shejla
|
IZVORNA PORUKA: pingpong Sonja, ovo mi "upade" u oko IZVORNA PORUKA: Sonja e u zadnje vrijeme mu je jako zanimljiva tuta...prevrce je stalno i nesto joj prica al kad ga stavim da sjedi...belaj odma vriska Već ga stavljaš na tutu Vidim da je Adin 3 mjeseca mlađi od Esme, pa me zanima kad si počela da ga stavljaš na tutu. Mi smo za rođendan dobili predivnu tutu, pa ne znam je li rano za nju. Kad da je stavljam? Kako da znam kad će malena piškiti ili kakiti? Ili da je samo onako stavljam (gologuzu) da se navikava? Ne zamjeri ako su moja pitanja smiješna i poglupa. pingpong mi smo na tuti od 8-og mjeseca. I sada sve radimo u tutu...dnevno nam budu 2 pelene, koje promijenim, zato sto se razvuku, a budu skroz suhe. meni je olaksavajuca okolnost sto ona uvijek sve obavlja u isto vrijeme - ujutro cim ustane i poslije dorucka kaki i piski, a samo piski odmah poslije dnevnih spavanjaca (to je 2 ili 3 puta). Tako da nemem problem da je stavljam po 100 puta pa kad utrefi. Eh, sad moze se desiti, kao mojoj rodici, da kada dijete prohoda, da nece vise da sjedi na tuti. Njena curica je isto sjedila na tuti od 8-og mjeseca, ali sad kako je prohodala nece da sjedi ni sekunde, pa je opet belaj u pelenama. Kod nas je super tuta, ima naprijed rucke pa se moze fino cuvati. (mislim da sam vec negdje stavljala sliku, ali evo da vidi ko nije vidio - kosta 19 KM u Turbo limacu)
< Poruku je uredio shejla -- 6.2.2010 13:36:55 >