser posted image user posted image user posted image user posted image bepanten ili puder neznamuser posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 26742
14.7.2011 15:18:03   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Bambi09

felix bujrum hajte ovamo da se pripremite za moreta user posted image

teacher - bivacin je najbolji definitivno user posted image

bebacha kako se vi hladite???

jel se ocisti alkoholom prije ili se samo stavi prasak?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 26743
14.7.2011 15:20:27   
Bambi09
pa ono bi bilo pozeljno samo cistom vodom (ne alkoholom) malo oprati ranu, pa onda posuti praskom...

ja sad malo gledah prognozu na ovoj stranici za narednih 7 dana i nista ne preostaje drugo nego da ipak idem na Drinu... nista od kise

Neposredna veza do poruke: 26744
14.7.2011 15:21:18   
Anoniman
ma nece past ba nebrini .Moj anel je van dosad 100 puta dobro pao i razgulio se samo nastavi dalje user posted image user posted image user posted image user posted image   . Nisam mazala stavim na ranu samo praska pudera .

Neposredna veza do poruke: 26745
14.7.2011 15:23:01   
teacher75
ima li negdje na forumu spisak ljekova za ponijeti na more, da vidim imam li sve, da sta ne zaboravim?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26746
14.7.2011 15:24:32   
Lady26
Pa teacher stranica "sta ponijeti za bebu na more" - koja je zachatana samo tako nekim lijevim temama user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 26747
14.7.2011 15:26:07   
teacher75

Pa teacher stranica "sta ponijeti za bebu na more" - koja je zachatana samo tako nekim lijevim temama user posted image

hehehhe, jest vala, ima previse stranica, mrsko mi sve citati, ako ko naleti na onu pravu nek stavi linkuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26748
14.7.2011 15:30:25   
Hanady RR
jest stavrno...a ko je zachatao temu...pa sad zachatavate i odvdje...sad ću vam pobrist i tamo i ovdje pa pišite ponovouser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 26749
14.7.2011 15:31:01   
Anoniman
tecer pa kad idete na MORE ??

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 26750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1068 1069 [1070] 1071 1072   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1068 1069 [1070] 1071 1072   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jeste li ikada koristile..?
samedi

Leaton tonik za djecu? Pedijatrica mi je preporucila da ga dajem svojoj N. za apetit jer je mrsava..

da (41%)

ne (59%)

Broj svih glasova: 86

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *