|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  631 632 [633] 634 635   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
17.2.2010 23:42:10   
Apotekarka
ivancice ma nek je zdrav pa makar i ujedao..moj samo jedan period zvao mama kad sta treba i sad nista...zatisje...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 15801
18.2.2010 8:10:50   
Ex Yu
da vam se i mi malo javimo kako su vec veliki bebaci user posted image vidim ima prehladjenih i viroznih a to je ovo vrijeme svuda su viroze ... mi smo nemoguci ja jedva izlazim na kraj fali mi sekund da nacisto posizim al se borim nekako

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 15802
18.2.2010 8:43:20   
Mya_81 RR
Apotekarka, nadam se da će brzo proći user posted image

Megi, i kod nas su budjenja noću često uz plač...nekad se desi dok ja ne krenem spavati da se ona probudi i po 5 puta...a zadnje tri noći ne prodje ni 20 minuta što je zaspala probudi se u plaču. tada duda nije pomogla već joj pustim muziku na mobitelu, a tačno znam da je onda to zbog nervoze koja je ''mozda'' izazvana zubićima...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 15803
18.2.2010 9:09:34   
Anoniman
Dobro jutro,

eh ne znam je li ono sto rece hanady da ga osip pece ili svrbi ali sinoc smo imali show programuser posted image user posted image od 23.00-01.00...uzasno je plakao, pa ga prebaci pa zaspe nekih 5 min. pa opet i tako 2 sata...tako da sam ja, ne znajuci vise sta da radim, otvorila prozor i upalila svjetlo i naglas pricala s muzem pa je konacno zaspao i za divno cudo nije se budio sve do jutros...sve do 7.30huser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 18.2.2010 9:11:00 >

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 15804
18.2.2010 9:16:22   
Anoniman
Ex Yu nek si nam se javilauser posted image user posted image user posted image nećeš pošizit izdržaće srce junačkouser posted image
Moj sad hoda, presmješan je
četvorka je izbila te je spavanje sad super samo jedno buđenje imamo oko 4h...-Izdržljivo je

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15805
18.2.2010 9:25:53   
Mya_81 RR
Dadada, ja se nadam da ćete uskoro biti ''izbačeni'' s liste krezubica user posted image

Ako Ex Yu ne pukne, ja sigurno hoću.....M otkako je propuzala pretvorila se u katastrofu user posted image sad joj je jako zanimljivo jesti tepih, a bolje da vam ne govorim u šta se sve petvori kad je dignem user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15806
18.2.2010 9:27:56   
marinčii
jutroo svim bebicama i mamama
mi smo se budili3 puta noćas i super je ja sam mislila da neće nikako spavati cilu noć jer je po danu odspavo dvi ture po 2 sata,alevo sad opet kmeči i noso bi se a meni glava pucaaaa
apotekarka baš mi je žao malog pileta,nadam se da neće dugo trajat taj glupi virus,ljubni ga od mene i M

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15807
18.2.2010 9:33:55   
Anoniman
ma samo da se ne pati ...a vidim da ga nesto pravo smeta

joj Nunichi tebe sam se sjetila jutrosuser posted image user posted image ...teta Leni bila vani i uvalila se u blatnjavu lokvu pa sam i nju (pored A. koji je ujutro moguce ne moguc) morala kupati...pa smo je ja i A. zajedno kupali, e mozes samo zamisliti na sta je to licilo,  kada se jos ona otrese a on stoji i drzi se za kadu i vristi od dragosti, cupa je za njusku...ona cvili...svi dibidus mokriuser posted image user posted image user posted image user posted image ...reko, sada bi teta nunichi uzivala da znauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 15808
18.2.2010 9:39:37   
Anoniman
dadada bas se nasmija na jutro user posted image user posted image user posted image
Mi smo zaspali oko 21.budili se jednom jeli oko pola 3.usto u 8.
Skoro jeo i eno sjedi napinje se kakiuser posted image imamo opet cvrstu stolicu,morat cu skinit pempu jedino tako se uspjedne iskakit,kad ga razrahetim malo.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15809
18.2.2010 9:40:55   
Anoniman
felix draga kakve kapi

Detinox,joj izvini sto prije neodg.te sad vidi post.user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 15810
18.2.2010 9:41:45   
anidla
jutro svima

Noa intenzivno kaslje, kise i curi mu nosic, tep jutros ispod pazuha 37.3 Sta da radim? Da li da ga odvedem pedijatru? i ako neko moze da ki napise broj telefona Omer Masic odjeljenja pedijatrije.

Hvala vam

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15811
18.2.2010 9:41:46   
Ex Yu
uhh moj hoda uz sav namjestaj po kuci i uz jednu kucicu sto ima igracku i sve sto nije hodanje mu nije zanimljivo po cjeli dan samo hoda i hoda i kroz kucu ko da tajfun prodje pobjegne mi u kupatilo pa plocice i dira masinu redovno je ispod stola koji su stakleni i lupa s necim tepihe podigne i udje ispod hoce sam da jede i to lici na katastrofu smokija ima i u pampersu a po kuci da negovorim kasete i dvd-ovi su odavno presli u igracke a s kreveta redovno silazi na glavu pa ga moram hvatati u krevetcu obavezno stoji i dere se jer je naucio da je cjela kuca njegova ma ludnica najblaze receno a uspavljivanje je koma jutros je ustao u 5h i od tad evo do sad ga uspavljujem sad je zaspao imamo samo sve jedinice i sad mu rastu dvojke tako da nam to pospjesuje nervozu i nespavanje jos uvijek legne oko 7-8h navece i budi se oko 12 po flasu tad ponesem caj i dam mu nekad oko 4-5 kad se probudi to pije sam iz flase sa ruckama tako da nekako i spojimo noc bez budjenja em sto nemam nikoga blizu da ga pricuva bar 15min da odahnem dusom al eto samo da se dokopat ljeta sve ce bit lakse

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15812
18.2.2010 9:44:41   
Anoniman
ex yu veliki pozz,i zagrljaj malom nestaskuuser posted image user posted image
Vidim vec je poceo pravit belaja po kuciuser posted image ....
Apotekarko,vidim opet A povracaouser posted image bas mi je zao,,mogu mislit kako se brines al bit ce dobro abd.Kako nam je danas jel bolje???

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 15813
18.2.2010 9:45:42   
delly
jutrouser posted image jeste naspavane??
mi smo cjelu noc spavali ko inace ustali oko pola 7 jelli i opet spavali do pola 9,
danas je vodim svom doktoru nek joj pregleda osip, sinoc kad smo je kupali otislo je i na nogeuser posted image jutros skoro nista nema ima samo po ledima i 3 flekice sada 2 cm debljine po stomaku. juce zvala pedicu i nemogu vjerovat da od 7 doktora svi zivi bolesni i zatvoreno imuser posted image . a ni mog ni mm-og dok juce nije bilo pa je rekla da dodem u 14 sata da ceme ubaciti,mora pogledati nemoze samo preko tel reci .
a ja se nadam da ce prociuser posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15814
18.2.2010 9:46:01   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: anidla

jutro svima

Noa intenzivno kaslje, kise i curi mu nosic, tep jutros ispod pazuha 37.3 Sta da radim? Da li da ga odvedem pedijatru? i ako neko moze da ki napise broj telefona Omer Masic odjeljenja pedijatrije.

Hvala vam

jutroo,anidla
A pa sta je ovo djecica nam nahladjenauser posted image ja bi ga odvela na pregled opet ti znas svoje,al eto to moj savjet.
user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 15815
18.2.2010 9:49:05   
delly

IZVORNA PORUKA: anidla

jutro svima

Hvala vam

meni mala kad je bila manja isto je kihala cesto , a temp povisena se racuna od37.8 al nazovi ti i pitaj ,
bolje jedan razgovor vise nego jedan manje

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15816
18.2.2010 9:51:25   
anidla
odvela bih ja njega odmah al sam sama s njim, mm na planini jutros od 7 user posted image ne mogu sama s njim nigdje....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15817
18.2.2010 9:53:18   
delly
ma kako nemozes sama? jel ti daleko?? i ja idem danas evo snjeg pada a bome odoh i to pjeske cu ako mi auto nije ocistio muz od snijega...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 15818
18.2.2010 10:00:49   
mamica87
Jutro drage mojeuser posted image !da vas pitam imali koja od vas problema kada hrani bebu s hapicamauser posted image Moj B nece nista da jede sta god da mu dam zatvori usta i okrene glavu,u bilo koje doba da mu nudim i kada nije nista jeo neceuser posted image .Prije je znao 2 hapice pojede al sad nista samo hoce siku i ako mu ne dam pocne histericno da place-ne  znam sta da radimuser posted image user posted image user posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15819
18.2.2010 10:07:23   
Ex Yu
mamica to naleti period tako moj je odbio mlijeko skroz al ja mu uvalim jer mu kuham sve s mlijekom pa nadoknadi jednostano ima kad nesto hoce ili nece a uz sve to i zubi i tako ti je to ... rucace kad bude htio ti nudi a sika je sika user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 15820
18.2.2010 10:09:18   
delly
i moja jedno 2 dana tako okrece glavu juce spusala 135 ml kasice i to poslije sise user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 15821
18.2.2010 10:12:27   
mamica87
MOj nece ni prije ni poslije sise odmah pocne plakati i okretati glavu!Govorim ja mm on ce biti na sisi dok krene u skolu bit ce aj mama dodi na pauzu malo da cugnemuser posted image user posted image user posted image .Samo ne znam da li moze beba da bude cijeli dan na sisi a da nista ne uzme od druge hrane njemu je sad 7 mjesecuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15822
18.2.2010 10:13:39   
Anoniman
mamice no sikiriki to su zubićiuser posted image , neka ga neka doji, samo će to biti sada učestalije ...I kao što ex yu reče ješće kad bude htio ne forsiraj...
Kad god su Alimu nicali zubići bilo je samo dojenje i dojenje do besvijesti.

< Poruku je uredio Breskva -- 18.2.2010 10:15:37 >

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 15823
18.2.2010 10:17:01   
mamica87
IZVORNA PORUKA: Breskva

mamice no sikiriki to su zubićiuser posted image , neka ga neka doji, samo će to biti sada učestalije ...I kao što ex yu reče ješće kad bude htio ne forsiraj
Uhh olaksanje bas sam razmisljala sta da radim zato sto nece da jede,svi navalili da ga hranim i ako nece dijeteuser posted image .user posted image user posted image user posted image za tebe i naseg druga Alimauser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15824
18.2.2010 10:22:22   
kanita25

IZVORNA PORUKA: mamica87

Jutro drage mojeuser posted image !da vas pitam imali koja od vas problema kada hrani bebu s hapicamauser posted image Moj B nece nista da jede sta god da mu dam zatvori usta i okrene glavu,u bilo koje doba da mu nudim i kada nije nista jeo neceuser posted image .Prije je znao 2 hapice pojede al sad nista samo hoce siku i ako mu ne dam pocne histericno da place-ne  znam sta da radimuser posted image user posted image user posted image

jutro ,jutrooo...nemoj da se brines to ga muce zubici sigurno ...nemoj da bude da ti nesto pametujem ali vjeruj ja sam pokusavala od 6 mjeseca bilo sta da malo pojede ona je sve odbijala,cak i vodu ...tek u 8 mjesecu je pomalo pocela kasice domace od povrca ali samo jednom dnevno.. njoj je meko bilo glavno i nije bilo nista da joj ga zamjeni cak i posle godinu pokusavala sam da je prestanem dojiti al nisam uspjevala da je prevarim nicim..sve dok nisam morala jer sam ostala trudna a ona je imala 18 mjeseci...sada šopa sve ...tako ce i tvoj maji bebac ruckat svasta ako Bog da..user posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 15825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  631 632 [633] 634 635   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  631 632 [633] 634 635   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *