Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jednom mi hanadi bila nervozna u pionirskoj...već pospana aj čekam mm d ajavi d aje došao po nas... ona plače, baca s epo pionirskoj a ja lijepo sa njom pirčam ''nemoj bebo mamina, hajde budi fina ljubi te mama, hajde da kupimo jagodicu bobicu itd...'' a trudna sma bila sa F.
Kad žena sa ekipom kraj mene...
''Ih da je moja ja bih nju napmlatila nebi ona meni tako porvodila''
Ja
Pa reko nije vaša srećom...tu sam još osmjeh imala
Kad ona nastavlja : '' Svakome Bog i da djecu, kad ti je to takvo kakvo će ti biti drugo''
hej...da nisma bila trudna i da nisma čuvala H jednom rukom da ne psuca glavom od pod...majkemi ja bih joj šamar svezala...
samo sam rekla....
'' Fuj''
Ma daj! Joj, procitah i iznervirah se!!! Svakome Bog i jezik da da blebeće šta mu padne na pamet!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
dobri dan.joj kise danas ljepota fino zahladnilo,kad Alen se probudi mogli bi i u setnju,ako opet ne pocne padat
a ti komentari za djecu su mi fuj mene ko je imao priliku vidjet u zivo zna kako izgledam,tj da izgledam dosta mlade mego sto jesam(imam 24).ja svjetu u ocima a i u komentarima vidim koliko oni mene sazaljevaju kad me vidi s njima dvome.a glupi jedni nisu ni svjesni koliko ja uzivam.pa ebemu nije mi ih niko dao da se brinem o njima i patim nego sam ih sama htjela.ma doosta ljudi ima koji na djecu gledaju samo na kao na obavezu i kojima je sve problem oko djecu.ja s djecom uzivam,ma makar s njima morala ici pola sata do prodavnice a inace mogu sama za 5 minuta.
'' Svakome Bog i da djecu, kad ti je to takvo kakvo će ti biti drugo''
Ja ne razumijem što si se ti naljutila Sve ti je tačno rekla. Dao Bog tebi finoj djecu, a ne njoj da ih mlati. I dao ti ih obadvije fine, prva ti bila fina pa je i druga. Haj reci da žena nije bila u pravu
ma gore je djeci ba vrucina bila nego nama odraslim i mi smo lose spavali a jos losije se budili . Skoro se budio pa cemo abd kad se osusi dodje sebi van nema kise al je fino svjeze ima vjetra traku na uhe i napolje . Neka spava dusa mala odmara u milini
Bebacha, ja sve nesto cekam. Cekala da bude hladnije i da provedem dan u gradu s T. Pa jutros kisa, ja cekala da prestane. Onda me sestra umolila da T. ide s njom, i ja cekala da ona dodje po nju. Pa R. zaspala i cekam da se probudi.
Sad ce se, garant, neko najaviti u goste, pa da nastavim cekanje
Ja ne razumijem što si se ti naljutila Sve ti je tačno rekla. Dao Bog tebi finoj djecu, a ne njoj da ih mlati. I dao ti ih obadvije fine, prva ti bila fina pa je i druga. Haj reci da žena nije bila u pravu
pa i jest samo nije teta takvu ''pozitvnu '' facu imala kad mi je rekla
Ma evo mene "virkam" pomalo spremam djecu na spavanje-slomili su me danas-što oni, što kuhinja, što glavobolja(ne popušta me ni od tablete-haman ću voltaren popiti)! Ne znaš ni koja je razlika 2 curice i 2 dječaka
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ma moja doublemum kad povilene i kad im nije dan po portokolu, ne mogu vani, ne jedu ništa mimo obroka itd.... e onda su ko kakva dva dečka i to dobrooooooo nemirna
a zamisli kad se "potuku2 šestogodišnjak i dvogodišnjak ono malo ne popušta-ma šou živi! Još nakon pobune starijeg-malo dođe i pita-sta no jeko bate (šta je ono rekao brate-tako ga zove)!
Ma evo mene "virkam" pomalo spremam djecu na spavanje-slomili su me danas-što oni, što kuhinja, što glavobolja(ne popušta me ni od tablete-haman ću voltaren popiti)! Ne znaš ni koja je razlika 2 curice i 2 dječaka
A zamisli kombinaciju curica i djecak
Kod mene ova mala ubi stariju Nebi vjerovala...sjedi H na stolici regularno, aova je smoa za ruku povukla...i fino je bacila jednom rukom sa stolice...H ko u bunilu ne zna šta je snađe...ustane i kaže...'' ja mama draga jest ova dunda jaka''
Ili nosa autiće p okući(to mu je opsesija) i pogodi ga u glavu iz čista mira i još dođe meni i pita-hoce mama bacit ato! Mene zvizno sa jednim metalnim/željeznim NY taxijem i odmah sam čvorugu dobila!
Joj kad je moja seka pošla u školu ja bila već 4 razred, aona sva važna kaže mami ''mama nemoj s ebrinut sad ću ja sve njih pobiti ko dira seku ( biva mene)''