|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  633 634 [635] 636 637   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
18.2.2010 16:16:15   
iv@ncica
ehhe..jest  jest ko  mali buldog..stisne  i  ne  pusta..joj  a  booollee oni  mali  ostri zubici,  ko  zileti..morala  sma ga  malo  po pempas  napucketat  da  me  pusti  ...oh  horor  majko  moja...ovo  ce  uci u  onu knjigu  bebina  prva  godina..pod  prvi  degenek,  prvi ugriz..i  slike  stavim  ujeda  hahahhauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15851
18.2.2010 16:19:09   
delly
ivancice nije valjda da te jos grize ?? user posted image user posted image user posted image jao tebi . mene je mja sinoc gricnula i poslije toga mi se naglas smijala user posted image user posted image tako mali a tako zajebani .

hippovu u kutiji od 6 mj zove se blaga vocna kasica . ma sumnjam da je to jer nakon piletine jedno 2 sata ona se osula po trbuscicu a tako i nakon puretine . al nju to nista nesmeta,nit je nervozna ni nista user posted image

felix samo nek nastavi jesti user posted image kuc kuc od drvo . kako ide hodaljka??? moja krenula u napred juce user posted image ali kad stojim sa laptopom ispred nje onda hoce lopov . i vec mi je stigla pocupati palmu user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15852
18.2.2010 16:20:38   
delly
ja kad me scopi gurnem joj prst u usta sa strane usta pusti odma automatski user posted image user posted image a muza grize za bradu user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15853
18.2.2010 16:25:31   
Niina
Nisam jos iskusila to njihovo grickanje ali kazu da zaboli pravo ali da ti ne smijes reagovati jer je njima to zabavno i uradit ce opet. Nego stisni zube....tako kazu

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15854
18.2.2010 16:29:11   
Meri29
Sta ima mame i bebe, kako ste namuser posted image Mi smo ok, samo smo velike maze. Cim se mama odmakne ona odmah u plac, ne znam kako da je odviknem od toga... Inace je super curica mala, uzivamo
Joj i ja se bojim tih zubica... user posted image
Moram vam reci, danas curica kaki kao nikad, vec cetvrti put od jutros user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 15855
18.2.2010 16:45:26   
Nejrica
Eh moja maza je maloprije zaspao,danas je sav nikakav,pa se sve bojim da se ne razboli ili su zubiuser posted image Samo mi pruza ruke da ga nosim i stavi glavu na rame...pile moje malo.A on redovno ima po 3-4 puta stolicu,u pocetku mi je bilo cudno,a sada sam se navikla.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 15856
18.2.2010 20:12:31   
rose 87
pozdrav svim user posted image i mamama,kako ste nam danas,da se pohvalimo sinoć smo prespavali cijeluuu noć prvi putuser posted image user posted image ,svim bolesnim bebicama želimo da nam što prije ozdraveuser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 15857
18.2.2010 20:49:58   
anidla
evo da se malo javimo....

Noa je kaomalo bolje, najbolje je od svega sto je temp danas bila spala na 36.9 pa sam malo odahnula, ali i dalje kise i kaslje i smrca, ali samo nek nema temp...sad spava preumoran je....inace svaki dan odspava 2 puta po 2 do 3 sata a danas slabo skoro nikako....

kad ustane moram mu opet mjeriti temp...proljev je manji ali puno prducka user posted image prehlada klasicna....user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 15858
18.2.2010 21:00:21   
škorpija
anidla drago mi je da je drug noa bolje, mi smo bili često bolesni do 5 mjesec, a poslije hvala bogu nema velikih prehlada.
ima li kakvih novosti o tvojoj prijateljici?

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15859
18.2.2010 21:04:58   
anidla
IZVORNA PORUKA: škorpija

anidla drago mi je da je drug noa bolje, mi smo bili često bolesni do 5 mjesec, a poslije hvala bogu nema velikih prehlada.
ima li kakvih novosti o tvojoj prijateljici?

iskreno, nisam se danas cula sa snahom kako je Noa bio bolestan pa sam samo oko njega deverala citav dan...ali vjerovatno nema nista dok me ni snaha nije zvala...ali imam osjecaj da ce sve biti dobro,mora...pogotovo sam dobila tracak nade kad su mi rekli da kao vidi neku maglu...prije je bilo sve crno...user posted image

kako nam je komsija drug krajisnik? user posted image reci mu da mu Noa salje 5 user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15860
18.2.2010 21:14:10   
Hanady RR
Ja samo da javim da sam živa...pomalo...user posted image

Moje djete je prošlu noć mene smorila...zubića još nema, desni živa rada, guza isto tako...ja nikako nektam kako je moguće da joj 3 i 4 idu u sito vijeme...kod ove moje djece sev naopako...nema pravila kad njima zubi rastu...svašta. nemammo temperauture al joj je u ustima vatra, nosić malo curi ništa strašno čak ni baby vac nema šta da ispiše...elem sad spava...sve se bojim da se ne porbudi i eto meni noćas opet derneka.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15861
18.2.2010 23:51:27   
noaa
Hanady kod moje izbija desna trica i lijeva cetvorkauser posted image user posted image user posted image user posted image malo smo tersavi ovih dana al nema temp ni proljevuser posted image ja sve zasluge pripisujem magicnoj ogrlici od jantarauser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 15862
19.2.2010 0:07:24   
iv@ncica
i  u  nas  ti je  tako 3-4-ce  navalile...sve  ujeda i  grize  ,  mai  mij  čukuca...vidim da  ga  boli..mazem  mu..stalno  se  budi..muko  moja..mene  noci strah  jos  ga  odvikavam  od  sike  nocu  uhh...a  nama su  prvo  dvice  nikle  pa  jedinice....uzas  je bio..
a  vi  koje  vam  bebe tako  male  vec  noc  prespavaju..manje  o  tom  pricajte-ne  znate sto smo   vam mi  spremne  ovako  nenaspavane  uraditiuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 15863
19.2.2010 8:40:03   
Anoniman
jutroo.
Kkakv danas divan danuser posted image user posted image odma sam i ja dobra.Suncano,pravo.
A je zaspo prije 21.budi se jednom jeo i do pola 8 spavao.Ja sam u 22.legla ko kokos heheh necu vise pa se budila u neka doba naspavana
ljubimo vas

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 15864
19.2.2010 8:51:22   
Mya_81 RR
Uh, kod nas Felix takva magla....užas...valjda će uskoro biti bolje jer mi treba sunce i šetnja user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15865
19.2.2010 8:56:36   
Anoniman
kod nas je ko ljeto,milina kad sam jutros ustala pa sunce obasjalo sobe podsjetime odma na drago ljeto kad sam dosla kuci rodila:)
Danas cemo sigurno u setnju,treba se iskoristit ovako lijep dan.
Mozda se kod vas,u ZE razvedri do podne.I kod nas je juce bila magluscina .
Kako nam je Minjica,spavala.?

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 15866
19.2.2010 8:58:46   
Anoniman
Dobar jutar!
Kod nas nista novo, fini smo, papamo, skacemo, piskimo i kakimo u tutu kad se mamam sjeti, ali obavezno nakon budjenja, a ja sam operisala mladez,brrrr, cekam nalaze i nadam se da je sve ok.
U SA je osvanulo lijepo jutro a sinoc je bila uzasna magla, eto sad toliko, ljubimo male bebice i saljemo user posted image mamama!

Neposredna veza do poruke: 15867
19.2.2010 9:02:52   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix
Kako nam je Minjica,spavala.?

Evo je leži na tepihu....jučer su napokon oprani pa ih može lizati user posted image joj, smiješna je otkako puže i ljutica je prava...ali valjda će proći to kad se malo ispraksa user posted image

Sahara, neka si to odradila...a nalaz će biti dobro sigurna sam user posted image user posted image nemoj brinuti user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15868
19.2.2010 9:04:18   
anidla
jutro i od nas dvoje user posted image

kako su male bebuske? onim bolesnim zelim da sto prije ozdrave evo jedan user posted image

Noa je dobro spavao s obzirom da je bolesljiv....jutros sam mu mjerila temp ispod rukice ali se mrdao i bio nervozan pa ne znam koliko je to istinito ali bila je 36.8 pa cu ja vjerovati da je tako user posted image i dalje kaslje i kise slini, ali moram priznati puno manje...najbitnije je kad spava da ne kaslje....

ja jutros cistila balkon, predivno je bilo vrijeme, prostrla ves i oprala prozor u kuhinji user posted image ali evo vec sad puse...

ja sam sinoc bila losa, povracala, zeludac me boli, tako me strah da nije kamenac negdje, jer su isti simptomi kao kad sam ga prije imala...operisana sam ali moze se vratiti, a ja se nisam nesto cuvala poslije operacije sve sam jela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15869
19.2.2010 9:43:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Sahara, neka si to odradila...a nalaz će biti dobro sigurna sam user posted image user posted image nemoj brinuti user posted image

user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15870
19.2.2010 9:48:10   
Nunichi
Evo i od nas  user posted image user posted image user posted image za dobar nalaz sahara!
I za sve bolesne bebare user posted image da nam sto prije ozdrave.
Mya ismijala sam se ovim tvojim postovima, samo zamisljam Minju kako ganja tepih, a ti nju. user posted image user posted image Pocelo je pocelo... user posted image user posted image
I Zara kasljuca...nema temp, a navece malo i nosko curi.

Juce je napravila samostalno 2 koraka... user posted image Izmedju taje i mene, kako je samo medena, a ona presretna, ismijala se sama sebi. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15871
19.2.2010 9:51:29   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

joj Nunichi tebe sam se sjetila jutrosuser posted image user posted image ...teta Leni bila vani i uvalila se u blatnjavu lokvu pa sam i nju (pored A. koji je ujutro moguce ne moguc) morala kupati...pa smo je ja i A. zajedno kupali, e mozes samo zamisliti na sta je to licilo,  kada se jos ona otrese a on stoji i drzi se za kadu i vristi od dragosti, cupa je za njusku...ona cvili...svi dibidus mokriuser posted image user posted image user posted image user posted image ...reko, sada bi teta nunichi uzivala da znauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
haahha, cirkus pa eto... user posted image
Kod vas su odnosi dobri pravo...nisu ko nasi. user posted image Mila se boji Zare! user posted image
Samo kad tek dodjemo poljubi je, a onda bjezi od nje. Valjda joj preglasna Zara? user posted image Ona vristi od dragosti na nju, a ova sve u krug bjezi po stanu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15872
19.2.2010 10:05:11   
Anoniman
Sahara,da nam nalaz bude dobar abd.user posted image user posted image user posted image
Nunchi,Cestitamo Zari,NA prvim koracima bravoouser posted image
Anidla,drago mi je da je noici malo bolje.A ti pij caj,od metvice on ti je dobar za zelucnae tegobe bar sam ja pila smirit ce ti stomak.user posted image
Mya,,mogu misit Minjice preslatka je do puze,a vidim lize tepisone heheh

< Poruku je uredio felix -- 19.2.2010 10:08:34 >

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 15873
19.2.2010 10:06:44   
Anoniman
Dobar jutar,

A. spava a ja sapcemuser posted image sapcem po tastaturiuser posted image ja sam dobilauser posted image pa samuser posted image al' haj...sta ces...u naske sve standardno...svaki dan napravi barem jedan veliki zijan i par manjih, kaze moja mama da ja i moj brat nismo bili takviuser posted image ...tako da je i tu na oca, a nazalost to mozemo samo nagadjati posto su mm umrli roditelji pa ne znam sta je sve radio a sta nije...samo znam za pricu kada je kauc zapaliouser posted image

Sahara...ma sve je to OKuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15874
19.2.2010 10:10:53   
Anoniman
.samo znam za pricu kada je kauc zapalio
user posted image user posted image user posted image piroman heheh
Pazi,da se i A neugleda na taju da nebi sta zapalio heheh....
Bome,A je u nestaslucima na mene user posted image ,,tako bar mama kaze jer je mm.bio mirna bebe ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  633 634 [635] 636 637   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  633 634 [635] 636 637   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *