|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  331 332 [333] 334 335   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
17.11.2009 22:34:32   
Anoniman
pocahontas i pingpong, hvala cure za pohvale, znate mame kako su ponosne, a najbitnije da su bebe zive i zdrave, sve ce nauciti aBduser posted image
Ajna je rodjena 6. aprila, a stoji u tickeru, mislim nije bas neki ticker ali eto user posted image , a glasati necu za Rafuuser posted image , nisam za ta takmicenja ko ce brze telefonirati, znam da je moja cura najljepsa pa mi ne treba njihova diplomauser posted image , oprosti malo me krenula zauser posted image cija,a rado bih i ja ove nagradeuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 8301
17.11.2009 22:39:32   
pocahontas
sahara, e hvala ti na iskrenosti i zajebuser posted image ..isto k'o da si glasala user posted image

ja ovo shvatam samo kao igricu i ne bi dublje ni ulazila u sustinu takmicenja user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 17.11.2009 22:41:04 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8302
17.11.2009 23:15:32   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 8303
17.11.2009 23:17:22   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image Svaka cast teta sahara. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8304
17.11.2009 23:20:49   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image svaku noc trebamo proglasiti novog andjela, svaka od nas ima najsladjeg andjela na ovom svijetuuser posted image user posted image user posted image

p.s. ljubi mi smijalice Zarine, i saljem vam fotke, ako ne veceras onda sutrauser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 8305
17.11.2009 23:22:47   
Nunichi
Hocu mila i ti nama mrku, slatku djugajicu...
Ajde cekamo slike, kad stignes. Novije! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8306
17.11.2009 23:24:36   
Presretna
Vece drage moje mame. Kako ste mi? Imali kod vas umora? Ja imam jedan problem,mali mi od jutros kenjka kao da ga boli stomak i cini mi se da ima proljev. Obicno kaki jednom-dva put na dan,a danas je cak 6puta pomalo i malo je zelenkasto. Posto ga dojim ne znam sta je u pitanju. Moze li biti do mlijeka?

HELP!

Rodio sam se 15.09.2009 i uljepsao svima oko sebe zivot!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8307
17.11.2009 23:27:59   
Nunichi
Do mlijeka ne moze biti, ali nikako!!! Tvoje mlijeko je savrseno za njega.
Mozda je prehladio stomacic, a neki kazu da je zelena stolica stolica gladi. Mada, on je jos mala bebica, mozda mu se jednostavno crijeva jos uvijek ciste.
U svakom slucaju, stavljaj ga cesce da doji, mozes malo tetra pelenu zagrijati pa mu staviti na stomacic da se ugrije.
Ako potraje ja bih ga odvela pedijatru. Samo zbog tog proljeva, jer me strah da ne dehidrira.
Zato forsiraj ga da doji.

< Poruku je uredio Nunichi -- 17.11.2009 23:29:25 >

(odgovor članu Presretna)
Neposredna veza do poruke: 8308
17.11.2009 23:33:51   
Presretna
Ja sam kontala da se nije nahladio,onda opet skontam nije imao gdje stvarno ga pazim. A juce sam cijeli dan jela mandarine,pa mozda mu ne prija. Znam da mu ne godi kad pijem coca colu,mlijeko i ako jedem ljutu hranu

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8309
17.11.2009 23:35:53   
Nunichi
Pa vrlo moguce je da je do mandarina.
Procitaj malo tamo na dojenju ima tema ishrana dojilja. Ja sam svasta nesto izbjegavala prva 3-4 mjeseca, sa sad sam se vec opustila. Jedem skoro sve, a nikakve promjene na njoj ne vidim.

Ti ne bi trebala sad jesti ljuto, zacinjeno, grah, buraniju, gljive, paradajz, jagode, citruse, ma svasta nesto. A ni gazirano.

< Poruku je uredio Nunichi -- 17.11.2009 23:37:33 >

Neposredna veza do poruke: 8310
17.11.2009 23:40:22   
Nunichi
Evo i link za temu Presretna.

http://www.ringeraja.ba/forum/Ishrana_dojilje/m_94367/tm.htm

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8311
   RE: Bebe 2009esto ubodaa
17.11.2009 23:43:52   
Apotekarka
Vecer...Meni je prosla noc bila itekako burna...legla sam oko 12 i ustala prije 2 u wc poslije toga nesto krsi obori kontam macke od susjede pred vratimaa jer ih ima 5 pa kad se to sastane..i zaspem ja opet kad oko 3 sata probudi me opet to lupanje kao da netko obija vrata bas sam se prepala nazovem zaovu koja je spavala kod mene probudim je kaze i ona cuje...izadjemo u hodnik ne cije se,umirimo se ono opet ali ne mozemo skontati gdje...otvorimo kupatilo kad veliki pacov iz kade uskoci u solju...iz kanalizacije izasao po kupatilu napravio lom sve porusio,uprčljao t5ako da smo pola dana danas cistile i dezinficirale to...kad me srce nocas ne snađe...nalaz mi je gotov ali sad mi se na mjestu gdje mi ona limfna zlijezda iskocila pojavio potkozni prist...boli me uzasno tesko mi gutati...jutros sdam isla vaditi nalaze u doim zdravlja dosl tek kroz 1,5 h a sta cu moram a bas me strah te svinjske gripe..Antonio je nesto veceras bio nerovozan mozda je osjetio da sam i ja takva...bljucao je poslije obroka nekoliko puta i pidrigivao kao da ga pupo mucio sad spava medenko moj...fali nam tajo jakooooooo...
Noa i Andrej sretni rodjendani mali...
Sheri sretna gosdisnjica jos bar 100 god.
Enisa bravo za tetu
Mya ma je li mi to nevjesta bolesna poslat cu Antonia da je lijeciuser posted image ,mislim da je tusiranje idealno za skidanje temp.samo nek ti onda u toplom bude da se ne prehladi...dusica nek brzo ozdravi...
Sonja nadam se da ce to brzo proci..

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8312
17.11.2009 23:45:08   
Presretna
Joj hvala ti na savjetima puno. Kako mala napreduje? Imali zubica?

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8313
17.11.2009 23:45:43   
Niobe
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Ti ne bi trebala sad jesti ljuto, zacinjeno, grah, buraniju, gljive, paradajz, jagode, citruse, ma svasta nesto. A ni gazirano.

Sve ja ovo tamanim, osim gaziranog i ne smeta malom Rambu user posted image
Danas se vagali 7,5 kila user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8314
17.11.2009 23:47:30   
Hanady RR
Draga apotekarka ja kad bih tog pacova vidjela ja bih umrla. Baš mi je žao što si bolesna a naša dječica sve osjete pa tako i on sa tobom tvoju nelagodu prolazi.

Moja spava i nadam se da ću noćas i ja uspjeti.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 8315
17.11.2009 23:47:36   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Presretna

Nema na cemu mila.
Mala je bas mala, mrsavica mamina. user posted image Mozes pogledati slike u albumima, bas sam sinoc nove stavila.
A ima 4 zubica, kod nje sve nesto rapidno osim kilaze. user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8316
17.11.2009 23:48:13   
sheri
vecer drage moje. ja nisam izasla za godisnjicu, ali smo nas troje imalu pravo lijepu vecer i kod kucice. maloprije sam opet kao odiot igrala tenisa na onom cudu nintendu, i sad jedva kucamuser posted image user posted image user posted image user posted image
maloprije je bio super vatromet ovdjke u ZE, valjda i to ima veze sa ovim docekom za Portugalceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8317
17.11.2009 23:49:34   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Niobe

Sve ja ovo tamanim, osim gaziranog i ne smeta malom Rambu user posted image

Ko je doso, ko je doso... user posted image user posted image user posted image
Bravo za veliku guzu. user posted image user posted image user posted image
Ma jela sam i ja svasta nesto, ali nisam pretjerivala ko sad. user posted image user posted image user posted image
A i sve zavisi od bebe do bebe, nekoj nesto smeta, nekoj ne.
Ja sam prva 3 mjeseca pazila, zbog grcica koji su sami od sebe bili dosadni.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 8318
17.11.2009 23:50:50   
Apotekarka
A suti sad samo strepim  kad ce me kad sjednem na wc solju dobaviti malouser posted image
A i ova moja bolest i meni samoj vise ide na zivce da mi se jedno jutri probuditi da mi nista ne fali...

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 8319
17.11.2009 23:50:54   
Niobe
IZVORNA PORUKA: Niobe

ja malo vise user posted image user posted image

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 8320
17.11.2009 23:51:35   
Apotekarka
Niobe gotov Antonia stigao Antonio ima oko 8 kg...

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 8321
17.11.2009 23:53:18   
belmac
pozz za sve mamice i bebice 2009.user posted image user posted image user posted image

presretna potpisujem nunichi. zeleno kod dojene djece znaći ili prehladicu ili glad. malo ga zgrij i što ćešće hrani. trebalo bi prestati
pocahontas sory već sam glasala za drugu bebar, pa ne mogu više mada bi rado.user posted image
dadada veliki ljubac andreu za mali rođkasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
breskva nadam se da će alim što brže ozdraviti user posted image
mojabebac možda je bila umorna i pospana.user posted image i moja amna bojkotuje kupanje kada je puno umorna i neraspoložena, mada u principu voli da se kupa.
sahara veliko bravo za malu spretnicu user posted image user posted image
svi ostalim bebarama i mamama čestitke za rođkase, godišnjice, nove mamamamame i ostale vratolomije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja ami nas svaki dan iznenađuje. danas se prvi put podigla na noge. ja sam sjedila, a ona pored mene, naslonila se na mene rukama i podigla se na noge. hoće cura da hoda. inaće sjedi, puže, ali skroz šega, više se vuće na rukicama ko gerilac, ili se podigne u puzački stav, a onda obadva koljena povuće prema rukama. sve u svemu stigne gdje je naumila.user posted image user posted image user posted image user posted image u hodalici uživa i obiđe cijelu kuću. hapimo svašta. više voli povrće nego voće. šega beba skroz. ko još voli kuhanu mrkvu i tikvicu, a ona se udavi.user posted image user posted image . fino spava. sluša svoju mamu i prvo buđenje nam je oko pola7-7kada i ustajemo.ovih dana smo stalno u šetnjama. koristimo lijepo vrijeme.

puno ljubaca za generaciju!!!!!!!

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8322
17.11.2009 23:54:30   
Niobe

Ko je doso, ko je doso... user posted image user posted image user posted image

caaao user posted image

Bravo za veliku guzu. user posted image user posted image user posted image
Ma jela sam i ja svasta nesto, ali nisam pretjerivala ko sad. user posted image user posted image user posted image
A i sve zavisi od bebe do bebe, nekoj nesto smeta, nekoj ne.
Ja sam prva 3 mjeseca pazila, zbog grcica koji su sami od sebe bili dosadni.

on nije nikad imao grceve, hvala nebesima, tako da ne znam sta je to user posted image
Fino jede, fino spava, kad je budan igra se s medom i s rukama i smije se samo. majke mi moje, po dva dana ne zaplace. Vrisne kad je gladan, dobije siku i to je to.
HB jos nije bio bolestan ili nesto, da kucnem..
a narasto 21 cm od rođenja user posted image i jos pola kile pa udvostrucio porođajnu tezinu user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8323
17.11.2009 23:55:11   
Niobe
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Niobe gotov Antonia stigao Antonio ima oko 8 kg...

Ma raste beba samo tako..(ne ureklo se)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 8324
17.11.2009 23:56:25   
Presretna

IZVORNA PORUKA: Presretna

Nema na cemu mila.
Mala je bas mala, mrsavica mamina. user posted image Mozes pogledati slike u albumima, bas sam sinoc nove stavila.
A ima 4 zubica, kod nje sve nesto rapidno osim kilaze. user posted image user posted image

Vidjela sam je. Masala. Kod mene je guzu napunio. Juce smo bili kod dr napunio je 2mjes u nedelju i eto sad ima 6,290gr i 61,3cm
A i ja imam slike,al samo dvije,pa pogledaj ga...stavit cu jos koju kad stignem:-)
Kakvo je iskustvo bilo sa zubicima?
Mi smo njeg

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  331 332 [333] 334 335   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  331 332 [333] 334 335   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *