|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  603 604 [605] 606 607   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
10.2.2010 23:42:27   
Honey3
teacher sretno sutra,drzimo ti fige i neeemoj se sikiratiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 15101
10.2.2010 23:47:59   
Anoniman
Žene letimo u nedjelju iz Bg u 9.00 user posted image user posted image  Spremite se user posted image  P.S. Bali je u pitanju user posted image  Izabrala sa što jeeees jes!

teacher, sretno sutra, ne brini biće to dobro. Čuvam fige user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 15102
10.2.2010 23:49:37   
Apotekarka
Moj bebac pajiki da vas nesto pitam koliko umotate bebe kad spavaju,posto moj u narucju kad ga drzim sve se uvlaci glavom uz mene i danas ti ja njega u kreveticu ususkam a dekicu mu stavim da mu pada na lice i prekriva8jest da sam 10 put ulazila reko da se ne utusi) i dijete mi oborilo rekorde spavalo 2 puna sat,mozda voli da osjeti toplinu po licu,blizinu necega,a ja tuka nisam to skontala...
Moj Antonio poceo da me ljubi ubali me cijelu lopoiv otvori usta ubali i onda okrene obraz da ja njega haos je...Uh budem li otkrrila fazon za spavanje sviju cu vas castiti na hanuma graduuser posted image user posted image
Ja jos uvijek u bolnim zlijezdama,i zub popravilauser posted image
Mya drzimo fige da Minjica ozdravi i da joj ovo bude zadnji antibiotik koji treba popiti...
Cija bravo za mama,moj je imao fazon jednu sedmicu baba i mama i vec odavno nista samo nesto mumlja na engleskom,zuba jos uvijek nemamo,a muce nas itekako,nocas kad se budio mozda je to bio razlog placa i nespavanjauser posted image
Enisa draga ne daj se,joj mene ti je frka uhvatila kolegica koja radi je trudna i prokrvarila ali od upale kanala i pijeska,zao mi je pravo i rodice smo...sad je ok pije antibiotik...nadam se da ce biti dobro,a mene prpa uhvatila ako mene zvali na posao jer nema tko raditi u apoteci,ja nisam duzna da radim imam ugovor ali tkoi bi onda?Jutros bila odsutna iz zdrav.razloga 4,5 h toliko sam ga pozelila(Antonia) da ne znam kako cu kad krenem raditiiuser posted image
Teacher sretno draga u slicnim sam ti brigama,moram u subotu na snimanje limfnih cvorova po treci put,znam kako ti je...

< Poruku je uredio Apotekarka -- 10.2.2010 23:50:42 >

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 15103
10.2.2010 23:51:30   
Anoniman
To enisa, znaci vodis nasuser posted image , ko spomene kucu i porodicu, odmah nazaduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15104
10.2.2010 23:53:07   
Honey3
pih,da mi je znati koliko bi izdrzaleuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15105
10.2.2010 23:54:30   
Hanady RR
Joj enisa nek si nam vala taj put skontala...taman nam godi...samo ne skontah jel djeca kući ostaju da na vrijeme mamu obavijestimuser posted image user posted image user posted image   Bila mi mama sinoć da ih čuva i danas ja išla u nabavku...pobježe ''glavom bez obzira'' večeras da svojoj kući spava pa će doć u petak ujutro rano user posted image user posted image user posted image user posted image

Teacher no sikiriki...sve će to biti Ok, evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozitivni zagrljaji da ti pomognu sutra.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15106
10.2.2010 23:59:59   
Anoniman
Sahara, baš tako, ko spomene djecu - žžžžžkkkkk- nazad!! user posted image
Hanady same idemo, i molim lijepo da se sve fino izdepilirate da nam se ne desi kao Mirandi (Sex and the City) -zbog bebe se zapustila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 15107
11.2.2010 0:01:19   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jah to nam nekad bi smješno...a ni same nismo dolakeo od toga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15108
11.2.2010 0:01:53   
Apotekarka
da se sve fino izdepilirate da nam se ne desi kao Mirandi (Sex and the City) -zbog bebe se zapustila

mogu li i ja obecajem da cu sutra obrijati noge,vrijeme jeuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 15109
11.2.2010 0:02:40   
Honey3
uh koliko imam depilirati,moram odmah pocetiuser posted image user posted image user posted image ako se ne javim do nedelje u poslu samuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15110
11.2.2010 0:03:35   
Anoniman
Apotekarka, pa naravno da možeš user posted image  Samo se vi prijavljujte, rezevisat će teta Enisa avion samo za nas user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 15111
11.2.2010 0:05:33   
Honey3
kad smo kod depiliranja,kaze moja kolegica:"meni zimi netrebaju futrovane cizme"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15112
11.2.2010 0:12:59   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: zaha

kad smo kod depiliranja,kaze moja kolegica:"meni zimi netrebaju futrovane cizme"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 15113
11.2.2010 1:14:25   
malena_t
E moj se bebo konačno smirio i zaspaouser posted image Svakih 15 minuta se budio i kukao. Duša draga slomila ga je prehlada. Temperatura, zapušen nos, kašaljuser posted image Dala mu doktorica danas antibiotik, pa se nadam da će već sutra biti bolje....

Laku noćuser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 15114
11.2.2010 7:50:10   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Ko hoće može samnom al nema priče, samo da uživamo u tišini user posted image

Ja da bježim od djeteta koje se počelo dizati u 6:30 i koje se noću još jedno 3, 4 puta probudi...nisam luda user posted image user posted image user posted image

Joj, ja sam već sad katastrofa...valja izgurati današnji dan....doduše, imamo druženje žena pa će biti lakše user posted image ili kad mi dodju Sheri i Cija da im uvalim i Minju i da odem spavati user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15115
11.2.2010 8:02:27   
Mya_81 RR
Drage, zaboravila sam napisati da je Minja jutros imala stolicu, ali onako brabonjke (kao koza user posted image ) i sad sam se sjetila da se oko 6 nešto napinjala i vjerovatno ju je to razbudilo user posted image

Ali, nije jela ništa novo jučer...a od antibiotika uglavnom zna biti proljevasta stolica user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 15116
11.2.2010 8:21:47   
Anoniman
Mya, jutrica, vidim i vi poranile, i ova moja je nas nadiglauser posted image , a jutros smo opet pi pi u tutu, mama malo zakasnila da je odmah stavi a bilo bi i ka ka, eto sad moramo svaki dan koristiti tutu jer se djetetu svidja, prije je odmah skakalauser posted image
Znaci vi se druzite i danas, zavidim vam, i saljem puse!

Neposredna veza do poruke: 15117
11.2.2010 8:25:21   
delly
jutro svima ,avo i mi poraniliuser posted image ,kako ste?
mya neznam od cega takva stolicauser posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15118
11.2.2010 8:31:51   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara

Mya, jutrica, vidim i vi poranile, i ova moja je nas nadiglauser posted image , a jutros smo opet pi pi u tutu, mama malo zakasnila da je odmah stavi a bilo bi i ka ka, eto sad moramo svaki dan koristiti tutu jer se djetetu svidja, prije je odmah skakalauser posted image
Znaci vi se druzite i danas, zavidim vam, i saljem puse!

Iskoristi priliku kad joj se svidja user posted image

Družimo se user posted image A ti zvrcni kad god dodješ u ZE user posted image user posted image

Delilah, ja se još nisam razbudila....ali sad kad se razletim po kući malo mislim da ću doći sebi...kako je kod vas? user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15119
11.2.2010 8:39:00   
delly
uh i ja bi volila da se mojoj kasnije svidi tuta user posted image gledam ima neka sto pjeva ,user posted image sve cu kupit samo nek slusauser posted image user posted image

mya i ja nisam budna bas user posted image to se ja razbudim negdje poslije 15 .
kod nas je jezovito hladno, kako mala ,sta radi?

Neposredna veza do poruke: 15120
11.2.2010 8:42:23   
Mya_81 RR
Dobro smo user posted image sjedi mi u krilu i igra se sa turpijom, malo sam joj sredjivala noktiće user posted image uskoro će papati i onda na spavanac (od srca se nadam jedno 2h)

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15121
11.2.2010 8:45:34   
delly
dobrica mamina user posted image ljubi je .
ja da svoju stavim u krilo i sjedim za laptopom rat bi izbio user posted image obozava laptop ,ako sjedi i vidi blizu laptop da vidis kako se samo baca ,pa joj dam malo uh tad se vidi kako se " napuse" user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15122
11.2.2010 8:52:02   
Mya_81 RR
Rijetko da moze tako bas dugo sjediti, brzo joj dosadi, a onda moramo traziti novu zanimaciju user posted image Ljubac i za našu malu daaaaaleku prijateljicu user posted image

Je li se vaše bebice vole češljati? Mi jako, jako, ali si mislim možda je to jedna od onih stvari koje sve bebe vole...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15123
11.2.2010 9:00:10   
teacher75
pametni ljudi kazu: jutro je pametnije od vecer. sinoc sam se bas nasekirala zbog mladeza, jedva sam zaspala. danas stupila u kontakt sa hirurgom. kaze da dodjem sutra, da lokalna anestezija ne smeta dojenju, tako da se sad sutra samo moram organizovati ko ce zabavljati Lanu ako ogladni u medjuvremenu. drzite mi fige da sve bude ok i naravno da nalaz bude uredan, mada cu to vjerovatno saznati tak za nekoliko dana.

< Poruku je uredio teacher75 -- 11.2.2010 9:08:23 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 15124
11.2.2010 9:01:19   
delly
hehe i ona ce biti zvrkic mali abd user posted image user posted image user posted image user posted image i moja se voli cesljati ali nevoli vise rati zube user posted image user posted image voli cetkicu ali kaladont nije bas nesto smrkne se user posted image

Neposredna veza do poruke: 15125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  603 604 [605] 606 607   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  603 604 [605] 606 607   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *