|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  390 391 [392] 393 394   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.12.2009 11:24:47   
Nunichi
Cestitamo i mi Ajnici maji rodjendankoooo!!!
Evo djugajica Zara joj poslala baby einstain kolekciju. user posted image

Mi se budimo po noci svaki sat vec mjeces dana, ja sam evo vec u behutu sta se desava... user posted image
Zara kao tempirana na sat kmeee...a okice zatvorene, samo kmezi. user posted image Zao mi nje, a i nas dvoje vala. user posted image

< Poruku je uredio Nunichi -- 6.12.2009 11:39:03 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9776
6.12.2009 11:35:34   
mnn
IZVORNA PORUKA: gvendolina

IZVORNA PORUKA: škorpija

sretan rođendan tajri user posted image

dady čestitamo i vama zubić, ostalo je još samo nekoliko kreza ovdje izgledauser posted image

pridruzujemo se cestitkamauser posted image user posted image user posted image

da se malo žalimo...alex zeza neče da spava baš po noči budi se po dva puta muče ga zubi izgleda...mama je luda jer nema mira...ali izdržati čemo nekako!

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 9777
6.12.2009 12:03:53   
Anoniman
mi smo spavali od 20sati do pola 10stim smo imali 2obroka.Oko pola 2 i pola 8.Nije htjeo da hapi oko 23 satauser posted image a jeo u 20sati nemora zato je pojeo oko pola 2  svu flasu.Jutros smo papali kasicu smazao je skoro polauser posted image njam,njam svidja mu se zaspo i flasicu oko 12.pojeli 120ml sad drinjauser posted image user posted image
Kako ste mi vi,bebice jesul spavale?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9778
6.12.2009 12:07:46   
Anoniman
cestitamo rodjendane evo punooouser posted image user posted image user posted image user posted image od nas.....
Mile,primjetila sam na Anelu da nece vise da jede svaka 3sata.Nije da sad nece nikako jest,vec pojede samo 120ml kad dam na 3sata.Akad dam na 3ipo ili 4.sata pojede po 150ml.
Imamo 7obroka.
Pa probat cu mu sad pomaknut sat,da jede svaka 4.bar ce pojeset sve.
Jos nesto Anel sada jede kad gledi vec tri danauser posted image user posted image nisam se htjela hvalit da se nepokvari hehe al nisam mogla odolit da vsama to nepodjelim.
Pomalo ga navikajaem stim,da mm.stoji pred Anelom i nabraja mu dok on pojedeuser posted image ili ga okrenem prema tv.

< Poruku je uredio felix -- 6.12.2009 12:21:43 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9779
6.12.2009 13:01:15   
mojbebac
cestitamo ajnici rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo nocas dobro spavali, sinoc je malo mucio stomacic, ali je zaspala oko 10 do jutros do 8 ..... i sad evo spava.... tesko podnosi uvodjenje nove hrane, ali mora se .... jutros sam joj na gladan stomak dala kompot od suvih sljiva i odmah je kakila, prilicno tvrdo, ali bitno da je izbacila....
bravo za Anela....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9780
6.12.2009 13:24:29   
škorpija
sretan rođendan ajnici user posted image user posted image user posted image

enisa , enisa kakav gafuser posted image , sramota, ccccuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 9781
6.12.2009 13:30:00   
marinčii
sretan rođendan Ajniciuser posted image user posted image user posted image i od nas,felix i Matej je pomako vrijeme između obroka neće sad da doji tako često,baš sam pisal kako sinoć nije htio jest oko 8 kad jede inače ,dojio u 5 ,zaspo u 8 i spavo do 3 sata i tek onda dojio,ja se baš bila nasekirala cijelu noć sam se svako sat budila nadajući da će on biti budan i tražit sisuuser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9782
6.12.2009 13:34:30   
Anoniman
cao,marinci.
Nije ni anel htjeo jest sinoc,jeo oko 20sati trebao oko 23.nece bacila flasu oce da spava mali lopov i nista ja zaspala oko 1 se budio dam cucu napravim flasu pojeo sve i nastavio spavati.
I ja cu da pomjerim vrijeme jela jer nije gladan na 3sata malo pojede.
Kako si,ti joj tmurnog vremena anel spava bio malo usto  i opet zaspo valjda vrijeme

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 9783
6.12.2009 14:28:26   
marinčii
ma kod nas je dosad bilo dobro vrime malo smo i prošetali al evo sad se oblači baš je user posted image ,evo on nešto kmeči  zadnje vrime kad mu se spava tako nabraja mmmm eee  dok ne zaspeuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9784
6.12.2009 18:52:27   
delly
pozz drage moje nije nas bilo dugo kod nas snjeg prav o pao ,morali promijenuti i kolica veca kupiti ona su joj mala user posted image
evo javljamo se da sam danas napipala i zubic user posted image user posted image mislila sam da ce doci kasnije ali eto masala ja sam presretna user posted image user posted image user posted image a mala glode sve ,nije nista temp imala ma nista ,a vidim pokraj tog se bjeli meso kao da ce jos jedan ,... user posted image

kako ste mi vi i vase user posted image ima li sta novo ??

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9785
6.12.2009 18:58:53   
pocahontas
Benji i Ajnici sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image

marinicii, ne brini, to je samo faza i proci ce....i mi smo to imali nekoliko puta, nece pa nece da doji...nama je pomoglo dojenje u miru i tisini u spavacoj sobi gdje mu nista ne odvraca paznju....

Nunichi, to za "spavanje" Zarice - a da probate sa svakodnevnim kupanjem tacno prije vremena za spavanacuser posted image nama je kupanjac svakodnevni ritual bez kojeg ne mozemo i to nam pomaze da se opustimo i zaspemo u komadu pa bar 4-6h do prvog nocnog podoja...nakon toga je podoj na svaka 3 sata...

i mi smo jos krezubice (ne znam koji smo redni broj - dadada uredi to molim te user posted image )

< Poruku je uredio pocahontas -- 6.12.2009 19:00:18 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9786
6.12.2009 19:06:40   
delly
to za kupanje to preporucujem svaki dan jer lijepo zaspe i moja poslije ali voli se i brckati user posted image , mislila sam sad dok je zime da je nekupam svaki dan ,ali mislim da ipak hocu ,. dali vi vase user posted image bebe i zimi kupate svaki dan ?? ako ne kad onda?? ja svoju od rodenja kupamo svaki dan

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 9787
6.12.2009 19:12:59   
marinčii
delilah čestitamo zubićeuser posted image user posted image
pocahontas  evo danas je već bolje ,hvala bogu pa je kratko trajalo inače bi user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 9788
6.12.2009 19:13:10   
škorpija
ja kupam bebija svaku noć u 10 sati i onda fino spava, samo se jednom budi da jede oko 4-5 sati. bez toga nema dobrog spavanca, barem kod nas. valjda ga voda opusti i umori pa nakon oblačenja i hranjenja samo ga spustim u krevetoć, on je gotovuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 9789
6.12.2009 19:15:33   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: delilah

to za kupanje to preporucujem svaki dan jer lijepo zaspe i moja poslije ali voli se i brckati user posted image , mislila sam sad dok je zime da je nekupam svaki dan ,ali mislim da ipak hocu ,. dali vi vase user posted image bebe i zimi kupate svaki dan ?? ako ne kad onda?? ja svoju od rodenja kupamo svaki dan

mi cemo se aBd kupati svaku noc bez obzira zimu.....od rodjenja je takouser posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 9790
6.12.2009 19:37:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Jučer mu je bio rođendan user posted image , 6 mjeseci user posted image user posted image

Znamo da nam je Ajnici danas rođendan, čestitamo 8 mjeseci user posted image user posted image , evo vam money pa kupite šta vam treba user posted image

Dusa nasa, sjetila se, mi cestitamo Benji sa zakasnjenjem rodjendan i saljemo mu jedan autic na daljinski da zeza tetu cuvalicuuser posted image

Hvala svim djugajicama i djugovima na cestikama i poklonima, bili smo malo na putu pa se nismo javljali cestouser posted image
Andreju jedan vejiki user posted image user posted image user posted image
Nunichi, bas mi je zao tebe i dragog u tebe, pa Zaricu nesto muci ili je naisao takav period sa budjenjima, da vas utjesimo, i Ajna se budi i dalje skoro svaka 2 sata, sinoc u 4 budna k'o u podne i jedva sam je uspavala , sve nesto jecauser posted image , inace je hB bas aktivna user posted image , kupili smo joj danas guralicu, slikacu kje nekad poslije pa cu vam pokazati, mada mislim da je to promasaj ali budemo vidjeli, jer njoj su zanimljive stvari za odrasleuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9791
6.12.2009 20:24:31   
noaa
Cestitamo sve male rodjendane i zubiceuser posted image user posted image user posted image Ajnici stitnici kad bude guralicu vozala da se nadju a Benjaminu novu tetu cuvalicuuser posted image user posted image user posted image Noa dobila jos 2 zubica sad imamo 8,kod nje u paru nicu.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9792
6.12.2009 21:28:06   
gvendolina
cestitamo male rodjendancice user posted image user posted image user posted image

Ajdin uziva da se brcka,kupamo se svaki drugi dan i nakon kupanja ne moze iscekati da ga obucen odma mu se spavauser posted image

Sto se tice spavanja,vec neko vrijeme spava po cijelu noc (kuc,kuc ) zaspe negdje oko 9,pola 10 .kad krenem leci dam mu flasicu i  u snu popije,budi se oko pola 8.Probajte i vi to sa hranjenjem,mozda ce vam duze spavati

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 9793
6.12.2009 21:41:42   
sheri
evo i mi da cestitamo rodjendane! puno zdravlja vam zelimo, i poneku ideju za nestaslukeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi se takodjer kupamo svaku noc, ili svaku drugu ako je neka situejsn koja nas sprijeci. i nakon kupanja, mama umasira ulje ili mlijko, voli dijete masazuuser posted image , onda hranjenje i zapajki. i tako, mi se ne budimo do 6-7 ujutro.
Nora je sinoc rekla dva puta zaredom slovoge ta-ta, i naravno ispalo je da je rekla tata, ali ja znam da nije ona to rekla, kako bi beba od 5,5 mj zvala tatuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . stvarno, presmijesno je zvucalo, ja i prijateljica smo to cule, mm nije, a ko bi ga podnio i ubijedio da dijete stvarno nije reklo tata

Nora-21.06.2009. :)

Neposredna veza do poruke: 9794
6.12.2009 21:46:42   
mojbebac
delilah čestitamo zubiće!!!!
i mi se pridruzujemo klubu bezzubica......
anjica je zaspala u sedam i jos se nije budila tako da mislim da je ovo prethodne tri noci bilo samo zbog stomacica i uvodjenja nove hrane .....a inace spava do pet, siki i ja je budim u pola osam da jede, i predajem je baki jer ja u osam idem na posao .....
danas sam joj pomjesala one rizine pahuljice sa kasicom od sljive i super je pojela, i kakila, i sad fino spava ....user posted image user posted image user posted image
mi se vise ne kupamo svako vece, nego savko drugo vece ..... cisto zato sto mi je tako dr savjetovao, jer user posted image  ima malo suvlju kozu, a kao voda isusuje kozicu, pa zbog toga, ali svako vece se umijemo, peremo vratic, guzu, rucice, none, ustvari istusiramo se, samo bez kupkice .....

Neposredna veza do poruke: 9795
6.12.2009 22:21:43   
mojbebac
znam da ste pisale o tome, ali ne mogu sda traziti,trebalo bi mi 10 dana da pronadjem, pa mi javnite gdje ima da se kupi onaj psic sveznalica? pocela sam polako razmisljati o poklonima pa bih njega u paketic za moju srecicu!!!!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 9796
6.12.2009 22:22:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mojbebac

znam da ste pisale o tome, ali ne mogu sda traziti,trebalo bi mi 10 dana da pronadjem, pa mi javnite gdje ima da se kupi onaj psic sveznalica? pocela sam polako razmisljati o poklonima pa bih njega u paketic za moju srecicu!!!!

u merkatoru u prodavnici

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 9797
6.12.2009 22:24:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Jučer mu je bio rođendan user posted image , 6 mjeseci user posted image user posted image

Znamo da nam je Ajnici danas rođendan, čestitamo 8 mjeseci user posted image user posted image , evo vam money pa kupite šta vam treba user posted image

Dusa nasa, sjetila se, mi cestitamo Benji sa zakasnjenjem rodjendan i saljemo mu jedan autic na daljinski da zeza tetu cuvalicuuser posted image

Hvala svim djugajicama i djugovima na cestikama i poklonima, bili smo malo na putu pa se nismo javljali cestouser posted image
Andreju jedan vejiki user posted image user posted image user posted image
Nunichi, bas mi je zao tebe i dragog u tebe, pa Zaricu nesto muci ili je naisao takav period sa budjenjima, da vas utjesimo, i Ajna se budi i dalje skoro svaka 2 sata, sinoc u 4 budna k'o u podne i jedva sam je uspavala , sve nesto jecauser posted image , inace je hB bas aktivna user posted image , kupili smo joj danas guralicu, slikacu kje nekad poslije pa cu vam pokazati, mada mislim da je to promasaj ali budemo vidjeli, jer njoj su zanimljive stvari za odrasleuser posted image

Fidim ja vas nema...a vi bili u skitnjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9798
6.12.2009 22:27:24   
mojbebac
dadada je li u marketu ili ....?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9799
6.12.2009 22:37:55   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: sheri

evo i mi da cestitamo rodjendane! puno zdravlja vam zelimo, i poneku ideju za nestaslukeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi se takodjer kupamo svaku noc, ili svaku drugu ako je neka situejsn koja nas sprijeci. i nakon kupanja, mama umasira ulje ili mlijko, voli dijete masazuuser posted image , onda hranjenje i zapajki. i tako, mi se ne budimo do 6-7 ujutro.
Nora je sinoc rekla dva puta zaredom slovoge ta-ta, i naravno ispalo je da je rekla tata, ali ja znam da nije ona to rekla, kako bi beba od 5,5 mj zvala tatuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . stvarno, presmijesno je zvucalo, ja i prijateljica smo to cule, mm nije, a ko bi ga podnio i ubijedio da dijete stvarno nije reklo tata

user posted image user posted image user posted image za Noritu ....
ja nista nisam htjela govoriti, ali prije par dana moj cici je isto ovako slozio ali ma-ma..ja kad u nesvijest nisam pala..pa onda mu stalno ponavljaj ma ma ma ma...on nista...i sutradan opet rece ma ma...pa danas opet ma ma i muz je cuo, kaze vidi fakat...dada i tatata nismo jos prelomili....user posted image ma znam ja da to jos ne znaci to ali eto, drago coeku kad cuje tj. meni user posted image
sinoc je isto imao momenat mahanja u fazonu papa...ali i to je anarvno bilo vise slucajno mlataranje ali eto..tata ga pozdravlja za laku noc, ja ga drzim u narucju i on onako poce da mlati rukicom u fazonu mahanja...ja i muz u isto vrijeme-vidi ga maše!!!!!!user posted image nidje vezeuser posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 6.12.2009 22:42:25 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  390 391 [392] 393 394   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  390 391 [392] 393 394   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *