|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  389 390 [391] 392 393   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
5.12.2009 23:03:50   
noaa
pocahontas probaj rizolino,ja sam ga davala nekad sa bebimilom a nekad sa vodom isti okus.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 9751
5.12.2009 23:04:25   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: škorpija

sretan rođendan tajri user posted image

dady čestitamo i vama zubić, ostalo je još samo nekoliko kreza ovdje izgledauser posted image

neko je pitao za nestle rižu , može se praviti sa vodom ali da se doda onda neka voćna kašica u nju ili sa majčinim mlijekom za one koje doje. hip kašica od riže koja se zove "baby first milk pap" već sadrži u sebi AD i doda se samo voda

pridruzujemo se cestitkamauser posted image user posted image user posted image

i veeeeliki pozdrav prisutnima,a spešli saljemo pozdrave u Bihacuser posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9752
5.12.2009 23:06:58   
škorpija
oooo gvendy pa gdje ste vas dvoje, evo to spešli pozdravi stigli u bišće user posted image , poslali smo vam poruku na fb, nadam se da ste barem to dobiliuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 9753
5.12.2009 23:10:07   
shejla
Sretni rodjendani mamama i bebama...evo svima puno poljubaca i poklona

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam tu rizu (kod mene je bila riza/kukuruz Nestle) pravila sa vodom toplom... i onda u to dodavala povrtnu hapicu, jer nije htjela samo povrce, a nekad malo prokuhanu jabuku, krusku... Nisam htjela da uvodim AD mlijeko, kad je samo dojila 6 mjeseci (i jos doji).

Inace, danas je prvi put fino pojela povrce - domace:  krompir, mrkva, celer na supi od koljenice user posted image  (i prije smo to probavali, na isti nacin, ali nije htjela... ne znam sta je danas prebaci)

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 9754
5.12.2009 23:17:00   
gvendolina

oooo gvendy pa gdje ste vas dvoje, evo to spešli pozdravi stigli u bišće user posted image , poslali smo vam poruku na fb, nadam se da ste barem to dobiliuser posted image

evo nas i mi bili kod dede i nane na odmoru, ne mozete samo vi odmaratiuser posted image
Ajdina su malo popustili zubici,ali jos uvijek nisu ponikliuser posted image Po danu se zabavljamo,malo ucimo voziti hodalicu.
Malo se zezamo sa hranom,zainteresovan je samo za ono sto mi jedemouser posted image Sve ostalo sto mama napravi, proba dvije kasicice i ostalo bacimo.

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9755
5.12.2009 23:19:29   
belmac
dady user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jubi mi puunnnoooooo majog zubonju.
neću se više družiti, pa moja ami će i u školu krenuti, a niĐe zubova s glave!
krezonje prebrojte se:
namber 1. ami krezonja 8. mjeseci i 15 dana user posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9756
5.12.2009 23:19:34   
škorpija
ma to sa mrljavljenjem hrane je vjerovatno samo faza, moj je jedno vrijeme šta god mu dam pravio face kao da mu se gadi, i onda bi nakom 5-6 kašičica fakat povratio, ali sad hvala bogu jede doslovno sve

Neposredna veza do poruke: 9757
5.12.2009 23:20:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gvendolina

evo nas i mi bili kod dede i nane na odmoru, ne mozete samo vi odmaratiuser posted image
Ajdina su malo popustili zubici,ali jos uvijek nisu ponikliuser posted image Po danu se zabavljamo,malo ucimo voziti hodalicu.
Malo se zezamo sa hranom,zainteresovan je samo za ono sto mi jedemouser posted image Sve ostalo sto mama napravi, proba dvije kasicice i ostalo bacimo.

vako je i unaskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9758
5.12.2009 23:21:02   
škorpija
krezonja namber 2 : ajdin, 7 mjeseci i 2 sedmice star

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9759
5.12.2009 23:22:44   
Anoniman
krezonja namber 3. Andrej, 8 mjeseci i 12 danauser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 5.12.2009 23:24:17 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9760
5.12.2009 23:24:03   
Anoniman
mozda je do slova "A"user posted image user posted image ...i Ajnica nam je krezavauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9761
5.12.2009 23:27:18   
noaa
moja Noa je ima jedan mjesec ocepila jede sve zivo a ima 6 zubauser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9762
5.12.2009 23:29:01   
Apotekarka
Dawud bravo za zubic mni sve trazimo kod Antonia ali jos nista a bome ruke pojede...
Tajri sretan rođendan
mnn slika sa zubicima je za pet
Mi smo danas rucali piru manje smo se bunili nego prosli put...jutros smo za veliko cudo do 10 h spavali...Dobio je Antonio vec dosta poklona za Sv.Nikolu ali to on jos nista ne svija...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9763
5.12.2009 23:45:35   
malenaa
jubimo sve bebice puno i puno... sorry sto se mi ne javljamo cesto ali ja ne stizem cesto ni sjesti za komp, i kad sjednem dino mi je u rukama pa bi i on da lupa na tastaturu hehe :) zaboravili smo napisati, i mi smo dobili dva zubica odjednom donja... prije 4 dana,i sad sam mali zeko peko. jede svasta.. od vockica do povrca i piletine, sve hippove kasice od 4-6 mjeseci smo probali i svaku voli nenormalno mashallah. jedna mala kasica mu je mjera iako bi nekad htio i vise ali neka dosta mu je. dojimo odmah nakon jela jer se ne pika za njega to sto rucki dok mu i sike ne dam hehe jede ujutro najcesce vockice ili frutolino, medolino ili griz. a popodne je slani obrok , kasica ili spremim u blenderu, za sada od slanog jede tikvicu,mrkvu,piletinu,teletinu,rizu,brokule,krompir,kukuruz,i onu kasicu povrce sa vrhnjem koja mu je omiljena. mi smo za cuvanje ako bog da vec dogovorili nenu tj. moju mamu, iznenada je tako ispalo jer je ona privatnik pa se sama ponudila jer smatra da ga ne mogu dati nikome na cuvanje tako rano a imat ce9-10 mjeseci kad pocnem raditi. sad sam napokon mirna ... pao mi je kamen sa srca. :) zivjele mame!!!! ljubimo vas sve puno... zao mi je sto se ne javljam cesto,sto nismo puno u kontaktu ali najbitnije da citav vase postove i gledam slikice vasih andjela :) poljubac svima...

< Poruku je uredio malenaa -- 5.12.2009 23:46:54 >

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 9764
5.12.2009 23:48:11   
škorpija
malenaa čestitam na zubićima, a bogami i na teti čuvaliciuser posted image , sad možeš uživati rahat s bebijem dok ne počneš raditiuser posted image

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 9765
5.12.2009 23:55:53   
gvendolina
malenaa cestitamo zubiceuser posted image user posted image user posted image a mali zeko vec svasta ruckiuser posted image

dadada unaske je tako od 4-og mjeseca,kad vidi da jedemo mljacka ustima.A kad mu nesto napravim to najvise sluzi kao igracka,uziva da gnjavi rukicama i razbacuje po kuciuser posted image
najbolje je da mi njima damo pite i graha,ko sav normalan svijetuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9766
5.12.2009 23:59:27   
Apotekarka
malena VIDIM SVASTA SE PAPA,NEKA NEKA...MORA DJECAK PORASTI DRAGO MI JE STONECES RADITI NEGO UZIVATI U SVOM SINU,A CESTITAMO I ZUBIC..
P.S.bas razmisčljam neki dan nema te cesto na forumu a kontam ljudi tek preselili namjestaju se...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 9767
5.12.2009 23:59:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gvendolina

malenaa cestitamo zubiceuser posted image user posted image user posted image a mali zeko vec svasta ruckiuser posted image

dadada unaske je tako od 4-og mjeseca,kad vidi da jedemo mljacka ustima.A kad mu nesto napravim to najvise sluzi kao igracka,uziva da gnjavi rukicama i razbacuje po kuciuser posted image
najbolje je da mi njima damo pite i graha,ko sav normalan svijetuser posted image

i to sto kazes...da se fino napucaju pa sta budeuser posted image user posted image user posted image

malenaa...cestitamo zajecuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9768
6.12.2009 7:08:30   
marinčii
jutro generaciji!
mi smo se budili u 6 kao i inačeuser posted image nikako da frajer malo dulje odspava,jučer smo dobili puno poklona od Nikole al mi još to ne kužimo nit nas zanima rukice i nogice nam i dalje najdraže igračkeuser posted image ,vidim bebice lipo papaju mi smo još uvik samo na siki mada i to nekad nećemo,sinoć dojio u 5 navečer i kad sam ga spremala oko 8 na spavanje nije htio dojit,ma nema šanse ja se baš nasekirala bila i tako je spavo tek oko 3 se budio i dojio,
čestitamo sve zubiće i rođendaneuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9769
6.12.2009 9:27:52   
Anoniman
Jutro i od nas.
Moj B je zaspao sinoć u 20:30, budio se da doji u 2 i nastavio do 7:30. Ja sam legla u 22:30 tako da sam se i ja konačno malo odmorila.
Jučer mu je bio rođendan user posted image , 6 mjeseci user posted image user posted image taman je i proslavio, bio na tetkinoj svadbi. Pregledao je komplet restoran od sale, šanka, wc-a pa čak i apartmane user posted image pa smo ga kasnije poslali kod sveki na čuvanje da malo i nas troje sjednemo user posted image .

Vidim zubići krenuli user posted image user posted image user posted image škorpija, dadada, dady, malenaa čestitamo!!
malenaa to ti je super što će ti mama čuvati, blago tebi! Ja nisam u potpunosti zadovoljna tetom, đaba kad mi ne pašu neke stvari, ne znam šta ću..... a povrh svega imam osjećaj da se samo još dodatno sa poslom i sa tetom opterećujem a nikakvog pozitivnog efekta. Nadam se da će se ubrzo nešto izdefinisati po tom pitanju pa da znam za šta se lomim ili da sam sa bebijem.....
Uh izvinite za OT user posted image

Znamo da nam je Ajnici danas rođendan, čestitamo 8 mjeseci user posted image user posted image , evo vam money pa kupite šta vam treba user posted image

Ljubac za generaciju!!

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 9770
6.12.2009 10:27:21   
Anoniman
Cestitamo nasoj Ajnici rodjendaaaaaanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Andrej...sve ovakouser posted image user posted image

Enisa...nema jos zuba...ovo smo mi jucer prebrojavali bezubiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9771
6.12.2009 10:37:32   
martajay
IZVORNA PORUKA: belmac

krezonje prebrojte se:
namber 1. ami krezonja 8. mjeseci i 15 dana user posted image

No. 2: rintintin, 8 mjeseci

7.4.2009.

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 9772
6.12.2009 11:09:01   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image jooooooooj izvinite, e tako mi i treba kad ne čitam detaljno!!! cccccc, budale žene user posted image

Sorry user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martajay)
  Neposredna veza do poruke: 9773
6.12.2009 11:11:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

user posted image user posted image user posted image user posted image jooooooooj izvinite, e tako mi i treba kad ne čitam detaljno!!! cccccc, budale žene user posted image

Sorry user posted image user posted image user posted image user posted image
...ma sta ti je, sta se izvinjavas...koliko se ovdje mahala dobro je da ista pofatamouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9774
6.12.2009 11:15:50   
Anoniman
Ma znam dadada, al ovo je fakat propust user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj B spava već 1h, kuc kuc ne ureklo se!!! Pa da, sad kad sam ja počela raditi, on "uhvatio" ritam user posted image cccc a mama se zadala po kući čisti, čisti..... fuj!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  389 390 [391] 392 393   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  389 390 [391] 392 393   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *