|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  580 581 [582] 583 584   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.2.2010 10:56:58   
iv@ncica
EEHH I i mod nas su etikete i pelene isto in..ja sam rekla da cu iskupit tih raznih etiketa i nanitzati na konopce i objesiti po stanu..i pelene isto tako...kablove da ne pricam..stvarno znam da im je sve novo i da istrazuju..ali sve sto ne valja vole...ja s am raznih bocica i igrackica okacila na spage pa zakacila na steke od vrata..prozora..stolica i onda on u hodalici hoda i zabavlja se..a ono visi i ne pada na pod pa sam mirna..ja u kuhinju sam na kvaje od vrata okacila istop tako svasta nesto..ali džaba cim perilicu za sude otvorim on poludi od srece i vadi i cupa..zanimljiva mu ona pravo..ali ne dam ;)))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14526
6.2.2010 10:59:40   
Anoniman
I moj voli sve što nema veze sa igranjem user posted image user posted image da ne nabrajam... Ima par igračaka koje su mu interesantne nekoliko sek.

Našoj dragoj drugarici Ajni sretan rođendan (znamo da joj je dan iza našeg user posted image ), evo B joj je kupio Winx-icu user posted image user posted image
I drugu Andreju sretan rođendan user posted image user posted image , šaljemo mu novu dekicu sa svim nitnama user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 6.2.2010 11:00:25 >

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 14527
6.2.2010 11:03:49   
Mya_81 RR
Joj, koliko su djeca slična...Minja obožava etikete user posted image A jučer sam sa jednog klauna morala odrezati jednu špagu koji na kraju ima kublicu (znate onu špagu što se povuće pa kao klaun svira) i ona se nešto u zadnje vrijeme samo vrzma oko te kuglice i ja odreza (ionako se to pokvarilo odavno) rek'o da ne dumam stalno hoće li je slučajno otkinuti i progutati user posted image

I voli plastične kese, koje dam samo malo dok sam ja uz nju...isto me strah da ne otkine komadić i tako user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14528
6.2.2010 11:04:44   
Mya_81 RR
I mi našim malim slatkim drugarima želimo sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14529
6.2.2010 11:09:19   
Anoniman
Sonja, ovo mi "upade"user posted image u oko

IZVORNA PORUKA: Sonja
e u zadnje vrijeme mu je jako zanimljiva tuta...prevrce je stalno i nesto joj pricauser posted image
al kad ga stavim da sjedi...belaj odma vriskauser posted image

Već ga stavljaš na tutuuser posted image   Vidim da je Adin 3 mjeseca mlađi od Esme, pa me zanima kad si počela da ga stavljaš na tutu. 
Mi smo za rođendan dobili predivnu tutu, pa ne znam je li rano za nju.  Kad da je stavljam?  Kako da znam kad će malena piškiti ili kakiti?  Ili da je samo onako stavljam (gologuzu) da se navikava?
Ne zamjeri ako su moja pitanja smiješna i poglupa.user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 14530
6.2.2010 11:10:40   
delly
jutro svima user posted image mya jel to tvoja mala na avataru ??? preslatka je user posted image user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14531
6.2.2010 11:26:54   
iv@ncica
hahahaha...hvalaaaa..na cestitkamaaa.....ja i zaboravia na rođendan maji..hvala na dekici..civajte se brate svega eto kad je s ve opasno, a zloco sve nađeee..evooo vas castimoooooo sa kolacimaaaa...i kapućinom..i lazanjama..mama danas sve praviii ;)))user posted image ..e ovo ce biti nasa prava rođendanska torta...nema krađe hehhehe.. i sad ste pozvani svi na mali party.. i igranje za bebace ;))

[IMG]http://www.imagesforme.com/upload/7f5e810f.jpg[/IMG][IMG]http://www.imagesforme.com/upload/fc5ccd34.jpg[/IMG][IMG]http://www.imagesforme.com/upload/15e19949.jpg[/IMG]

< Poruku je uredio iv@ncica -- 6.2.2010 11:49:13 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14532
6.2.2010 11:30:17   
škorpija
user posted image Sretni roćkasi Andreju i Ajdniuser posted image

a i mene interesira za tutu, ustvari odh na temu tuta da vidim da nas ne ruže kako samo ovdje komentiramo sve što nas interesira. Uglavnom ja nisma planirala tutu do 1,5 godien ni da mu nudim, jel to kasno, znam da ima ovdje drugarica (lamija) koje su odavno tutašiuser posted image

O nova slika naše curke krasi mamin avataruser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14533
6.2.2010 11:37:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image Sretni roćkasi Andreju i Ajdniuser posted image

a i mene interesira za tutu, ustvari odh na temu tuta da vidim da nas ne ruže kako samo ovdje komentiramo sve što nas interesira. Uglavnom ja nisma planirala tutu do 1,5 godien ni da mu nudim, jel to kasno, znam da ima ovdje drugarica (lamija) koje su odavno tutašiuser posted image

O nova slika naše curke krasi mamin avataruser posted image

ja bih bogami krenula ranije, pa pomalo ,da osjeti sta je tuta, da nema straha od iste. meni je mama pricala kako je mene rahmetli nana stavljala na tutu dok jos nisam ni mogla sjediti, ono nije me stavljala da sjedim nego me primicala da osjetim. i stvarno cim sam pocela sjediti, pocela sam i aktivno koristiti tutu. mama kaze da sam potpuno prestala nositi pelene vec sa 9 mjeseci. mi imamo neke prijatelje cija djeca imaju vec vise od 2 godine i nece da koriste tutu. jedan mali kad hoce da kaki kaze roditeljima da mu stave pelene i oni mu stave pelene da se pokaki, a jedna curica ode u cosak da obavi svoje i roditelji nece da forsiraju a ima ve 2 i po godine. po meni su ta djeca bas razmazena, mislim da su vec odavno trebala koristiti tutu.

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14534
6.2.2010 11:37:39   
Anoniman
heheh, evo i ja sam čitala temu o tutama.... Mislim da ćemo ipak početi kad malenoj bude 1,5 godina... tada ćemo sigurno biti na moru, pa je tako i najbolje.  Bit će gologuza povazdan : )
Svakako, dotad ću je stavljati malo da sjedi na tuti, da se navikava...

< Poruku je uredio pingpong -- 6.2.2010 11:39:22 >

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14535
6.2.2010 11:45:44   
škorpija
heheh, evo i ja sam čitala temu o tutama.... Mislim da ćemo ipak početi kad malenoj bude 1,5 godina... tada ćemo sigurno biti na moru, pa je tako i najbolje. Bit će gologuza povazdan : )

e tako sam i ja planirala

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14536
6.2.2010 11:49:44   
iv@ncica
sta je ovo nikako ne mogu upload sliku..nase tortee..user posted image močne

[IMG]http://www.imagesforme.com/upload/e05f9890.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.imagesforme.com/upload/37d55714.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.imagesforme.com/upload/15e19949.jpg[/IMG]

< Poruku je uredio iv@ncica -- 6.2.2010 11:58:36 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14537
6.2.2010 11:51:58   
Sonja
ma stavljam ga samo onako ili kad se pocne napinjati ako stignem a to sam uspjela samo jednom...polako ga navikavam da ga ne bude strah kasnije..
evo jedna slika na tutiuser posted image

user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 14538
6.2.2010 11:54:20   
Anoniman
presladak jeuser posted image user posted image user posted image ,,,

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 14539
6.2.2010 11:55:38   
Anoniman
Hvala na cestitkama, evo malo kolacica za nasih 10 mjesecOVAuser posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14540
6.2.2010 11:55:54   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Sonja

ma stavljam ga samo onako ili kad se pocne napinjati ako stignem a to sam uspjela samo jednom...polako ga navikavam da ga ne bude strah kasnije..
evo jedna slika na tutiuser posted image

user posted image

tako treba, i ja cu lanu tako, cim pocne sjediti po malo cu je stavljati da je ne bude strah

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14541
6.2.2010 11:58:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

sta je ovo nikako ne mogu upload sliku..nase tortee..user posted image močne

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , e to je zato sto ne das kopirati idejeuser posted image
Sretan rodjendancic nasem drugu i saljemo mu loptuuser posted image

Sonja, Adin je medddd

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 14542
6.2.2010 11:59:44   
iv@ncica
ahhahaha bona pravo je moćna samo vi kradite...AL Morate je vidjeti..neka stavit cu poslije ;))

< Poruku je uredio iv@ncica -- 6.2.2010 12:10:52 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14543
6.2.2010 12:00:26   
Schecherlemica
evo da se i mi malo javimo...
cestitamo male rodjendane i ljubimo puno,puno...
Evo moj Juniroko pajki,spavalica mala...
U pola 7h se jutros probudio da kaki...
Interesantno,ali dijete se jos nikad nije ukakilo u snu,obavezno mora biti budan... :-)))
Vidim tema su tute...
Mi smo jos bas mali za tutu,ali i ja,kao i techer planiram bebicu stavljati pomalo kad pocne sjediti...
Nista mu nece biti,samo se moze ranije naucit...
Pozz za sve!

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 14544
6.2.2010 12:01:29   
Anoniman
cestitamo rodjendane ,a posebno nasoj dragoj AJNICI  da nam bude ,ziva i zdrava i da nam punoo slusa mamu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (evo,punoo igracki od nas)

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 14545
6.2.2010 12:02:27   
noaa
dobar danuser posted image user posted image user posted image sretni mali rodjendani...

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14546
6.2.2010 12:03:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Schecherlemica

evo da se i mi malo javimo...
cestitamo male rodjendane i ljubimo puno,puno...
Evo moj Juniroko pajki,spavalica mala...
U pola 7h se jutros probudio da kaki...
Interesantno,ali dijete se jos nikad nije ukakilo u snu,obavezno mora biti budan... :-)))
Vidim tema su tute...
Mi smo jos bas mali za tutu,ali i ja,kao i techer planiram bebicu stavljati pomalo kad pocne sjediti...
Nista mu nece biti,samo se moze ranije naucit...
Pozz za sve!

ljubi nam druga kad ustane user posted image
mi necemo jos na tutu dok neznadne sjedit pa cemo probat al neznam dal ce htjet jer kad je upitanju da se sjedi to je urenebes a naravno da cemo probati!

(odgovor članu Schecherlemica)
  Neposredna veza do poruke: 14547
6.2.2010 12:06:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

heheh, evo i ja sam čitala temu o tutama.... Mislim da ćemo ipak početi kad malenoj bude 1,5 godina... tada ćemo sigurno biti na moru, pa je tako i najbolje. Bit će gologuza povazdan : )

e tako sam i ja planirala

E ovako sam i ja sa kćerkom pa je pelene nosila skoro 2,5 god. user posted image  a nije bila razmažena user posted image user posted image  kao što teacher reče. Nema to veze sa razmaženošću, jednostavno dijete nema osjećaj za tutu i radi onako kako je "najbolje" naučilo - u pelenu!
B ću početi stavljati ranije, možda kad bude imao 9,10 mj.

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14548
6.2.2010 12:07:46   
Anoniman
Ako dijete može fino, samostalno sjediti, ne vidim razlog zašto ne stavljati na tutu user posted image
Čisto eto neka sjedi malo pa ako šta "upadne" dobro je user posted image user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 6.2.2010 12:08:24 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14549
6.2.2010 12:10:59   
Anoniman
enisa,sve ocu da te pitat nesto  a neda mi se user posted image nesto.Evo dok sam se sjetila.znali ,i mozeli B mali sam sjediti bez zastite jastuka da se nesvaljiva ko pijanacuser posted image
I kad je samostalno prosjedio

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  580 581 [582] 583 584   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  580 581 [582] 583 584   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kaHva:))
salmy

"pijačice" turske/bosanske kahve....koju volite i stalno je kupujete

zlatna dzezva (53%)

don cafe (6%)

franck (10%)

neka druga (32%)

Broj svih glasova: 177

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *