|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1090 1091 [1092] 1093 1094   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.7.2011 15:54:41   
R&T@
Oko moje kuce superpljusakuser posted image

Mislim da u zivotu jacu kisu nisam vidjelauser posted image

A R. spava, spava...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 27276
20.7.2011 15:56:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Oko moje kuce superpljusakuser posted image

Mislim da u zivotu jacu kisu nisam vidjelauser posted image

A R. spava, spava...
kod vas tek sad doso . Kod nas je vec bio i dalje se oblaca moglo bi jos biti user posted image i A. spava ko  beba kuc,kuc da ne ureknem

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 27277
20.7.2011 15:59:37   
R&T@
Bas se radujem ovoj kisi...

Kod R. ruke na guzi i spavauser posted image , bas se vidi da uziva.
Dok su bile vrucine samo se vrtila i dahtala.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27278
20.7.2011 16:00:01   
Leena

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ma neka komentarišu...

jednom mi hanadi bila nervozna u pionirskoj...već pospana aj čekam mm d ajavi d aje došao po nas...
ona plače, baca s epo pionirskoj a ja lijepo sa njom pirčam ''nemoj bebo mamina, hajde budi fina ljubi te mama, hajde da kupimo jagodicu bobicu itd...''
a trudna sma bila sa F.

Kad žena sa ekipom kraj mene...

''Ih da je moja ja bih nju napmlatila nebi ona meni tako porvodila''

Jauser posted image user posted image

Pa reko nije vaša srećom...tu sam još osmjeh imalauser posted image

Kad ona nastavlja : '' Svakome Bog i da djecu, kad ti je to takvo kakvo će ti biti drugo''user posted image

hej...da nisma bila trudna i da nisma čuvala H jednom rukom da ne psuca glavom od pod...majkemi ja bih joj šamar svezala...

samo sam rekla....

'' Fuj''user posted image

Ma daj! Joj, procitah i iznervirah se!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Svakome Bog i jezik da da blebeće šta mu padne na pamet!user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 27279
20.7.2011 16:04:52   
R&T@
Leena, ticker ti je divanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 27280
20.7.2011 16:07:39   
Leena
Hvala, Tajra user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27281
20.7.2011 16:15:05   
bebacha
dobri dan.joj kise danas ljepotauser posted image user posted image user posted image
fino zahladnilo,kad Alen se probudi mogli bi i u setnju,ako opet ne pocne padatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti komentari za djecu su mi fujuser posted image user posted image user posted image mene ko je imao priliku vidjet u zivo zna kako izgledam,tj da izgledam dosta mlade mego sto jesam(imam 24).ja svjetu u ocima a i u komentarima vidim koliko oni mene sazaljevaju kad me vidi s njima dvome.a glupi jedni nisu ni svjesni koliko ja uzivam.pa ebemu nije mi ih niko dao da se brinem o njima i patim nego sam ih sama htjela.ma doosta ljudi ima koji na djecu gledaju samo na kao na obavezu i kojima je sve problem oko djecu.ja s djecom uzivam,ma makar s njima morala ici pola sata do prodavnice a inace mogu sama za 5 minuta.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 27282
20.7.2011 16:15:31   
Lejla Ka

'' Svakome Bog i da djecu, kad ti je to takvo kakvo će ti biti drugo''

Ja ne razumijem što si se ti naljutila user posted image Sve ti je tačno rekla. Dao Bog tebi finoj djecu, a ne njoj da ih mlati. I dao ti ih obadvije fine, prva ti bila fina pa je i druga. Haj reci da žena nije bila u pravu user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 27283
20.7.2011 16:18:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Bas se radujem ovoj kisi...

Kod R. ruke na guzi i spavauser posted image , bas se vidi da uziva.
Dok su bile vrucine samo se vrtila i dahtala.
ma gore je djeci ba vrucina bila nego nama odraslim i mi smo lose spavali a jos losije se budili .
Skoro se budio pa cemo abd kad se osusi dodje sebi van user posted image nema kise al je fino svjeze ima vjetra traku na uhe i napolje .
Neka spava dusa mala odmara u milini

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 27284
20.7.2011 16:21:14   
R&T@
Lejla Ka, oplakah tvoj komentaruser posted image

Bebacha, ja sve nesto cekam. Cekala da bude hladnije i da provedem dan u gradu s T. Pa jutros kisa, ja cekala da prestane. Onda me sestra umolila da T. ide s njom, i ja cekala da ona dodje po nju. Pa R. zaspala i cekam da se probudi.

Sad ce se, garant, neko najaviti u goste, pa da nastavim cekanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 27285
20.7.2011 17:15:55   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

'' Svakome Bog i da djecu, kad ti je to takvo kakvo će ti biti drugo''

Ja ne razumijem što si se ti naljutila user posted image Sve ti je tačno rekla. Dao Bog tebi finoj djecu, a ne njoj da ih mlati. I dao ti ih obadvije fine, prva ti bila fina pa je i druga. Haj reci da žena nije bila u pravu user posted image

pa i jestuser posted image
samo nije teta takvu ''pozitvnu '' facu imala kad mi je reklauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 27286
20.7.2011 19:30:41   
dafri
Drugu Vedi sve najlepše za rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image

moji izašli vani a ja  malo po kući,nisam baš odavno ,čak sam našla i ispeglala obleku za posao sutra

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 27287
20.7.2011 20:58:53   
Hanady RR
Uh što su se razbježale u ovo lijepo vrijeme bez sparineuser posted image

ja mislila na atomsko sklonište večeras, al ne mogu...mama je umorna od ove djece totalno...kokad ne mogu ni vani ovako bolesne...pa eno uspavah i nanu i djecuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 27288
20.7.2011 21:06:14   
DM
Ma evo mene "virkam" pomalouser posted image user posted image user posted image spremam djecu na spavanje-slomili su me danas-što oni, što kuhinja, što glavobolja(ne popušta me ni od tablete-haman ću voltaren popiti)!
Ne znaš ni koja je razlika 2 curice i 2 dječaka

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 27289
20.7.2011 21:07:46   
Hanady RR
ma moja doublemum kad povilene i kad im nije dan po portokolu, ne mogu vani, ne jedu ništa mimo obroka itd....
e onda su ko kakva dva dečka i to dobrooooooo nemirnauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27290
20.7.2011 21:09:36   
DM

ma moja doublemum kad povilene i kad im nije dan po portokolu, ne mogu vani, ne jedu ništa mimo obroka itd....
e onda su ko kakva dva dečka i to dobrooooooo nemirnauser posted image

a zamisli kad se "potuku2 šestogodišnjak i dvogodišnjakuser posted image ono malo ne popušta-ma šou živi!
Još nakon pobune starijeg-malo dođe i pita-sta no jeko bateuser posted image (šta je ono rekao brate-tako ga zove)!

Neposredna veza do poruke: 27291
20.7.2011 21:09:45   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: doublemum

Ma evo mene "virkam" pomalouser posted image user posted image user posted image spremam djecu na spavanje-slomili su me danas-što oni, što kuhinja, što glavobolja(ne popušta me ni od tablete-haman ću voltaren popiti)!
Ne znaš ni koja je razlika 2 curice i 2 dječaka

A zamisli kombinaciju curica i djecak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27292
20.7.2011 21:12:42   
DM
A zamisli kombinaciju curica i djecak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne zavrći očima-to ti je idealna kombinacija-još ona starija, pa ti dođe k'o desna ruka-mala dadilja!user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 27293
20.7.2011 21:15:07   
Hanady RR
Kod mene ova mala ubi starijuuser posted image
Nebi vjerovala...sjedi H na stolici regularno, aova je smoa za ruku povukla...i fino je bacila jednom rukom sa stolice...H ko u bunilu ne zna šta je snađe...ustane i kaže...'' ja mama draga jest ova dunda jaka''user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27294
20.7.2011 21:18:39   
DM
Ma našla se šipka na podu8koju imam btw 2 god9 imalo ganja starijeg i govori mu-hoće bate susat8hoćeš li brate slušat)?

Ili nosa autiće p okući(to mu je opsesija) i pogodi ga u glavu iz čista mirauser posted image i još dođe meni i pita-hoce mama bacit ato!
Mene zvizno sa jednim metalnim/željeznim NY taxijem i odmah sam čvorugu dobila!

Neposredna veza do poruke: 27295
20.7.2011 21:19:12   
DM
A ovaj stariji smo ronda- ja sam stariji i još me ništa ne sluša!user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27296
20.7.2011 21:22:15   
Hanady RR
I moja H samo ponavlja...''ja sma s eprva rodila, ja sma starija nemoj me udarati''user posted image

ja s eprije sikirala sad ih bogami pustim ...nek s enauči i starija branit...ubit će je u školiuser posted image

Joj kad je moja seka pošla u školu ja bila već 4 razred, aona sva važna kaže mami ''mama nemoj s ebrinut sad ću ja sve njih pobiti ko dira seku ( biva mene)''user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27297
20.7.2011 21:24:18   
mama2009
dobro vece,

vidim mnogo bolesnih pilica zelim im brzo da prodje sve...

kos nas nista novo, moja shmizla opet u skitnji vec 5 dana sa mojima na vikendici.....

veliko mahanje za sve mame i bebache

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27298
20.7.2011 21:26:50   
DM
Mama2009 odmori-a mogu misliti kao si je poželila!
Bjeež s teme-da ne pokupiš virusauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 27299
20.7.2011 21:28:30   
mama2009
jesam odmorila, al i pozelila u petak ako Bogda idem poslovno za Tuzlu pa cu je usput pokupiti

ma neka predje na mene nema veze, samo da pilici ozdrave

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 27300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1090 1091 [1092] 1093 1094   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1090 1091 [1092] 1093 1094   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *