|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  332 333 [334] 335 336   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
17.11.2009 23:57:37   
Presretna
IZVORNA PORUKA: belmac

pozz za sve mamice i bebice 2009.user posted image user posted image user posted image

presretna potpisujem nunichi. zeleno kod dojene djece znaći ili prehladicu ili glad. malo ga zgrij i što ćešće hrani. trebalo bi prestati
pocahontas sory već sam glasala za drugu bebar, pa ne mogu više mada bi rado.user posted image
dadada veliki ljubac andreu za mali rođkasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
breskva nadam se da će alim što brže ozdraviti user posted image
mojabebac možda je bila umorna i pospana.user posted image i moja amna bojkotuje kupanje kada je puno umorna i neraspoložena, mada u principu voli da se kupa.
sahara veliko bravo za malu spretnicu user posted image user posted image
svi ostalim bebarama i mamama čestitke za rođkase, godišnjice, nove mamamamame i ostale vratolomije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja ami nas svaki dan iznenađuje. danas se prvi put podigla na noge. ja sam sjedila, a ona pored mene, naslonila se na mene rukama i podigla se na noge. hoće cura da hoda. inaće sjedi, puže, ali skroz šega, više se vuće na rukicama ko gerilac, ili se podigne u puzački stav, a onda obadva koljena povuće prema rukama. sve u svemu stigne gdje je naumila.user posted image user posted image user posted image user posted image u hodalici uživa i obiđe cijelu kuću. hapimo svašta. više voli povrće nego voće. šega beba skroz. ko još voli kuhanu mrkvu i tikvicu, a ona se udavi.user posted image user posted image . fino spava. sluša svoju mamu i prvo buđenje nam je oko pola7-7kada i ustajemo.ovih dana smo stalno u šetnjama. koristimo lijepo vrijeme.

puno ljubaca za generaciju!!!!!!!

Hvala puuuuuuuuuuuuuuuuuuno. Pusa

Rodio sam se 15.09.2009 i uljepsao svima oko sebe zivot!

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 8326
17.11.2009 23:58:58   
Presretna
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: Presretna

Joj hvala ti na savjetima puno. Kako mala napreduje? Imali zubica?

Nema na cemu mila.
Mala je bas mala, mrsavica mamina. user posted image Mozes pogledati slike u albumima, bas sam sinoc nove stavila.
A ima 4 zubica, kod nje sve nesto rapidno osim kilaze. user posted image user posted image

Ode mi poruka....,heheehe
Mi smo njega sunetili i sad me sljedece to ceka

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8327
18.11.2009 0:00:42   
Nunichi
Pa Niobe ti si prava sretnica. user posted image user posted image user posted image
Bas je lijepo cuti da ima i mirnih beba. user posted image user posted image user posted image user posted image

Presretna hvala puno. A zubice bas i ne osjetim. Uzela sam gengigel, a samo sam joj 2 puta namazala do sad. Imamo tu famoznu ogrlicu od cilibara, pa eto izgleda ona radi svoje. user posted image
Samo sto sad voli ugristi mamu dok doji, a ja ko fol NE, a ona kao da zna da to nije uredu pada od smijeha. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Presretna)
Neposredna veza do poruke: 8328
18.11.2009 0:04:43   
Presretna
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Pa Niobe ti si prava sretnica. user posted image user posted image user posted image
Bas je lijepo cuti da ima i mirnih beba. user posted image user posted image user posted image user posted image

Presretna hvala puno. A zubice bas i ne osjetim. Uzela sam gengigel, a samo sam joj 2 puta namazala do sad. Imamo tu famoznu ogrlicu od cilibara, pa eto izgleda ona radi svoje. user posted image
Samo sto sad voli ugristi mamu dok doji, a ja ko fol NE, a ona kao da zna da to nije uredu pada od smijeha. user posted image user posted image user posted image

Pa namjerno....hehe..morat cu i ja svu tu "opremu" nabaviti

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8329
18.11.2009 0:51:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Niobe

IZVORNA PORUKA: Niobe

Danas se vagali 7,5 kila user posted image

ja malo vise user posted image user posted image

E hajde konačno, nadam se da će nas neko prestiči, da nas više ne prozivaju ovdje kao najdeblju guzu user posted image user posted image
Ja ne smijem ni napisati koliko B ima sada user posted image user posted image

Superiška su te igračke user posted image  odlične ideje za paketiće user posted image
Ja sam nešto danas baš mrljava, jedva sam se "vukla", red bi bio da idem u krpe.... Sutra nam teta dolazi, čuvajte nam fige i molite se za nju da joj mama ne nađe kakvu manu user posted image user posted image  Joj jesam cjepidlaka, strah me sebe same.... da mi je malo poravniti....

Lijepu, ugodnu i mirnu noć vam želim!

(odgovor članu Niobe)
  Neposredna veza do poruke: 8330
18.11.2009 7:41:40   
Ex Yu
jutro zene ja dobila user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
samo mi je jednm u zivotu kasnila, kad sam bila trudna user posted image user posted image i sad .. neznam sta joj bi. mozda od tableta ... pusa za sve bebare a posebno za druga benju ... Enisa sretno sa tetom a kilice nemoras kriti i mi smo presli 10 user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8331
18.11.2009 8:44:45   
marinčii
jutro i od nas..mi smo super spavali ..od 8 do 3 pa dojio i onda do 8 jutros tako da smo se baš naspavali...jučer ninje bio nervozan od vakcine ...još samo da tako bude i danas i mama sretna...kod nas odvojili savjetovalište od ostale dječice koja su bolesna pa smo baš bili zadovoljni jer se bojimo ove grozne gripe

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 8332
18.11.2009 8:46:23   
Ex Yu
kod nas konji nisu odvojili i necu ni da ga vodim na vakcinu nisam ga odvela ni na redovnu ... stvarno nisu normalni

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8333
18.11.2009 8:51:03   
R&T@
Dobro jutro!
user posted image user posted image user posted image  Mi od subote bolesni.
Smrcemo, kašljemo, suzimo.
Hvala bogu, nema temperature pa znamo da nismo gripozni .
Nema plača, samo žalosna faca.
Bolest joj ne smeta u savladavanju tehnika puzanja. Sve, osim one klasične, na dlanovima i koljenima.
user posted image  i puse svim bebarama i da budu zdraaaaaaaaave!
P.S. Čestitke za sve što smo propustile, čitat cemo za lektiru kad pobjedimo bolest.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 8334
18.11.2009 9:02:24   
marinčii
tajra želimo maloj curici što brže ozdravljenje i da joj se što prije vrati osmijeh na liceuser posted image user posted image user posted image
ex yu ja sam Mateja vodila na redovnu kontrolu...a koju to kao još treba  primit ne valjda protiv gripeuser posted image ma ne dolazi u obzir nebi to dala svom djetetu nikad i ove obavezne bi preskočila da mogu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 8335
18.11.2009 9:03:57   
Ex Yu
mah marinci znas kako ti je kod nas ... ako nema vakcina onda je ok a ako su stgile onda moras letiti isti dan da primi ... njihovom greskom moze cekati i neprimit do skole ako treba a ako ti neces da ovedes placas kaznu ... majmuni 100 % ... nije primio onu u nogicu na 2 mjeseca nije je bilo tek je sad dosla 

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8336
18.11.2009 9:05:06   
Anoniman
Ma ko to ima misonju u kupatiluuser posted image ....brrrrrrrrr...prava nocna mora...Apotekarka, nabavi

user posted image

A sto se tih glupih zljezda tice...ma bice to dobro, vidjecesuser posted image user posted image user posted image

Teta Enisa, moj ti je savjet da cim zena dodje ti fino u krpe pa ce ti sigurno valjati user posted image user posted image user posted image

Svim user posted image zelimo da sto prije ozdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 18.11.2009 9:06:38 >

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 8337
18.11.2009 9:05:22   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

jutro zene ja dobila user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

A ja sanjala da sam trudna, i to trebam se poroditi u februaru. Prvi pregled i moja dr. mi kaze termin februar, a nosis malog batu. user posted image Toliko je stvaran san bio, ma ja sam mokra ustala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 8338
18.11.2009 9:05:33   
marinčii
ma užas jedan i kad im dođeš tako su namrguđeniuser posted image koda od njh nešto kradeš ma katastrofa stvarno...da bogda nisu obavezne al eto kad jesu šta se može

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 8339
18.11.2009 9:17:20   
mala mu
dobro jutro i od nasuser posted image ...evo ga opet sunceuser posted image user posted image
joj vidim da ima bolesni user posted image ...joj jojuser posted image
tajra nadam se da će user posted image brzo ozdraviti ..

eto mi sinoć fino spavali od 21 pa do 2h onda flašicu riješio pa opet od 6h i evo sad opet pajki.user posted image user posted image
i mi za 7 dana imamo redovnu vakcinuuser posted image ma ne znam hoće li ju primiti baš se dvoumim..mi se inače naručimo pa ne čekamo sa ostalim "bolesnicima" al' i mene malo nervira što se na istom krevetu i čašafu sve djeca prevrću..zato ja uvijek nosim svoju pelenu fino popeglanu pa prvo nju stavim pa onda njega...valjda bar malo pomogne

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8340
18.11.2009 9:17:24   
sheri
jutro!
ex yu, super za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i ja se kontam da li da vodim Noru na slijedecu vakcinu, bas mi se ne ide. gore je puno djece, kaslju, bolesni jadni, a ja bas i ne bih da mi dijete pokupi sta gore.
drugu Benji zelimo uspjesan dan sa tetom
a mi smo danas u karanteniuser posted image user posted image user posted image , ne zelimo hodati po carsiji zbog silnih navijaca da se ne bismo prepali i ,opet, ne daj Boze razboljeli

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 8341
18.11.2009 9:21:13   
marinčii
mala mu i mi nosimo svoju pelenu..ma možda je malo paranoično al brate mi kad dođemo mm ode prvo izvidi jeli gužva ako nije onda idemo ako je nazad u auto i čekamo dok to ne prođe..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8342
18.11.2009 9:23:10   
bebana27
veliki pozdrav od nas
vidim da ex yu je dobilauser posted image superuser posted image user posted image user posted image
mala mu kako si mi ti i tvoj Ahmed slusa li?
moj Ibrahim spava a ja malo po netu svrljam.
nama ce aBd 2 dana punih 2 mjesecauser posted image user posted image user posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8343
18.11.2009 9:40:46   
mala mu
IZVORNA PORUKA: bebana27

mala mu kako si mi ti i tvoj Ahmed slusa li?
moj Ibrahim spava a ja malo po netu svrljam.
nama ce aBd 2 dana punih 2 mjesecauser posted image user posted image user posted image

e bebana pa kako si mi ženo???vidjela sam slike joj sinčina ti je presladak..koliko samo kose imauser posted image više i od meneuser posted image
Ahmed je super,malo nisić začepljen al' to nam je standardno...ma sluša svoju mamu,on je sada već veliki ima 4mj i 7 danauser posted image user posted image

marinči mi se obavezno naručimo i odma uđemo (sreća pa može tako )jer ne želim da mi kakav virus pokupi i kod doktora...ma bile paranoične ili ne ja drugačije ne znam niti moguuser posted image user posted image pa samo pazimo na svoju user posted image

< Poruku je uredio mala mu -- 18.11.2009 9:41:34 >

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 8344
18.11.2009 9:41:39   
mojbebac
ej zene, kako ste, ja evo na poslu, guzva mi neka danas, trenutno pauza, pa malo da vidim sta ima ove, da budem u toku jer vi takvom brzinom pisete da kad dodjem uvece kuci nista ne mogu upratiti .... ova tema vjerovatno obara sve rekorde po broju stranica ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo se jutros budile oko 5, anja jela i spavala do pola osam, i ad je sa mojom mamom u setnji ..... dobra je hb, slusa je.... mi smo sutra trebali na vakcinu, ali su prolongirali za sledecu sedmicu.....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 8345
18.11.2009 9:54:09   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sheri

jutro!
ex yu, super za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i ja se kontam da li da vodim Noru na slijedecu vakcinu, bas mi se ne ide. gore je puno djece, kaslju, bolesni jadni, a ja bas i ne bih da mi dijete pokupi sta gore.
drugu Benji zelimo uspjesan dan sa tetom
a mi smo danas u karanteniuser posted image user posted image user posted image , ne zelimo hodati po carsiji zbog silnih navijaca da se ne bismo prepali i ,opet, ne daj Boze razboljeli

Mila, kad vam je vakcina?

Ja Minju ne vodim sigurno idućih mjesec dva....

Bili smo jučer tamo i ne mogu ti opisati koja je ludnica. Apsolutno svako kašlje, kiše, čak i jedna doktorica user posted image . MM je s Minjom čekao van, a ja gore čekala i kad su nas prozvali oni se popeli. I to mi je bilo žao što je samo malo provela gore s obzirom kakva je situacija.

Uostalom, u jednom trenutku su neke prozvali i odveli u savjetovalište među zdravu djecu user posted image user posted image user posted image user posted image , jer je bila strašna gužva user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8346
18.11.2009 9:56:04   
lilith
jesi li ti prolongirala vakcinu ili u dz?

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 8347
18.11.2009 10:00:00   
sheri
mya , trebali bi 7. decembra, ali i ja sam skontala da necu voditi do slijedece godine, strah me sada. mozda kad bude raspust. mm je otisao neki dan po recept za D kapi, i kaze prepuno i sto tako svi kaslju, ma strasno.
drago mi je da nema vise ture kod curiceuser posted image
hocete li izlaziti?

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu lilith)
Neposredna veza do poruke: 8348
18.11.2009 10:00:49   
Anoniman
Jutrica!
Pusa za sve bolesne bebe i da sto prije ozdrave, a to sa domovima zdravlja je stvarno uzas, svi se bojimo ove fripe, fuj user posted image
Mi smo spavali do pola 8 cini mi seuser posted image , igrali se rucali i opet na spavanjac,a mozda cu i ja sa njomuser posted image
Danas vidim sve u navijackom duhu koji god TV kanal pronadjem, superrrrrruser posted image , nadamo se pobjedi i AfriKiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 8349
18.11.2009 10:01:06   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara

user posted image

Baš si super!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Mya ma je li mi to nevjesta bolesna poslat cu Antonia da je lijeci ,mislim da je tusiranje idealno za skidanje temp.samo nek ti onda u toplom bude da se ne prehladi...dusica nek brzo ozdravi...

user posted image user posted image user posted image user posted image Odmah bi ozdravila, ali bojim se da bi je Ajdin nakon toga  ''istukao''  user posted image user posted image

A danas smo bolje...od 3 noćas nemamo više temperature user posted image user posted image user posted image i nadamo se svim srcem da se više neće ni vraćati....fino je spavala i raspoložena je....a jučer je brbljala više nego ikada, rek'o šta mi je ovo s djetetom, ima temperaturu, a ne zatvara usta...ma, bila je divna....pokušavala sam biti jaka, ali sam u sebi samo plakala....duša draga...mislila sam do sad da je temperatura ''no big deal'' i da ću to uvijek lako predeverati, sve sam to mislila do jučer...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  332 333 [334] 335 336   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  332 333 [334] 335 336   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *