|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  579 580 [581] 582 583   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
5.2.2010 21:43:11   
Anoniman
dragi nasi,
evo samo da vam zazelimo laku noc... ja uspavala Nane svoje, pa malo da virnem ovdje i odoh i ja na spavanje... Sabina je neumorna, ona kao da je tek ustala... hahahaha... evo se mm i ona svadjaju sta ce gledati na tv-u, zato sto njih dvoje spavaju u dnevnom a ja i Nane u sobi... ona hoce Winks, a on hoce tv... belaj... nego bjezim ja iz ove ratne zone... haahhahahhah... jao da cujete mm kako pjeva Winks pjesmu... hahahahahahahahahahahah... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jos samo da pocne i Bratz pjevati... hahahahahahah....
odoh ja odavde dok sam ziva... hahahaha...
ljubim vas sve i zelim vam mirnu noc, spavanje i snove...

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 14501
5.2.2010 21:45:57   
Hanady RR
e napravila ja spisak hrane, meza, slate, grickalice, piće, i sad sve ono što ću skuhat...i prčam ja sa mamom na telefon i sve joj to kažem...kad ona mom mm govori da mi neda da se toliko mučim i zahmetim radi tuđih guzica...kaže on neka neka pa će zaboravit iznijet janje a ja joj ga onda na glavu sutra nabijem. ja janjetinu ne služim odmah nego kasnije negdje sat poslije torte i za 1. hanadin rođendan do tolike frke ja bila zaboravila na te ovale kad priđe meni zaova i kaže bogami ja sam dajdži rekla biće janjetine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14502
5.2.2010 22:08:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
Ona Sahara krade ideje, zato je rađala dan poslijeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jos ako bude od mame1 torta, samo joj kazem x2user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 14503
5.2.2010 23:20:42   
Apotekarka
Zene moje jeste mi se raspisale,ja evo ranital popila dokle je sa zeludcom doslo,mi amo veceras napokon isli na sijelo a da i mi negdje odemo uvijek sto kaze hanady pripremam za tuđe guzoveuser posted image
Dijete mi je danas nepodnosljivo spavao sat i jos 20 min,kemkav,nista mu ne stima pa mislim da je krajnje vrijeme da zub proviri ako ne proviri znacoi da mi dijete postaje sve veci i veci zafrkant...citav dan samo hoce nestoi ne zna ni on sta,ko fol kaslje a bome ponekad i pravo se nakasljeuser posted image ,valjda nije nista...vuce me non stop za majicu i pruza ruke meni da ga uzmem a ako je u hodalicu za nogu me vuce dok ga ne uzmem ne prestane kemkati...Pored muka sa zeludcom izludio me...A sad evo prije 10 min tek zaspao jedva kad ga odnesem sve ok cim ja na vrata plac bez suza i ljutnja..e pa ja sam ljuta na drugew sto su ga na rukama naucili uspavati e sad ja ispastam prije je znao uz flasu zaspati sad rijetko...
Hanady vidim sva si se zadala oko rođendana,neka neka puno slikica napravi i objavi a djetetu ce biti drago kad za 10 god pogleda slike reci ce moja mama je najbolja pripremila mi prelijep riđendan
Marinci i mene ce mm kaze voditi na servis da mi dijelova promijene a ja mu govorim bolje da me u mesnicu odvede jeftinije ce prociuser posted image
Mya bit ce to dobro misa mu vise i bolestima,Minja je jaka cura a bome mi i izgleda zdrava...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14504
6.2.2010 0:27:23   
Anoniman
Hvala vam punoooooooooooo za poklone user posted image  i čestitke. I mi čestitamo maji rođendan Nellici i drugarici Riani. Nisam se danas uspjela javiti, posao, posao pih!!
Moje malo dijete zaspalo, eno ga sam u krevetu, nadam se da će me pustiti makar 1h!! Baš sam večeras muntala mm da sutra idemo sa djecom do Grand centra (inače B nisam nikada vodila niti u jedan tržni centar..... sad je "veliki" pa bi možda mogli).
Sinoć sam primjetila da se B malo osuo po guzi user posted image  pa ne mogu da skontam  od čega je user posted image  jedino na šta sumnjam, mada nisam sigurna da od toga uopšte može, je što sam mu po malo počela soliti hranu... user posted image  A šta vi mislite??
sahara, baš sam vas poželila, pa vidim nema vas user posted image  Nadam se da ti je mama sada dobro, držimo joj fige da se brzo oporavi user posted image
Mya, to je tipično za bakterije, da je jedan nalaz npr. ok a u 2 druga da je prisutna ili obrnuto zato što bajka "šeta". Tako je i kod moje S kad je imala salmonelu user posted image  recimo 2 nalaza ok na 3 prisutna..... user posted image
p.mama baš fališ na ovoj temi, ljubi nam Lauricu, nadam se da ćete brzo srediti komp.

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 14505
6.2.2010 0:35:37   
Hanady RR
de enisa živa bila dole u grand centru vidi šta nude od fifi...meni podaleko do dole pls

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14506
6.2.2010 0:41:27   
Anoniman
A šta ti mila treba? Nisam čitala sve detaljno, ne bi isčitala do 4 user posted image user posted image  samo preletila user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 14507
6.2.2010 7:38:39   
Nellica
Drage mame i bebare,

Evo nas poslije jedne nemirne noći, Ana konačno spava, bila je budna od 12 do 5, cijelo vrijeme je galamila iz svog krevetića, zaspala je nakon maratonskog dojenja, naravno pored mene, kako je krenulo krevetić ćemo uskoro izbaciti... Inače smo mm i ja u problemima do vrata, trudim se biti mirna zbog nje , samo se nadam da se to neće odraziti na količinu mkijeka...mada možda i ona to sve skupa osjeti, pa  je nervoznija nego inače...

Hanady fascinira me tvoj trud za prvi rodjendan, već ću početi da kradem ideje :))

Idem vidjeti šta ste pisale...

Pusa svima... čuvamo fige za sve zubiće koji rastu da što prije provire i za sve začepljene nosiće da što prije prodišu...

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14508
6.2.2010 8:43:46   
Mya_81 RR
Jutro ekipa user posted image

Vrijeme danas koma, baš mi je drago da smo jučer šetali user posted image

Nellice, baš mi je žao što Ana tako loše spava, mislim što je sve obrnula i nadam se da će proćo što prije....i žao mi je vaših problema...i sama sam u veeeeelikim gouser posted image ali stalno ponavljam ne daj bože još gorih stvari...samo da smo zdravi, a ostalo ćemo polako rješavati...i probaj se što manje sekirati, jer od toga zaista možeš smanjiti mlijeko user posted image ...ne dajte se user posted image

Hanady, jesi li ti skužila da ćemo slaviti dječije rodjendane istovremeno user posted image A toliko sam se zapalila za ograniziranje svega čitajući tvoje postove da sam sinoć sve stavila na papir...koliko često izlazim taman ću do juna sve izviditi i uraditi...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 14509
6.2.2010 9:21:33   
R&T@
Joj, ja cijelu noc sanjala torte i pozivnice i slavlje.....
Opteretila sam mozak sinoć......user posted image user posted image user posted image

Enisasara, hvala za cestitku. Sretno i B.,veliki momak......user posted image
Mya, samo nek je zdravlja, a sa ostalim sranjuser posted image cemo se vec izboriti...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 14510
6.2.2010 9:30:06   
Mya_81 RR
Joj, ja sam tek sad skužila da vam mi nismo čestitalo mali rodjendan user posted image ... sve najbolje vam želimo, a vi ste se baš pribiližili glavnom slavlju user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14511
6.2.2010 9:34:44   
R&T@
Hvala ti...Ma, vrijeme leeeeeeeeti...

Ovo moje dijete pravi usisivac.pokupi sve s poda.
Zna da mama nije vrijedna....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 14512
6.2.2010 9:37:19   
Nellica
I mi čestitamo male rodjendane user posted image user posted image user posted image

Mya nekako mi bude lakše kad iščitam da svako od nas ima svoje životne nedaće, a ja sam počela da se budim sa mišlju, šta je sljedeće loše što će da nam se danas dogodi... nažalost, ali kažem samo neka smo živi i zdravi i neka u našem braku stvari funkcioniraju, a sve drugo će valjda doći na svoje....

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

Neposredna veza do poruke: 14513
6.2.2010 9:41:18   
Meri29
Doblo jutloooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako su nam nase bebice, je li fino spavaju? Sad sam nesto orijentisana na to da pratim koliko moja malena spava, brojim joj spavanjac hihihiihihihhihihi Spava po citavu noc uz mene, ne smijem se pozaliti stvarno, ali zato po danu uhvati samo dva sata sna i to na preskoke. U 6 navecer je vec cirkus, place i kenjka do 8. Tada je okupamo i moram i ja u krevet. Sramota me kada nam ko dođe, ja se isfuram u sekundiuser posted image user posted image user posted image user posted image , ali ljepse mi je uz moju ljepoticu nego sa drustvom user posted image
Nellice bas mi je zao radi problema, mozda je i Ana nervozna radi vas. Ja sam to isto iskusila na svojim leđima, muz nije dobio zadnju platu na poslu, ko fol slabo bilo posla, a direktori svaki vikend zapucaju van BIHuser posted image , dao otkaz, ja se nasekirala, mala nece nikako kod nas. Nece cak ni da jede. Kad je brat moj uzme ona usuti, osjetila nasu nervozu, a mlijeko mi postalo gorko od nervoze, nisam ni znala da to moze. Budi smirena radi nje, ako treba popij Apaurin, bolje i to nego da se nerviras.
Ostalim mamicama i bebicama user posted image Majda mi se budila, idemo jestiiiiiiiiiiuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 14514
6.2.2010 9:41:36   
Anoniman
Čestitke i od Pingpong i Esmilice...
Nemojte, žene, očajavati... uvijek ima gore od goreg. 
Budite mi vesele i sretne, a nedaće će proći... samo treba strpljenja i vjere u bolje sutra...

(odgovor članu Nellica)
  Neposredna veza do poruke: 14515
6.2.2010 9:53:16   
Anoniman
jutroo
mi smo zaspali oko 22.budli se dva put jeli i ustao oko pola 7.i mama zamraci sobu stavim ga pored sebe vrtio,se grebao ko medo i zaspo heheh prevarila sam ga do 9 spavao.
MYA vidim novi avatar preslatka jeuser posted image user posted image
cestitamo slavljenicima rodjendaneuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14516
6.2.2010 9:55:36   
shejla
cao zene...
Cestitamo i mi male rodjendancice, koji su bili ovih dana... ja nisam nesto imala kad da citam sta se sve desava, samo onako preletim na brzinu sta ste mahalale. Evo puno pokloncica za male lutke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo ovih dana svasta isprobali i naucili user posted image
Jeli smo prvi put jaje - cijelo (i zumace i bjelance), pa onda zeljanicu, pa monte...i sve nam se svidjelo user posted image  (pisala sam vec na "ishrani...", ali eto da podijelim i sa vama)
naucili smo tasun-tasun...pjevamo tatatana i pljescesmo rukicama user posted image  i naucili smo zaprave puzati (do sada smo isli u rikverc, ali sada puzemo ko veliki) user posted image

Eto...poljupci od nas svima user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14517
6.2.2010 10:18:28   
Anoniman
Drage moje, zanima me čime se igraju vaša djeca...
Moja Esma strašno voli plastične stvari.  Plišane igračke samo zgrabi i baci preko ramena.  Ipak, najdraži su joj: daljinski upravljač, mobitel, bezvezne kartonske ili plastične kutijice, papiri, najlonske kese... zapravo sve ono što i nije igračka.  Ja sam zaista protivnik toga da se dijete igra stvarima koje nisu za igru.  Ipak, bude mi žao kad joj uzmem nešto čime se toliko oduševila... počne jecati user posted image .  Uglavnom se ne obazirem na to njeno jecanje, jer su mnoge od tih stvari opasne za igru, no nekad je pustim da se igra sa nekim stvarima, ali budem uz nju.
Evo, sad je dograbila moju tašnu (iako mi se kosa na glavi diže od toga), prvo se pola sata igrala sa ručkama tašne, a zatim je otvorila i počela vaditi stvari iz nje.  Pustila sam je da oćejfi, a sad idemo na ribanje ručica i papanje : )

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 14518
6.2.2010 10:23:23   
cicimici
i kod mene je isto tako brdo igračaka a on nađe plastičnu zdjelicu i po cijeli dan je nosa a daljinski je igračka br.1,ali mislim da će to vremenom proći jer njih sad sve zanima i istražuju nove stvari

Ne mogu vam dati recept za uspjeh,ali vam mogu reći formulu za neuspjeh : NASTOJTE SVAKOM UGODITI

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14519
6.2.2010 10:25:32   
R&T@
Evo moja sjedi na podu, iskupila je sva tri daljinska i drži ih naizmjenicno na uhu kao da su mobiteli.user posted image user posted image user posted image
Toliko o izboru igracke....
Ja imam i problem što moram sortirati igračke u sobi. Ono što je na podu dozvoljeno je objema, a na višim položajima su igračke koje su lomljive ili sa sitnim dijelovima(od starije)...
Zato se R. neki dan dočepala T. pernice, i sva sretna, a ja premrla od straha...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14520
6.2.2010 10:45:02   
Anoniman
Zaboravih još napisati, moja Esma od mase plišanih igračaka pronađe etiketu na nekoj od njih i nju bi mogl cuclati danima... a ako plišana igračka nema etiketu, leti preko ramena user posted image .  Znate kako je smiješno baci user posted image .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 14521
6.2.2010 10:46:43   
Sonja

IZVORNA PORUKA: pingpong

Ipak, najdraži su joj: daljinski upravljač, mobitel, bezvezne kartonske ili plastične kutijice, papiri, najlonske kese... zapravo sve ono što i nije igračka. 

i Adin se igra sa svim sto nije prava igrackauser posted image
najvise voli daljinski i mobitel i pelenu user posted image
e u zadnje vrijeme mu je jako zanimljiva tuta...prevrce je stalno i nesto joj pricauser posted image
al kad ga stavim da sjedi...belaj odma vriskauser posted image

eh i da cestitam rodjendancice i one sa zakasnjenjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14522
6.2.2010 10:49:44   
iv@ncica
ijutro mame..ee i ovamo vam je tako..ja govorim djeci ne treba kupovati igracke..sve brzo prouci pa mu dosadi..ali zato sve plasticne boce..zdjelice..kasike...daljinske, mobitele, kutijice..maramice..kese..sve suskavo.. sto ne smije on vristi kad mu oduzmem...-.. ove prelijepe igracke i pogotovo ove edukativne ga zanimaju ni 5 minuta, a imamo toliko togauser posted image ..sad mu je trenutno zanimljiv plasticni baby laptop koji zvoni..zvrci izludi nas...ali on ko da ko fol zna nesto tioka na njega..valjda vidi nas na pravom laptopu..mi umremo od smojeha...e sad sam ja male plasticne boce dobro oprala i napunila ih rizom i mmakaronama i dobro zacepila..pa sad po cijeli dan zvoni uhhhuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 14523
6.2.2010 10:49:56   
ivanak
Moj se igra sa svime i svačim. Ali najdraže mu je kad se dočeša kabela od laptopa ili one svoje crveno bijele cipelice....
Ali inače sa svime se igra. Sa kremom ( naravno potrođenom ), sa ovom jednom suškalicom, sa malo većim tigrom, sa igračkom za glođanje zubi ( neka osmica ), sa bavarinom, pelenom.....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 14524
6.2.2010 10:51:12   
iv@ncica
eh mi sinoc malo bolje spavali..i ja sam bolje od paracetamola i operila heheh..ma m drzim se .samo da mi njega ne uhvati..ali sta ces sezona je svega ;)))

mame drage pazite na svesinoc me prepao-sad na sve pazim, jer je poceo sve u usta da kupi s poda..... muz dosao s posla ..i ja stavila da jedemo-ono ni rucak ni vecera , ruzno radno vrijeme i njega spustili u vrtic..gdje su sve fine provjerene i gracke, i samo mala dekica prostrta ispod svega da mu ne bude hladno....kaze mm ej pa on nesto zvace, ja tamo , ma neda dirnuti usta , ja silom nekako mu prstom otvorimi dA izvadim , kad ono s dekice odgrizao nitnu-pucu onu za zakopcavanje, a ima ih 4 ukupno..premrla sam, kad i kako je to uspio..nemam pojma..ali mi drugog djela nema ..nasla sam samo taj mu u ustima..sve prebrala nema pa nema..sad jel otisao u gace ili ne nikad Necemo znati..sreca je sve ok..zato pazite na sve..evo gledas ga ko oci u glavi i uvijek nesto on nađe sto ti ne skuzis uhhh ;)user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 6.2.2010 10:52:49 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  579 580 [581] 582 583   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  579 580 [581] 582 583   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

mUSKA IMENA
amaniamanic

Napisite mi vama najljepse musko ime ....

ime (93%)

ime (7%)

Broj svih glasova: 60

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *