Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Tajra ustvari uzeli smo samo ormar i neku komodicu, nesto kombinujemo, bice jos fotelja na razvlacenje, krevetac, mini onu plazmu i nekih polica po zidu...velika je soba, ali necu da pretrpavam jer ima onaj kucni tobogan, pa ljuljaska, pa ovo, pa ono pa mi je onda draze da dijete ima prostora za igru. Ustvari uzeli smo i krevete na sprat u kompletu sa ormarom, ali to necemo montirati sada jer jos nije ona za spavanje u krevetu, a da ne zauzima prostor. Ormar je kombinacija zeleno, narandžasta, tako cemo i zidove okreciti, a tetka ce dodatno jos nesto crtati po njima...mislim da imam super zamisao, ali samo da sve tako i ispadne
Pa zato sam te dvije boje i izabrala, muka mi je od roze vise. Imaju cetiri zida u sobi(sto je i ocekivati ). Na jednom su balkonska vrata i on ce ici prugice narandžasto, zeleno, bijelo, nasuprot njega ce biti ormar, a ovi bocni zidovi jedan narandžast, jedan zelen. Narandžast kao Anin, a zeleni bratov, pa ce na narandžastom biti nacrtani neki sitni detalji vezani za djevojcice, a na zelenom za djecake. Tepih planiram smedji, jednobojni da ide uz stolariju i laminat, a i da ne bi bilo previse narandžaste i zelene, a i ormar ima boje bukve na sebi.
mi se maloprije vratili,malac zaspo prije pola sata!druzio se sa mm tetkama,sarmiro ih sve ,objasnjavo nesto na mandarinskom
joj bambi i mene je bas strah tih vrata,kad izlazim na balkon,jer moj malac dok vidi da su otvorena odmah ide,zakljucava ,i ja dok krenem tamo stavim stolicu na vrata-sto je sigurno sigurno je
tecaher-mirnu noc zelim!sto lady rece i ja sam navijala tel svako malo,alarm,jer me bilo strah da me ne prenese san!i brckanje kod manjih temperatura obavezno i pomaze super,ili da je brises krpom umocenom u mlaku vodu,mada mislim da je brckanje ucinkovitije
joj jelena-kombinacija boja je
idem pregledat sve,pa u krevet mm gleda boks
pozzic za sve
Sad mi je bitno ovo osnovno i neophodno da pokupujem i nju prebacim dok se braco nije rodio, a posle u letu cu uzimati sitnih detalja. Jedino mi malo krevetac odudara od svih ovih boja, jer ana spava u putnom, od drvenog je "ozlede" dobila , ja kontala da bebi ostavim ovaj, a njoj kupim neki u tim bojama ali me napadose svi, kao zar beba bas mora u sve polovno
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Svima muzevi gledaju boks:) A jelenaT,napravi diverziju,nemoj ni jednoj kupovati novi krevetac,neka se zamijene,jedna u drveni,a druga u putni.salim se naravno.Sta te briga sta ti drugi kaz.Uvijek je bilo da mladja djeca nasljedjuju sve od starije.Moj sin ima 3 godine,a moj brat 13.Razlika izmedju njih je 10 god,isto kao izmedju mene i mog brata.I sada moj Almir koristi stolicu za hranjenje od mog brata,i meni je ta stolica draza od bilo koje druge nove.Nasla sam neku bratovu odjecu,neke sorceve i prsluke,oprala,i sad ih prco nosi.Sta fali sto mladji nasljedjuje od svoje starije brace i sestara.Pozdrav
Apotekarko, Antonio je premeden, a i super ideja za torticu
jelenaT, znaci sobica je skoro pa spremna, i mi smo kupili sobicu, davno, ali cekamo da zamijenimo prozor u toj sobi jer je bas nikakav, i da postavimo nove karnise, luster i princeza seli u njenu sobu, jedva cekam
Jelena, procitah da planiras Anu prebaciti u njenu sobu.
I ja sam tako u februaru pred drugi porod prebacila T. i jos bila sretna sto je sve lagano proslo. A ona, koja se nikada nije budila ranije, cim je beba dosla, ponovo preselila u nasu sobu, i to u nas krevet.
Pa sam "zbog guzve" jedan period unijela njen veliki krevet u spavacu. Kao sardine smo bili
Tajra vjeruj mi sad za sad ona dosta bolje spava i manje se budi kad je sama u sobi. Cesto kad je mm na putu ja znam zaspati u dnevnoj i ona se budi, ali ne toliko cesto kad vidi mene u krevetu u sobi da spavam. Probudi se i ona ovako, ali nastavi cim ja izadjem iz sobe, a kad spavam ja u spavacoj, onda zna cesto u sred noci i mene i mm da delozira u dnevnu, jer cura nece da zaspi ako ikog ima u sobi. Nadam se jedino kad brat dodje da nece iz ljubomore htjeti kod nas u sobi, mada ona nikad nije htjela sa nama u krevetu zaspati, ma nema sanse, ni dok je beba bila.
Eh,djeca su cudo.Strasno su ljubomorni.MM ne smije nikada sjesti pored mene,cim ga A. ugleda odmah kao macka vadi kandze i napada :) PS. Hvala na podrsci,tek sam se usudila ukljuciti u forume,a pratim RR vec 2 godine,sve citam,ali nisam se javljala,crnjak mi bio.
Nije ni moja T. dok se R. nije rodila Ona je dijete koje se od napunjenog prvog mjeseca ne budi po noci, ali tada (onih prvih mjeseci nakon R. rodjenja) samo bi dosla u nas krevet i zaspala...
Nadam se da tako nece biti kod vas...
Eh,djeca su cudo.Strasno su ljubomorni.MM ne smije nikada sjesti pored mene,cim ga A. ugleda odmah kao macka vadi kandze i napada :) PS. Hvala na podrsci,tek sam se usudila ukljuciti u forume,a pratim RR vec 2 godine,sve citam,ali nisam se javljala,crnjak mi bio.
Ti si onda kao i ja Ja sam nakon dvije i po godine prvi post napisala , a vidi me sad... pravi sam ovisnik
teacher nadams enema ture... sve savjete su ti rekli...ali svkakao ovaj raskriženi luk poslušaj jer olakša djetetu da ne kašlje u noći...žao mi je tšo je nahlađena baš
Tajra..hvala za brdo divne robice...muž me progaliso ludom...ali ja sma presretna a i cure...velika je već stigla poršetatu jednu kombinaciju...
Apotekarno...fotke su oremdene....medenjak je samo takav...a torta je mrak mrakova...ko vam tolikog zeku napravi svaka mu �ast
felix kako ide kod vas sa pripremama nadam s evrijeme vas ne ljti puno
Jelena boje su fantasti�na kombinacija...kod nas je crveno-oker...ja sma isto od roze bježala ko manijak...al su baladhini, posteljine i naljepnice ipak prevladali u omiljenu boju moje starije cure...rozo naravno
i da dobro nam dola mama jednog dječaka
< Poruku je uredio Hanady RR -- 3.7.2011 0:10:10 >
Joj drage moram da vam kazem da moj Luka mozda nece biti Luka . Prije par veceri smo skontali da moja zaova ne zna reci L slovo, nesto smo pricali i tako mi nju zezamo za to njeno L i onda ja skontam, pa reko tetka kako ces ga zvati...kaze pa htjela sam ja reci ali da ne bude da se ja petljam. Sad mi bas glupo, cura dosta vremena provodi sa nama, aman zivi sa nama i da ja dam djetetu ime Luka, a ona da ne moze da ga zovne