|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1066 1067 [1068] 1069 1070   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.7.2011 13:18:43   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Djecica su kao med user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... a ovaj nas zet pravi zavodnik user posted image

Mi imamo Aventovu nikad Ana nije htjela iz nje, ne prosipa se, ali džaba nema sanse da hoce iz nje da pije, mijenjala i one kljunove, ali džaba nece pa nece. Ostale nisam ni kupovala ni probavala. Kuci najvise pije tecnost iz case, vani kad podjemo ponesem flasicu ili janu kupim i to je to. Mada hoce i sa slamkom da pije, ali se i igra sa njom pa je izbjegavamo.

zet vas nije obrukao zar ne user posted image user posted image

a L.nece da pije sa kljunom nema sanse jedino iz case ili iz klasicne flasice.

zakacila se R. Igoru za kolica i ide pored njega i on je sve posmatra, na tren ona ode do mame kad se on okrece trazi je da vidi gdje je nestala user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 14.7.2011 13:19:53 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26676
14.7.2011 13:22:11   
Malenaoduvijek
tiki sve hocu da te pitam uzimas li sta za mucnine da ti malo olaksa?

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 26677
14.7.2011 13:22:25   
teacher75
ovakva je ta nasa:
http://tupperware.com.tc/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=211&osCsid=bk51vbdii6sg7j5rjd6ht06av2
jedina mana joj je sto je povelika- moci ce je i u skolu nositiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 26678
14.7.2011 13:23:29   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

imas li kakav prijedlog? uglavnom imam do podne poslije je ok, jela sam kifle i stapice jutros, jedva nekako ,ne ide zalogaj, suhouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 26679
14.7.2011 13:24:57   
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75

ovakva je ta nasa:
http://tupperware.com.tc/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=211&osCsid=bk51vbdii6sg7j5rjd6ht06av2
jedina mana joj je sto je povelika- moci ce je i u skolu nositiuser posted image

Sto je lijepa ova s kiti...

Je li joj ovo cijena 12 eura

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26680
14.7.2011 13:25:46   
Malenaoduvijek

imas li kakav prijedlog? uglavnom imam do podne poslije je ok, jela sam kifle i stapice jutros, jedva nekako ,ne ide zalogaj, suhouser posted image

banana, sta sam ja probala jer sam citala da pomaze obicne mentol bombone, one tvrde zelene a prije nego ustanes kazu treba neki kreker pojesti tipa vic keksa i sl.

a sta nisam probala a kazu da je lijek br.1, djumbir a imas ga u knzumu svjezeg kupiti

a meni je po cijeli dan bilo muka do 12-13 sedmice a kasnije kao rukom odneseno.

< Poruku je uredio MALA1994 -- 14.7.2011 13:26:48 >

Neposredna veza do poruke: 26681
14.7.2011 13:26:44   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

ovakva je ta nasa:

Sto je lijepa ova s kiti...

Je li joj ovo cijena 12 eura

valjda jeste, mi smo je dobili jos na babine pa ne znam posto je bilauser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26682
14.7.2011 13:27:32   
bebacha
a ako htjednem Avent jel da kupim onu 12+

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 26683
14.7.2011 13:27:45   
R&T@

Djecica su kao med user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... a ovaj nas zet pravi zavodnik user posted image

zet vas nije obrukao zar ne user posted image user posted image

zakacila se R. Igoru za kolica i ide pored njega i on je sve posmatra, na tren ona ode do mame kad se on okrece trazi je da vidi gdje je nestala user posted image

Ne izdaji Jeleni da smo joj zeta dozivali pod prozorom...

A kako mi ne dade da vozim kolicauser posted image user posted image user posted image user posted image

I, hvala tekji za sokicuser posted image , prijavila je tati da joj je "bjaco dao kok"user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 26684
14.7.2011 13:27:46   
teacher75

banana, sta sam ja probala jer sam citala da pomaze obicne mentol bombone, one tvrde zelene a prije nego ustanes kazu treba neki kreker pojesti tipa vic keksa i sl.

a sta nisam probala a kazu da je lijek br.1, djumbir a imas ga u knzumu svjezeg kupiti

a meni je po cijeli dan bilo muka do 12-13 sedmice a kasnije kao rukom odneseno.

meni prosli put nista nije pomagalo, a sad sam sretna ako bude ovako samo ujutro kad se samo sjetim kako je bilo

Neposredna veza do poruke: 26685
14.7.2011 13:29:18   
Anoniman
Meni je pomagalo sa Anom ujutru kad se probudim i prije nego sto ustanem, znaci bitno e sto manje pokreta napraviti pojesti nesto suho, ja sam npr ribice, perece ili integralne stapice jela i onda odlezis malo, nekih 15-30min, zatim pomagale su mi mentol bombone, obicne zelene sto kaze mala ili pepermint onaj obicni, zeleno pakovanje. Dok sada mi nista nije pomagalo jer bas nisam od Ane bila u mogucnosti sve te rituale izvoditi. Mada meni su i u prvoj, a i sad u drugoj trudnoci rekli da po pola reglana mogu popiti, mada sam ja samo dva puta popila bas sam izbjegavala i ako su mi rekli da je bolje i njega popiti nego naprezati se u ranoj trudnoci povracanjem.

Neposredna veza do poruke: 26686
14.7.2011 13:33:37   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bebacha

a ako htjednem Avent jel da kupim onu 12+

ma kupi koju hoces
mi imamo obicnu flasicu avent jer smo original bacili, a kod nas je cini mi se bila 6+

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 26687
14.7.2011 13:34:04   
Lady26
Samo moja user posted image kuci user posted image
Pa ja onda maltretiram tudju djecu....Igo mi se smijao user posted image , cak je trazio da ga ponesem user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 26688
14.7.2011 13:36:29   
Malenaoduvijek
znas jelo da ima reklama za renni (sorry ispavka) sa trudnicom u vozu, ali ja ga nisam nikadam probala, pijem ga sada ponekad kad me zgaravica uhvati.
a meni kad su prosle mucnine pocela mi je zgaravica katastrofa i to sa L.vise a dijete nije imalo tri dlake na glavi.

a moja sveki je jela bademe za mucnine i kaze da su joj pomagali, ali to je individualno nekome nesto pomogne a nekome ne.

< Poruku je uredio MALA1994 -- 14.7.2011 13:40:22 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26689
14.7.2011 13:37:30   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

Samo moja user posted image kuci user posted image
Pa ja onda maltretiram tudju djecu....Igo mi se smijao user posted image , cak je trazio da ga ponesem user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam ja pisala da ste vas dvoje raja po faci ovoj gore

a nije ni on frajer on mora prvo nekoga da upozna pa tek onda da se pripitomi.on nekada kad ne vidi baku i dedu po 7 dana nece kod njih dok ih se ne sjeti

< Poruku je uredio MALA1994 -- 14.7.2011 13:38:52 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26690
14.7.2011 13:38:33   
teacher75

Meni je pomagalo sa Anom ujutru kad se probudim i prije nego sto ustanem, znaci bitno e sto manje pokreta napraviti pojesti nesto suho, ja sam npr ribice, perece ili integralne stapice jela i onda odlezis malo, nekih 15-30min, zatim pomagale su mi mentol bombone, obicne zelene sto kaze mala ili pepermint onaj obicni, zeleno pakovanje. Dok sada mi nista nije pomagalo jer bas nisam od Ane bila u mogucnosti sve te rituale izvoditi. Mada meni su i u prvoj, a i sad u drugoj trudnoci rekli da po pola reglana mogu popiti, mada sam ja samo dva puta popila bas sam izbjegavala i ako su mi rekli da je bolje i njega popiti nego naprezati se u ranoj trudnoci povracanjem.

ih da znate samo koliko sam se ja naprezala proslu put, sve do 5. mj svakih 15-30 min, tokom dana a po noci mozda svaka 2 sata natezala se i povracala (ustvari nisam imala sta ni povratiti,samo se natezala)pa opet sve hb sa user posted image bilo ok. sad ni ja ne mogu odlezati jer moram lanu dici, presvuci, napraviti joj dorucak[sm=smiley13.gifodem u wc, malo se natezem i poslije mi bude bolje, a onda pojedem nesto

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26691
14.7.2011 13:40:20   
tekja
mala, tajrauser posted image ...nego hajde da se ozbiljno dogovorimo i za druzenje u titi ovih dana...meni sad zao sto nisam ostala sa malom i lady da popijem kafu...user posted image ...mozda bi i V. bio dobaruser posted image

tiki, ja sam ti vec pisala, posto su ti bas jutarnje mucnine, prije nego ustanes nesto suho pojedi, sacekaj malo, pa tek onda se dizi iz kreveta...naravno ako mozes od L. to da izvedes...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26692
14.7.2011 13:42:17   
Malenaoduvijek
tiki, ja sam ti vec pisala, posto su ti bas jutarnje mucnine, prije nego ustanes nesto suho pojedi, sacekaj malo, pa tek onda se dizi iz kreveta...naravno ako mozes od L. to da izvedes

ovo sam joj i ja rekla, kazu da je to najbolje, a meni je logicno jer kad ti je zeludac pun (malo) ne moze se zelucana kiselina tako intezivno "praviti" i bude bolje sigurno.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26693
14.7.2011 13:42:39   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tekja

mala, tajrauser posted image ...nego hajde da se ozbiljno dogovorimo i za druzenje u titi ovih dana...meni sad zao sto nisam ostala sa malom i lady da popijem kafu...user posted image ...mozda bi i V. bio dobaruser posted image

tiki, ja sam ti vec pisala, posto su ti bas jutarnje mucnine, prije nego ustanes nesto suho pojedi, sacekaj malo, pa tek onda se dizi iz kreveta...naravno ako mozes od L. to da izvedes...

probala sam sa stapicima sa susamom al tesko ide, jer ne mogu odlezati vise od 15 min, "sirena" hoce da ustane iz krevetauser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26694
14.7.2011 13:43:34   
teacher75

tiki, ja sam ti vec pisala, posto su ti bas jutarnje mucnine, prije nego ustanes nesto suho pojedi, sacekaj malo, pa tek onda se dizi iz kreveta...naravno ako mozes od L. to da izvedes

ovo sam joj i ja rekla, kazu da je to najbolje, a meni je logicno jer kad ti je zeludac pun (malo) ne moze se zelucana kiselina tako intezivno "praviti" i bude bolje sigurno.

to je definitvno razlog jer nocas u 4 me probudila vrucina i kako je naravno zeludac bio prazan i tada sam povratila pa pojela malo hljeba i nastavila spavati, a u prosloj trudnoci mi je stalno bilo muka jer je stalno bio prazan jer jednostavno zalogaj nije mogao da mi sidjen iz grlo, kao ni gutljaj bilo cega,odmah sam imala nagon za povrcanjemuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 14.7.2011 13:44:40 >

Neposredna veza do poruke: 26695
14.7.2011 13:44:22   
Malenaoduvijek

ih da znate samo koliko sam se ja naprezala proslu put, sve do 5. mj svakih 15-30 min, tokom dana a po noci mozda svaka 2 sata natezala se i povracala (ustvari nisam imala sta ni povratiti,samo se natezala)pa opet sve hb sa user posted image bilo ok. sad ni ja ne mogu odlezati jer moram lanu dici, presvuci, napraviti joj dorucak[sm=smiley13.gifodem u wc, malo se natezem i poslije mi bude bolje, a onda pojedem nesto

a nemoj se natezati, to ti sama sebi isprovociras, meni je stalno bilo muka ali nisam nikako povracala a radila sam sa L. cijelo vrijeme po 8 sati.isto je bilo ovako ljeto

Neposredna veza do poruke: 26696
14.7.2011 13:45:41   
Malenaoduvijek

probala sam sa stapicima sa susamom al tesko ide, jer ne mogu odlezati vise od 15 min, "sirena" hoce da ustane iz krevetauser posted image

pa ti se probudi prije nje 15 min i pojedi nesto jer ce ti biti lakse.
moras sama sebi olaksati jer ti nece niko drugi sigurno

Neposredna veza do poruke: 26697
14.7.2011 13:46:04   
teacher75

a nemoj se natezati, to ti sama sebi isprovociras, meni je stalno bilo muka ali nisam nikako povracala a radila sam sa L. cijelo vrijeme po 8 sati.isto je bilo ovako ljeto

pa moram se natezati kad mi dodje tako a poslije mi bude bolje, inace kad mi je bas muka ne mogu nista ni pojesti i onda nema lijeka, jer zalogaj nece pa nece, jedan zalogaj zvacem jako dugo i ne mogu progutati

Neposredna veza do poruke: 26698
14.7.2011 13:48:05   
megi
zene djecica su ko med user posted image user posted image user posted image

kad su u pitanju flasice mi jos samo mlijeko pijemo iz flsice, bas se pitam kako cemo to izbacitiuser posted image

ostalo pije malo iz cas, obicne, ili iz onih flasica jana i slicno ili sokice na slamku

da vas pitam je li bolje uzeti sinopen mast ili fenistil gel ???

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 26699
14.7.2011 13:48:15   
R&T@

Moze i na mojoj terasi kad se Lady vrati...user posted image

Sve je ogradjeno i ne mogu nam pobjeciuser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1066 1067 [1068] 1069 1070   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1066 1067 [1068] 1069 1070   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *