|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1012 1013 [1014] 1015 1016   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.7.2011 23:13:00   
Honey3
veceuser posted image mi samo da vam mahnemo,umorni smo, danas smo bili kod nane isli smo na pijacu (u bastu) i svasta smo donijeliuser posted image Esma zaspala jos u autu i za divno cudo nije se bunila kad sam je stavila pravo u krevetic,cura samo nastavilauser posted image ali zato danas skoro nista nije jelauser posted image tajra sretan ti put i lijep provod pa i za mene odhladuj jedan sat pod boricemuser posted image dadada i vama lijep provod a ti se bucni jednom,valjda volis placakanje,pa kad sastavimo tvoje buckanje i tajrino hladovanje taman ce bitiuser posted image pusica svima user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25326
4.7.2011 9:18:58   
Lady26
Aaaaaaaaaaaaa prva, ne mogu da vjerujem user posted image user posted image

Pa dobro vam jutro drage moje user posted image
Ja jutros na sabahu napadoh dijete sto se nadigla rano user posted image , kad ono sat na mobitelu nije tacan, zamalo da prespavam...ljubila sam je poslije user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 25327
4.7.2011 9:29:24   
emi7908
Jutro od padobranca...user posted image  nemam net kući još uvijek pa moram ovako sa posla da uljećem user posted image
Lady blesačo ne napadaj djete bezveze sram te bilo tužiću te ...user posted image user posted image user posted image  drage dame kako ste ?  Ja nikako da ugajgulim ono... znaš na šta mislim ??? evo čekam da mi danas jave kad da odem...
Kako vam prošao BB?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25328
4.7.2011 9:33:40   
Lady26
Ljubila sam je user posted image ....hebi ga...pa gledam na sat 6,20 user posted image - kontam koji joj je djavo....i ustanem do wc, slucajno pogledam na sat 20 do 8 user posted image

Cuj jos nista....samo ti tako.... user posted image
A BB pa tanko skroz....slabo nas je bilo skroz.... user posted image al et popila se kafica, malo se trosilo, malo se dobilo na poklon i tako user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 25329
4.7.2011 9:40:24   
emi7908
ma znam šalim se ja malo, i vjeruj mi dobro mi dođe user posted image .. A to da sam malo neodgovorna jesam priznam i to samo kad je moje zdravlje u pitanju.. nisam mogla od posla, morala na put.. šta da ti kažem user posted image user posted image user posted image  evo nadam se danas user posted image  
a šta je to sve se izgleda raspršilo po moruuser posted image user posted image  ehhh blago njima... ja kontala doći ali nisam mogla od svojih ludih obaveza.... 
kako ti je mrvica mala je li ljuta na tebeuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25330
4.7.2011 9:49:54   
Bambi09
Lady ako ti ovo Sabina procita da si ruzila Lanicu, gotova si... user posted image user posted image user posted image  neku noc pita je jedna zena ima li braca ili seku, kaze ona imam pravog brata Ermina, al imam u Sarajevu jednu malu seku zove se Lana, ja ostala paf... Ne mogu ti opisati kako je voli... user posted image

emi jestel preselili konacno, jel sve pod kontrolom?

Dobro jutro i od mene... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 25331
4.7.2011 9:50:47   
Lady26
Ma hajde, cim prije to obavi....da si mirna user posted image

Zene il spavaju il su po odmorima....il im je mrsko pisati user posted image user posted image
Na znam, nije me ispratila, doduse bila je na tuti i gledala crtani ali sam samo dobila neku cmoku na silu skoro, ma ni cao...user posted image pa sam samo izasla...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 25332
4.7.2011 9:52:29   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Lady ako ti ovo Sabina procita da si ruzila Lanicu, gotova si... user posted image user posted image user posted image  neku noc pita je jedna zena ima li braca ili seku, kaze ona imam pravog brata Ermina, al imam u Sarajevu jednu malu seku zove se Lana, ja ostala paf... Ne mogu ti opisati kako je voli... user posted image

user posted image user posted image user posted image , volimo i mi nju jaaaaaakoooo, mislim ja, Lana je ne zna, dusa draga.... vala moramo doci aBd pa makar....dok se malo organizujem, i sa vremenom i sa lovom user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 25333
4.7.2011 9:54:40   
Malenaoduvijek
cccc
stvarno si zaista, nemoj je ruziti stvarno si zaistauser posted image

dobro jutro i od mene, ja nikako da pisem, a hocu prvo da vas procitam

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25334
4.7.2011 9:57:41   
Lady26
Odmah ujutro sam user posted image ali cim dodjem sebi user posted image
Bi mi zao majke mi....al hebi ga...jos je naruzim dobro i kazem da legne, sta se nadigla .... a ona tuzno tata tajooooooo ali lezi user posted image ...ja kad sam vidjela koliko je sati dodjem u sobu po nju a ona : eeeeeee dosla mama user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 25335
4.7.2011 9:57:54   
Lady26
Kako si ti?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25336
4.7.2011 9:58:50   
Anoniman
Lady, lady,lady...ccccccuser posted image user posted image user posted image ..dijete te fino probudilo a ti takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro i od nas
moram ici traziti kostim, a ne znam gdje da gledamuser posted image user posted image ...ne znam ni sta trazimuser posted image ...premda gore nemam nitauser posted image mozda bi najbolje bila ona kao trakauser posted image ...mogu kupitii onu za kosuuser posted image

Mi smo jucer slavili rodjkas mog tatice...bili u imageu...super je...stvarno super po ovakvom vremenu i poprilicno dobra klopa...a imaju i za children super uredjen dio...samo sto drze bambiauser posted image ..pa samih rekla tuzitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25337
4.7.2011 10:01:12   
Lady26
IZVORNA PORUKA: dadada

Lady, lady,lady...ccccccuser posted image user posted image user posted image ..dijete te fino probudilo a ti takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro i od nas
moram ici traziti kostim, a ne znam gdje da gledamuser posted image user posted image ...ne znam ni sta trazimuser posted image ...premda gore nemam nitauser posted image mozda bi najbolje bila ona kao traka[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]...mogu kupitii onu za kosu

Ima Lana tih trakica - ne kupuj user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25338
4.7.2011 10:05:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

jutro i od nas
moram ici traziti kostim, a ne znam gdje da gledamuser posted image user posted image ...ne znam ni sta trazimuser posted image ...premda gore nemam nitauser posted image mozda bi najbolje bila ona kao trakauser posted image user posted image
[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif" alt='user posted image'> user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne znamziva kako da "povecam" neceg cega nemauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25339
4.7.2011 10:09:46   
Lady26
Pa imaju grudnjaci pa umecima, debelim spuzvicama...
pa imas makar . . ? user posted image
Ne zezam se...moja kolegica isto ima male skroz i kupila na pijaci super kostim sa trokuticima doooobroooooooo podebljan spuzvama, znas kako lijepo stoji....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25340
4.7.2011 10:11:47   
emi7908
emi jestel preselili konacno, jel sve pod kontrolom?

hhhmmmmm, kontrolomuser posted image user posted image  trudim se da bude....user posted image  preselila jesam ali mi kuhinja još gotova nije pa luuuuudddiiiim user posted image user posted image user posted image user posted image  možeš militi kako funkcionišem ali dobro je hB.
Dadada pa ti si gora od meneuser posted image user posted image user posted image  a onaj bambi jadničak fakat mu nije mjesto tamo niti bilo kojoj od onih jadnih životinjica ali eto... i sretan rođendan tati..user posted image user posted image
Lady ti ćeš biti linčovana danas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25341
4.7.2011 10:12:58   
Lady26

IZVORNA PORUKA: emi7908

Lady ti ćeš biti linčovana danas user posted image user posted image user posted image

Ali zasto user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 25342
4.7.2011 10:14:55   
Anoniman
imam jedan takav...znas kako se susiuser posted image ...dobijes usput i upalu plucauser posted image

ma potrazicu one kao traku sto imaju...pisu oni koji valjda znajuuser posted image da to trebaju nositi zena sa smol (.)(.)user posted image ...ja guglalauser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25343
4.7.2011 10:17:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: emi7908

Dadada pa ti si gora od meneuser posted image user posted image user posted image  a onaj bambi jadničak fakat mu nije mjesto tamo niti bilo kojoj od onih jadnih životinjica ali eto... i sretan rođendan tati..user posted image user posted image
soooooouser posted image user posted image user posted image user posted image
Hvalaaaaaauser posted image

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 25344
4.7.2011 10:18:26   
Lady26
A ja sa debelim stomakom, nogama i velikim ( . ) ( . )?
Pitaj cika googla i daj mi link da licno i personalno procitam user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25345
4.7.2011 10:22:30   
Anoniman

A ja sa debelim stomakom, nogama i velikim ( . ) ( . )?
Pitaj cika googla i daj mi link da licno i personalno procitam user posted image
i ti se opisa...nepitajuser posted image user posted image user posted image ...reko bi covjekuser posted image ...cccc
kupi si trikini...ako mislis da trebasprekrivati stomak...samo sto ces bitiisarana ko zebrauser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25346
4.7.2011 10:26:26   
Lady26
Ja se najradije ne bih ni skidala....hebem ti, nekad sam nosila samo pokoju krpicu na sebi a sad ne mogu ni da se skinem....
Kad kaze neko voli kile, celulit i strije poslije trudnoce....vala laze k'o pas! Volim dijete svoje ali ne volim sto mi je trudnoca ucinila...user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25347
4.7.2011 10:32:42   
Anoniman

Ja se najradije ne bih ni skidala....hebem ti, nekad sam nosila samo pokoju krpicu na sebi a sad ne mogu ni da se skinem....
Kad kaze neko voli kile, celulit i strije poslije trudnoce....vala laze k'o pas! Volim dijete svoje ali ne volim sto mi je trudnoca ucinila...user posted image user posted image
ma rekla sam ti da ce to doci na svoje...strpi se malo...ti odmah u ocaj padas..
tankinipogledaj...njega mozes zarolati da se fino osuncas

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25348
4.7.2011 10:37:13   
Lady26
Zaboravila sam ovo napisati....Vidim temu tuta i sjetim se...
Jutros dok sam se ja izorganizovala krenula oresvuci Lanu a ona vec kakila...i hajd presvucem, ok...dosla teta i sjedi s njom, odjednom Lana ustaje ide po tutu kaze : teta, piki nana... ja ostala user posted image user posted image
Meni nikad nije trazila ili je ja nisam registrovala....sad evo kontam jutros je u krevetu rekla puj kaka (to joj govorim kad se ukaki pa smudi)...mozda mi je htejla reci da kaki user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25349
4.7.2011 10:37:31   
megi
pozdrav

s malim zakasnjenjem Anele sretan ti rodjendan

Tiki nadam se da je Lana bolje, evo i mojoj od jutros nesto nos curi, a kako i nece kad je u subotu bila mokra u vise navrata, bili an vikendici jka kad god pogledam njoj mokra ili majica, ili noge, hiljadu puta sam je presvukla
a sto se tice luka ja uzmem ili staru carapu najlonku ili gazu zavezem za krevetac iznad gklave i tu stoji

nadam se da su ostale zene dobro,
mi nazalost nismo mogle doci na bb, kao sto rekoh bili na vikendici dosla dijaspora i jos uvijek dolaze, tako da nemam vremena posteno ni da se naspavam

pozzzzz

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1012 1013 [1014] 1015 1016   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1012 1013 [1014] 1015 1016   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *