|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  601 602 [603] 604 605   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
10.2.2010 17:27:04   
škorpija
joj nadam se da neće bitni hitno za operaciju,user posted image ,  barem do 6 mjeseci. ili da ako se uspiješ izdajati da napraviš zalihu tvog mlijeka za dva dana, a da se za to vrijeme izdajaš i bacaš mlijeko. ma grozno, nadam se da neće doći do toga

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 15051
10.2.2010 17:40:40   
Nunichi
Nesto ne vjerujem da se 2 dana ne smije dojiti...To je ista anestezija lokalna (lidocain) kao i kod zubara npr.
Najbolje odmah sutra obavi par telefonskih poziva i provjeri  s doktorima oko toga. Ako je uistinu 2 dana, pocni Lanicu uciti na flasicu, a neko ti moze posuditi izdajalicu za tih par dana. Ako je frka poslacu ti ja svoju autobusom.
Mislim da ti je u svakom slucaju bolje skinuti taj mladez...sad ili nekad kasnije.
Nemoj brinuti...puse za vas dvije!

Mi smo bile u hodnji nakon vrtica, pa je cura spavala 2h, sad mama pije kafu, pa idemo na jednu veceru.
Danas je Z bila super u vrticu. user posted image
Cujemo se veceras...

user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15052
10.2.2010 17:42:57   
pjenica mala
Teacher, mislim da to uopšte nije tako strašno i iskreno se nadam da neće doći do operacije.
Škorpija, vidim ovdje ti piše Bihać-Sarajevo. Jesi ti iz Bihaća udata u Sarajevo ili kontra ili kako već. Ako smeta što pitam , samo kaži.
I ja mislim nakon svega što nam se izdešavalo, da stvarno mi nismo ti koji odlučujemo da li će beba doći li ne.
I moja kćerka kaže sada, mama ja se sad učim na Adnanu, pa ću znati sa svojom djecom kako treba.
Ali evo kada ja sad uporedim svoje majčinstvo i prije, nema puno razlike u tome šta sam radila, nego je sada svjesnije.
Ono što jesam sa svojom starijom djecom propustila, to jesu bili oni nestašluci koje djeca rade, mene je to više nerviralo, umjesto da sam uživala u tome. Više sam ih doživljavala kao svoju braću i sestre.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15053
10.2.2010 17:43:55   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Nesto ne vjerujem da se 2 dana ne smije dojiti...To je ista anestezija lokalna (lidocain) kao i kod zubara npr.
Najbolje odmah sutra obavi par telefonskih poziva i provjeri  s doktorima oko toga. Ako je uistinu 2 dana, pocni Lanicu uciti na flasicu, a neko ti moze posuditi izdajalicu za tih par dana. Ako je frka poslacu ti ja svoju autobusom.
Mislim da ti je u svakom slucaju bolje skinuti taj mladez...sad ili nekad kasnije.
Nemoj brinuti...puse za vas dvije!

Mi smo bile u hodnji nakon vrtica, pa je cura spavala 2h, sad mama pije kafu, pa idemo na jednu veceru.
Danas je Z bila super u vrticu. user posted image
Cujemo se veceras...

user posted image

hvala nunichi, ma procitah na temi mladezi da se mora cekati dan-dva.ma nije mi uopce frka zbog operacije,skidala sam ved jednom nego zbog dojenja.kud bas sad!stavila sam flaster pa mozda ga ne otkinem. molim boga.kad prestanem dojit odmah cu ga skinuti

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 15054
10.2.2010 17:54:04   
iv@ncica
pjenice- dobrodosla

ovaj moj sin mi srusi kucu puzuciuser posted image user posted image
evo nece da proba one kasice sto dobismo od fruteka... jabuka visnja.. bljak
evo ga zove sam sebe dadej- andrej..pametna moja pricalicauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 15055
10.2.2010 18:00:53   
pjenica mala
Hvala Iv@ncice, bolje te našla. Čitala sam o tom poklon paketu, baš bez veze. Gledala sam neki dan u prodavnici te kašice, pa bap nešto i ne izgledaju ukusno.
U Interexu ih ima u ponudi.
Slatkiš mali počeo da priča, i moja je kćerka rano počela pričati. Mi smo je zvali vanzemaljac, bilo skroz neobično vidjeti, tako maleno stvorenje, a govori.
Mi smo skoro imali malo više sreće sa poklonom.
U Časopisu Bebe&Mame smo od Dotee iz Mostara dobili kolica. Baš su slatka.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 15056
10.2.2010 18:01:42   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

a zove se 'baby talk bla, bla, bla'...mala je do ludila simpatična i smiješna...

hej nisam, idem odmah naći, ali sam mu puštala curu i znaš kako je ozbilno gleda, ko mala pričaj ti šta hoćeš al ja znam svoje user posted image

To im je bio prvi ''susret'' user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15057
10.2.2010 19:06:12   
marinčii
mya ja sad M  pustila ovo babytalk bla,bla i on se rasplako jedva ga smirilauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 15058
10.2.2010 19:07:05   
Mya_81 RR
A, joooooj, baš mi je žao user posted image duša draga, mora da se prepao user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 15059
10.2.2010 19:08:01   
marinčii
a očito al neznam što,malena je baš slatka

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 15060
10.2.2010 19:10:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

mya ja sad M  pustila ovo babytalk bla,bla i on se rasplako jedva ga smirilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , majko mila, izvini ali mi ovo presmijesno, jadan Matej, pusti dijete da se prvo izigra auticima a poslije cure, cccc, sve je ovo Mya zakuhala,hihi

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 15061
10.2.2010 19:11:23   
Mya_81 RR
Pa, njima je još sve to nepoznato...a ja kad sam je nedavno gledala valjala sam se od smijeha, baš je slatka i simpatična...Minja vrišti kad je gleda, a puštam joj i njen video što sam je neku večer snimala i isto vrišti na samu sebe user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 15062
10.2.2010 19:12:15   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , majko mila, izvini ali mi ovo presmijesno, jadan Matej, pusti dijete da se prvo izigra auticima a poslije cure, cccc, sve je ovo Mya zakuhala,hihi

Ma, to treba od malih nogu učiti user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15063
10.2.2010 19:13:24   
Anoniman
Dusa draga, ma i ja sam ovo gledala, super mi je, a i Ajna se zna zadati ovako, ali kad je pocnem snimati, ako skonta, gotovouser posted image

Neposredna veza do poruke: 15064
10.2.2010 19:14:37   
Anoniman

hahahaha, moja Esma prvo u čudu gledala pa i ona poče bala, bala, bla, bla hahahhahaa..... evo me stomak zabolio od smijanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 15065
10.2.2010 19:14:44   
Anoniman
Joj nesto se u zadnje vrijeme vise curica radja, sreca pa smo nasle momka na vrijeme, hahaahha, pusa Andreju!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15066
10.2.2010 19:16:35   
delly

mora da se prepo , jadnicak mali ali je brate smijesno user posted image pusti ga nek se izigra izgleda boji se cura-obavezauser posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 15067
10.2.2010 19:16:49   
Anoniman
Moju Esmilicu momci još uvijek ne zanimaju... kaže da je još mala.  Valjda čeka da se rode puteri user posted image

< Poruku je uredio pingpong -- 10.2.2010 19:17:14 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15068
10.2.2010 19:21:08   
marinčii
ja ga htjela malo zabaviti a on se rasplaka,ah ti muški ma oni su plašljiviji od curica,,a glume neke frajereuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15069
10.2.2010 19:24:40   
ivanak
Ajme marinči baš mi žao bebija. I moj je isto postao jako osjetljiv. ne znam zašto, vjerojatno jer mu odjednom rastu 3 zuba.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 15070
10.2.2010 19:25:23   
delly
mojoj stavi crtani ma da crkajes kraj nje nece da te pogledauser posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 15071
10.2.2010 19:40:53   
škorpija
i meni je video super a , ne znam što se jani matej raspalaka, možda je bilo preglasno , ajdin se uplaši kad bebe plaču ili se smiju preglasno, zato sam minju skroooooz smanjila, samo amlo da se čujeuser posted image

pjenica ja sam iz bihaća, a mm je iz sarajeva

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15072
10.2.2010 19:43:31   
delly
da vam ispricam , maloprija delilah sjedi na seciji kraj mene i skida si carape galami i onako baca se da legne,legne i trazi da je dignem i ja nju uzmem za rucice i povlacim kad se cura tabanima (nogicama) odguruje da ustan da stane iz sjedeceg polozajauser posted image gdje je krenulauser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15073
10.2.2010 20:04:54   
škorpija
čuj gdjeuser posted image , pa da hoda, možda vam je vrijeme za hodalicu, dosadio joj horizontalni položaj

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15074
10.2.2010 20:20:57   
cija
Evo i mene...da vas sve lijepo pozdravim,mahnem...bebe ljubim...čestitke za zubiće i napunjene mjesece života.user posted image user posted image

Prvo...juče je bilo baš lijepo,al je kratko trajalo sa Mijom,Saharom i Sheri.Bebice su preslatke.I bile su dobre...dobro,neke su pljunule nekoga,al nećemo o tome user posted image user posted image user posted image user posted image

@Mia....hebemu i bakterije....sad im slijedi konačno istrebljenje.Mi smo danas ručkale zenički jogurt i AA je oduševljena.Mislim da bi i Minji mogla dati.super će joj doći i radi tih antibiotika koje pije.Jel se vidimo sutra opet? :)))

Danas je ajlin sama počekla govoriti i ponavljati "mama,mama" .... a ja se istopila ko puter :)

mislim da nm je 3. put na putu ,jer baš ova 2-3 danaopet trpa rukice u usta i uvrijedi je nekad i glodalica.

Inače sad smo na dvije donje jedinice.

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

Neposredna veza do poruke: 15075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  601 602 [603] 604 605   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  601 602 [603] 604 605   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *