Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma nemam pojma vise Bili su u opticaju Filip, Luka, Damjan i David... David se ne svidja mm, Luka ako otpadne zbog tetke ostaju Filip i Damjan, ali ne znaci d ajos koje nece na spisak uletiti preko reda , ali jos je pod upitnikom, vidjecemo
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
apotekarka, divne su slicice . ja sam poslije onog zadnjeg svog posta legla i nisam vidjela sta ste pisale, tek sad procitah. lana se jos jednom bila probudila i ostatak noci je spavala, a i ja s njom nije imala turu, hb, sad je bolje. jos malo nosic curi i kihne povremeno ali ne kaslje i nadam se da ce ici na bolje.nisam znala za ono s lukom, gdje se stavi taj luk? lana se stalno vrti u krevetu tako da ne znam kako da joj stavim iznad glave jer promijeni 100 polozaja u toku noci
Ma nemam pojma vise Bili su u opticaju Filip, Luka, Damjan i David... David se ne svidja mm, Luka ako otpadne zbog tetke ostaju Filip i Damjan, ali ne znaci d ajos koje nece na spisak uletiti preko reda , ali jos je pod upitnikom, vidjecemo
meni se Damjan pravo svidja, filipa im puno u zadnje vrijeme
jutro...i V. se prehladio ...curi mu nosic i boli ga stomak...mislim da je njemu naskodilo ovo skidanje pelena, sjedenje na tuti i gologuzo trcanje po stanu ...mada dusa moja, ne da se on...evo igra se, popio je mlijeko, nadam se da ce se na ovome zavrsiti...
eh sad redom...
Apotekarko, divni ste sve troje...Antonio, pravi momak, bas ga ima torta je mraaaak...vjeruj da sam takvu zamisljala i za V. On je lud za duskom dugouskom i htjela bih njegov lik na torti ali bez fondanta...kod vas super izgleda...reci je l' joj i ukus takav?
Tiki, rekoh ti ja da ce L. biti bolje...a luk stavis na neki stolic iznad glave, odnosno iznad krevetica, pored, negdje gdje ce nesmetano dopirati miris do L. lica
Jelena, cestitam na sobici, divne kominacija, a ja glasam za Damjana
Bambi, za Naneta ...a Lana pricalica - pametnica
Anele, evo i ovdje, SRETAAAAAAN TI RODJENDANKO....
Apotekarka maleni je med medeni,ljubni ga za nas Tiki nadam se da je curica bolje... Ostale zenice i bebare imate mahanje od mene i mog uspavanog djecaka
jutro. Mama je na nonama od 7 nemogu da spavam od uzbudjenja hihi. MM sa A. otisao po moje roditelje i seke . Ja malo nabrzaka da virenem necu imat kad posle . Hvala svima na cestitkama ljubimo vas Antonio meden si na slikicama .
i ja planiram uskoro da se bacim na pravljenje 2. djeteta al me najvise strah upravo toga- kako cu je nosati na 5.sprat (nemamo lifta) kad se u trudnoci ne smije nosati nista tesko
ja nosila Luku u trudnoci na 3. sprat i to u onoj auto sjedalici, toliko o tome da se nesto ne smije....morala ga nositi svaki dan na vjezbe nije imao ko drugi. i eno Igo ziv zdrav...
pozdrav od mene moje dame
jelena ja sam pila tothemu takodje u trudnoci i jednoj i drugoj. i feroglobin tbl.
Anelko sretan TI rodjendan, da budes zdrav i da dozivis puno godina sa svojim roditeljima
kono, jesi probala kukuruz da joj das, grasak, male kupuscice one (prokulice). a tikvu jednu cu ti ja kupiti i onda ces da napravis djetetu jer je vise nego dobra, ima da je pojede kao velika
ja sam i dalje lose, ali fizicki, bas.sinoc sam rano zaspala koliko sam bila premorena. trazicu od dr opet da nalaze izvadim ali ovaj put i zeljezo.
tajra zelim vam sretan put i da se bucnete i za nas, ljubi cure
mama75 Luka je pio rojal zele i to djeciji sa sirupom omega 3 po preporuci pedijatrice i to cu mu opet i uvesti jer ovo nista drugo kod njega ne pije vode.
DAN Najprije nasem Anelku sretan rođendan,puno smijeha i sunca danas....i poklona naravno... Ja I antonio jutros pretjerali spavali do pola 111,stavila ga u 14 i 15 i nije josbio zaspao sad se uketio valjda ce bar jedan satic...Ja sam sinoc bila grozna drmala me neka groznica krajnik haotican i danas ali sam se odmorila i bolje mi je puno,puno mi sporet serpi za rucak,pece se kuha...njami...Bili smo jutros u gradu na kavici,lijep dan teacher drago mi je da je Lanci imala mirnu noc
Pusa veeeeelika za Anela i Antonia malenog . Tekja samo ti mene zezaj . Bambi mama je bolje bila ali jucer opet puno bolesna tako mi kazu , bit ce bolje valjda. Ja danas s ovim svojim indijancima isla u potragu za namjestajem za dnevni boravak, i stol i stolice za kuhinju. Ma ludnica drage moje al pazarila sam onako skromno elhamdulilah jer djeca sve unistise barem moja . Nadam se da ste mi svi dobro i zdravo da slusate djecurliju i da vam je fino vrijeme. Ovdje je bljakica danas ali zato jucer divan dan u prirodi.
i ja planiram uskoro da se bacim na pravljenje 2. djeteta al me najvise strah upravo toga- kako cu je nosati na 5.sprat (nemamo lifta) kad se u trudnoci ne smije nosati nista tesko
ja nosila Luku u trudnoci na 3. sprat i to u onoj auto sjedalici, toliko o tome da se nesto ne smije....morala ga nositi svaki dan na vjezbe nije imao ko drugi. i eno Igo ziv zdrav...
Hej, je li ja ovo dobro vidim, tiki ide u nove pobjede , super, mozda i ja poludim