Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
sto se tice tecnosti oce svasta, meni vise dosadi da svako malo serpice na rerni pristavljam za caja , pa mu dam 2 flase caja 2 soka Il jedan dan 2 flase caja, 2 vode i sve tako stvarno puno pije al on se puno krece taj nikad AL NIKAD ni 5min ne miruje NIKADA uzas je hiperaaktivno djete ! samo trce skace kod njega nema nista laganini i polako sve trceci skakjuci umori se pa pije ....
Isto i ovdje kod mene popije vode ko riba ali ne miruje,sekunde...
Dadada znam kaki su doktori dole,dok sam lezala u u bolnici ona 4 mjeseca bila je jedna med sestrusina,od nje sam dobila samara Stalno me klepala za nesto,kad kazem da me zulja trepavica jer su ih morali redovno cupati,znala sam dobiti toliko pogrdnih komplimenata da sam redovno oplakala radi nje...Zadnji samar koji sam dobila sam joj lijepo vratila,pa gospoja zvala moju staru da dodje sa druge klinike ,stara joj rekla d a ce joj naci mjesto na neuropsihijatriji pipne li me jos jednom...Ta med. me nije ocima mogla gledati
Iman nadam se da će cura sutra biti bolje ,a za vrtić sreća da idete brzo na pregled pa ćeš sve saznati niki i vama želimo brzo ozdravljenje,želim vam mirnu noć teachr baš mi je drago da je Lana dobro da i ti malo odahneš i uživaš u trudnoći kad smo već kod toga Bambi misli o trećem,svaka čast tajra a fakat što nema grožđa u obe slikovnice Marina a te sestre šugave,svašta
moja spava od 8,ponedeljak prošao,u petak se ne radi,pa može se vako
Vece, ja sam pravo bolesna Ne mogu da disem, oci mi suze, nos zacepljen pa curi pa se zacepi, kisem, grlo me stislo....aaaaaaajme...i mm kise, i nejga stislo, Lana mi opet kaslje, gore kod tete su svi bolesni...oooooooooooooooooj nije puska skupa
Mi smo razmjestali sobu...dnevnu....i kao dobili prostora, ako nista - vizuelno...sad idemo dalje....sad cemo izbacivati nepotrebno...kauce, plakare i sl....i imacemoooooo prostoraaaaaaaa Uh...
Vece, ja sam pravo bolesna Ne mogu da disem, oci mi suze, nos zacepljen pa curi pa se zacepi, kisem, grlo me stislo....aaaaaaajme...i mm kise, i nejga stislo, Lana mi opet kaslje, gore kod tete su svi bolesni...oooooooooooooooooj nije puska skupa
To ti je zato sto "gola" hodas. Lijepo ti je tm rekao helanke samo u krevet
Citam koliko se mnogi pate za jelo sa djecom, pa me prosto strah da ista napisem jer ja hvala Bogu dragom nemam takvih problema... Moji jedu i nikako da ih nahranim... Samo trpaju... Ali zato i samo skacu... Nesnosljivi su... Jos sad i Nane poceo da vraca Sabini pa kad nastane tutnjaza kroz kucu bi covjek rekao da je zemljotres... A ja razmisljam o trecem
Auuu zeno, na kojim si ti travkama? Salim se, ali ipak svaka ti cast Ja def na to ne pomislja. Jos uvijek
Lady ajde ti nama brzo ozdravi. Mislim,vi svi porodicno... Mi smo se nasetali veceras,kuhinjicu malo ponovili , 'zdravo' vecerali u Mc-u,bili u Mercatoru i opet me A. obrukao Opet uze uloske i galami : mamine pejenice I trpa ih u korpu. Cirkus.
felix, ma moji zivci su tu negdje oko ruba al znas mene, optimista vazda u zivotu... pa se eto nadam da ce se malo i ti zivci zadrzati na sigurnom barem dok ne rodim to trece i da ga malo odgojim, pa cu onda vidjeti hocel mi sta zivaca ostati za cetvrto
auuuu lady bome si dobra nazebla , brzo ozdravljenje cuvaj lanicu od prehlade i vas zaraznih koliko mozes Amani , ne diraj drugeca hahahhaha dusa draga kako se on samo sekira za mamu da ne ostane zakinuta za nesto hahhaha sto se slatko, nasmija mu .....
Uh Amani to je super, moja trpa durex u korpu, uz komentare naravno. Inace je njoj 6 godina, pa zamisli kako izgleda kada ljudi vide 6-ogodisnjakinju kako stoji ispred police i razmislja koje da uzme.
Ljepotice moja, klin se klinom izbija, a najbolji lijek za gripu (a kod vas je ocito klasicna gripa) je "prirodno preznojavanje" naavaaaaaaliiiiiiiiiiiiii!!!
Uh Amani to je super, moja trpa durex u korpu, uz komentare naravno. Inace je njoj 6 godina, pa zamisli kako izgleda kada ljudi vide 6-ogodisnjakinju kako stoji ispred police i razmislja koje da uzme.
ja bi pomislila mam je nagovorila jer mamu sram da uzme
Citam koliko se mnogi pate za jelo sa djecom, pa me prosto strah da ista napisem jer ja hvala Bogu dragom nemam takvih problema... Moji jedu i nikako da ih nahranim... Samo trpaju... Ali zato i samo skacu... Nesnosljivi su... Jos sad i Nane poceo da vraca Sabini pa kad nastane tutnjaza kroz kucu bi covjek rekao da je zemljotres... A ja razmisljam o trecem
Auuu zeno, na kojim si ti travkama? Salim se, ali ipak svaka ti cast Ja def na to ne pomislja. Jos uvijek
na nani
joj ovo mi je najgore, moja Sabina obavezno svaki put pita na kasi "a koje su ovo zvake" i pokazuje prstom na Durex
ja bi pomislila mam je nagovorila jer mamu sram da uzme
Srecom ona babu pita i to sa drugog kraja prodavnice: baboooo hoces li sada ove roze? Bambi sta reci?