|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  629 630 [631] 632 633   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
17.2.2010 15:31:34   
iv@ncica
haaha..pa nije se nii on naucen rodio..jojojjj ti muski...da si mi blize ja bi te poducila hehehehe..nego kad smo imali samo mog malog citroena saxa..moc za gradsku voznju..muz isto vozio,,,svega ga izgrebo..izudarao ono po malo ,,,nikad opran..ma ludila ja...i kad smo ga prodali. i sad imamo pezoa..ma stati je neda mi ga dirnut...i ja mu nedavno zacrtam branik..nisam nikad..sad stvarno od neku zicu..ma niko je ne bi vidio..suti panika.-...ma rekoh vidi sad kako jeuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15751
17.2.2010 15:31:56   
mnn
dan.evo nas. Sonja ima u puli u limaču elmo na dvd na hrvatskom....danas sam baš vidjela....ako hočeš kupim ti pa ti pošaljem.
danas je alex bio ujutro nervozan..pa je zaspao..eto sad juri u hodalici i sve ruši...
čestitamo male rodjendane svima.Apotekarka nemoj brinuti to je normalno kod male djece.alex ti ima alergiju na gluten..morati čemo kupovati sve specijalne proizvode...tako je to..kažu da kod male djece to ne traje dugo.nego dok se crijeva ne oporave..

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15752
17.2.2010 15:33:53   
škorpija
haaha..pa nije se nii on naucen rodio..jojojjj ti muski...da si mi blize ja bi te poducila hehehehe..nego kad smo imali samo mog malog citroena saxa..moc za gradsku voznju..muz isto vozio,,,svega ga izgrebo..izudarao ono po malo ,,,nikad opran..ma ludila ja...i kad smo ga prodali. i sad imamo pezoa..ma stati je neda mi ga dirnut...i ja mu nedavno zacrtam branik..nisam nikad..sad stvarno od neku zicu..ma niko je ne bi vidio..suti panika.-...ma rekoh vidi sad kako je

i moj ima pežoa, i ne da da mu priđemuser posted image

mnn jel to  igračaka elmo da priča na hrvatskom, koliko košta znaš li?

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 15753
17.2.2010 15:34:57   
škorpija
ah sorry vidim da misliš na DVd, ima i kod nas u sarajevu DVD ali mislim da je neko tražio igračkuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15754
17.2.2010 16:35:25   
ivanak
Žo mi je majih beba koje su bolesne...
Evo mi se ima nekoliko probudili. Mm spava, pa se sa antonio mučim - postao je cijeli živahan. Samo skaće, priča i viče....
Nije plačljivko.
A osim toga, nešto nam danas nije htio jesti ručkič. 5 puta sam ga morala načeravati da jede. Kasnije će mu opet probati dati.
Marijana čestitamo na ispitima. Evo i ja učim ovaj još jedan u ovom semestru i nadam se da profesor neće baš biti strog pri ocijenivanju, imam naučiti još 2 pitanja....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 15755
17.2.2010 16:38:58   
ivanak
Žene vozite ako imate što i polažite, trebat će vam.
Meni treba, pogotovo za bebija, a i za kupovinu, a i za posao sutra kad počnem.
Ja vozim ima godinu i pol svoje auto. I jedan put sam ga malo ogrebala ( na velikoj uzbrdici nisam do kraja povukla ručnu, a sa strane bio zidić i malo ogrebala ) i užasno mi je krivo bilo zbog toga, da sam ti vježbala posebno pod ručnom kretati.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 15756
17.2.2010 16:49:12   
Honey3
pozdravcic brzinski od nasuser posted image mi smo bili malo bolesni...sinoc je beba plakala ,vristala,bila je neutjesnauser posted image prvo smo mislili da je tibo,a onda je vriskom reagovala na dodir pored uha i hajd mi smo njoj grijali gazu,dala joj malo paracetamola i ona je zaspala,medjutim oko 1h opet pocne plac i mi u hitnu,pregleda je neki dr.onako malo tamo malo vamo ovo nije za pedijatra,ni pipnuo joj nije uho a ja govorim da je boli,on ti nama da uputnicu na Kosevo da je gore pregledaju ako joj ne bude bolje u toku noci jer joj je dao cepic...samo da nas skine sa dnevnog reda,mi kuci ja joj opet nastavim toplu gazu stavljati,ona zaspi i evo od jutros sve ok.hvala Bogu....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 15757
17.2.2010 16:49:45   
Mya_81 RR
Joj, ja sam luda danas user posted image Nas je sastavila i nervoza valjda od zubića i njena ljutnja kad dodje do nečeg a ne može dalje...uh, ljutica je danas veeeeelika user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 15758
17.2.2010 16:51:34   
Mya_81 RR
Zaha, dobro je da je sad OK i da nije upala uha...to je baš bolno user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 15759
17.2.2010 16:57:04   
Honey3
ma ja mogu zamisliti kako je nju bolilo dok je onoliko vristala,ona je inace beba koja nikad ne place,i zubic joj narastao nije uopste bila nervozna.....nadam se da se nece ponovitiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 15760
17.2.2010 18:19:12   
mnn
škorpija dvd košta 29kn..e sad koliko je to u markama neznam...igračku imaju ali priča na engleskom.nema na hr..pa da joj to pošaljem...

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 15761
17.2.2010 21:08:43   
dafri
Sretni mali rođendani,vidim bilo ih je punouser posted image user posted image user posted image

anidla obradovalo me to za drugaricu stvarno ne može čovjek ostati ravnodušan na tako nešto

Apotekarka vjerujem da će idući nalazi biti bolji,ni mi nismo provjeravali željezo i sad se baš pitam da li bi trebaliuser posted image

Mya i moja kada je propuzala i počela se penjati uz sve je bila nekako frustrirana,sada se malo usavršila a mi napravili razmještaj pa je boljeuser posted image

Danas smo bili na kontroli i imamo 9.750 i 76 cm,zato mami ruke otpadošeuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 15762
17.2.2010 21:24:15   
Hanady RR
večer...da se malo javnemo---malo sam iščitla do sda dešavanja al nemogu da pa,tim ništa...nisma spvala noćas ni danas a neći ni ovu noć kako stvari stoje...farah nije imala temperature danas nismo išli doktoru, trice joj rastu teška je nervoza i bol u pitanju. Nos joj je večeras procurio...a ona se u snu zaplakuje svake 2 minute...katastrofa. Meni je bitno da nehropti...a opet poteška je kad je nervozna, tu je na mamu 100%.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 15763
17.2.2010 21:29:24   
teacher75
Hanady, draga, bas mi je zao user posted image nemam sad vremena da sve gore citam, umorna sam. zelim da sve bebe ozdrave i da slusaju svoje mame i tate... mi bili na rodjendanu, od mm rodice sinu godina dana. lana je fino slusala iako je bilo puno ljudi i male djece... stavicu jednu slikicu na slike moje bebe, a hanady mozes vidjeti na fb. pusa svima

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 15764
17.2.2010 21:35:23   
Anoniman
vecer
Da se malo javnemo.
Anel zaspo skoro bas je nervozan uff,user posted image ....Nije dobar nikako.
ZAHA,bas mi je zao user posted image ,,sto je mucilo aj drago mi je da nisu usi to je bas gadno.user posted image
marijana,cestitam na ispitimauser posted image user posted image
Mnn.ljubi nam malo A ..user posted image user posted image naseg veseljaka !!!
Mya,nije kod nas nista bolje kad citam tvoje postove,o Minjici nalazim A u njima...
Laka vam i mirna noc

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 15765
17.2.2010 21:37:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hanady

večer...da se malo javnemo---malo sam iščitla do sda dešavanja al nemogu da pa,tim ništa...nisma spvala noćas ni danas a neći ni ovu noć kako stvari stoje...farah nije imala temperature danas nismo išli doktoru, trice joj rastu teška je nervoza i bol u pitanju. Nos joj je večeras procurio...a ona se u snu zaplakuje svake 2 minute...katastrofa. Meni je bitno da nehropti...a opet poteška je kad je nervozna, tu je na mamu 100%.user posted image

nije vama lako nimalo,user posted image bas mi je zao mogu mislit te muke i nervoze a da nespominjem nespavanje
Nadam,se da ce veceras biti mirna vam i lijepa noc to vam od srca zelim da odmorite i naspavate se..user posted image

Neposredna veza do poruke: 15766
17.2.2010 21:37:18   
lotos
pozddrav drage moje..kako ste mi??? felix sta nam je to anelu ??? evo mene sa prijateljicom svrljamo malo hocemo i nju na forum..Danis nam paja..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15767
17.2.2010 21:39:59   
Anoniman
anel yaspo davno evo i ja se spremam da odmorim umorna sam bas je nervozan desni nas muce zubi ni na vidiku.Kako je danis spaval.

(odgovor članu lotos)
  Neposredna veza do poruke: 15768
17.2.2010 21:42:04   
lotos
Danci kad zaspi oko 9 vise se ne budi do 7-8 ..zavisi .. ma dobar je kakvih imauser posted image  kupi gel pa mu malo masiraj desne(ako vec nisi)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15769
17.2.2010 21:43:33   
Hanady RR
Hvala drafa felix na lijepim željama...nema mi ljepše želje od da se naspavam...al dok ova naša djeca naguraju punu vilicu zuba ima da otkačimo totalno, vidim i kod vas zubi i nervoza u kombinaciji.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15770
17.2.2010 21:44:33   
malena_t
Veče drage moje user posted image Bebo spava, muž gleda utakamicu, a ja skuhala sebi kafu i pustila malo mozak na pašu user posted image Baš je lijepo kad su ovako mirni i tihiuser posted image

Hanady draga da te pitam : Benjamin mi je bio bolestan, dva dana imao temperaturu, popio turu Ceklora i sad je ok, ali noću ima jake napade kašlja, s vremena na vrijeme i hropti pomalo, jutros je povraćao šlajm, nosić mu curi duže od sedam dana i ne pomaže ni Aqua maris, ni sljez - da li da ga vodim ljekaru ponovo ili da mu kupim sirup da smiri taj kašalj? user posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15771
17.2.2010 21:52:31   
Anoniman
jest draga moja hanady ,al opet nije bas tako strasno kao kod vasuser posted image ,,mi bar spavamo u noci al u dani lumpujemo nervoziramo se,al kod vas neide nikako ni ponoci kud ces gore.Al proce sta ces,deverat je dok se svi zubovi nepokazuuser posted image
lotos,mazem kapima al djeluje dokle i kapi user posted image al bit ce bolje abd.
Laka vam noc sad stvarno idemuser posted image samo se zadrzajem ode moje vrijeme svaka mi minuta,zlata vrijedi jer se anel dize u 7.kad je najljepse spavati.
Ljubim user posted image malene da mi mirno i lijepo pajaju.!

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 15772
17.2.2010 21:53:11   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: malena_t

Veče drage moje user posted image Bebo spava, muž gleda utakamicu, a ja skuhala sebi kafu i pustila malo mozak na pašu user posted image Baš je lijepo kad su ovako mirni i tihiuser posted image

Hanady draga da te pitam : Benjamin mi je bio bolestan, dva dana imao temperaturu, popio turu Ceklora i sad je ok, ali noću ima jake napade kašlja, s vremena na vrijeme i hropti pomalo, jutros je povraćao šlajm, nosić mu curi duže od sedam dana i ne pomaže ni Aqua maris, ni sljez - da li da ga vodim ljekaru ponovo ili da mu kupim sirup da smiri taj kašalj? user posted image user posted image user posted image

mislim da je u pitanju virusno to što se sada deševa, pa na isto antibiotik naravno djelovao nije. Nebih ti savjetovala da uzimaš sirup za smirivanje kašlja jer ako djete ima šlajma u sebi to može biti kontraproduktivno. savjetujem ti da jedno 2 dana pokušaš sa prirodnim lijekovima a u slučaju pojavljivanja temperature odmah doktoru. Evo na ovoj temi imaš super čaj od luka, sirup od lovora i prijedlog da djetetu staviš kraj kreveta u sobi u kojoj spava raskriženu glavicu crvenog luka-to garant pomaže. http://www.ringeraja.ba/forum/m_126864/mpage_9/key_/tm.htm
Elem probaj malo sa prirodnim lijekovima olakšaj djetetu jer ponovno uzimanje natibiotika nipošto ne podržavam i nadam se da do toga neće doći.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 15773
17.2.2010 21:54:26   
Hanady RR
evo i ovaj link http://www.ringeraja.ba/forum/kasalj-kod-djece/m_186307/mpage_3/tm.htm#533063 od prije nekoliko dana acudesino djete sa istim simptomima.
sretno mila

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 15774
17.2.2010 21:58:52   
malena_t
Hvala punouser posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

Neposredna veza do poruke: 15775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  629 630 [631] 632 633   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  629 630 [631] 632 633   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *