|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1065 1066 [1067] 1068 1069   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.7.2011 12:57:54   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bebacha

imamo i tu al izgubili negdje onaj sigurnosni ventiluser posted image
mene nervira sto se te nemogu dobro oprat,onaj ventil

meni doduše mašina pere...a onja ventil za sporo i brzo...sam u neko doba i izbacilauser posted image

ne znam koja je to sa sigurnosnim ventilom, mi imamo onu sa mekanim silikonskim kljunom i podljeva

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26651
14.7.2011 12:58:28   
R&T@

meni doduše mašina pere...a onja ventil za sporo i brzo...sam u neko doba i izbacilauser posted image

Taj ventil je fuj, fuj...
uvijek prljav...

Ako si ga izbacila, onda se mora prosipatiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 26652
14.7.2011 12:58:38   
Malenaoduvijek
moj savjet bebacha, ako imas obicnu avent lasicu samo kupi nastvak "kljun", dva su 11 KM i njega samo stavis umjesto dude.evo ima slika nase ovdje na slici

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 26653
14.7.2011 12:59:07   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra

Ja sam probala vjerovatno sve case s kljunom na trzistu,i nijedna nije kao AVENT, a otkrila sam je tek za R. prvi rodjendan.
Ona ima plasticni kljun koji stvarno ne popusta i super se ocisti, a da mi ne treba cackalica i razmisljanje sta je u mracnim dubinama kljunauser posted image

Hanady, zar ta tvoja nije s silikonskim sisacemuser posted image

ima plića i visoka...plića je sa silikonskim...ja sam handi imala najprije nuk silikonski sisač koji sam stavljala umjesto pipe na bočicu njihovu malu platičnu standardnu...onda sma joj kupila pliću u BM-i...silikonski sisač, a kasnije sam tu dala farah a njoj kupila visoku sa platičnim kljunom i unutra ima fol neki sa zekom i kornjačom kao u brzini izlaska iz bočice...to sma ukinula ubrzo nerviralo meuser posted image i ne nije se prosipalo jer čapša na kljunu ima poklopac koji je pirčvršćen sa strane...nikada mi s enije pirlilo user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 14.7.2011 13:00:20 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26654
14.7.2011 12:59:59   
Malenaoduvijek

uvijek prljav...

vi govorite o onoj gumi jeli, ja to slinem i otkuham bez problema a u kljun uvucem malu cetkicu za flasice i dobro istrljam i sve bude cisto

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26655
14.7.2011 13:00:04   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Amani12

IZVORNA PORUKA: teacher75

Bebacha mi koristimo dm.ove babylove case sa kljunom,u pola cijene te Aventove,a nama su odlicne user posted image

meni se sve prospe iz nje, mokra tasna bude, cula sam da su dobre one sa slamkom, al nismo probale

A eto, nama nikad user posted image
I moj djecak isto pije iz ovih junior flasica,jana ,BH2O I SL...
I one su extra,ne prosipa se,a lako djecici piti...user posted image

ma ovo ti je najbolje i najjeftinijeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26656
14.7.2011 13:01:12   
teacher75

Ja sam probala vjerovatno sve case s kljunom na trzistu,i nijedna nije kao AVENT, a otkrila sam je tek za R. prvi rodjendan.
Ona ima plasticni kljun koji stvarno ne popusta i super se ocisti, a da mi ne treba cackalica i razmisljanje sta je u mracnim dubinama kljunauser posted image

ima plića i visoka...plića je sa silikonskim...ja sam handi imala najprije nuk silikonski sisač koji sam stavljala umjesto pipe na bočicu njihovu malu platičnu standardnu...onda sma joj kupila pliću u BM-i...silikonski sisač, a kasnije sam tu dala farah a njoj kupila visoku sa platičnim kljunom i unutra ima fol neki sa zekom i kornjačom kao u brzini izlaska iz bočice...to sma ukinula ubrzo nerviralo meuser posted image i ne nije se prosipalo jer čapša na kljunu ima poklopac koji je pirčvršćen sa strane...nikada mi s enije pirlilo user posted image

mi imamo tu plicu, visoku nismo probali, a na koju ti mislis sa sigurnosnim ventilom?user posted image

Neposredna veza do poruke: 26657
14.7.2011 13:02:13   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

uvijek prljav...

vi govorite o onoj gumi jeli, ja to slinem i otkuham bez problema a u kljun uvucem malu cetkicu za flasice i dobro istrljam i sve bude cisto

To su Aventove, one se super ciste...

A ove iz DM imaju neku "mracnu" plastiku, a u kljun mozes ocistiti samo cackalicomuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 26658
14.7.2011 13:02:33   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: MALA1994

jedna curica i 3 djecaka.

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako su medeniiiiiiiiiiiiiiiiiiii jel ovaj mali u bjelom sesiricu od Male  sin vidi kako je medennnnnn ima lijepu okruglo lice ko curica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Igo je ko curica sladak,secer mali,kako bih porucala ove rucice bebeljuce user posted image

teta Amani nemoj se ti zezati sa nama mi smo ozbiljan momak koji voli da dubi na glavi.

zene drage ja sam napravila dzem od malina, udavih se sada namazala sebi, ja jeste ukusan ekstra

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26659
14.7.2011 13:03:20   
R&T@

mi imamo tu plicu, visoku nismo probali, a na koju ti mislis sa sigurnosnim ventilom?user posted image

Visoka ima ventil...
ali ja je ne preporucujem...
ili ces imati prljavu casu ili mokru tasnu.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26660
14.7.2011 13:04:51   
Hanady RR

evo tražim sliku...ne mogu d anđem...nemam nigdje ni na stolu ufotkanu dok je koristila....

ona je visočija i ima plastični kljun a preko njega poklopac ide...unutra je taj ventil...

meni su se zaista dobrim pokazale...hanadi je čak u neko vrijeme mlijeko pila ujutro iz nje dok je farah koristila bočicu...onda sma sve poukidala jer sam više otkačila do flašica i dždiža za djecuuser posted image

dok nađem stavim da vidite na koju mislimuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 26661
14.7.2011 13:04:51   
Malenaoduvijek

Bebacha mi koristimo dm.ove babylove case sa kljunom,u pola cijene te Aventove,a nama su odlicne user posted image

meni se sve prospe iz nje, mokra tasna bude, cula sam da su dobre one sa slamkom, al nismo probale

A eto, nama nikad user posted image
I moj djecak isto pije iz ovih junior flasica,jana ,BH2O I SL...
I one su extra,ne prosipa se,a lako djecici piti...user posted image

ma ovo ti je najbolje i najjeftinijeuser posted image

ove imam i ja i pijemo iz njih, samo meni juce ostao ventil dignut i bila mi torba juce mokrauser posted image

Neposredna veza do poruke: 26662
14.7.2011 13:05:25   
R&T@
Moze li teglica za mene zbog ove slicice?user posted image

user posted image  Poza je za 10user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26663
14.7.2011 13:07:31   
Amani12

user posted image  Poza je za 10user posted image user posted image user posted image

user posted image Secer i med user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26664
14.7.2011 13:08:23   
Hannica
Jel tesko piti iz aventove case sa kljunom? Mi davno kupili NUK-ovu i ne zna da pije iz nje,ma nema sanse...a kad skinemo onu gumicu ispod onda se podljeva

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26665
14.7.2011 13:08:57   
teacher75
djecica su med medeni a ova zadnja slika jeuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26666
14.7.2011 13:09:33   
tekja
tajra, slikica je za 10...mislim, lako je tebi biti dobar fotograf, kad su ti modeliuser posted image user posted image user posted image  

felix, Igo nije kao curica, on ima pravu musku facu, ostre crte lica, bice srcolomac, majke miuser posted image ..Luka je njezan i mio, meni pomalo fali njeznosti...vidjele ste, V. nema vremena za dangubljenje...mazenje moze, al' da pri tom dira sisiuser posted image user posted image user posted image  - isti babo muuser posted image user posted image user posted image ...

Ja V. nosim janu i kad bolje skontam - to je najbolje rjesenjeuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26667
14.7.2011 13:10:40   
R&T@
Mislim da nije tesko...

Evo R. na gornjoj slici reklamira svoju casuuser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 26668
14.7.2011 13:11:19   
bebacha
plica sa silikonskim je grozna,bar meni,uvjek se uvlaci unutra i cesto se nece vratit na nazad,joj objasnjenjauser posted image user posted image user posted image user posted image
a visoka je dobra,ne pusta ali se tesko cisti.
a ona junior flasica ne moze jer kao sto reko treba mi nesto iz cega on nemoze prosut

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26669
14.7.2011 13:11:46   
Malenaoduvijek

o majko moja, vidi mu face ubicu se, maloprije sjedi na ljulju i izaziva lady nesto joj se smije i okrece se kao krije se, smijesan je, a njih dvoje su inace raja po pozi  user posted image user posted image .
ma moze naravno.nisam vjerovala da je to tako ukusno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26670
14.7.2011 13:13:17   
R&T@
IZVORNA PORUKA: tekja

tajra, slikica je za 10...mislim, lako je tebi biti dobar fotograf, kad su ti modeliuser posted image user posted image user posted image  

felix, Igo nije kao curica, on ima pravu musku facu, ostre crte lica, bice srcolomac, majke miuser posted image ..Luka je njezan i mio, meni pomalo fali njeznosti...vidjele ste, V. nema vremena za dangubljenje...mazenje moze, al' da pri tom dira sisiuser posted image user posted image user posted image  - isti babo muuser posted image user posted image user posted image ...

Ja V. nosim janu i kad bolje skontam - to je najbolje rjesenjeuser posted image ...

Ponosna sam na "nase" modeleuser posted image

A ja moram imati casu s kljunom jer R. ne koristi flasicu od januara...
uvece popije mlijeko iz nje, nosi je u vrtic i sl.

A tvoj V. je pravi Brzi Gonzales, ali je presladak, pravi momakuser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26671
14.7.2011 13:14:52   
Malenaoduvijek
meni je avent najbolji, imamo sve iz dm, ali jedina koja se ne prosipa a i Igor iz nje ne moze prosuti je ova aventova vrijedi vala a uvijek nastavak mozes zamijeniti

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 26672
14.7.2011 13:16:18   
Anoniman
Djecica su kao med user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... a ovaj nas zet pravi zavodnik user posted image

Mi imamo Aventovu nikad Ana nije htjela iz nje, ne prosipa se, ali džaba nema sanse da hoce iz nje da pije, mijenjala i one kljunove, ali džaba nece pa nece. Ostale nisam ni kupovala ni probavala. Kuci najvise pije tecnost iz case, vani kad podjemo ponesem flasicu ili janu kupim i to je to. Mada hoce i sa slamkom da pije, ali se i igra sa njom pa je izbjegavamo.

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 26673
14.7.2011 13:16:56   
teacher75

plica sa silikonskim je grozna,bar meni,uvjek se uvlaci unutra i cesto se nece vratit na nazad,joj objasnjenjauser posted image user posted image user posted image user posted image
a visoka je dobra,ne pusta ali se tesko cisti.
a ona junior flasica ne moze jer kao sto reko treba mi nesto iz cega on nemoze prosut

moja treska obe ove flase sto imam (plitka babylove i nukova sa tvrdim kljunom) i prosipa, jedino ovu tupperware ne moze bas tako lako prosuti

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 26674
14.7.2011 13:17:14   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: tekja

Ponosna sam na "nase" modeleuser posted image

A ja moram imati casu s kljunom jer R. ne koristi flasicu od januara...
uvece popije mlijeko iz nje, nosi je u vrtic i sl.

A tvoj V. je pravi Brzi Gonzales, ali je presladak, pravi momakuser posted image

tekja V. je med medeni, on kao domaci trci po parku veliki mamin momak

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1065 1066 [1067] 1068 1069   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1065 1066 [1067] 1068 1069   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *