Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ola dame i bebare. Evo i nas malo, smorena sam. Porodicno smo se svi prebacili na plasticne tanjire, case i tako to. Jedina pozitivna stvar je da A. mete sve pred sobom ruca od jutra pa do spavanja. Nonstop hoce napolje, pa setamo ujutro i poslije ikindije meni malko vruce mrvica . Sad smo u fazi lupanja tanjira, casa i ostalog sudja. Jedino rahat vrijeme je poslije sabaha, a i to se sad budi ubrzo. Posaljem ga nekad s babom cisto da dodjem sebi i njegovo je celjade ha ja. Ko planira drugu bebu bolje prije nego kasnije lakse je. Pusa velika za sve .
Mi smo hB tako lijepo spavali, mislim da se V. nije ni okrenuo...evo vec je papao kuhanu sljivu za dorucak, nadam se da ce ubrzo kakiti, jer bih htjela na BB...V. nece ici, ostaje sa majkom
Tajra, am so, so happy for you Bambi, kako je Nane jutros...kakva bi noc? Ella, sta velis...pvc posudje ...fascinira me tvoje dijete, volim nestasnu TUĐU djecu ...mene i Anel vazda oraspolozi...sorry felix, znam da tebi nekad sveto i nije smijesno Leone, bravo za mlijeko ...joj ja sam se tako bojala da V. poslije dojenja nece piti mlijeko, ne obraduje mu se nesto, ali popije casu ujutru...to je nekih 200 ml cistog, ostalo pojede u jogurtu, koji mnoooogo voli, sirevima, kajmaku i sl...nadam se da je to ok salmy, sretnoooooo
gdje nam je dadada ostale zenice
jutro. Kod nas kisa nekad padala u toku noci evo od jutros bas bas svjeze i dalje pada . Nadam se sutra da ce biti lijep dan ako bude ovako morat cemo u kuci biti a planirala sam van . Pusa svima Bambi kako je N. proveo noc ?
Jutro od nas... Tek smo se probudili... Vrijeme bljakica,ali se nadamo da ce se popraviti,zbog Anela slatkog posebno Tajra sretna sam zbog tebe,jer se naprosto osjeca koliko mnogo si ti sretna. Nek taj osjecaj potraje dugo,dugo...
Mi necemo na BB ,ali vama zelimo divan provod,uzivajte Tekja,Mya i ostale mamice ljubite djecicu Bambi kako nam je Nane?
Jutro...Kod mene radno,na poslu a u kuci je haos... Tmurno,oblacno,bljak....mene grlo uhvatilo opet,bas sam bljak...stomak se smirio PMS me drma... Kontam sta da doruckujem... Felix kako pripreme teku,valjda se vrijeme popravi,je li slavlje vani ili u kuci... SAlmy sretan put,ugodan odmor Bambi kako mi je Nane Tajra sto god da je drago mi je zbog tebe Mya kako nam je Minjca hoce li na tutu,moj nikako Koko kakvo je stanje s tutom i tvojim uhom Bebacha ima li nje,kako je Alen Jelena t kakva si jutros,je li Anuska ok Mala 86 kako ste nam vi Mala 1994 kod vas stanje Dadada,noa gdje ste,Amani
sutra je rodjendan planirali smo vani juce smo tortu narucili sutra je podici . samo nam jos sunce fali . Eto Tajra mi ga obeca hvala tajra nadam se suncu . Mya nije ni kod nas bolje a + je hladno vani brrrr uzas . Da bog sacuva . Apotekarko i mene je sinoc grlo zezalo u neka doba svrbilo uzas da sam htjela ustat uzet cetkicu za zube i drpat se al boli posle danas cu ispjerat zalfijom. aMANI
mi smo se svu noc budili, malo je kasljala i nos zacepljen, od jutros nos curi- hunjavica necemo moci na bazar, nadam se da nece otici na upalu grla i antibiotike
Dobro jutro i ovdje.... Hvala na pitanjima, Nane je jutros hvala dragom Bogu dobro... Sinoc kako sam mu stavila cepic, temperatura je spala i nije se vise vracala... Nadam se da se nece vise vracati...
Amani kako je drug, jel se oporavio od svega sto ga je gnjavilo???
felix, jel nam Anelko spreman za sutrasnji dan??? zeno draga, ko jucer da si ga rodila... a vidi... 2 godine na zdravlje i na dug vijek... ljubi ga puuuuuuuuuuuno...
marinci, spremate li se vi za veliki dan???
Apotekarko, kako je protekao vas rockas??? Momak veliki jelde...
tekja
Ella_H mila moja, ljubi mi djecu puno... selam E... kako ti je mama?
Eto odoh sad da im pravim dorucak, misim da cu blitvu s jajetom...
....dan... tajra i ja sam sretna zbog tebe ...ne znam razlog al eto jesam .. apotekarko...slike na sunce .. feliks...nadam se do kraja dana da ces se "odvaliti" ako se sada zavaljujes (zezam se...vrijeme je smor ) tekja viri ... sele tu sam za sada .. ostalima aja pusim trecu cigaru u roku od sat vremena
a vjerujte ubise me pojedinci-kako tuta,e moj piskio juce,prekuce,...ne svataju da svako dijete nije isto definitivno!i ja bi volila skinut sto prije,al sta sad!on nece da sjedne na nju
Pozz i od nas . Mi maloprije dosli iz shoopinga tajo i cura zaspali, a mama malo mozak da odmori. Kupili smo Ani sobu konacnoooo , jos tepih i neki luster ili plafonjera ostali. Za 7-10 dana dostava i cim je montiramo cura prelazi u svoju sobicu, jedva cekam . Kombinacija boja nam je zeleno-narandžasta...mm navijao za plavo-roze, ali meni vise muka od roze boje.
Bravo za Naneta sto nema ture Ostalim bebicama i mamama veliki poljubac od nas
Sto se tice tute moj maleni jos nece da piski na tutu ali trazi kad hoce da kaki. Nekad trazi na vrijeme a nekad to obavi u pelenu . ja ne insistiram previse jer mi je to glupo, jos je mali. Sto se tice starije curice, njoj je bilo 2god sve je znala ali nece na tutu . Ja joj kupim manje pelene, dobro zategnem da je zuljaju. Ona dodje sama i kaze evo ti pelena ja cu na "šoju" . i od tada vise nikad pelene. Ona nije nikad htjela na tutu pa sam joj kupila onaj dio sto se stavi na šolju
ma ne virim koko, nego citam dijete mi na pola monitora gleda duska dugouska, a tastaturi ne smijem ni da se priblizim mislim da bi post izgledao ovako ,r5lćopthkgćčdWEŠRolhkč-l,sdčeć
bila sam na BB, lady, tajra, zaha, mama75, mama2009 ...fino je ponekad i solirat, mislim da cu ubuduce V. ostavljat cesce ...ja dosla, on jeo, piskio i spava...pa mislim... zar ne treba mojoj sveki jedan ???
Joj nam zena i pite razvija (vidi me sto se tjesim da je zajednicki zivot dobar )
Jelena bravo za sobicu Tekja bas mi je drago da ste uzivale I kuc-kuc, nemoj da ureknes sveki Ja pravim kiflice,cekam da nam stignu nani i deduka iz Vi,bas smo ih pozeljeli,Amancek posebno,cijelo jutro samo o njima prica
Ni Minja nece da sjedi...i bukvalno vidi da nece zato sto me zahebava...vidim da konta sve, ali nece...
Tako da sam odlucila da jednostavno skinemo pelenu i da sve obavlja u gacice, jer njoj smeta kad kaki, uglavnom trazi da se odmah presvuce...pa nesto razmisljam da ce ond akad vidi da je mokro i totalno drugacije kad ima gacice prihvatiti cinjenicu da mora traziti tutu....polako cemo nekako valjda i ovo odraditi....