Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bjezi ba felix kako je onda nama zaposlenim zenama,ides na posao,kuhas,cistis oko djeteta i opet se sexamo bar par put u tjednu da mi nije sexa privrnila bi skroz nekad
Ja uglvnom uvijek mogu jest da sam se u trudnoci odvikla pola godine nism smjeli i vise a onda brate bilo mi je k da mi je prvi piut,valjda je dobro zasili pa bilo bolje nego prije poroda hi hi Ma brine me kasalj ali kontam dosta svijeta sad kaslje naravno i ja i mm nejk nbema temp a osip valjda prođe
Zelim vam svima laku noc i nemojte pretjerivati... Odoh i ja u carstvo snova, pa cu vas citati sutra na poslu
Felix razocarala si me,cuj nema kad,sreca imas jedno djete,da ih je dvoje cojk bi ljubavnicu nasao Ladyblue to se ne odbija laku noc.. noa falis banince da te nisu banovali joj koliko smajli Visnja ce me zadavit eto meni sutra(ups danas)u prvu
jesu li djecica ozdravila?? vidim i mame pocele kihati i kasljati, odlicno da koriste najbolji lijek za ozdravljenje, od aspirina plus C ne prolazi tako brzo
bebacha imala sam sinoc nekog posla po kuci pa ne stigoh ni upaliti komp
sta je sa drugaricom Mostarkom? mozda je i ona pala s nogu cisceci kucu
< Poruku je uredio bananica -- 22.11.2011 8:01:05 >
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
zabrinuta amaniamanic
Evo vec godinu pokusavamo s bebicom..I nista---Dr. kaze da je do ciste(cokoladne)-Drugi da nije..Na kraju su me 4 pregledala i u sustini nista..Danas idem kod dr.da vidim da ostranim cistu..Sta mislite...Molim pomoc i napisite mi iskustvo..
Ostraniti (71%) Cekati da pukne (0%) Kako dr. kaze (29%)
Broj svih glasova: 45
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!