|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1063 1064 [1065] 1066 1067   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.7.2011 21:55:07   
Anoniman
evo mene malo mi je bolje i anelu danas nam rodica dosla donela cuku medenog malog dlakoavog anel se ne odlepljuje od njega kucni cukouser posted image user posted image kod stare nene u kuci pa posle van bili anel se ne boji ljubi ga grli user posted image user posted image user posted image medeni su bili.
Jelena Anuska je slatkica lijepa user posted image user posted image
I ja svog cupavka planiram sisat a imam brigu kako neda ...
Bambiuser posted image user posted image user posted image uzivate ha
Moj anel i danas bez pempe bio 2 sata nije piskouser posted image nece nesmije ja ga molim ajd piski ma jok malo mu da se guza lazraholiuser posted image user posted image
Cim sam pempu stavila upiso je

< Poruku je uredio felix -- 13.7.2011 21:57:15 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 26601
13.7.2011 22:46:34   
Lady26
Etoooooooooo, laku noccccccccc user posted image user posted image
Pusa i vama i djecici da ozdrave cim prije user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26602
13.7.2011 22:53:32   
dafri
jelena A je slatkica pravauser posted image
felix neka ga malo bez pelene,neka guza uživa,kako je fino bez pelena ,Una se nije voljela presvlačiti i vazda smo bitke vodili a sada divota,doduše imamo još noćnu ali valjda ćemo se i nje ubrzo riješiti 
Bambi i  drugu nije ledena voda,prava je hrabrica

tekja na Sani se kupamo,voda je danas bila predobra,ja se iskupala pravo

odoh još nešto pročitati pa valjda legnem u normalna doba,sinoć čitala do pola dva,budala,jutros sam jedva ustala 

< Poruku je uredio dafri -- 13.7.2011 22:55:48 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26603
14.7.2011 7:44:02   
mala86
jutro i od nas user posted image

meni dusa spava,a jutros me mm probudi user posted image !sinoc bili u setnji sa prijateljima,i kad smo se vracali on ih svrati na lubenicu,i sjedi,brbljaj do pola 1!sve to ok da on jutros ne ide na put,otiso sa mojom mamom i ujakom na sahranu u Zagreb,nema ih do veceras

izgleda da je vani vec pakleno,ali mi cemo jos malo u setnjicu,makar mali krugic,inace uvijek cekamo noc,al danas se idemo snaci za rucak user posted image user posted image (ne kuha mi se)

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 26604
14.7.2011 7:55:38   
bebacha
jutro.joj sto me noge bole,grozno.lose sam spavala,Alen cjelu noc se vrtio,kmezio,eno ga sad spava al kraj otvorenog prozorauser posted image user posted image
ja danas pravim tortu.ovo moje djete vec uveliko hoda a mama ne castiuser posted image user posted image user posted image vrijeme je

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26605
14.7.2011 8:21:27   
Bambi09
Dobro jutro i od mene....
Evo pijem kaficu jos uvijek, bujrum ako ima ko raspolozen da se pridruzi...
mala, odspavajte danas kad ugrije onih 300 stepeni user posted image
bebacha user posted image  kako nam je drustvo maleno???
Lady, ne sikiraj se draga moja, tuta ce biti rijesena kad bude vrijeme u njenoj glavici, a za to sto te nazvala "teta" piiihhhh... toga ce biti i dalje i nemoj da te iznenadi niti da te to rastuzuje... ja sam samo u rijetkim prilikama mojoj S "mama" inace sam sve N user posted image
Apotekarko, druze, jedino si ti pitala za me, al nema veze... Kakva si ti s ovim vremenom? Ja super... Cak nemam vise ni onog zujanja u uhetima user posted image user posted image
tajra, ispljackaste li straznjice??? kako su djevojcice? ako sam dobro skontala starija je ostala da se i dalje pljacka user posted image
felix kako mi je Anelko???
teacher, kako napreduje "debljanje"??? samo ne misli na negativne strane, nego uzivaj... da ti "sapnem" i mene uhvatilo ludilo - ja bih trece user posted image user posted image user posted image
Jelena, drugarica je... ma nemam rijeci user posted image  Kako ti izdrzavas ovu vrelinu, jel ti prificiralo?
MALA user posted image
salmy, ljepoto  moja, kako vam bi na slanom i mokrom moretu user posted image
noa - brkooo brkaneee moj omiljeni krkane user posted image user posted image  (sala mala) user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 26606
14.7.2011 8:25:26   
mala86

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Evo pijem kaficu jos uvijek, bujrum ako ima ko raspolozen da se pridruzi...
mala, odspavajte danas kad ugrije onih 300 stepeni

vjeruj mi da hocu,bas sam planirala user posted image user posted image

ja sam popila veliku solju kafe al me nije uspjela razbudit user posted image ,idem sad na drugu user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 26607
14.7.2011 8:41:26   
Malenaoduvijek
dobro jutro,

Bambinaaaaaaaaaa gdje si ti, lako je meni za vas, a gdje cemo se mi kupati u miljacki mozda user posted image user posted image , ljubi djecu dragu user posted image user posted image

dafri ja pojma nisam odakle si ti, ja sve kontam iz sa, e budale Boze sacuvaj user posted image

juce popodne moji momci bili u gacicama, sou program kad krenu da piske gledaju niz nogu kao oooo sta je ovo, pa posto su tetkini tepisi zaplatili 2-3 puta obukli smo pelene user posted image user posted image
probacemo danas opet, oni tek sad postaju svjesni sta je to kad vide onako se opuste nemaju pojma sta rade.

e blago vama mame curica kod vas to sve sad pa sad, a od deckica jedino V.od tekje sto osvjetli obraz deckica a ostali nece da se druze sa tutom nikako user posted image

felix drago mi je da je pile bolje, a i ti.
koka se ne javlja nadam se da su dobro user posted image

doblemum nadam se i da je tvoj decko danas bez ture a sutra konacno da dobijete rezultate pa da znate sta je u pitanju.

bebacha ti meni ne odgovori juce, jesi vadila nalaze, isla dr ista?user posted image

kono moja nemoj mi se odmah s..., pa malo tebe to tvoje dijete salta, nemoj se sekirati user posted image user posted image

jelo kovrdje drage, nista ne valja ljubim je ja user posted image

mala86 user posted image user posted image

ostale user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 26608
14.7.2011 9:07:55   
Lady26
Jutro, ja tek stigla user posted image , mislim ne kasnim al eto user posted image
Bujrum user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 26609
14.7.2011 9:45:44   
megi
jutroooo

koko, doublemum kako su djecica

bebacha eto nas na slatku user posted image
lady ne brigaj sto te zove teta i mene moja uvijek zove nana, pa se ispravi

sto se tice pelena mi cemo abd od naredne hefte kad je mama na odmoru da probamo
i mi smo se osisali jucer al skroz skroz kratko pa nam treba haljinica da se zna da smo curica user posted image

Bambi user posted image  mozda se vidimo naredne sedmice nekad

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26610
14.7.2011 9:48:22   
Hanady RR
jutro...smao da s eizvinem što u pakić ne dođohuser posted image
došao mi zaovin dječak na spavanje...pa sa troje djece baš nisma bila voljan ići...a nikako nisma mogla izabrati jedno a da sdvoje ne plače za namauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 26611
14.7.2011 9:50:38   
teacher75
evo i mene na brzinu. mucnine mi se povecale, sinoc povratila i jutros dvaput i muka mi stalnouser posted image odosmo nekako jedva u setnju...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 26612
14.7.2011 9:53:23   
Lady26
Ja isto nisam otisla, one se dogovorile u 9 a ja tad tek dolazim na posao user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 26613
14.7.2011 9:53:46   
Amani12
Jutrica user posted image
Ja opet bila u nocno provodu sinoc,ovaj put bez muzeka,pa sam se dosad izlezavala.
Probudio me Amancek oko pola 9,vodila ga na tutu,pustila mu crtic i jos malo otkunjala... Nemajka prava user posted image
Mi smo dvije noci i bez nocne pelene, bez incidenata.
Izgleda da cemo se  istrenirati i za ovo nocno piskenje.user posted image
A guze mala preslatke u gacicama.
Ja neki dan isla kupiti Amanceku jos gacica,jedva nasla.
Lady samo budi strpljiva,curica samo treba da se navikne,a to ce se desiti kad ona bude spremna,samo laganini...
I ljubi nam je mnogo user posted image
Ostale zenice user posted image Bambi tebi poseban user posted image user posted image

< Poruku je uredio Amani12 -- 14.7.2011 10:02:54 >

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 26614
14.7.2011 10:22:36   
Anoniman
Ni mi ne odosmo u park, jednostavno nisam mogla, nikako sebi da dodjem, sinoc sklapali Aninu sobu do pola tri, onda se ona budila na svako pola sata, nisam oka sklopila, a jutros mi pritisak 70/40 pa ne znam ni jesam li posla, ni dosla, a cura se u sest nadigla i tersa cijelo jutro. nadam se da se lijepo provodite user posted image

Bolesna djecica nadam se da su bolje, ljubimo ihuser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 26615
14.7.2011 10:50:03   
DM
Moje pile od jučer nema temp.user posted image user posted image user posted image Počeo je i da jede malo bolje, sinoć od 3h plače i traži hapeeeee-ja mu siksala rižinu sluz i mlijeko-opet plač i neće, ali šta ću nisam popustila!

Nego da vas pitam-joooj od ove dileme ću poluditi-sinoć se čujemo sa ovom mm rodicom što radi na infektivnoj poliklinici i kažem joj da je I. bolje i da nema ture.....i ona meni-da ona ne bi davala antibiotik kad stignu nalazi ako on još uvijek bude bez temp.i bude uopšte dobro-nego da ponovimo nalazeuser posted image
Nisam pametna nikako-s jedne strane cifre nj sedimentacijei crp-a s druge ova njena sugestija?!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26616
14.7.2011 10:53:38   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: doublemum

Moje pile od jučer nema temp.user posted image user posted image user posted image Počeo je i da jede malo bolje, sinoć od 3h plače i traži hapeeeee-ja mu siksala rižinu sluz i mlijeko-opet plač i neće, ali šta ću nisam popustila!

Nego da vas pitam-joooj od ove dileme ću poluditi-sinoć se čujemo sa ovom mm rodicom što radi na infektivnoj poliklinici i kažem joj da je I. bolje i da nema ture.....i ona meni-da ona ne bi davala antibiotik kad stignu nalazi ako on još uvijek bude bez temp.i bude uopšte dobro-nego da ponovimo nalazeuser posted image
Nisam pametna nikako-s jedne strane cifre nj sedimentacijei crp-a s druge ova njena sugestija?!

da ti kažem nešto....
o tome sama moraš donijeti odluku...ali ja bih postupila kao što ti rodica kaže...
dijete je bilo izmoreno, fibrilno i svakako gladnije nego inače i pod antibiotikom...ja bih ponovila nalaze i prekinula natibiotik dok ih ne ponovim ako nema ture i bolji je....

mislim validnost nalaz pod ovim stanjem nabrojanim....meni je lično upitnik iznad glaveuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 26617
14.7.2011 11:01:05   
DM
Hvala ti za mišljenje, ali svakako moram dobro odvagati......
pile moje jede mamunauser posted image Ja bila vani i on tražio mm da mu da da jede mamuna-ovaj ga nije skontao-a ja kupila u kesicama suhe kekse u obliku životinja i tako je počeo da jedeuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26618
14.7.2011 11:02:43   
Hanady RR
Zato sma ti i rekla...o tome smao ti možeš donijeti odluku...kako god bili ljuti na doktore...teško je ne poštivati njih u smislu olakšanja djetetu pogotovo kad vidiš dijete kako s eispatilo pa te strah da ako ne poslušaša to će se vratitiuser posted image

a neka jede, polako...duša dragauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 26619
14.7.2011 12:06:19   
Lady26
Ja se vratila, ipak popih kafu user posted image user posted image
Doduse Tajra i Tekja su morale ici user posted image , pa smo Mala1994, djecaci i ja popili kafu user posted image ...
Doublemum drago mi je sto nema ture, da se ni ne vrati aBd user posted image
Felix, kako je Anel?
Jeloooooo user posted image user posted image
Amani vi super furate tutu user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 26620
14.7.2011 12:07:28   
Lady26
Leona81, ne viri, kako je curica?! Je li bolje?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26621
14.7.2011 12:07:32   
Bambi09
megi obavezno se javite da se druzimo...

Amani kako nam je druskan? Pozeljeli smo vas puno... user posted image

doublemum hvala Bogu pa je drugu bolje i da nema ture, a sto se tice dileme, kad onako razmislim ima logike sto ti je rekla... obzirom da vise ture nema, znaci da se organizam lagano smiruje i treba ga malo odmoriti dan dva ili koliko vec ona predlaze pa da se ponove nalazi kod odmornog organizma... al to je moje misljenje user posted image

Jelena, duso bas ti nizak pritisak, gledaj pa pij dosta vode obicne... user posted image

moram da vam se pohvalim malo... sad me mm zove i prica mi da je Nane vidio S u wc-u na solji i kaze sam usao u kupatilo uzeo tutu i donio mu pokazujuci na nju da hoce i on... mm ga brzo skinuo i stavio na tutu i Nane piskiriskioo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 26622
14.7.2011 12:10:34   
bebacha
vauuuuu pametni djecakuser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 26623
14.7.2011 12:12:39   
tekja
doublemum, drago mi je da je djecak bolje...nadam se da ce odluka koju doneses biti najbolja za njegauser posted image

mi bili vani sa malom, tajrom,lady i pilicimauser posted image user posted image ...cim sam dosla Luka mi pruzio ruke, zagrlio me i stavio glavu na rameuser posted image user posted image ...maza maminauser posted image ...a Igora gledam i visok i debeo kao V. user posted image  mashAllahuser posted image ...Rianauser posted image ...sta reci, osim, predivnauser posted image ...
Vedad je nasred sobe, u banjici, brcka se...user posted image ...jos malo pa spavanac...

Jelena, Hanady, zao nam je sto niste dosle...

koko,gdje si ti? felix, kako ste danas? bebacha, ostale mameuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 26624
14.7.2011 12:13:05   
megi
bambi user posted image user posted image  za pametnog djecaka
uh mene sve strah kako ce to prociuser posted image

javim se naravno nisam sigurna kad cemo doci ali sigurno cemo doletiti na koji dan user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 26625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1063 1064 [1065] 1066 1067   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1063 1064 [1065] 1066 1067   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *