Meri29
|
Doblo jutloooooo Kako su nam nase bebice, je li fino spavaju? Sad sam nesto orijentisana na to da pratim koliko moja malena spava, brojim joj spavanjac hihihiihihihhihihi Spava po citavu noc uz mene, ne smijem se pozaliti stvarno, ali zato po danu uhvati samo dva sata sna i to na preskoke. U 6 navecer je vec cirkus, place i kenjka do 8. Tada je okupamo i moram i ja u krevet. Sramota me kada nam ko dođe, ja se isfuram u sekundi , ali ljepse mi je uz moju ljepoticu nego sa drustvom Nellice bas mi je zao radi problema, mozda je i Ana nervozna radi vas. Ja sam to isto iskusila na svojim leđima, muz nije dobio zadnju platu na poslu, ko fol slabo bilo posla, a direktori svaki vikend zapucaju van BIH , dao otkaz, ja se nasekirala, mala nece nikako kod nas. Nece cak ni da jede. Kad je brat moj uzme ona usuti, osjetila nasu nervozu, a mlijeko mi postalo gorko od nervoze, nisam ni znala da to moze. Budi smirena radi nje, ako treba popij Apaurin, bolje i to nego da se nerviras. Ostalim mamicama i bebicama Majda mi se budila, idemo jestiiiiiiiiii