|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1010 1011 [1012] 1013 1014   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
3.7.2011 0:28:04   
Anoniman
Ma nemam pojma vise user posted image user posted image user posted image user posted image
Bili su u opticaju Filip, Luka, Damjan i David... David se ne svidja mm, Luka ako otpadne zbog tetke ostaju Filip i Damjan, ali ne znaci d ajos koje nece na spisak uletiti preko reda user posted image , ali jos je pod upitnikom, vidjecemouser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 25276
3.7.2011 7:34:22   
marinčii
dragi Anele sretan ti 2 rođendan ,da nam budeš veseo i razigran danas i svaki dan svog života,ljube te Matej i mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25277
3.7.2011 8:21:43   
mala86
moji spavaju obojica a ja ustala,eto ti budale user posted image user posted image user posted image

Anelko sretan rodjkas sve najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 25278
3.7.2011 9:06:45   
teacher75
apotekarka, divne su sliciceuser posted image . ja sam poslije onog zadnjeg svog posta legla i nisam vidjela sta ste pisale, tek sad procitah. lana se jos jednom bila probudila i ostatak noci je spavala, a i ja s njomuser posted image nije imala turu, hb, sad je bolje. jos malo nosic curi i kihne povremeno ali ne kaslje i nadam se da ce ici na bolje.nisam znala za ono s lukom, gdje se stavi taj luk? lana se stalno vrti u krevetu tako da ne znam kako da joj stavim iznad glave jer promijeni 100 polozaja u toku noci

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25279
3.7.2011 9:07:48   
teacher75
jelena, super su ovo kombinacije boja, ja pravo volimuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 25280
3.7.2011 9:08:36   
teacher75

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ma nemam pojma vise user posted image user posted image user posted image user posted image
Bili su u opticaju Filip, Luka, Damjan i David... David se ne svidja mm, Luka ako otpadne zbog tetke ostaju Filip i Damjan, ali ne znaci d ajos koje nece na spisak uletiti preko reda user posted image , ali jos je pod upitnikom, vidjecemouser posted image

meni se Damjan pravo svidja, filipa im puno u zadnje vrijeme

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25281
3.7.2011 9:19:35   
Anoniman
I ovdje zelimo sretan rodjendan Aneluuser posted image user posted image user posted image user posted image

Super za Lanu, drago mi je da je boljeuser posted image

jelena, od tih mi se svidja najvise Filipuser posted image

Neposredna veza do poruke: 25282
3.7.2011 9:22:34   
teacher75
ne znam kakvo je vrijeme vani, jel hladno, smijem li je izvesti malo u park?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25283
3.7.2011 9:23:48   
Anoniman
Ma ako nema temperaturu zasto da ne, prikladno je obuci, bolje da je mozes skinuti nego da joj bude hladno i sve 5user posted image

Neposredna veza do poruke: 25284
3.7.2011 9:29:42   
teacher75

IZVORNA PORUKA: sahara

Ma ako nema temperaturu zasto da ne, prikladno je obuci, bolje da je mozes skinuti nego da joj bude hladno i sve 5user posted image

hocete li vi u pampersov park?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25285
3.7.2011 9:56:53   
tekja
jutro...i V. se prehladiouser posted image ...curi mu nosic i boli ga stomak...mislim da je njemu naskodilo ovo skidanje pelena, sjedenje na tuti i gologuzo trcanje po stanuuser posted image ...mada dusa moja, ne da se on...evo igra se, popio je mlijeko, nadam se da ce se na ovome zavrsiti...

eh sad redom...

Apotekarko, divni ste sve troje...Antonio, pravi momak, bas ga imauser posted image  torta je mraaaak...vjeruj da sam takvu zamisljala i za V. On je lud za duskom dugouskom i htjela bih njegov lik na torti ali bez fondanta...kod vas super izgleda...reci je l' joj i ukus takav?

Tiki, rekoh ti ja da ce L. biti bolje...a luk stavis na neki stolic iznad glave, odnosno iznad krevetica, pored, negdje gdje ce nesmetano dopirati miris do L. licauser posted image

Jelena, cestitam na sobici, divne kominacija, a ja glasam za Damjanauser posted image

Bambi, za Nanetauser posted image user posted image user posted image ...a Lana pricalica - pametnicauser posted image  

Anele, evo i ovdje, SRETAAAAAAN TI RODJENDANKO....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 25286
3.7.2011 10:07:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

hocete li vi u pampersov park?

Ej, danas necemo, imamo nekih obaveza, drugi putuser posted image

Neposredna veza do poruke: 25287
3.7.2011 11:09:30   
Mya_81 RR
Anele, sretan to rodjendan!!! user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25288
3.7.2011 11:23:15   
Amani12
Sretan rodjedan nasem preslatkom drugaru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadam se da nece biti kise,uzivajte user posted image user posted image

Apotekarka maleni je med medeni,ljubni ga za nas user posted image user posted image
Tiki nadam se da je curica bolje...user posted image
Ostale zenice i bebare imate mahanje od mene i mog uspavanog djecaka user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 25289
3.7.2011 11:38:24   
Anoniman
jutro.
Mama je na nonama od 7user posted image nemogu da spavam od uzbudjenja hihi.
MM sa A. otisao po moje roditelje i seke . Ja malo nabrzaka da virenem necu imat kad posle .
Hvala svima na cestitkama ljubimo vas user posted image
Antonio meden si user posted image user posted image na slikicama .

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 25290
3.7.2011 13:02:21   
Malenaoduvijek

i ja planiram uskoro da se bacim na pravljenje 2. djeteta al me najvise strah upravo toga- kako cu je nosati na 5.sprat (nemamo lifta) kad se u trudnoci ne smije nosati nista teskouser posted image

ja nosila Luku u trudnoci na 3. sprat i to u onoj auto sjedalici, toliko o tome da se nesto ne smije....morala ga nositi  svaki dan na vjezbe nije imao ko drugi.
i eno Igo ziv zdrav...

pozdrav od mene moje dame

jelena ja sam pila tothemu takodje u trudnoci i jednoj i drugoj. i feroglobin tbl.

Anelko sretan TI rodjendan, da budes zdrav i da dozivis puno godina sa svojim roditeljima user posted image user posted image

kono, jesi probala kukuruz da joj das, grasak, male kupuscice one (prokulice).
a tikvu jednu cu ti ja kupiti i onda ces da napravis djetetu jer je vise nego dobra, ima da je pojede kao velika user posted image user posted image

ja sam i dalje lose, ali fizicki, bas.sinoc sam rano zaspala koliko sam bila premorena.
trazicu od dr opet da nalaze izvadim ali ovaj put i zeljezo.

tajra zelim vam sretan put i da se bucnete i za nas, ljubi cure user posted image user posted image

mama75 Luka je pio rojal zele i to djeciji sa sirupom  omega 3 po preporuci pedijatrice i to cu mu opet i uvesti jer ovo nista drugo kod njega ne pije vode.

ostale zenice user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 25291
3.7.2011 13:25:43   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja sam i dalje lose, ali fizicki, bas.sinoc sam rano zaspala koliko sam bila premorena.
trazicu od dr opet da nalaze izvadim ali ovaj put i zeljezo.

tajra zelim vam sretan put i da se bucnete i za nas, ljubi cure user posted image user posted image

Hvala, mila...
Nisam ti ja bas "riba u vodi", mogu cijeli dan da ne zaplivamuser posted image
ali cu da ocejfim barem sat ispod borica samo za tebeuser posted image

Zao mi je sto "nemas snage"user posted image
ali evo nam danas sunca, a s njim sve ljepse izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image

Felix, dodjes mi krisku torte zato sto nisam kuhalauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 25292
3.7.2011 15:48:02   
Apotekarka
DAN
Najprije nasem Anelku sretan rođendan,puno smijeha i sunca danas....i poklona naravno...
Ja I antonio jutros pretjerali spavali do pola 111,stavila ga u 14 i 15 i nije josbio zaspao sad se uketio valjda ce bar jedan satic...Ja sam sinoc bila grozna drmala me neka groznica krajnik haotican i danas ali sam se odmorila i bolje  mi je puno,puno mi sporet serpi za rucak,pece se kuha...njami...Bili smo jutros u gradu na kavici,lijep dan
teacher drago mi je da je Lanci imala mirnu noc

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 25293
3.7.2011 20:05:48   
koka i po
sretan rodjendan Anelkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 25294
3.7.2011 20:12:43   
Ella_H
Pusa veeeeelika za Anela
i Antonia malenoguser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image . Tekja samo ti mene zezajuser posted image .
Bambi mama je bolje bila ali jucer opet
puno bolesna tako mi kazuuser posted image , bit ce bolje valjda.
Ja danas s ovim svojim indijancima isla u potragu
za namjestajem za dnevni boravak,
i stol i stolice za kuhinju.
Ma ludnica drage moje al pazarila sam onako skromno
elhamdulilah jer djeca sve unistise barem mojauser posted image .
Nadam se da ste mi svi dobro i zdravo da slusate
djecurliju i da vam je fino vrijeme. Ovdje je bljakica danas
ali zato jucer divan dan u prirodi.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 25295
3.7.2011 20:41:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

i ja planiram uskoro da se bacim na pravljenje 2. djeteta al me najvise strah upravo toga- kako cu je nosati na 5.sprat (nemamo lifta) kad se u trudnoci ne smije nosati nista teskouser posted image

ja nosila Luku u trudnoci na 3. sprat i to u onoj auto sjedalici, toliko o tome da se nesto ne smije....morala ga nositi  svaki dan na vjezbe nije imao ko drugi.
i eno Igo ziv zdrav...

Hej, je li ja ovo dobro vidim, tiki ide u nove pobjedeuser posted image , super, mozda i ja poludimuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 25296
3.7.2011 20:50:30   
teacher75
suti, evo mi kasni user posted image 2 dana, mozda sam vec pobjednik a nisam ni svjesna jos

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25297
3.7.2011 20:53:31   
Anoniman
aaaa, kraljice, ma ne vjerujem da to ide bas tako lakouser posted image , vazno je da ti to zelis, pa kad god da se desiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 25298
3.7.2011 21:01:43   
teacher75

aaaa, kraljice, ma ne vjerujem da to ide bas tako lakouser posted image , vazno je da ti to zelis, pa kad god da se desiuser posted image

ma salim se malo, nadam se i ja da nije to u pitanju jer hocu da rahat odem na moreuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25299
3.7.2011 21:02:26   
R&T@

suti, evo mi kasni user posted image 2 dana, mozda sam vec pobjednik a nisam ni svjesna jos

Ovaj mjesec je, cini mi se, svima kasnila user posted image

Tičerko, drzimo ti fige da bude onako kako zelisuser posted image

Kako je djevojcica danas?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 25300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1010 1011 [1012] 1013 1014   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1010 1011 [1012] 1013 1014   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

mlijeko
gvendolina

da li bebama do 2 god dajete ili ste davali samo mlijeko ili sa nekim dodacima(secer,keks,cokolino isl)?

samo mlijeko (40%)

miljeko sa dodacima (60%)

Broj svih glasova: 62

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *