Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vece mi samo da vam mahnemo,umorni smo, danas smo bili kod nane isli smo na pijacu (u bastu) i svasta smo donijeli Esma zaspala jos u autu i za divno cudo nije se bunila kad sam je stavila pravo u krevetic,cura samo nastavila ali zato danas skoro nista nije jelatajra sretan ti put i lijep provod pa i za mene odhladuj jedan sat pod boricemdadada i vama lijep provod a ti se bucni jednom,valjda volis placakanje,pa kad sastavimo tvoje buckanje i tajrino hladovanje taman ce biti pusica svima
Jutro od padobranca... nemam net kući još uvijek pa moram ovako sa posla da uljećem Lady blesačo ne napadaj djete bezveze sram te bilo tužiću te ... drage dame kako ste ? Ja nikako da ugajgulim ono... znaš na šta mislim ??? evo čekam da mi danas jave kad da odem... Kako vam prošao BB?
Ljubila sam je ....hebi ga...pa gledam na sat 6,20 - kontam koji joj je djavo....i ustanem do wc, slucajno pogledam na sat 20 do 8
Cuj jos nista....samo ti tako.... A BB pa tanko skroz....slabo nas je bilo skroz.... al et popila se kafica, malo se trosilo, malo se dobilo na poklon i tako
ma znam šalim se ja malo, i vjeruj mi dobro mi dođe .. A to da sam malo neodgovorna jesam priznam i to samo kad je moje zdravlje u pitanju.. nisam mogla od posla, morala na put.. šta da ti kažem evo nadam se danas a šta je to sve se izgleda raspršilo po moru ehhh blago njima... ja kontala doći ali nisam mogla od svojih ludih obaveza.... kako ti je mrvica mala je li ljuta na tebe
Lady ako ti ovo Sabina procita da si ruzila Lanicu, gotova si... neku noc pita je jedna zena ima li braca ili seku, kaze ona imam pravog brata Ermina, al imam u Sarajevu jednu malu seku zove se Lana, ja ostala paf... Ne mogu ti opisati kako je voli...
emi jestel preselili konacno, jel sve pod kontrolom?
Dobro jutro i od mene...
Zene il spavaju il su po odmorima....il im je mrsko pisati Na znam, nije me ispratila, doduse bila je na tuti i gledala crtani ali sam samo dobila neku cmoku na silu skoro, ma ni cao... pa sam samo izasla...
Lady ako ti ovo Sabina procita da si ruzila Lanicu, gotova si... neku noc pita je jedna zena ima li braca ili seku, kaze ona imam pravog brata Ermina, al imam u Sarajevu jednu malu seku zove se Lana, ja ostala paf... Ne mogu ti opisati kako je voli...
, volimo i mi nju jaaaaaakoooo, mislim ja, Lana je ne zna, dusa draga.... vala moramo doci aBd pa makar....dok se malo organizujem, i sa vremenom i sa lovom
Odmah ujutro sam ali cim dodjem sebi Bi mi zao majke mi....al hebi ga...jos je naruzim dobro i kazem da legne, sta se nadigla .... a ona tuzno tata tajooooooo ali lezi ...ja kad sam vidjela koliko je sati dodjem u sobu po nju a ona : eeeeeee dosla mama
Lady, lady,lady...cccccc ..dijete te fino probudilo a ti tako
jutro i od nas moram ici traziti kostim, a ne znam gdje da gledam ...ne znam ni sta trazim ...premda gore nemam nita mozda bi najbolje bila ona kao traka ...mogu kupitii onu za kosu
Mi smo jucer slavili rodjkas mog tatice...bili u imageu...super je...stvarno super po ovakvom vremenu i poprilicno dobra klopa...a imaju i za children super uredjen dio...samo sto drze bambia ..pa samih rekla tuziti
jutro i od nas moram ici traziti kostim, a ne znam gdje da gledam ...ne znam ni sta trazim ...premda gore nemam nita mozda bi najbolje bila ona kao traka[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]...mogu kupitii onu za kosu
jutro i od nas moram ici traziti kostim, a ne znam gdje da gledam ...ne znam ni sta trazim ...premda gore nemam nita mozda bi najbolje bila ona kao traka
[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif" alt='user posted image'> ne znamziva kako da "povecam" neceg cega nema
Pa imaju grudnjaci pa umecima, debelim spuzvicama... pa imas makar . . ? Ne zezam se...moja kolegica isto ima male skroz i kupila na pijaci super kostim sa trokuticima doooobroooooooo podebljan spuzvama, znas kako lijepo stoji....
emi jestel preselili konacno, jel sve pod kontrolom?
hhhmmmmm, kontrolom trudim se da bude.... preselila jesam ali mi kuhinja još gotova nije pa luuuuudddiiiim možeš militi kako funkcionišem ali dobro je hB. Dadada pa ti si gora od mene a onaj bambi jadničak fakat mu nije mjesto tamo niti bilo kojoj od onih jadnih životinjica ali eto... i sretan rođendan tati.. Lady ti ćeš biti linčovana danas
Dadada pa ti si gora od mene a onaj bambi jadničak fakat mu nije mjesto tamo niti bilo kojoj od onih jadnih životinjica ali eto... i sretan rođendan tati.. Lady ti ćeš biti linčovana danas
Ja se najradije ne bih ni skidala....hebem ti, nekad sam nosila samo pokoju krpicu na sebi a sad ne mogu ni da se skinem.... Kad kaze neko voli kile, celulit i strije poslije trudnoce....vala laze k'o pas! Volim dijete svoje ali ne volim sto mi je trudnoca ucinila...
Ja se najradije ne bih ni skidala....hebem ti, nekad sam nosila samo pokoju krpicu na sebi a sad ne mogu ni da se skinem.... Kad kaze neko voli kile, celulit i strije poslije trudnoce....vala laze k'o pas! Volim dijete svoje ali ne volim sto mi je trudnoca ucinila...
ma rekla sam ti da ce to doci na svoje...strpi se malo...ti odmah u ocaj padas.. tankinipogledaj...njega mozes zarolati da se fino osuncas
Zaboravila sam ovo napisati....Vidim temu tuta i sjetim se... Jutros dok sam se ja izorganizovala krenula oresvuci Lanu a ona vec kakila...i hajd presvucem, ok...dosla teta i sjedi s njom, odjednom Lana ustaje ide po tutu kaze : teta, piki nana... ja ostala Meni nikad nije trazila ili je ja nisam registrovala....sad evo kontam jutros je u krevetu rekla puj kaka (to joj govorim kad se ukaki pa smudi)...mozda mi je htejla reci da kaki
Tiki nadam se da je Lana bolje, evo i mojoj od jutros nesto nos curi, a kako i nece kad je u subotu bila mokra u vise navrata, bili an vikendici jka kad god pogledam njoj mokra ili majica, ili noge, hiljadu puta sam je presvukla a sto se tice luka ja uzmem ili staru carapu najlonku ili gazu zavezem za krevetac iznad gklave i tu stoji
nadam se da su ostale zene dobro, mi nazalost nismo mogle doci na bb, kao sto rekoh bili na vikendici dosla dijaspora i jos uvijek dolaze, tako da nemam vremena posteno ni da se naspavam
pozzzzz