|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  602 603 [604] 605 606   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
10.2.2010 20:23:14   
cija
mislila sm na 3.zub user posted image
i da ..od danas se diže i na noge,samo je čuvam jednom rukom..eto,danas dvije nove stvari user posted image

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 15076
10.2.2010 20:34:00   
Hanady RR
UH...AL SE IŠČITAH...mašallah jeste se raspisale...elem ono što sam zapamtila šaljem porukice a što nisam halalite...nisam sva soja ovih dana..

Mya baš mi je žao malne da se bori sa tim baketrijama...nadam se biće sve ok.Šalkjemo puno pozitivne vibre.

Pingpong ja bih bila rada ići na taj skup u subotu ( subota mi zanimljivija od nedelja) al čisto sumnjam da ću imati snage za to nakon petka i rođendana.

Čestitamo zubiće i rođendančiće ( benjo i matej) kako sam zapamtila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pjenica mala dobro došla i svaka čast na tolikim klincima.

Ženice koje žele mamu 1 za tortu samo neka zovu broj sa fb javi se ona na njega ...a ako ne pošaljite joj poruku na Fb odgovara na svaku...ja uspjela Fifi nam stiže u petak.user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hanady -- 10.2.2010 20:41:05 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 15077
10.2.2010 20:42:26   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
i meni je video super a , ne znam što se jani matej raspalaka, možda je bilo preglasno , ajdin se uplaši kad bebe plaču ili se smiju preglasno, zato sam minju skroooooz smanjila, samo amlo da se čujeuser posted image

Nemoj bogati da se cure prepadne user posted image Nek' si je stišala (i meni bi ta opcija nekad dobro došla, ali ne ide user posted image )

IZVORNA PORUKA: cija
@Mia....hebemu i bakterije....sad im slijedi konačno istrebljenje.Mi smo danas ručkale zenički jogurt i AA je oduševljena.Mislim da bi i Minji mogla dati.super će joj doći i radi tih antibiotika koje pije.Jel se vidimo sutra opet? :)))

Eh, probat ćemo onda sutra obični jogurt, a naravno da se sutra vidimo....čujemo se ujutro da se dogovorimo za detalje kad mi stižete user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15078
10.2.2010 20:43:49   
Anoniman

Prvo...juče je bilo baš lijepo,al je kratko trajalo sa Mijom,Saharom i Sheri.Bebice su preslatke.I bile su dobre...dobro,neke su pljunule nekoga,al nećemo o tome user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , svima sam prepricala taj incident, cccc, sve je to mama kriva, hihihi,ljubi te lijepe oke plaveuser posted image , cestitamo rijeci, i hodanjeuser posted image

Hanady, pa to prvi rockas pravo blizu, jesi sve uspjela naci, sretno i ja trazim mamu1, ali je neJmauser posted image

(odgovor članu cija)
  Neposredna veza do poruke: 15079
10.2.2010 20:43:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady
Pingpong ja bih bila rada ići na taj skup u subotu ( subota mi zanimljivija od nedelja) al čisto sumnjam da ću imati snage za to nakon petka i rođendana.

Nemoj, bona, da me ložiš.... ja se taman ponadala da ćeš ići sa mnom kad ti "čisto sumnjam..." user posted image
Hajd', ba... i ja sam išla dva dana pred Esmin rođendan, a imala sm bruku posla...

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 15080
10.2.2010 20:44:52   
Anoniman
sahara, obavezno zovi mamu1... rijetko provjerava mail...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15081
10.2.2010 20:45:31   
Hanady RR
ma da je pred rođendan i ja bih ugrabila...ali nakon njega...sumnjam da ću uspjet...možda nedelja eventualno a za subotu prevelik sam zalogaj uzela za petak...ako preživm poranim ovdje pa vidimo šta i kako.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15082
10.2.2010 20:46:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pingpong

sahara, obavezno zovi mamu1... rijetko provjerava mail...

Nemam FB,daj mi molim te posalji broj na PPuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15083
10.2.2010 20:47:11   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara

Prvo...juče je bilo baš lijepo,al je kratko trajalo sa Mijom,Saharom i Sheri.Bebice su preslatke.I bile su dobre...dobro,neke su pljunule nekoga,al nećemo o tome user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , svima sam prepricala taj incident, cccc, sve je to mama kriva, hihihi,ljubi te lijepe oke plaveuser posted image

Mene ne zanima ko je kriv, znam samo da ćemo vam sutra vratiti...od jučer Minja opasno trenira pljuvanje user posted image pa da vidimo ko je bolji user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15084
10.2.2010 20:57:00   
Sonja
haj
ja sam danas katastrofa
doslauser posted image pa me boli stomak..
reko samo malo da vas pozdravim
A je cijeli dan nervozan...sveki ga cuva i izbudalismo s njimuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 15085
10.2.2010 20:58:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

user posted image user posted image user posted image , svima sam prepricala taj incident, cccc, sve je to mama kriva, hihihi,ljubi te lijepe oke plaveuser posted image

Mene ne zanima ko je kriv, znam samo da ćemo vam sutra vratiti...od jučer Minja opasno trenira pljuvanje user posted image pa da vidimo ko je bolji user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image , pametan potez

Sonjice, kissi kissi od nas dvijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 15086
10.2.2010 21:00:41   
sheri
jel to neko takmicenje u marifetlucima? mi nismo nista trenirali, nem asmisla da budemo nespremniuser posted image
i nam aje bilo lijepo, djecica preslatka, i sto jest jest dobra, pa ipak se kafa uspjela popiti

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15087
10.2.2010 21:24:33   
cija

IZVORNA PORUKA: Mya_81

user posted image user posted image vjeruj da su me suze oblile sad...Samo vi vježbajte!!!Ok....nazovemo mi vas kad se probudimo.

@Sheri....vježbajte i vi pomalouser posted image

Neposredna veza do poruke: 15088
10.2.2010 21:46:07   
iv@ncica
vecer...evo i nasuser posted image
decko - zlocko spava ko fol
Pjenica mala-imas pravo sto se tice paketa..bezezze su, ali sta ces..poklon je poklon..pojest ce mama pa ako bude valjalo dam bebiju ;)user posted image user posted image

kad pricate o rođendanu i tortama, ja se sjetih da tocno koji dan prije rođendana počinjem raditi uh..pa sve ce biti onda na vrat na nos..user posted image
evo stavila s am jelovnik za bebe od 10-12 mj. sa fruteka, pa pogledajte..meni nesto previse svasta na njemu..i obroka puno, bas me zanima vase misljenje, prema onom moje se djete lose hrani user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 15089
10.2.2010 21:57:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

Tako da sam je stalno cuvala nisam mogla maknut od nje lopuza jedna .Kad sam gdje htjela ici ona place imala tek godinu oce zamnom.Nisam se mogla igrati od nje

user posted image user posted image user posted image , joj feliks, već vidims vog ajdina kako će ovako kukati ko i ti kad odraste, a šuti volejla bi i ti anelu uvaliti drugo dijete akobogda jednog dana, da se ti malo odmoriš
sanjam o  tomeuser posted image user posted image
a vala bila mi je za vratom stalno,a sada tko me sisa sto sam je cuvala samo se smije kad joj pricam njen lopovluk

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 15090
10.2.2010 21:57:45   
Anoniman

Joj nesto se u zadnje vrijeme vise curica radja, sreca pa smo nasle momka na vrijeme, hahaahha, pusa Andreju!

user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15091
10.2.2010 21:58:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

felix ne reče kako se A sviđa hodalica?
nikakouser posted image kaye nosanje mu je br.1.
da mu nabavimo i nosalicu opet mu nebi pasalo ruke su zakonuser posted image sta ce biti kad jos oteza  tko ce znatuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 15092
10.2.2010 22:04:18   
Anoniman
pjenice...dobro nam doslauser posted image user posted image user posted image

cija...braFo MAMAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image jel' treba trulex slati...da te skupljamouser posted image user posted image user posted image ...salim seeee...znam kakav je to osjecajuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15093
10.2.2010 22:17:59   
cija
joooj daaaa....mm me zeza....kaže da mi cvijeće iz ušiju izlazi user posted image Cijelu noć samo ponavlja "mama,mama" ...snimila sam je ....user posted image user posted image

a tata moj kaže "jesi li cijeli dan vježbala" user posted image user posted image a nisam zaista,sama je odjednom počela.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15094
10.2.2010 23:17:13   
Anoniman
'veče. Da se kratko tuspasimo. B je užasno nervozan, sinoć smo imali neprekidno dojenje do 4 user posted image user posted image user posted image  Da teta nije jutros pokucala, ja bih prespavala.... evo i sad je budan, izgleda ga ovaj zub baš, baš muči. Ja sam user posted image user posted image  preumorna, što od posla, što od djece, kuće... ma svega!! user posted image  Samo kad jedan dan pobjegnem user posted image user posted image  i od kuće i od posla, djece, mm.... i javim im se sa

user posted image

user posted image user posted image   user posted image user posted image

Ko hoće može samnom al nema priče, samo da uživamo u tišini user posted image

(odgovor članu cija)
  Neposredna veza do poruke: 15095
10.2.2010 23:19:32   
Anoniman
Zaboravih...
pjenice dobro nam došla!!! Tvoj nick sam zapamtila po postu tvoje kćerke kad si se porodila user posted image  Superiška, ma mlada si ti mama pravoooo a 3 djece!! Svaka ti čast! Ako sam dobro izračunala, imaš 35 god. user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15096
10.2.2010 23:28:01   
Honey3
enisa_sara pridruzujem se...u koliko krecemo???user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15097
10.2.2010 23:33:36   
teacher75
sutra krecem po doktorima, da zaredam i vidim sta cu sa ovim mladezom, drzite mi fige, bas sam fuj user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 15098
10.2.2010 23:39:31   
Anoniman
Kad budes bjezala, racunaj i mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15099
10.2.2010 23:40:51   
Anoniman
teacherko, sretno draga, i javi sta kazu, i sama imam slicnih problema, ma bice to ok, dojit ce bebica jos dugouser posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 15100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  602 603 [604] 605 606   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  602 603 [604] 605 606   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *