Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam vam puno sretna jer je moja porodica ponovo na okupu, hvala Bogu dragom
Sve sam procitala, ali veze nemam sta...izvinite...
rekoh ti ja... svako svoju sreću bira.... i na kraju sve bude kako treba
baš mi je drago...al mnogo drago...poznajme taj sojećaj jako jakoooooooooooo
Moj anel u cosku u mraku i kaki neda upaliti svjetlo nedo Bog da se vidi da ga gledam krije se ko stahor . A taman ga presvukla za krpe oprala guzu none ..... A on meni pravi posla a ocekivala sam ja ovo nije od juce kakio i bas sad naso ....Eno stenje jos ne izlazi dok ne obavi .Kad kaki ja pitam jesil Kakio on se nasmije i kaze gotojo -gotovo a smdi ko tvoric
ja veceras od srece necu spavat-moj malac pio mlijeko !Boze dragi kako sam bila sretna,nadam se da ce nastaviti,ma nek se budi svako malo,ne smeta mi,samo nek pije!vec 3 i nesto mjeseca (kako smo prestali dojit) nije popio kapi mlijeka,a probavala na sve moguce nacine!veceras mu dam i pio
kolica su po meni najbolji dio djecije opreme uz hranilicu !i velika i kisobran su isplatila davno svaku svoju markicu !Leon ih obozava i voli se vozit u njima! koliko je puta samo zaspo u njima i setnji
a drugo dijete-jos ni na vidiku!ne vidim se nikako u toj ulozi,a ima jos razloga!Leoncek mi je zasad sasvim dovoljan !mm spomene,kad bi ja htjela i on bi,al ovako...na mojoj je strani
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
.......i one odose spavati a ja tek dosla mi smo danas malo setali,veceras goste imali,cura spava evo sad sam je prala,citavu sobu usmrdila,evo drugu noc na spavanju kaki da izvinete,neznam otkud kad haman nista i ne jede bambina ljubni nam druga,nadam se da ce noc proci bez turesalmy sretan vam put i dobro se odmorite ostalim pusa i ugodnu noc zelimo