Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Bambi,duso moja Felix ma cirkus zivi.Ja se crvenila samo tako. A neki dan mi je donio uloske iz kupatila i kaze: da poba Aman mamine pejenice... Mama75 bit ce i tog,cek dok malo poraste...
Uh Amani to je super, moja trpa durex u korpu, uz komentare naravno. Inace je njoj 6 godina, pa zamisli kako izgleda kada ljudi vide 6-ogodisnjakinju kako stoji ispred police i razmislja koje da uzme.
ja bi pomislila mam je nagovorila jer mamu sram da uzme
Srecom ona babu pita i to sa drugog kraja prodavnice: baboooo hoces li sada ove roze? Bambi sta reci?
definitivno su za provale nase djece osvojile bi nagradu to mi je najace dosad sta sam cula hahahha joj dobri su ....
mi nismo kod Adnana a opet dobismo esbesul? grlo nije crveno, pluca cista, izgleda da je od nosa sve krenulo, misli da je neka bakterijska infekcija pa da pije ovo 8 dana? njoj se gadi i pljuje i jedva sam je natjerala da jednu dozu popije, da miruje i sto vise spava. ne znam kako da to postignem ali eto. u cetvrtak na kontrolu pa cemo vidjeti. mi se mucimo 7 dana s ovim, malo temp, kaslje uzasno, sve smo probali ali nikako da nas popusti. 7 noci nismo spavali kako treba. slabo i jede.
i moja mica kaslje, temperature nema...bar je jutros nije bilo i nadam se da je ni nece biti...jutros je malo gnjavila s flasicom a mm sam poslala poruku da mi javi kako je jela danas...inace je raspolozena i igra se...jedino je kasalj budi kad zaspi pa je to nervira i onda se rasplace
rose, Nađa je poslije bolnice kašljala k'o tuberan. imala je malo crveno grlo i na Pedijatriji joj prepisali Amoxicilin. ja ga nisam htjela davati jer od njega ima proljeve a kako joj još nije bio prestao uzela sam joj esbesul. od njega nema problema sa stolicom a kašalj je prestao nakon 2 dana. ne znam ima li veze sa sirupom ali ne kašlje. nisam joj ništa protiv kašlja davala jer sam joj jedva proljevsmirila pa nisam smjela.
Nestalo mi ovoga, de mama posalji koji
IZVORNA PORUKA: mama75
Uh Amani to je super, moja trpa durex u korpu, uz komentare naravno. Inace je njoj 6 godina, pa zamisli kako izgleda kada ljudi vide 6-ogodisnjakinju kako stoji ispred police i razmislja koje da uzme.
Lady, samo ti na jedno preznojavanje i sutra k'o nova . i kod mene neku noć mm ničim izazvan krenu u akciju. meni nešto bi mrsko, pa pospana, pa mi hladno...ma kontam, ako se predomisli pa mu ne padne na pamet za dugo, šta ću onda?! i tu ti ja popustim (nemam karaktera) i ugrijem se a poslije zaspala k'o beba
mene sluzi vec duzi niz godina i jos me nikad nije izadalo tzv "iskakanje " tu gumu ne podnosim jok,jok jok, jednom samo al samo probala i rekla nikad vise nekazem da mm nije bas po volji, al se pomirio stim bez gume il nikako meni je svjedno a nisam bas neka pohitna za sex najiskrenije ako cemo
ja se danas naradih po kući k'o budala. ostala i danas kući da nešto kao uradim pa navalila k'o da mi je zadnje. živa se smorila. N išla u vrtić a ja se sutra vraćam na posao. fuj!
i kod mene neku noć mm ničim izazvan krenu u akciju. meni nešto bi mrsko, pa pospana, pa mi hladno...ma kontam, ako se predomisli pa mu ne padne na pamet za dugo, šta ću onda?! i tu ti ja popustim (nemam karaktera) i ugrijem se a poslije zaspala k'o beba
Vecer....Ja sam ...Neke me stvari iznervirale,da li je od gospođe doticne koja je stigla ali nakvi me hormoni mlate opasno....Cak sam plakala uz Larin izbor nigdje veze.... Nego brine me moje dijete....Kaslje zrelo ono bas pravo ali jadnik izbaciti ne moze,par put je izaslo kroz nosic...Pio prospan jedno 5-6 dana i vidim nrma efekta ukljucim bisolex kapi sinoc tri put nakapali ja dosla veceras s posla on se izasuo po stomaku i nogama....pretpostavljam da je od kapi,prosle godine ih je koristio nije bilo alergije ali et...nisam mu ih veceras ukapala osip se nije prosirio ostao je isti valjda do jutra prođe sad ne znam sta da radim kako da mu pomognem da izbaci slajm a i da ga doktoru vodim sve drugo je ok osim tog kaslja....pogotovo kad mijenja zrak i kad ujutro ustane....
i kod mene neku noć mm ničim izazvan krenu u akciju. meni nešto bi mrsko, pa pospana, pa mi hladno...ma kontam, ako se predomisli pa mu ne padne na pamet za dugo, šta ću onda?! i tu ti ja popustim (nemam karaktera) i ugrijem se a poslije zaspala k'o beba
A sto se ismijah
smij se ti...imat će i tvoj godina koliko moj ima sada pa ćeš onda skontati o čemu pričam. sit gladnog ne razumije
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Vecer....Ja sam ...Neke me stvari iznervirale,da li je od gospođe doticne koja je stigla ali nakvi me hormoni mlate opasno....Cak sam plakala uz Larin izbor nigdje veze.... Nego brine me moje dijete....Kaslje zrelo ono bas pravo ali jadnik izbaciti ne moze,par put je izaslo kroz nosic...Pio prospan jedno 5-6 dana i vidim nrma efekta ukljucim bisolex kapi sinoc tri put nakapali ja dosla veceras s posla on se izasuo po stomaku i nogama....pretpostavljam da je od kapi,prosle godine ih je koristio nije bilo alergije ali et...nisam mu ih veceras ukapala osip se nije prosirio ostao je isti valjda do jutra prođe sad ne znam sta da radim kako da mu pomognem da izbaci slajm a i da ga doktoru vodim sve drugo je ok osim tog kaslja....pogotovo kad mijenja zrak i kad ujutro ustane....
kupi sirup na bazi borovih iglica i izbacit će taj šlajm. ili će povratiti ili će izaći na stolicu.
apotekarko nema se kad a bgm nisam pohitna zna se nekad desiti da me uhvati al to rijetkost kad i unevrijeme Sve u svemu , ko ima djete koje leeze u 00.00 il koje djete nekad uspava prije mater nego sebe , i ciji muz rani na poso u 7 do 5 . Dodje sav umoran razumije me Jedino nam u hevti slobodna nedelja da se cefi
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
mit ili istina? milenium
je li istina da ako ste imale kiretažu,da će te u sljedećoj trudnoći morati na serklažu zbog oslabljelog grlića(jer kao grlić se prilikom kir.nasilno otvara),ima li itko iskustva u ovome?
molim odgovor (95%) molim odgovor (5%)
Broj svih glasova: 99
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!