|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1006 1007 [1008] 1009 1010   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.7.2011 1:05:48   
Ella_H
Ola dame i bebare.
Evo i nas malo, smorena sam.
Porodicno smo se svi prebacili na plasticne
tanjire, case i tako to. Jedina pozitivna stvar
je da A. mete sve pred sobom ruca od jutra pa do spavanja.
Nonstop hoce napolje, pa setamo ujutro i poslije ikindije
meni malko vruce mrvicauser posted image . Sad smo u fazi lupanja tanjira, casa
i ostalog sudja. Jedino rahat vrijeme je poslije sabaha,
a i to se sad budi ubrzo. Posaljem ga nekad s babom
cisto da dodjem sebi i njegovo je celjade ha ja.
Ko planira drugu bebu bolje prije nego kasnije lakse je.
Pusa velika za sve user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 25176
2.7.2011 9:01:07   
tekja
jutro...

Mi smo hB tako lijepo spavali, mislim da se V. nije ni okrenuo...evo vec je papao kuhanu sljivu za dorucak, nadam se da ce ubrzo kakiti, jer bih htjela na BB...V. nece ici, ostaje sa majkomuser posted image

Tajra, am so, so happy for youuser posted image user posted image user posted image
Bambi, kako je Nane jutros...kakva bi noc?
Ella, sta velis...pvc posudjeuser posted image user posted image user posted image ...fascinira me tvoje dijete, volim nestasnu TUĐU djecuuser posted image user posted image user posted image ...mene i Anel vazda oraspolozi...sorry felix, znam da tebi nekad sveto i nije smijesnouser posted image
Leone, bravo za mlijekouser posted image ...joj ja sam se tako bojala da V. poslije dojenja nece piti mlijeko, ne obraduje mu se nesto, ali popije casu ujutru...to je nekih 200 ml cistog, ostalo pojede u jogurtu, koji mnoooogo voli, sirevima, kajmaku i sl...nadam se da je to okuser posted image
salmy, sretnoooooouser posted image

gdje nam je dadadauser posted image
ostale zeniceuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 25177
2.7.2011 9:02:16   
Anoniman
jutro.
Kod nas kisa nekad padala u toku noci evo od jutros bas bas svjeze i dalje pada .
Nadam se sutra da ce biti lijep dan ako bude ovako morat cemo u kuciuser posted image biti a planirala sam van .
Pusa svima
Bambi kako je N. proveo noc ? user posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 25178
2.7.2011 9:19:18   
R&T@
IZVORNA PORUKA: tekja

Tajra, am so, so happy for youuser posted image user posted image user posted image  
gdje nam je dadadauser posted image

Hvala tiuser posted image

Nadam se da "kahvenisemo" na BB, da ne bude kao prosli putuser posted image

Dadada uziva sa sekom, ali nedostajeuser posted image

Felix, ja danas i sutra necu kuhati, pa ocekuj sunceuser posted image user posted image user posted image
iako nije bitno vrijeme, bitna je atmosferauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25179
2.7.2011 9:30:52   
Mya_81 RR
Joj, Felix, bas je vrijeme neko bljak...nadam se da ce se popraviti...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 25180
2.7.2011 9:36:38   
Amani12
Jutro od nas...
Tek smo se probudili...
Vrijeme bljakica,ali se nadamo da ce se popraviti,zbog Anela slatkog posebno user posted image
Tajra sretna sam zbog tebe,jer se naprosto osjeca koliko mnogo si ti sretna. Nek taj osjecaj potraje dugo,dugo...user posted image

Mi necemo na BBuser posted image ,ali vama zelimo divan provod,uzivajte user posted image
Tekja,Mya i ostale mamice ljubite djecicu user posted image
Bambi kako nam je Nane?user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 25181
2.7.2011 9:37:53   
mala86
jel Anelku danas rodjendan ili sutra user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25182
2.7.2011 9:47:40   
Apotekarka
Jutro...Kod mene radno,na poslu a u kuci je haos...
Tmurno,oblacno,bljak....mene grlo uhvatilo opet,bas sam bljak...stomak se smirio PMS me drma...
user posted image user posted image user posted image
Kontam sta da doruckujem...
Felix kako pripreme teku,valjda se vrijeme popravi,je li slavlje vani ili u kuci...
SAlmy sretan put,ugodan odmor
Bambi kako mi je Nane
Tajra sto god da je drago mi je zbog tebe
Mya kako nam je Minjca hoce li na tutu,moj nikakouser posted image
Koko kakvo je stanje s tutom i tvojim uhom
Bebacha ima li nje,kako je Alen
Jelena t kakva si jutros,je li Anuska ok
Mala 86 kako ste nam vi
Mala 1994 kod vas stanje
Dadada,noa gdje ste,Amani

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25183
2.7.2011 9:51:38   
Anoniman
sutra je rodjendanuser posted image planirali smo vani juce smo tortu narucili sutra je podici . samo nam jos sunce fali . Eto Tajra mi ga obeca user posted image hvala tajra nadam se suncu .
Mya user posted image user posted image user posted image nije ni kod nas bolje a + je hladno vani brrrr uzas . Da bog sacuva .
Apotekarko i mene je sinoc grlo zezalo u neka doba svrbilo uzas da sam htjela ustat uzet cetkicu za zube i drpat se user posted image al boli posleuser posted image danas cu ispjerat zalfijom.
aMANIuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 2.7.2011 9:52:25 >

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 25184
2.7.2011 10:02:15   
teacher75
mi smo se svu noc budili, malo je kasljala i nos zacepljen, od jutros nos curi- hunjavicauser posted image necemo moci na bazar, nadam se da nece otici na upalu grla i antibiotikeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25185
2.7.2011 10:36:36   
Bambi09
Dobro jutro i ovdje....
Hvala na pitanjima, Nane je jutros hvala dragom Bogu dobro... Sinoc kako sam mu stavila cepic, temperatura je spala i nije se vise vracala... Nadam se da se nece vise vracati...

Amani kako je drug, jel se oporavio od svega sto ga je gnjavilo???

felix, jel nam Anelko spreman za sutrasnji dan??? zeno draga, ko jucer da si ga rodila... a vidi... 2 godine na zdravlje i na dug vijek... ljubi ga puuuuuuuuuuuno...

marinci, spremate li se vi za veliki dan???

Apotekarko, kako je protekao vas rockas??? Momak veliki jelde...

tekja user posted image

Ella_H mila moja, ljubi mi djecu puno... selam E... kako ti je mama?

Eto odoh sad da im pravim dorucak, misim da cu blitvu s jajetom...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 25186
2.7.2011 10:42:52   
Bambi09
zaboravila sam vam napisati da smo mjerili Nane kad smo ga vodili na vakcinu, tako da je tezak 12 kg i visok 82 cm... user posted image mi smo zadovoljni 

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 25187
2.7.2011 11:27:59   
mala86

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Mala 86 kako ste nam vi

ee ona se sviju sjetila user posted image

malo kasljucamo oboje,al ide na bolje user posted image !meni dobrodoslo ovo vrijeme nikakvo pa nas ne mami napolje,nemam snage,bas sam malaksala

kad ce na fb slike od rodjkasa ?

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

Neposredna veza do poruke: 25188
2.7.2011 11:39:15   
Anoniman
bambi barvo za N. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image masallah samo neka nema ture.
Mala i meni se citav dan spava obara me user posted image zavaljujem se ko koka obehucena .
Apotekarko kad se slikice

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 25189
2.7.2011 13:51:05   
koka i po
user posted image ....dan...
tajra i ja sam sretna zbog tebe ...ne znam razlog al eto jesam user posted image user posted image ..
apotekarko...slike na sunce user posted image ..
feliks...nadam se do kraja dana da ces se "odvaliti" ako se sada zavaljujes user posted image (zezam se...vrijeme je smor user posted image )
tekja viri user posted image ...
sele tu sam za sada user posted image user posted image ..
ostalima user posted image  aja pusim trecu cigaru u roku od sat vremena user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25190
2.7.2011 13:59:16   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Mya kako nam je Minjca hoce li na tutu,moj nikakouser posted image

Minja i tuta - 0 bodova user posted image

Nece da sjedi...nece da trazi na vrijeme, a vidim da sve konta...tako da se mama ovih dana priprema psihicki da navucemo gaćice i tako probamo...

Bambi, nadam se da se tura nece vracati...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 25191
2.7.2011 14:16:37   
mala86
i mi se ne druzimo sa tutom user posted image user posted image user posted image

al vidim ja da on nije spreman nikako,nii mu smeta pelena,zna se objesit skoro do poda,neda mu hodat,on nista user posted image ,a mozda ce mu se za kratko vrijeme desit klik u glavi

a vjerujte ubise me pojedinci-kako tuta,e moj piskio juce,prekuce,...ne svataju da svako dijete nije isto definitivno!i ja bi volila skinut sto prije,al sta sad!on nece da sjedne na nju

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 25192
2.7.2011 14:20:30   
Anoniman
Apotekarko, sorry, ne znam kako sam preskocila cestitke za rodjendanuser posted image
Pusa djecaku i tebi i zelim mu sve najboljeuser posted image

Ako smo jos nesto preskocili, nismo namjerno, ljubac svimauser posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 25193
2.7.2011 14:39:44   
nanika

IZVORNA PORUKA: Bambi09

zaboravila sam vam napisati da smo mjerili Nane kad smo ga vodili na vakcinu, tako da je tezak 12 kg i visok 82 cm... user posted image mi smo zadovoljni 

Bravo za nanetauser posted image user posted image user posted image , mi smo 2kg teži i dva centimetra višiuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 25194
2.7.2011 14:44:50   
Anoniman
Pozz i od nas user posted image . Mi maloprije dosli iz shoopinga tajo i cura zaspali, a mama malo mozak da odmori.
Kupili smo Ani sobu konacnoooouser posted image , jos tepih i neki luster ili plafonjera ostali. Za 7-10 dana dostava i cim je montiramo cura prelazi u svoju sobicu, jedva cekam user posted image . Kombinacija boja nam je zeleno-narandžasta...mm navijao za plavo-roze, ali meni vise muka od roze boje.

Bravo za Naneta sto nema ture user posted image
Ostalim bebicama i mamama veliki poljubac od nas user posted image

(odgovor članu nanika)
  Neposredna veza do poruke: 25195
2.7.2011 14:45:09   
nanika
Sto se tice tute moj maleni jos nece da piski na tutu ali trazi kad hoce da kaki. Nekad trazi na vrijeme a nekad to obavi u pelenuuser posted image . ja ne insistiram previse jer mi je to glupo, jos je mali. Sto se tice starije curice, njoj je bilo 2god sve je znala ali nece na tutuuser posted image . Ja joj kupim manje pelene, dobro zategnem da je zuljaju. Ona dodje sama i kaze evo ti pelena ja cu na "šoju"user posted image . i od tada vise nikad pelene. Ona nije nikad htjela na tutu pa sam joj kupila onaj dio sto se stavi na šolju

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 25196
2.7.2011 14:47:48   
tekja
ma ne virim koko, nego citamuser posted image dijete mi na pola monitora gleda duska dugouska, a tastaturi ne smijem ni da se priblizim mislim da bi post izgledao ovako ,r5lćopthkgćčdWEŠRolhkč-l,sdčećuser posted image user posted image user posted image

bila sam na BB, lady, tajra, zaha, mama75, mama2009user posted image ...fino je ponekad i solirat, mislim da cu ubuduce V. ostavljat cesceuser posted image user posted image user posted image ...ja dosla, on jeo, piskio i spava...pa mislim...user posted image user posted image user posted image  zar ne treba mojoj sveki jedanuser posted image ???

Joj nam zena i pite razvijauser posted image  (vidi me sto se tjesim da je zajednicki zivot dobaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 25197
2.7.2011 14:50:36   
Amani12
Jelena bravo za sobicu user posted image
Tekja bas mi je drago da ste uzivale user posted image
I kuc-kuc, nemoj da ureknes sveki user posted image
Ja pravim kiflice,cekam da nam stignu nani i deduka  iz Vi,bas smo ih pozeljeli,Amancek posebno,cijelo jutro samo o njima prica user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25198
2.7.2011 14:54:30   
nanika
Amaniuser posted image user posted image user posted image , pozdrav za tebe i preslatkog deckauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25199
2.7.2011 15:00:07   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala86

i mi se ne druzimo sa tutom user posted image user posted image user posted image

al vidim ja da on nije spreman nikako,nii mu smeta pelena,zna se objesit skoro do poda,neda mu hodat,on nista user posted image ,a mozda ce mu se za kratko vrijeme desit klik u glavi

a vjerujte ubise me pojedinci-kako tuta,e moj piskio juce,prekuce,...ne svataju da svako dijete nije isto definitivno!i ja bi volila skinut sto prije,al sta sad!on nece da sjedne na nju

Ni Minja nece da sjedi...i bukvalno vidi da nece zato sto me zahebava...vidim da konta sve, ali nece...

Tako da sam odlucila da jednostavno skinemo pelenu i da sve obavlja u gacice, jer njoj smeta kad kaki, uglavnom trazi da se odmah presvuce...pa nesto razmisljam da ce ond akad vidi da je mokro i totalno drugacije kad ima gacice prihvatiti cinjenicu da mora traziti tutu....polako cemo nekako valjda i ovo odraditi....

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1006 1007 [1008] 1009 1010   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1006 1007 [1008] 1009 1010   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *