|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  634 635 [636] 637 638   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
19.2.2010 10:15:19   
anidla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojoj prijateljici se 90 % VRATIO VID!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako sam sretna zbog nje i njenih pilica!!!!  sad sam se s njom cula, i super mi zvuci...ostaje u bolnici do daljenjeg dok se stanje skroz ne popravi.user posted image user posted image user posted image user posted image

sutra joj i konce vade....jucer je prvi put vidjela svoje dvije kcerke i ne zovu se Tajra i Arijana kako sam ja bila skontala, nego Tara i Rijana user posted image ma nek su mi zive i zdrave sve tri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15876
19.2.2010 10:17:34   
lekica83
Dobar dan,
iako spadamo u bebe 2010 pridruzicemo vam se da pokupimo fazone od iskusnih mama
Malo imamo problela sa nosicem pa vas molim da mi pomognete, kako ga vi cistite?
Mojoj curici je mjesec i po i ujutru kad se probudi osjetim da malo teze dise, ne stvara joj to problem kod dojenja ali primjetim da ima malkice slinica u nosicu. Cistim ih tako sto stavim kapi aqua maris pa savijem toalet papir u rolnu i ocistim, i onda odmah prodise fino. Interesuje me postoje li neke druge kapi koje se mogu koristiti vise od 7 dana jer na ovima tako pise rok kada se otovre a to mi je skroz malo jer ne stignem potrositi ni dvadesetinu pa djaba bacam i kupujem nove kapi.sm=smiley36.gif]

Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15877
19.2.2010 10:18:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojoj prijateljici se 90 % VRATIO VID!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tako sam sretna zbog nje i njenih pilica!!!!  sad sam se s njom cula, i super mi zvuci...ostaje u bolnici do daljenjeg dok se stanje skroz ne popravi.user posted image user posted image user posted image user posted image

sutra joj i konce vade....jucer je prvi put vidjela svoje dvije kcerke i ne zovu se Tajra i Arijana kako sam ja bila skontala, nego Tara i Rijana user posted image ma nek su mi zive i zdrave sve tri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image EXTRAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 15878
19.2.2010 10:22:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lekica83

Dobar dan,
iako spadamo u bebe 2010 pridruzicemo vam se da pokupimo fazone od iskusnih mama
Malo imamo problela sa nosicem pa vas molim da mi pomognete, kako ga vi cistite?
Mojoj curici je mjesec i po i ujutru kad se probudi osjetim da malo teze dise, ne stvara joj to problem kod dojenja ali primjetim da ima malkice slinica u nosicu. Cistim ih tako sto stavim kapi aqua maris pa savijem toalet papir u rolnu i ocistim, i onda odmah prodise fino. Interesuje me postoje li neke druge kapi koje se mogu koristiti vise od 7 dana jer na ovima tako pise rok kada se otovre a to mi je skroz malo jer ne stignem potrositi ni dvadesetinu pa djaba bacam i kupujem nove kapi.sm=smiley36.gif]

Dobro nam dosleuser posted image

imas i kapi sunce moje malo al' je rok za upotrebu ja mislim isto kratak...to ce ti Nunichi najbolje znati...ja sam za ciscenje koristila pumpicu (nuk) i kotonete (stapice za usi) samo tu moras biti pazljiva...cisti dok mozes...uskoro ti nece dati da joj dotaknes nosuser posted image

(odgovor članu lekica83)
  Neposredna veza do poruke: 15879
19.2.2010 10:22:37   
marinčii

user posted image user posted image user posted image user posted image bravooooooooo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15880
19.2.2010 10:28:40   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada
Dobro nam dosleuser posted image

imas i kapi sunce moje malo al' je rok za upotrebu ja mislim isto kratak...to ce ti Nunichi najbolje znati...ja sam za ciscenje koristila pumpicu (nuk) i kotonete (stapice za usi) samo tu moras biti pazljiva...cisti dok mozes...uskoro ti nece dati da joj dotaknes nosuser posted image

Ma svim tim kapima (fizioloska otopina) je rok 7 dana. A ona je mala za operil i slicne kapi. A i ja cistim isto kao dadada, stavim kapi, pa stapicem za uho vadim. user posted image Malo onu vaticu izduzim i lagano, a ona vristiiiiiiiiii, otima se, udara me nogama, ali je nakon toga sretna. user posted image Ako su skroz vodenaste slinice onda vadim nukovom pumpicom.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15881
19.2.2010 10:29:44   
Nunichi

Bas mi je drago! Super vijest... user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15882
19.2.2010 10:34:12   
lekica83
hvala mada ni sada nije presretna ali je uspijem malo prevariti i ocistiti brzinskiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15883
19.2.2010 10:38:01   
lekica83
a smijem li koristiti pumpicu iako je ovako mala i jos joj se nije nosic rasirio nego ima one kao pregradice a slinice su vodenaste. Jos ne kontam od cega joj je to, ne vjerujem da je bolesna nego pretpostavljam da je to normalno i zbog grijanja koje je kod nas bas jako..

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 15884
19.2.2010 10:42:00   
marinčii
pozz za sve bebice i mame
mi smo imali veselu noć,zaspo u 8h a budio se u 9,11,1, 3 i 5h i svaki put dojio mene bradavice bole ko prvi dana,a jutros imam šta viditi izvirio nam i drugi zubićuser posted image user posted image user posted image user posted image ..tako da se nadamda će nam noćas biti mirnije

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 15885
19.2.2010 10:46:23   
Anoniman

a smijem li koristiti pumpicu iako je ovako mala i jos joj se nije nosic rasirio nego ima one kao pregradice a slinice su vodenaste. Jos ne kontam od cega joj je to, ne vjerujem da je bolesna nego pretpostavljam da je to normalno i zbog grijanja koje je kod nas bas jako..

ma ne vidim zasto ne bi smjela...naravne ne treba pretjerivati. Jer kad skontas koliku oni cjevcicu njima uguraju u nos kada se rode...pumpica je nixuser posted image

(odgovor članu lekica83)
  Neposredna veza do poruke: 15886
19.2.2010 10:48:32   
Nunichi

Joj cini mi se da sam negdje procitala da pumpica ide nakon 2 mjeseca...Samo nisam bas najsigurnija, ali ja ne bih pustila da se muci. Izvukla bih to nekako.
Smanji malo radijatore, stavi neku posudu sa vodom na radijator i ukapaj u nju etericno ulje bora ili eukaliptusa.

marincii cestitamo zubic! user posted image

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 15887
19.2.2010 10:58:41   
dady

a nisam baš u toku,a da ne tražim!šta je bilo prijateljici?

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15888
19.2.2010 11:06:14   
anidla
izgubila vid 100 % kad su je porodili na carski, i to je tako trajalo 7 dana...ali evo vec vidi 90 % user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 15889
19.2.2010 11:06:48   
Anoniman
Cure hvalauser posted image
Anidla, ma tako mi je drago za drugaricuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nunichi, pa superiska za prve korake, bravouser posted image

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 15890
19.2.2010 11:06:49   
lekica83
nunichi i dadada hvala puno, cistim ja to njoj ali eto da mi je neki bezbolniji nacin jer se buni kad joj stavim papiric u nos ali hajde neka je, poslije makar fino dise

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 15891
19.2.2010 11:10:26   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara
Nunichi, pa superiska za prve korake, bravouser posted image

Ma to su jos uvijek pokusaji, ja je zvala da dodje do mene. Ona stojala sama i krenu... user posted image
Onda je ponovila jos jednom i to je to. Ja nesto jedva cekam da setamo zajedno. user posted image user posted image
Daleko je to od hodanja, ali na dobrom je putu. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15892
19.2.2010 11:20:08   
Anoniman
Ja nesto jedva cekam da setamo zajedno. user posted image user posted image

I ja isto, mada cu onda imati 30 kguser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 15893
19.2.2010 11:22:34   
marinčii
bravo za Zaricu i prve korakeuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15894
19.2.2010 11:26:37   
lekica83
nunichi super za prve koracice,, ljeti cete da uzivate uz vecernje setnje

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 15895
19.2.2010 11:44:23   
megi
user posted image pozzz svima
kazem ti ja marinci da se njih dvoje garant cuju tokom noci ni moja nije spavala niocas
sve se nesto budickala i jutros se zorom nadigla, a ja ko zombi, cak sam je prenijela u krevet oko 7 kad je MM otisao na posao i onako uz nu koja je lupala zveckama otkunjala jos 15 min
a mi jos zubica nemamo, sta ce biti kad krenuuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu lekica83)
Neposredna veza do poruke: 15896
19.2.2010 11:45:50   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara

Ja nesto jedva cekam da setamo zajedno. user posted image user posted image

I ja isto, mada cu onda imati 30 kguser posted image

Ista sam ti, blago anoreksicna. user posted image
Ali za cudo samo stomak ostaje isti, a ja se suuusiiiim. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15897
19.2.2010 11:50:52   
marinčii
megi  M od 1h spavo s nama u krevetu,neće u svoj krevetić kmeči stalno sve se bojim da se već naviko,ako bude kuku meni ionako me leđa bole a kad on s nama spava ukočim se sva

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 15898
19.2.2010 11:53:47   
megi
e ja adnu ne dodnosim kod nas u krevet, zato cijelu noc hodam od nase do njene sobeuser posted image
nego ti rece da ne stavljas mateja u hodalicu bas me interesuje sta radis sn njim preko dana
ja da je ne stavim nikad rucka ne bi imaliuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 15899
19.2.2010 12:06:00   
škorpija
mojoj prijateljici se 90 % VRATIO VID!!!!!!!

tako sam sretna zbog nje i njenih pilica!!!! sad sam se s njom cula, i super mi zvuci...ostaje u bolnici do daljenjeg dok se stanje skroz ne popravi.

sutra joj i konce vade....jucer je prvi put vidjela svoje dvije kcerke i ne zovu se Tajra i Arijana kako sam ja bila skontala, nego Tara i Rijana ma nek su mi zive i zdrave sve tri

Hvala bogu, sve čekam vijesti da javiš, uh mogu mislti koja radostuser posted image user posted image user posted image
a ti hajde planiraj šetnju s bebcima iduće sedmice ako bude lijepo vrijeme i ako Noa poptuno ozdravi, čekaćemo neki ekstra lijep dan.

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 15900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  634 635 [636] 637 638   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  634 635 [636] 637 638   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *