|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1013 1014 [1015] 1016 1017   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.7.2011 10:38:59   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja se najradije ne bih ni skidala....hebem ti, nekad sam nosila samo pokoju krpicu na sebi a sad ne mogu ni da se skinem....
Kad kaze neko voli kile, celulit i strije poslije trudnoce....vala laze k''o pas! Volim dijete svoje ali ne volim sto mi je trudnoca ucinila...user posted image user posted image
ma rekla sam ti da ce to doci na svoje...strpi se malo...ti odmah u ocaj padas..tankinipogledaj...njega mozes zarolati da se fino osuncas

Odmah.....nikad me ni ne popusta....
Cak mi je neki dan i kum rekao da mrsam....pricali oko burme, ja kazem ne moze mi hocu da je sirim, kaze radije smrsaj....ja user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 4.7.2011 10:39:12 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25351
4.7.2011 10:44:32   
Mya_81 RR
Jutro!

I ja danas trebam ici u shopping po kupaći user posted image

A nisam se u njega skinula ima 3 godine... Najradije bih si navukla neko odijelo koliko sam sva opuštena, a o strijama da ne govorim...nema gdje ih nema user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 25352
4.7.2011 10:47:07   
Anoniman

Ja se najradije ne bih ni skidala....hebem ti, nekad sam nosila samo pokoju krpicu na sebi a sad ne mogu ni da se skinem....
Kad kaze neko voli kile, celulit i strije poslije trudnoce....vala laze k''o pas! Volim dijete svoje ali ne volim sto mi je trudnoca ucinila...user posted image user posted image
ma rekla sam ti da ce to doci na svoje...strpi se malo...ti odmah u ocaj padas..tankinipogledaj...njega mozes zarolati da se fino osuncas

Cak mi je neki dan i kum rekao da mrsam....pricali oko burme, ja kazem ne moze mi hocu da je sirim, kaze radije smrsaj....ja user posted image
ma zbnam taj osjecaj...ljudi znaju biti grozni...ja se sjecammojih roditelja, kume...ma i komsijauser posted image ...i tek sad razumijem mm...dok se nisam udebljala i nisam vidjela koji je problem zapravo skinuti kile,kontala sam da je lijen...a zapravo, ti tu nis znacajno ne mozes uraditi...one stoje...prehrana je tu haman pa neznacajna...osim unosa tecnostitj. sokova, kole,kafe...ja sampocelamrsati tekkad sam toizbacila + kad mi je A.prohodao, pa ga ganjam...zapravo nije kretanje samo nego i stres...naravno da je kretanje najbitnije (jedan od razloga zasto mm nikako da smrsa..na poslu sjedi...kad dodje kuci umoran je ko konj)...ali ja mislim da sam najvise otisla od "stresa"...posto sam s A. 24 sata...aon je uzasno zivahan...vazda samu nekoj pripravnosti...ne mogu se opustitiosim kad spavauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25353
4.7.2011 10:47:28   
Mya_81 RR

Joj, ne očajavaj oko toga user posted image

To su tako mali problemi... A sve ce doci na svoje, samo polako... Doduse, ja sam neplanirano smrsala i ne bunim se... Sad mi fali jedno 5 kila user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25354
4.7.2011 10:47:46   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Jutro!

A nisam se u njega skinula ima 3 godine... Najradije bih si navukla neko odijelo koliko sam sva opuštena, a o strijama da ne govorim...nema gdje ih nema user posted image

user posted image Znam kako ti je. I ja ovih dana moram traziti kupaci br.XXL.Ne mogu mi (*)(*) stati ni u jedan stari.user posted image
Nesto kontam da posudim od sveki.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 25355
4.7.2011 10:48:17   
Malenaoduvijek
kono
bolje sam, juce sam pola dana prespavala, tj.poslijepodneva.hvala na pitanju

sad sam sve procitala i sve zaboravila...

jedino sam zapamtila da tiki nema paracetamola u kuci, zeno sirup panadol kupi to moras imati u kuci uvijek sa djetetom, kod mene kucna apoteka nema sta nema ali svi moguci sirupi i cepici su obavezni, kao i ovi bbaby linexi i sl. za nedaj boze.

bebacha se nikako nije javljala za vikend???sta je s njom, jeli sve ok user posted image

kono ja ti rekoh kupiti tikvu i objasniti kako se pravi ne brini se ti...

mog Gigu muce zubici, tj.trojke donje, dvije gornje izbile a sad mu izlaze donje i bas ga bole, kad nesto zvace uvrijedi se i pocne plakati user posted image

Apotekarko nikako da napisem Antonio je premeden, a ti si mi slatka.nisam te tako zamisljala user posted image

za ove tuta trening mame svaka cast i ja se sada spremam da probamo, a jedno pitanje gdje ste vi kupovali djecacima gacice , tekja gdje si ti svom V. kupovala?
moram se naoruzati prvo svom opremom pa da onda probamo user posted image

glavna Igorova igra trenutno je auticima, izme dijete dva, tri autica i govori brnbrn, toliko je smijesan, ali se igra sto je najbolje ...

dadada blago vama idete i vi na more, hajde doci ce i 15.8.aBd pa odoh i ja user posted image

koko veliki poz za tebe user posted image user posted image
jelo boje sobe su super, jesi ti pocela piti tu terapiju ?

tekja volim i ja svoju sveki ali neka je kod njene kuce vise se volimo tako user posted image user posted image user posted image
moja u subotu meni prvi put rece, a S. sine sto si ti ublijedila a vidi ti podocnjaka uradi molim te nalaze da vidimo kakvo ti je zeljezo, ja nisam mogla vjerovati user posted image

e ja sve s brda s dola, ali valjda cete se snaci...

pozz i za sve koje ne spomenuh i sretan put svima koji idu na more...

felix stavljaj slikice...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25356
4.7.2011 10:52:16   
Malenaoduvijek

sto se burme tice, ti smrsala ne smrsala prosiri je.ja sam smrsala poslije trudnoca ali prsti ostali isti, tako da sam je morala prosiriti.nema to veze sa kilazom, nego ti kod cike gdje si kupila i prosiri ...

a ne ocajavaj radi kila, nego polako otici ce to sve

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25357
4.7.2011 10:52:49   
Lady26
Nije on meni nista lose mislio, znam...mi smo dobri drugovi, znamo se preko 15 godina....al eto bas me pogodilo ali nisam im pokazala user posted image ....
MM mi je vratio sobno biciklo, eno ga u garazi...moram mu reci nek mi ga izvuce, pa da bar odnekle krenem....Slabo jedem, fakat, e jedino mi je problem sto kad Lanu uspavam navece MORAM nesto pregristi user posted image ....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25358
4.7.2011 11:00:39   
Mya_81 RR
Lady, ne jedi iza 6. Tu moras biti disciplinirana mada znam da je tesko kad ne stignes jesti cijeli dan, i onda ti to navecer postane jedini gušt! probaj to nekako izbaciti. Ne jesti gluposti i pij puno vode!

Moja je sestra s ovim režimom u nekoliko mjeseci izgubila skoro 20KG.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25359
4.7.2011 11:01:46   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hannica

Jutro!

user posted image Znam kako ti je. I ja ovih dana moram traziti kupaci br.XXL.Ne mogu mi (*)(*) stati ni u jedan stari.user posted image

Ti ćeš da budeš IN ovo ljeto user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 25360
4.7.2011 11:07:04   
Malenaoduvijek
moja zaova muku muci sa kilama i stalno je na nekim dijetama, ali najbolja joj je bila jedna od nutricioniste iz BG,a to i nije dijeta, jedes 6 puta dnevno, ali imas tacno koliko i sta.
znam da je jednom kod nas dosla sa filovanim paprikama, 3 paprike ja ih ne bih u zivotu mogla pojesti stvarno je super a nisi gladan, a ona je bas bas smrsala bila od nje.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25361
4.7.2011 11:07:22   
Anoniman
Joj vjecni problemi, mrsavi - debeli, male sise - velike sise, uhhh, dovraga, hajdemo svi biti nudistiuser posted image

dadada, te trakice sam i ja htjela ali eto nisam, imas ih u benetonovoj radnji gdje je ves samo, i bilo je slatkih u oviesseuser posted image

Neposredna veza do poruke: 25362
4.7.2011 11:19:06   
Amani12
Jutrooo user posted image zapravo skoro pa podne user posted image
Kkao ste nam svi redom?
Ove hanumice sto su otisle na more ili se spremaju,uzivajte i bucnite se i za nas jednom...ma dva puta makar user posted image user posted image
Moj djecak ''odradjuje'' prvu turu spavanja.
Jutros se probudio u oko pola 9,ali se sam igrao u kreveticu do pola deset,ije me zvao,a ja fino jos satak odspavala.
Bas sam grozna...ali sta cu,super mi doslo,jer sam sinoc kasno zaspala.
Mi smo uzivali za vikend,samo neka nama Sunca user posted image
Lady ja sam smrsala 4kg u zadnja dva mjeseca tako sto sam izbacila veceru i dnevno popijem najmanje 2 litre vode.
Celulit se smanjio,za nepovjerovat.
Sad sam na 65kg,a cilj mi je do Septembra na 60 kg makar,mada je moja zeljena kilaza 56-58.
Znaci,niceg se nisam odrekla,samo ne veceram.
Doduse ima toga i sto dosta vremena provodim sa Amaneckom vani otkako je lijepo vrijeme pa se kalorije trose i zbog trcakarnja za mojim djecakom...
Sretno,drzim ti fige!
Ako budes htjela na aerobik,pridruzi mi se.
Ja krecem od ove sedmice,sama,nece niko da se znoji sa mnomuser posted image user posted image user posted image
Uh ispisa se ja...
Evo jedan user posted image za sve redom user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25363
4.7.2011 11:19:09   
Bambi09

Lady, lady,lady...ccccccuser posted image user posted image user posted image ..dijete te fino probudilo a ti takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro i od nas
moram ici traziti kostim, a ne znam gdje da gledamuser posted image user posted image ...ne znam ni sta trazimuser posted image ...premda gore nemam nitauser posted image mozda bi najbolje bila ona kao trakauser posted image ...mogu kupitii onu za kosuuser posted image

Mi smo jucer slavili rodjkas mog tatice...bili u imageu...super je...stvarno super po ovakvom vremenu i poprilicno dobra klopa...a imaju i za children super uredjen dio...samo sto drze bambiauser posted image ..pa samih rekla tuzitiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25364
4.7.2011 11:50:11   
Anoniman
pozdrav zene .
Juce nam je bilo super umorila sam se pravo al o.k je .
Slikice budu posle jer su na mm aparatu .
Pusa svima

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25365
4.7.2011 11:50:31   
Lady26
Evo mene sa dorucka...
Sad mi mrsko pisati, radije bih legla malo user posted image user posted image

Amani hvala user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 25366
4.7.2011 11:54:09   
Malenaoduvijek
kono, da sam se sjetila ranije, ja idem sada vani s njima dvojicom a mogli smo kafu popiti hm....i da ti dam sto sam ti duzna.user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25367
4.7.2011 11:55:05   
Amani12
Mala uzivajte na Suncu,ljubimo vas user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 25368
4.7.2011 12:06:31   
Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

kono, da sam se sjetila ranije, ja idem sada vani s njima dvojicom a mogli smo kafu popiti hm....i da ti dam sto sam ti duzna.user posted image user posted image

Hebi ga...isla ja u konzum, mogla sam na kafu komotno....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25369
4.7.2011 12:28:49   
Lady26
Kakva je ovo opet bila frka na forumu user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25370
4.7.2011 12:29:39   
Amani12
Hehehehe
I ja se pitam,ali nista ne skontah user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25371
4.7.2011 12:34:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hannica

Jutro!

mya jel se to ti spremas na more , ili bazene user posted image .
Sretno sa kostimima da nadjes sta ti se svidja ...
Ja imam od prosle god i sad mi je taman user posted image
Sto se tice strija ja to nemam . Pogotovo po tibi nista malo ima samo ispod none  nista strasno.user posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 25372
4.7.2011 12:37:19   
Lady26
Mozda i bolje da ne znam, da se ne nerviram bezveze... ha ja user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25373
4.7.2011 12:42:12   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

kono
bolje sam, juce sam pola dana prespavala, tj.poslijepodneva.hvala na pitanju

sad sam sve procitala i sve zaboravila...

jedino sam zapamtila da tiki nema paracetamola u kuci, zeno sirup panadol kupi to moras imati u kuci uvijek sa djetetom, kod mene kucna apoteka nema sta nema ali svi moguci sirupi i cepici su obavezni, kao i ovi bbaby linexi i sl. za nedaj boze.

bebacha se nikako nije javljala za vikend???sta je s njom, jeli sve ok user posted image

kono ja ti rekoh kupiti tikvu i objasniti kako se pravi ne brini se ti...

mog Gigu muce zubici, tj.trojke donje, dvije gornje izbile a sad mu izlaze donje i bas ga bole, kad nesto zvace uvrijedi se i pocne plakati user posted image

Apotekarko nikako da napisem Antonio je premeden, a ti si mi slatka.nisam te tako zamisljala user posted image

za ove tuta trening mame svaka cast i ja se sada spremam da probamo, a jedno pitanje gdje ste vi kupovali djecacima gacice , tekja gdje si ti svom V. kupovala?
moram se naoruzati prvo svom opremom pa da onda probamo user posted image

glavna Igorova igra trenutno je auticima, izme dijete dva, tri autica i govori brnbrn, toliko je smijesan, ali se igra sto je najbolje ...

dadada blago vama idete i vi na more, hajde doci ce i 15.8.aBd pa odoh i ja user posted image

koko veliki poz za tebe user posted image user posted image
jelo boje sobe su super, jesi ti pocela piti tu terapiju ?

tekja volim i ja svoju sveki ali neka je kod njene kuce vise se volimo tako user posted image user posted image user posted image
moja u subotu meni prvi put rece, a S. sine sto si ti ublijedila a vidi ti podocnjaka uradi molim te nalaze da vidimo kakvo ti je zeljezo, ja nisam mogla vjerovati user posted image

e ja sve s brda s dola, ali valjda cete se snaci...

pozz i za sve koje ne spomenuh i sretan put svima koji idu na more...

felix stavljaj slikice...

imala sam ja sirup paracetamol, ali kad sam pogledala datum, prosao mu je rok, tako da sam ga bacila. a kontala sam posto vec imam ove cepice lupocet da je to isto, pa da ne saljem mm u po noci po sirup- evo i apotekarka napisa da je to jedno te isto. imam ja sve lijekove u kucnoj apoteci, i za proljev i za povracanje, i za djecu i za odrasle, ne briniuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 25374
4.7.2011 12:42:28   
Anoniman

Kakva je ovo opet bila frka na forumu  user posted image
a gdje user posted image neznam ni ja user posted image
Lady sad ces ti jos malo na odmor blago tebi ajd povedi nas na moreuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 4.7.2011 12:43:59 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1013 1014 [1015] 1016 1017   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1013 1014 [1015] 1016 1017   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *