|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1064 1065 [1066] 1067 1068   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
14.7.2011 12:28:10   
Malenaoduvijek
evo i nas,

kako su se moji momci lijepo ljuljali u onoj lezaljci a lady i ja popismo kafu smirom user posted image

mama tajra cura je user posted image nemam rijeci i nemoj je ruziti ona je jedna dobra cura pred rajom.

tekja V. je prava pampuskica nema sta da se kaze za njega.

jelo dizi taj pritisak i odmaraj ne zezaj se vise user posted image

doblemum drago mi je da je decko bolje, a vidjeces sa je kada dodju nalazi mozda i nema nista u brisu mozda je bio virus, a inace crp je jedini nalaz koji je validan i pod terapijom i bez nje tako da ako je visok onda jeste nesto, a sutra cete vidjeti sta.

steta sto nisu druge mame i bebe bile bas su se djeca fino igrala, a ovaj put jedna curica i 3 djecaka.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 26626
14.7.2011 12:34:23   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

jedna curica i 3 djecaka.

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 26627
14.7.2011 12:37:52   
R&T@
Nakon slike, tekst...

Bilo mi je bas lijepo, ljetno jutarnje osvjezenje mozgauser posted image
Djecica su "kuc-kuc milion puta"user posted image , da ih ne ureknem...

Hvala vam za drustvo, izvinite sto sam rano otisla...
i ocekujem reprizuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26628
14.7.2011 12:38:06   
Malenaoduvijek
tajra user posted image user posted image user posted image user posted image

hoces mi poslati na mail please

odavno nisam vidjela ljepsu sliku ali zaista

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26629
14.7.2011 12:42:15   
R&T@
Ne mogu da vjerujem da sam ih sve "uhvatila"...to je ravno sestici na lotuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale su uglavnom zatiljci, profili i sl.user posted image user posted image user posted image

Ima jedna divna Igorovauser posted image

Javi mi adresu

Neposredna veza do poruke: 26630
14.7.2011 12:42:43   
Anoniman
imal vrucine zene .Kod nas ima uh uzas ...Mi smo hb dragom bolje user posted image al uvjek ima al user posted image nije seki ima vec 15 dana mengu jutros je mama opet vodila dokt rekli joj ako do subote ne stane da mora u bolnicu da ce pokusa inekcijama zaustaviti i povadice joj jos neke nalaze pa ce joj neke druge hormonske tablete ukljuci jer dabraston joj ne pomaze sve je kaze do hormona tobejarabbi.

Neposredna veza do poruke: 26631
14.7.2011 12:44:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako su medeniiiiiiiiiiiiiiiiiiii jel ovaj mali u bjelom sesiricu od Male  sin vidi kako je medennnnnn ima lijepu okruglo lice ko curica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 26632
14.7.2011 12:44:30   
Amani12

user posted image  

user posted image user posted image user posted image Djecica su prekrasna, savrsena slicica,divniiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26633
14.7.2011 12:44:32   
bebacha
a joj Felix.ja sam imala neke probleme s hormonima i popila dvije kutije Jasmin tableta i sve oko.imala sam 15-16 godina.
ej kuju mi casu s kljunom preporucujete.dal vrijedi dat 15 Km za avent

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26634
14.7.2011 12:46:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

a joj Felix.ja sam imala neke probleme s hormonima i popila dvije kutije Jasmin tableta i sve oko.imala sam 15-16 godina.

pa te ce njoj dat al mora neke nalaze povadi ona ima 13 godina .
Pokusat ce inekcijama pa onda ce te ukljuci tab a najgore sto ova njena dokt ode u petak na godisnji pa nece je biti pa se mora drugom javiti bilo bi drugacije da je ona tu dala bi joj te tab odma a vako sigurno ce je drugi u boln ostavi

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 26635
14.7.2011 12:47:51   
Amani12
IZVORNA PORUKA: felix

user posted image  

Kako su medeniiiiiiiiiiiiiiiiiiii jel ovaj mali u bjelom sesiricu od Male  sin vidi kako je medennnnnn ima lijepu okruglo lice ko curica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Igo je ko curica sladak,secer mali,kako bih porucala ove rucice bebeljuce user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26636
14.7.2011 12:48:55   
R&T@

Vrijedi... to je jedina koju mozes staviti u tasnu bez strahauser posted image user posted image

I da: ne drzi dobro kad saspes vruce u nju... to sam jedva skontalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 26637
14.7.2011 12:50:00   
R&T@
Mala, mogu li postaviti jednu Igorovu slicicu?

Samo jednu, pliz, plizuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26638
14.7.2011 12:50:50   
Hanady RR
Premedenouser posted image user posted image user posted image

super sličica...baš mi je žao što mis enije dalo...ali...user posted image biće valjda durgi put boljeuser posted image

bebacha ja stariju i mlađu dgojih na onoj babylive flašici a u pola jeftinijauser posted image
vjeruj naslijedičla ih sarauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26639
14.7.2011 12:51:18   
bebacha
koliko put sam Ajlu posla presvuc a odjeca u torbi mokra.razlog:casauser posted image user posted image user posted image user posted image
a netreba mi za vruce,imamo flasice za to.
sad sam pije sokic i stigao je do faze kad prosipa iz njeuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26640
14.7.2011 12:52:34   
bebacha
imamo i tu al izgubili negdje onaj sigurnosni ventiluser posted image
mene nervira sto se te nemogu dobro oprat,onaj ventil

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 26641
14.7.2011 12:52:37   
Amani12
Bebacha mi koristimo dm.ove babylove case sa kljunom,u pola cijene te Aventove,a nama su odlicne user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 26642
14.7.2011 12:53:18   
teacher75

koliko put sam Ajlu posla presvuc a odjeca u torbi mokra.razlog:casauser posted image user posted image user posted image user posted image
a netreba mi za vruce,imamo flasice za to.
sad sam pije sokic i stigao je do faze kad prosipa iz njeuser posted image user posted image

mi smo probali raznorazne-nuk i babylove i sve su podljevale, dobila sam jednu tupperware koja nije bas kljun vec je nest slicno (izvuce se pipak da se pije kao kod sokova) i ona je super i ne podljeva,. super su i flase od one kupovne vode za djecu, mozes vodu dolijevati u nju, ni iz nje se ne prosipa

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 26643
14.7.2011 12:53:49   
Malenaoduvijek
ma naravno da mozes, hajde raspali

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26644
14.7.2011 12:54:12   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Amani12

Bebacha mi koristimo dm.ove babylove case sa kljunom,u pola cijene te Aventove,a nama su odlicne user posted image

meni se sve prospe iz nje, mokra tasna bude, cula sam da su dobre one sa slamkom, al nismo probale

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26645
14.7.2011 12:54:20   
bebacha
Ajla ima i dm-ovu na slamku al Alen ne konta kako se pije na slamkuuser posted image user posted image user posted image a inace je odlicna,ne prosipa nista

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26646
14.7.2011 12:55:21   
Anoniman
mala nisam dosad vidjela malenog jesam starijeg presaldak je user posted image isti curica  /meni bar lici/ user posted image prelijepo lice MEDENOOOOOO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 26647
14.7.2011 12:55:46   
Hanady RR

imamo i tu al izgubili negdje onaj sigurnosni ventiluser posted image
mene nervira sto se te nemogu dobro oprat,onaj ventil

meni doduše mašina pere...a onja ventil za sporo i brzo...sam u neko doba i izbacilauser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 14.7.2011 12:56:49 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 26648
14.7.2011 12:56:05   
R&T@
Ja sam probala vjerovatno sve case s kljunom na trzistu,i nijedna nije kao AVENT, a otkrila sam je tek za R. prvi rodjendan.
Ona ima plasticni kljun koji stvarno ne popusta i super se ocisti, a da mi ne treba cackalica i razmisljanje sta je u mracnim dubinama kljunauser posted image

< Poruku je uredio tajra -- 14.7.2011 12:57:37 >

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 26649
14.7.2011 12:57:45   
Amani12
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Amani12

meni se sve prospe iz nje, mokra tasna bude, cula sam da su dobre one sa slamkom, al nismo probale

A eto, nama nikad user posted image
I moj djecak isto pije iz ovih junior flasica,jana ,BH2O I SL...
I one su extra,ne prosipa se,a lako djecici piti...user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1064 1065 [1066] 1067 1068   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1064 1065 [1066] 1067 1068   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *