Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
meni skoro gosti otisli bila mi prijateljica i skolska drugarica neki dan je slucajno srela na cesti eee nemogu da vjerujem da se udala gdje i ja u isti mali grad i + blizu smo a da nismo znale . ima 3 djece ona se malo pozurila udat pre mene tako mi je drago jer smo zajedno ludovale u srednjoj skoli i djelili klupe i gluposti Pa danas dosle , i snjom njena kona anel je uzivao 3 male djecice bas je bio mirnica za nepovjerovati . Skoro zaspo ja malo da odmorim i zapalim. Koko dobro je drago mi je kad vidim da nisam jedini "strastveni" pusac
Evo i ja došla da pitam kako je lana...nisu došle na BB..došla je kolegica i uzela haljinku za curu...al mi žao što nisu bile teacher i bebača i što je prehlađea...nadams enije ništa strašno
Ni Minja nece da sjedi...i bukvalno vidi da nece zato sto me zahebava...vidim da konta sve, ali nece...
Tako da sam odlucila da jednostavno skinemo pelenu i da sve obavlja u gacice, jer njoj smeta kad kaki, uglavnom trazi da se odmah presvuce...pa nesto razmisljam da ce ond akad vidi da je mokro i totalno drugacije kad ima gacice prihvatiti cinjenicu da mora traziti tutu....polako cemo nekako valjda i ovo odraditi....
oooo haman ce sva nasa generacija prije nas piski/kaki u tutu Ni mi je ne volimo ma jok niti pokusavam .A. najvise voli nuzdu obavljat sam u mraku , cosku kad ga niko ne gleda niti da da ga tko gleda i bizuhuri Kad kaki kaze gotojo .....
Tako da cemo pricekat jos malo sa tutom mada sam sad ljeti kontala van al mislim da nema sanse jer taj van nikad ne miruje jos da htjedne na tutu . Kad mu skinem pempu onak u gacama , on se smije neobicno mu pa odma skida gace , i zaviruje u cunu smjena mu cudna .... Malo dirne ju , rukicom pa se odvali smijati .... Sam sebi vice "taje to " .sta je to....
Ja jutros odmorih i pazarih na BB... i poklone dobih a sad mm kreci ovu jos jednu sobu sto je ostala, a ja mu smetam
Napisah i na temi snizenja da sam kupila Nivea i losion i kremu za 17 KM...da jednom i ja jeftino prodjem... Ustvari to su mojim djevojcicama kupile tete s BB...
Drago mi je sto je Nane bolje, zao sto je Lanica bolesna, nadam se da nije ozbiljno...
Jesam, s mm... Ne u Konzumu, vec u DM...
Ja sam Anelova imenjakinja A ne znam ni ja tvoje ima...Ja bih vikala Mama 75
dobar vam ovaj tmurni dan mi smo daaavno dosle sa bb,E zaspala cim smo dosle, umorila se dosadnica jedna.....tiki kako je Lana sada, falile stefelix kako teku pripreme je li sve ok?bambi drago nam je da Nane nema turu,ma momcina je to ne da se onNanika javi nam se cesce,ljubi djecicu a posebno imenjakinju eh mi smo na bb upoznali jos jednu nasu imenjakinju Esmicu i to nasu zemljakinju ljubimo nasu generaciju
evo da vam se javim. zao mi je sto propustismo bazar, nekako smo navikle da smo redovne, vidim i da smo falile hvala, hanady, za haljinu, poslala sam "priju" (njen mali mak je lanin momak )po nju al je nismo jos stigle preuzeti. nismo nigdje izlazile danas jer je hladno a lana hunjava i nervozna, ne prestaje sliniti. popodne smo autom isli malo kod sveki, evo maloprije se vratili, nece da spava a u autu bila malo zaspala u povratku.maloprije sam joj mjerila temperaturu i nema, hvala bogu, ali noc tek pocinje pa me strah. imam lupocet i voltaren cepice. moze li mi neko nabrzinu objasniti razliku i kako mi je najlakse da joj stavim cepic, posto nisam nikada do sad. nadam se da nece trebati ali nije zgoreg znati
evo mene, sad sam dosla, moja princeza se obradovala kad nas je vidjela......druzili smo se, isli na rucak pa uzivali u basti pored neretve, puse neki vjetar, al nas nije omeo..... mm i ja sad dosli.... mi smo , a ja sam i kad sam krenula, al neka dijete uziva na cistom zraku, bolje da je dole nego u ovom smrdljivom gradu...hvala Bogu sto kaze moja prijateljica pa da ima gdje izaci iz ovog grada....
nego ja sam i dalje otecena , ukljucila sam antibiotik al nista, trazim stomatologa, jer je ova moja jutros otisla na more, i cudi se kao kako je oteklo...jer mi je juce kao "zavrsila" zub
teacherko ja nisam nikad hb davala cepic , a da ti iskreno kazem neznam ni ja . Vecinom imama parac.sirup i ipubrufen pa to dvoje kombinujem nedo bog veceg zla imam voltaren cepice u krajnjem slucaju . Ljubimo je da nebude ture
teacherko ja nisam nikad hb davala cepic , a da ti iskreno kazem neznam ni ja . Vecinom imama parac.sirup i ipubrufen pa to dvoje kombinujem nedo bog veceg zla imam voltaren cepice u krajnjem slucaju . Ljubimo je da nebude ture
ma i ja sam prije davala sirup paracetamol al nadjoh u kucnoj apoteci ove cepice pa rekoh da ne kupujem sirup kad vec ovo imam neiskoristeno a vidim da je lupocet isto paracetamol
TAkodje ... Eto mi smo prosli puta imali upalu grla kad nije jeo a vjerovala ili ne nije imao ture a imao upalu grla odvedem ga dok zbog ne jela ona ce ima upalu grla pa reko kako nije imao turu mala bila 37 ,6 . Kaze nemora uvjek biti popratna tura kod grla , ili ako nista pojavila bi se za par dana kad je grlo upitanju. Nadam se da ce L . biti dobro abd
Teacher voltaren dajes ako BAS MORAS i to na temperaturu iznad 39,5...ja ga nikad nisam koristila, ni nemam ga u kuci... A lupocet ide po kilazi, recimo Lani sam sa 10ak kg davala 2/3 cepica, ne cijeli... Kako je sad, nema temp?
Teacher voltaren dajes ako BAS MORAS i to na temperaturu iznad 39,5...ja ga nikad nisam koristila, ni nemam ga u kuci... A lupocet ide po kilazi, recimo Lani sam sa 10ak kg davala 2/3 cepica, ne cijeli... Kako je sad, nema temp?
sad spava, necu da je diram da je ne probudim jer je jedva zaspala. prije nego sto je zaspala mjerila sam i nije imala.lana sada ima izmedju 11 i 12 kg.a kako sj joj stavljala cepic, u kojoj pozi je najbolje?
< Poruku je uredio teacher75 -- 2.7.2011 21:11:17 >
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Tiki, cepic samo onda kada se tura ne da skinuti tusiranjem, paracetamolom, masazom, oblogama, raspremanjem i sl. a polegnes je, dignes nogice prema licu i ubacis cepic...on ce samo kliznuti, nije to nikakav bauk...mada vjerujem da ce Lana vec sutra biti bolje
ma evo opet se budi, kao i sinoc, ne moze da spava, ja jedva gledam nemam sirup a ne znam je tusirati da skinem temperatur, nisam nikad.kod nas je tus kabina pravo nezgodna i nikad je ne kupam u njoj pa bih morala napuniti kadicu. nazalost, nemam sirup paracetamol, ja sam mislila da je to isto ko lupocet pa ne kupih, znam da je voltaren jaci
< Poruku je uredio teacher75 -- 2.7.2011 21:25:11 >
sad spava, necu da je diram da je ne probudim jer je jedva zaspala. prije nego sto je zaspala mjerila sam i nije imala.lana sada ima izmedju 11 i 12 kg.a kako sj joj stavljala cepic, u kojoj pozi je najbolje?
Ja sam je stavljala preko koljena, malo na guzu stavim kreme i ubacim....cekam par sekundi i pustim je...
ako je nosic zacepljen, malo je inhaliraj u kupatilu, pusti jako vrelu vodu, zatvori kupatilo i malo disite vruci zrak ...mozes joj skuhati i caj i staviti iznad glave da lakse dise, crveni luk isto...za kasalj je dobar onaj caj od secera, to ti je cas posla...hajd malo joj olaksaj, pa mozda opet brzo zaspi...evo jedan podrske...a kad su oni bolesni, umor ide na stand by...
Tiki, napuni joj banjicu vodom, mlakom - ne toplom, skoro da je hladna i ubaci je...trljaj je lagano peskiricem ili nekom tankom pamucnom krpicom NE PERI GLAVU....neka je tako slobodno 10-15 minuta....spast ce temp... A cepic slodobno ti stavi ako ti je preko 38 temp...moze joj samo pomoci ali ne vise od pola cepica.... Ako imas sirce, stavi na nogice oblogu ili krompir u carapu pa na noge...
Moras zbog nje biti budna da je pratis, ja sam sebi navijala mob na svakih 2-3 sata da je provjerim, znala sam noc presjediti...nema umora kad su bolesni...jednom sam zaspala u 4 a ujutro na posao, u 7 ustala....