|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1009 1010 [1011] 1012 1013   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.7.2011 22:59:33   
Bambi09
Aaaaaaaa kako sam meden zekoooooooooooo heheehehe... Dusa draga... Drug nam porastao veliki momak... user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 25251
2.7.2011 23:03:05   
Anoniman
Apotekarko drug nam je pravi medenjak user posted image user posted image

Tajra ustvari uzeli smo samo ormar i neku komodicu, nesto kombinujemo, bice jos fotelja na razvlacenje, krevetac, mini onu plazmu i nekih polica po zidu...velika je soba, ali necu da pretrpavam jer ima onaj kucni tobogan, pa ljuljaska, pa ovo, pa ono pa mi je onda draze da dijete ima prostora za igru. Ustvari uzeli smo i krevete na sprat u kompletu sa ormarom, ali to necemo montirati sada jer jos nije ona za spavanje u krevetu, a da ne zauzima prostor.
Ormar je kombinacija zeleno, narandžasta, tako cemo i zidove okreciti, a tetka ce dodatno jos nesto crtati po njima...mislim da imam super zamisao, ali samo da sve tako i ispadne user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 25252
2.7.2011 23:03:09   
Apotekarka
user posted image
user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 25253
2.7.2011 23:08:23   
R&T@
Jelena, svidja mi se kombinacija bojauser posted image
Meni je vec muka od roze i ljubicasteuser posted image

Te tvoje boje ce biti super za oboje, aBd...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25254
2.7.2011 23:12:43   
Anoniman
Pa zato sam te dvije boje i izabrala, muka mi je od roze vise. Imaju cetiri zida u sobi(sto je i ocekivatiuser posted image ). Na jednom su balkonska vrata i on ce ici prugice narandžasto, zeleno, bijelo, nasuprot njega ce biti ormar, a ovi bocni zidovi jedan narandžast, jedan zelen. Narandžast kao Anin, a zeleni bratov, pa ce na narandžastom biti nacrtani neki sitni detalji vezani za djevojcice, a na zelenom za djecake. Tepih planiram smedji, jednobojni da ide uz stolariju i laminat, a i da ne bi bilo previse narandžaste i zelene, a i ormar ima boje bukve na sebi. 

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 25255
2.7.2011 23:14:13   
Apotekarka
Jelena t sviđa mi se ta kombinacija boja,ima da slike postavis..

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25256
2.7.2011 23:14:50   
Honey3
javooooo apotekarka slikice su super,momak je  med medeni a torta user posted image je li bila ukusna???uh kako bi sad mogla malouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 25257
2.7.2011 23:19:42   
mala86
vece i od nas user posted image

mi se maloprije vratili,malac zaspo prije pola sata!druzio se sa mm tetkama,sarmiro ih sve user posted image ,objasnjavo nesto na mandarinskom user posted image

joj bambi i mene je bas strah tih vrata,kad izlazim na balkon,jer moj malac dok vidi da su otvorena odmah ide,zakljucava user posted image ,i ja dok krenem tamo stavim stolicu na vrata-sto je sigurno sigurno je

tecaher-mirnu noc zelim!sto lady rece i ja sam navijala tel svako malo,alarm,jer me bilo strah da me ne prenese san!i brckanje kod manjih temperatura obavezno i pomaze super,ili da je brises krpom umocenom u mlaku vodu,mada mislim da je brckanje ucinkovitije user posted image

joj jelena-kombinacija boja je user posted image

idem pregledat sve,pa u krevet
mm gleda boks user posted image

pozzic za sve

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25258
2.7.2011 23:20:41   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Jelena t sviđa mi se ta kombinacija boja,ima da slike postavis..

Bas je prijatna kombinacija i dobra ta ideja sa smedjom

user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 25259
2.7.2011 23:21:50   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mala86

pozzic za sve

I moj...
Zato sam pobjegla iz spavace sobe...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25260
2.7.2011 23:23:08   
Anoniman
Sad mi je bitno ovo osnovno i neophodno da pokupujem i nju prebacim dok se braco nije rodio, a posle u letu cu uzimati sitnih detalja. Jedino mi malo krevetac odudara od svih ovih boja, jer ana spava u putnom, od drvenog je "ozlede" dobila user posted image , ja kontala da bebi ostavim ovaj, a njoj kupim neki u tim bojama ali me napadose svi, kao zar beba bas mora u sve polovnouser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 25261
2.7.2011 23:30:04   
mala86

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: mala86

pozzic za sve

I moj...
Zato sam pobjegla iz spavace sobe...

moj je kraj mene
pita me hocu li gledat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 25262
2.7.2011 23:30:20   
mamajednogdjecaka
Svima muzevi gledaju boks:) A jelenaT,napravi diverziju,nemoj ni jednoj kupovati novi krevetac,neka se zamijene,jedna u drveni,a druga u putni.salim se naravno.Sta te briga sta ti drugi kaz.Uvijek je bilo da mladja djeca nasljedjuju sve od starije.Moj sin ima 3 godine,a moj brat 13.Razlika izmedju njih je 10 god,isto kao izmedju mene i mog brata.I sada moj Almir koristi stolicu za hranjenje od mog brata,i meni je ta stolica draza od bilo koje druge nove.Nasla sam neku bratovu odjecu,neke sorceve i prsluke,oprala,i sad ih prco nosi.Sta fali sto mladji nasljedjuje od svoje starije brace i sestara.Pozdrav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25263
2.7.2011 23:31:43   
Anoniman
Apotekarko, Antonio je premeden, a i super ideja za torticuuser posted image

jelenaT, znaci sobica je skoro pa spremna, i mi smo kupili sobicu, davno, ali cekamo da zamijenimo prozor u toj sobi jer je bas nikakav, i da postavimo nove karnise, luster i princeza seli u njenu sobu, jedva cekamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25264
2.7.2011 23:31:43   
R&T@
Jelena, procitah da planiras Anu prebaciti u njenu sobu.

I ja sam tako u februaru pred drugi porod prebacila T. i jos bila sretna sto je sve lagano proslo. A ona, koja se nikada nije budila ranije, cim je beba dosla, ponovo preselila u nasu sobu, i to u nas krevet.

Pa sam "zbog guzve" jedan period unijela njen veliki krevet u spavacu.
Kao sardine smo biliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25265
2.7.2011 23:33:09   
R&T@
mamajednogdjecaka, dobro nam doslauser posted image

(odgovor članu mamajednogdjecaka)
Neposredna veza do poruke: 25266
2.7.2011 23:35:49   
Anoniman
Tajra vjeruj mi sad za sad ona dosta bolje spava i manje se budi kad je sama u sobi. Cesto kad je mm na putu ja znam zaspati u dnevnoj i ona se budi, ali ne toliko cesto kad vidi mene u krevetu u sobi da spavam. Probudi se i ona ovako, ali nastavi cim ja izadjem iz sobe, a kad spavam ja u spavacoj, onda zna cesto u sred noci i mene i mm da delozira u dnevnu, jer cura nece da zaspi ako ikog ima u sobi. Nadam se jedino kad brat dodje da nece iz ljubomore htjeti kod nas u sobi, mada ona nikad nije htjela sa nama u krevetu zaspati, ma nema sanse, ni dok je beba bila.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 25267
2.7.2011 23:38:18   
mamajednogdjecaka
Eh,djeca su cudo.Strasno su ljubomorni.MM ne smije nikada sjesti pored mene,cim ga A. ugleda odmah kao macka vadi kandze i napada :)
PS. Hvala na podrsci,tek sam se usudila ukljuciti u forume,a pratim RR vec 2 godine,sve citam,ali nisam se javljala,crnjak mi bio.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 25268
2.7.2011 23:39:58   
R&T@
Nije ni moja T. dok se R. nije rodilauser posted image user posted image user posted image
Ona je dijete koje se od napunjenog prvog mjeseca ne budi po noci, ali tada (onih prvih mjeseci nakon R. rodjenja) samo bi dosla u nas krevet i zaspala...

Nadam se da tako nece biti kod vas...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25269
2.7.2011 23:41:22   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mamajednogdjecaka

Eh,djeca su cudo.Strasno su ljubomorni.MM ne smije nikada sjesti pored mene,cim ga A. ugleda odmah kao macka vadi kandze i napada :)
PS. Hvala na podrsci,tek sam se usudila ukljuciti u forume,a pratim RR vec 2 godine,sve citam,ali nisam se javljala,crnjak mi bio.

Ti si onda kao i jauser posted image user posted image user posted image
Ja sam nakon dvije i po godine prvi post napisalauser posted image , a vidi me sad...
pravi sam ovisnikuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25270
2.7.2011 23:48:48   
mamajednogdjecaka
Pa cini mi se da je se lako navuci :) Samo da se uspijem docepati kompjutera,znas kako to ide sa muzevima.Zanima me mogu li ubaciti sliku na svoj profil?

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 25271
3.7.2011 0:03:48   
R&T@
Imas temu Kako postaviti avatar...

Uglavnom udjes na Moj profil, on ti je u onom Moja ringeraja (gore lijevo) i tamo ubacis sliku...samo mora biti odredjene velicine...

Neposredna veza do poruke: 25272
3.7.2011 0:09:27   
Hanady RR
ve�e...vidim muževi svi bokasju...i mojuser posted image
mi došli iz skitnje malorpijeuser posted image

teacher nadams enema ture...
sve savjete su ti rekli...ali svkakao ovaj raskriženi luk poslušaj jer olakša djetetu da ne kašlje u noći...žao mi je tšo je nahlađena bašuser posted image

Tajra..hvala za brdo divne robice...muž me progaliso ludom...ali ja sma presretna a i cure...velika je već stigla poršetatu jednu kombinaciju...user posted image

Apotekarno...fotke su oremdene....medenjak je samo takav...a torta je mrak mrakova...ko vam tolikog zeku napravi svaka mu �astuser posted image user posted image user posted image

felix kako ide kod vas sa pripremama nadam s evrijeme vas ne ljti punouser posted image

Jelena boje su fantasti�na kombinacija...kod nas je crveno-oker...ja sma isto od roze bježala ko manijak...al su baladhini, posteljine i naljepnice ipak prevladali u omiljenu boju moje starije cure...rozo naravnouser posted image

i da dobro nam dola mama jednog dječakauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 3.7.2011 0:10:10 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 25273
3.7.2011 0:15:39   
Anoniman
Joj drage moram da vam kazem da moj Luka mozda nece biti Luka user posted image user posted image user posted image user posted image . Prije par veceri smo skontali da moja zaova ne zna reci L slovo, nesto smo pricali i tako mi nju zezamo za to njeno L i onda ja skontam, pa reko tetka kako ces ga zvati...kaze pa htjela sam ja reci ali da ne bude da se ja petljam. Sad mi bas glupo, cura dosta vremena provodi sa nama, aman zivi sa nama i da ja dam djetetu ime Luka, a ona da ne moze da ga zovneuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 25274
3.7.2011 0:25:57   
R&T@
Hanady, najvaznije je da su cure zadovoljne...

Moje jos nisu isprobale ono sto su danas, tj. jucer dobile
Ujutro, abd...

Jelena, pa koje ime je sad u planuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1009 1010 [1011] 1012 1013   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1009 1010 [1011] 1012 1013   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *