|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  581 582 [583] 584 585   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.2.2010 12:12:27   
noaa
Da vam pravo kazem ja nevolim kad roditelji forsiraju tutu pa djeca useru i upisaju sve u kuci i oko kuce.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14551
6.2.2010 12:17:07   
Anoniman
Felix može sjediti samostalno, možda od prije 1 mj., al on nema vremena da sjedi user posted image  
Kad je u igraoni zna sam sjediti i po 15 min. ako ga neka igračka interesuje pa se igra a inače na kauču mu je dosadno user posted image  pa krene naprijed user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14552
6.2.2010 12:18:51   
teacher75
pa ne treba nista forsirati, al vala meni je glupo pustiti da dijete od 2 i po godine koje je svjesno da treba da kaki nece na tutu i jos trazi pelenu da se pokaki. sto ranije to bolje, rodiitelji su lijeni da sjede sa djecom i navikavaju ih pa im se to na kraju obije o glavu.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 14553
6.2.2010 12:20:31   
teacher75

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Felix može sjediti samostalno, možda od prije 1 mj., al on nema vremena da sjedi user posted image  
Kad je u igraoni zna sam sjediti i po 15 min. ako ga neka igračka interesuje pa se igra a inače na kauču mu je dosadno user posted image  pa krene naprijed user posted image  

pokusaj ga pomalo stavljati da sjedi na tuti, donesi mu neke igracke i igraj se s njim, zapricavaj ge i zabavljaj, tako cu ja probati. ne mora to u pocetku biti dugo, kasnije mozes produzavati vrijeme

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14554
6.2.2010 12:21:56   
teacher75
kontam malo prosetati sa lanom kasnije, pa ne znam jel to pametno, hoce li pasti kisa... sta mislite?

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 14555
6.2.2010 12:25:02   
Anoniman
neznam,kod nas pada a malo je i hladno nasprem juce.

Neposredna veza do poruke: 14556
6.2.2010 12:25:15   
Schecherlemica
teacher,i ja se nadam da nece pasti kisa jer i ja planiram malo prosetati sa svojim deckicem...
Jucer smo setali,fino ga stavila u kolica,dobro utoplila i lagano mala setnjica,...
I bas nam je prijalo...Kratko,ali slatko...

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

Neposredna veza do poruke: 14557
6.2.2010 12:25:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

kontam malo prosetati sa lanom kasnije, pa ne znam jel to pametno, hoce li pasti kisa... sta mislite?

Vrijeme - Sarajevo

Neposredna veza do poruke: 14558
6.2.2010 12:27:24   
teacher75
pa nije hladno, da iskoristim dok nije snijeg sutra pao:))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14559
6.2.2010 12:29:32   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Schecherlemica

teacher,i ja se nadam da nece pasti kisa jer i ja planiram malo prosetati sa svojim deckicem...
Jucer smo setali,fino ga stavila u kolica,dobro utoplila i lagano mala setnjica,...
I bas nam je prijalo...Kratko,ali slatko...

a gdje stanujes, ako si blizu da zajedno prosetamo?
ja sam na grbavici

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 14560
6.2.2010 12:30:31   
mnn
dan eneraciji, evo i nas.seka je tu pa me spašava, ja imamuser posted image  sve me boli..pa sam luda više a alex aktivan...jučer jedva stojim na nogama a on trči tamo vamo pa se diže ne mogu ga ni tren pustiti samog jer radi šouuuu.uf aktivno moje pilence.jučer u hodalici juri i dodje do stola i ne može proči ali djete skuži da može glavu sagnuti i doči do kablova...jojj lukavac mali...user posted image
čestitamo male rodjendane, svim bebama šaljemo puse.
enisa draga nisam te čula sto godina..jeste mi dobro? puse benji šaljemo.

< Poruku je uredio mnn -- 6.2.2010 12:31:39 >

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

Neposredna veza do poruke: 14561
6.2.2010 12:30:48   
Schecherlemica
ja na Dobrinji...user posted image
Da smo blize...
Ali cim bude malo ljepse vrijeme,organizovat cemo setnjicu...

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

Neposredna veza do poruke: 14562
6.2.2010 12:31:11   
Anoniman
Ej teacher mi smo blizu vas user posted image , na Vracama. Gdje šetate, je li u Vilsu?

Neposredna veza do poruke: 14563
6.2.2010 12:32:19   
Mya_81 RR
Delilah, da to je Minjica na avataru...i hvala vam na komplimentima user posted image user posted image

Mi imamo tutu....uzela sam onu koja je kao stolica pa sam je mislila stavljati onako da sjedi čisto da se navikne...i jednom jesmo isprobali i odmah je počela plakati...mislim da ćemo još malo pričekati...

Ivančice, torta super izgleda...odlična je user posted image user posted image user posted image inače, mislim da ti je na linku slika ovo višak [IMG]

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14564
6.2.2010 12:32:33   
ivanak
Kad navrši godinu i mrcek ja ću moga tek počet stavljati na tutu. Iskreno, zašto forsirati dijete od 10 mjeseci da stoji na tuti. Ne zna ono još ni zašto kaki, a kamoli šta je tuta...

Mi sjedimo samostalno, ali još se malo klimamo, ali iz dana u dan smo sve bolji i bolji.
On sam hoće da sjedi. Dojadi mu igranje u vrtiću i galami da ga stavim da sjedi u sjedalici. Onda mu ja naslon spustim, a on sjedi bez naslona i igra se sa igračkom u ruci, saginje se po nju da je dokuči kad mu ispadne i tako...

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

Neposredna veza do poruke: 14565
6.2.2010 12:33:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

enisa draga nisam te čula sto godina..jeste mi dobro? puse benji šaljemo.

Dobro smo mila, evo vikend pa show program kući, svako nešto radi user posted image user posted image
Vidim Alex zezi, neka, neka malo da pokaže ko je glavni user posted image .
Ljubi nam druga, a tebi jedan veeeeeeeeliki user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 14566
6.2.2010 12:36:41   
Nellica
Enisa_sara i teacherice mi se uskoro vraćamo u Sa, pa se vidimo na Vils. i mi smo tu blizu :)) jedva čekam

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14567
6.2.2010 12:38:42   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Schecherlemica

ja na Dobrinji...user posted image
Da smo blize...
Ali cim bude malo ljepse vrijeme,organizovat cemo setnjicu...

vazi... eh, sad mi je zaspala pa moram cekati da se probudi pa ako ne bude kise...user posted image

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 14568
6.2.2010 12:39:13   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Nellica

Enisa_sara i teacherice mi se uskoro vraćamo u Sa, pa se vidimo na Vils. i mi smo tu blizu :)) jedva čekam

super, moze, javite se

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 14569
6.2.2010 12:39:43   
mnn
enisa super da ste mi dobro, miš maleni on je več veliki.hvala i mi tebi šaljemo veliki zagrljaj..neda se pilence ma on je pametnica ...sve kuži..mora zezati..kad bi barem spavao po noči ali neče ni to...još uvijek se budi..a jede odlično...

puse vam šaljemo i zagrljaj veliki veliki...malenome.

user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14570
6.2.2010 12:40:44   
teacher75

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Ej teacher mi smo blizu vas user posted image , na Vracama. Gdje šetate, je li u Vilsu?

uglavnom na vilsu, al vidjecu ako bude hladno pored miljacke mozda prosetam do shopping-a, pa prema hrasnom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14571
6.2.2010 12:48:54   
Nellica
Vazi vazi, vidimo se uskoro user posted image user posted image user posted image

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

Neposredna veza do poruke: 14572
6.2.2010 13:26:15   
shejla
IZVORNA PORUKA: pingpong

Sonja, ovo mi "upade"user posted image u oko

IZVORNA PORUKA: Sonja
e u zadnje vrijeme mu je jako zanimljiva tuta...prevrce je stalno i nesto joj pricauser posted image
al kad ga stavim da sjedi...belaj odma vriskauser posted image

Već ga stavljaš na tutuuser posted image   Vidim da je Adin 3 mjeseca mlađi od Esme, pa me zanima kad si počela da ga stavljaš na tutu. 
Mi smo za rođendan dobili predivnu tutu, pa ne znam je li rano za nju.  Kad da je stavljam?  Kako da znam kad će malena piškiti ili kakiti?  Ili da je samo onako stavljam (gologuzu) da se navikava?
Ne zamjeri ako su moja pitanja smiješna i poglupa.user posted image

pingpong mi smo na tuti od 8-og mjeseca. I sada sve radimo u tutu...dnevno nam budu 2 pelene, koje promijenim, zato sto se razvuku, a budu skroz suhe. meni je olaksavajuca okolnost sto ona uvijek sve obavlja u isto vrijeme - ujutro cim ustane i poslije dorucka kaki i piski, a samo piski odmah poslije dnevnih spavanjaca (to je 2 ili 3 puta). Tako da nemem problem da je stavljam po 100 puta pa kad utrefi. Eh, sad moze se desiti, kao mojoj rodici, da kada dijete prohoda, da nece vise da sjedi na tuti. Njena curica je isto sjedila na tuti od 8-og mjeseca, ali sad kako je prohodala nece da sjedi ni sekunde, pa je opet belaj u pelenama.

Kod nas je super tuta, ima naprijed rucke pa se moze fino cuvati. (mislim da sam vec negdje stavljala sliku, ali evo da vidi ko nije vidio - kosta 19 KM u Turbo limacu)

user posted image

< Poruku je uredio shejla -- 6.2.2010 13:36:55 >

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14573
6.2.2010 13:47:56   
Apotekarka
Dan...Moj Antonio haos nece da spava sam samo da ga se ljulja i uz sebe prisloni ne znam vise sta cu,ljuta sam na svekrvu ona ga tome naucila gdje su sad i ona i zaova da mi pomognu kucu cistiti,jos su me i zlijezd pocele zezatiuser posted image user posted image user posted image ,lako je sat,dva oko djeteta poigrati se a bome kad je spoavanje u pitanju ne znam vise sta da radim.....cim izadjem na vrata sobe dreka i ljutnja...
Evo ja pomalo spremam kucu pa da malo odmorim,sreca imam rucak,jutrios jos bili kod mojih na pitiuser posted image user posted image user posted image
Mi imamo tutu ali mi je previse rano za to nekako...Mi isto sjedimo ali ne bas cvrsto ljuljamo se ali eto vec cijele sedmice sjedimouser posted image user posted image user posted image ,nekad se i prevrnemo...sve rucamo nista ne odbijamo,necemo da puzimo,a za muzokom ludi cim cuje neku finu pjesmicu skace ako je u rukama ili hodaljki primjetila sam da mu se najvise rock sviđa...evo mm ga uspavao a ja ljuta zzzzz...
shejla mala je med medeni...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 14574
6.2.2010 14:06:45   
shejla
hvala draga user posted image

moja Lamija nece da spava bez sise... to tvoje je opet bolje cini mi se user posted image
Sta cu kad pocnem raditi, sto ce biti za mjesec dana user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  581 582 [583] 584 585   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  581 582 [583] 584 585   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

cipelice
vila_7

Kako cu znati da li su male cipelice (tijesne) i kako kupiti odgovarajuce?

odg (97%)

odg (3%)

Broj svih glasova: 69

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *