|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1011 1012 [1013] 1014 1015   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.7.2011 21:14:46   
Lady26
evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, jesam li kome nedostajala user posted image ?

Anele, ljepoto, sretan ti rodjendan, da budes zdrav, veseo i sretan cijeli zivot....ljubimo te Lana i ja puno user posted image

Nas dvije bile kod moje rodice, maloprije dosle, imaju malog cukicu, mislim da ce imati nocne more od Lane user posted image user posted image user posted image a ona je bila toliko vesela, igrala se, skakala, PRICALA user posted image ....user posted image , ja evo ne znam kud prije, al ustvari znam prvo RR user posted image user posted image ....

Konoooo moja, ja ti tikvu volim samo na slici, nit je znam kupiti niti spremiti....user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 3.7.2011 21:16:44 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 25301
3.7.2011 21:19:35   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

evo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, jesam li kome nedostajala user posted image ?

Vazda u zivotuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25302
3.7.2011 21:30:10   
Lady26
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 25303
3.7.2011 21:38:49   
Anoniman
rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,
rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,
rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,
rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,rezime,

MOLIM VAAAAAAASuser posted image user posted image user posted image

sTVARNO NEMREM CITATI....ja sam vam u frci...trci...idem na more veri sun
POZELILA SAM VAS PRAVOOOO..S.VE REDOMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25304
3.7.2011 21:41:45   
Lady26
NeJmam rezimeeeeeeeeeeee ali samo da ti kazem faaaaaaaaalissssssssssssssssss user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25305
3.7.2011 21:45:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

NeJmam rezimeeeeeeeeeeee ali samo da ti kazem faaaaaaaaalissssssssssssssssss user posted image user posted image
I VI MENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25306
3.7.2011 21:49:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: teacher75

suti, evo mi kasni user posted image 2 dana, mozda sam vec pobjednik a nisam ni svjesna jos

Ovaj mjesec je, cini mi se, svima kasnila user posted image

E upravu si, i meni je kasnila 2 danauser posted image

dadada, mi te puno volimoooooooooooo,a znaci gibas na more, znala sammmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image , sretnoooo

tajra, kad idete, i vama sretnoooooooooo

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 25307
3.7.2011 21:50:42   
dafri
Sretan rođendan našem drugu Aneluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25308
3.7.2011 21:56:56   
Lady26
Ja odoK u krevet....tj pustim sebi filmic i mozdaaaaaa zaspem user posted image

Tajra jos jednom sretan put, odmori se maximalno user posted image
Ostale zenice, pisemo se sutraaaaaaa user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 25309
3.7.2011 22:00:52   
dafri
tajra sretan put i ugodan odmor
Apotekarka slavljenik je med user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25310
3.7.2011 22:08:39   
koka i po
Ja odoK u krevet....tj pustim sebi filmic i mozdaaaaaa zaspem

user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image ...
vecececece----nisam zaspala-----jos---
meni ne kasni meni uranila ......"ispisite" me iz grupe user posted image ...
prijo moja...sretan ti put.dobro se odmori i donesi nam koju bukaru mora za krajnika user posted image user posted image .
dadada meni "nisi" falila user posted image user posted image .....
ja danas bila prava hanuma user posted image ....do grudi u buraniji i do koljena u krompiru ,paprikama i paradajzu user posted image ..a "probila" sam se i do tikvi,tikvica i krastavaca user posted image
i nabrala punu kanticu malina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...za džema user posted image ...i za krvnu sliku user posted image ....
S.je bio dobra.izmorio je i malog cuku koji ga je tuzno i nemocno gledao kad mu je ovaj vikao:"TUUUUCCCIIIII BOBIIIIIIII" user posted image user posted image user posted image .par puta ga je pokusao zgaziti kosilicom za travu user posted image (voli cuke dadada majke mi user posted image ).

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25311
3.7.2011 22:17:46   
R&T@
Ja idem sutrauser posted image user posted image

A sad vas pozdravljam sve, mislit cu na vas...

Vi mi sve ostajte zdravo, cuvajte djecicu i ispisite barem 100 stranica...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 25312
3.7.2011 22:17:58   
Anoniman
sretan rodjendan Aneluuser posted image user posted image user posted image Apotekarka tvoj djecak je premeden ,veliki momak viseuser posted image sve ostale veelikiuser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 25313
3.7.2011 22:19:24   
Anoniman
tajra želim vam lijep i ugodan odmor , uživajteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25314
3.7.2011 22:22:12   
Anoniman
postadoh i ja padobranac na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo vas sve i cestitamo rođendane Antoniu i Aneluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25315
3.7.2011 22:36:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

suti, evo mi kasni user posted image 2 dana, mozda sam vec pobjednik a nisam ni svjesna jos

E upravu si, i meni je kasnila 2 danauser posted image

dadada, mi te puno volimoooooooooooo,a znaci gibas na more, znala sammmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image , sretnoooo

tajra, kad idete, i vama sretnoooooooooo

ma na vrat na nos...ja kontala da imam barem jos sedmicu...kad ono kaze did prekosutra...najkasnije u srijedu...a ja nit sam spremna psihicki...a ni fizickiuser posted image ...al haj...samo sutim i klimam glavom...ipak se slepamuser posted image
ja ti napisalana gmailuuser posted image   Poljubi mi cupavicu...a zao mi je da ti glavu necu vidjetiuser posted image mislim i tebe i galvuuser posted image user posted image ...a ja se izgledanecu uspjeti osisati...kako stvari stojeuser posted image user posted image

Ja cu se sigurno uspjeti konektovati i na morEtu...necete se vi mene tako lako rijesitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25316
3.7.2011 22:36:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

postadoh i ja padobranac na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo vas sve i cestitamo rođendane Antoniu i Aneluuser posted image user posted image user posted image
ekiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25317
3.7.2011 22:44:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

hajd ba u povratku svrati na kavuuser posted image valjda ce mi do tada otici dijasporauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25318
3.7.2011 22:47:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

hajd ba u povratku svrati na kavuuser posted image valjda ce mi do tada otici dijasporauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mozda bi se cak i moglo nes izmajmunisatiuser posted image ...sve zavisi kako se budemo vracali
a moram ti mamu upoznatiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25319
3.7.2011 22:50:23   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bolje bez mameuser posted image user posted image user posted image user posted image prisjest ce nam kava što zbog cigara što zbog školeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25320
3.7.2011 23:02:13   
teacher75

Tičerko, drzimo ti fige da bude onako kako zelisuser posted image

Kako je djevojcica danas?

bolje je al sam ja sva nikakva, ko da ce i mene uhvatitiuser posted image grlo boli, malaksala, jedva gledam, glava me boli, odoh u krevetuser posted image lijepo se provedite na moru i bucnite se jednom i za meneuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 25321
3.7.2011 23:05:00   
Anoniman
Lijep provod ovima koji idu na more, okupajte se jednom i za nas user posted image

Moja cura danas opet slabo jela, samo da nije opet grlo-uhouser posted image , sutra idemo na kontrolu pa cemo vidjeti.
Ja sam sva nesto narogusena i premorena danas tako da idem u horizontalu....ljubimo vas user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 25322
3.7.2011 23:09:10   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bolje bez mameuser posted image user posted image user posted image user posted image prisjest ce nam kava što zbog cigara što zbog školeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
E onda mamu kad polozimispit a ti ponovo krenesuser posted image user posted image ...amozda prestanemo i pusituser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25323
3.7.2011 23:09:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lijep provod ovima koji idu na more, okupajte se jednom i za nas user posted image

Moja cura danas opet slabo jela, samo da nije opet grlo-uhouser posted image , sutra idemo na kontrolu pa cemo vidjeti.
Ja sam sva nesto narogusena i premorena danas tako da idem u horizontalu....ljubimo vas user posted image

Valjda nije opet uho...ljubi mi curicu...a ti odmarajuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25324
3.7.2011 23:10:56   
Anoniman

Tičerko, drzimo ti fige da bude onako kako zelisuser posted image

Kako je djevojcica danas?

bolje je al sam ja sva nikakva, ko da ce i mene uhvatitiuser posted image grlo boli, malaksala, jedva gledam, glava me boli, odoh u krevetuser posted image lijepo se provedite na moru i bucnite se jednom i za meneuser posted image
hebemu misa...to je i Lanci bila bolesnauser posted image ...ja nisam u toku...user posted image da stoprije prodje

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 25325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1011 1012 [1013] 1014 1015   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1011 1012 [1013] 1014 1015   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *