|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1016 1017 [1018] 1019 1020   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.7.2011 14:30:47   
Lady26
Ja tebe nekad ne razumijem, ali zaista....
Nece te ubiti da 7 dana primiris i onda si rahat....ali to je tvoje....
A ovako ne pomisljaj na tutu i skidanje pelena...a kad ti zima krene neces je moci skinuti u gacice....

Moja hoce sjediti ali mislim samo zato jer je stavljamo na tutu evo vec 7 mjeseci...prije je bilo cisto da je "upozna" i iz igre ali sada vec sjeda da obavi posao...ja ozbiljno razmisljam da pokusam ukinuti pelene....pa ili ovih dana ili cu cekati odmor...

< Poruku je uredio Lady26 -- 4.7.2011 14:32:46 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 25426
4.7.2011 14:31:18   
teacher75

IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: teacher75

nekad se desi da poslije podnevnog spavanja uspije da se popiski u tutu i ja sva sretna, da bi se nakon 15ak minuta ukakila u peleneuser posted image jednom se cak nakon pola sata opet ukakila

nema pelena kad se krene sa navikavanjem na tutku user posted image ..
tiki sretno....moj S nosi samo nocnu pelenu.po dani je u gacicama i sve obavlja u tutu.nekad mu se i omakne user posted image ...nista strasno.

mislila sam da krenemo ozbiljno kad se vratimo s mora, trebali bi skinuti i itison u stanu, a i necu sada pred more da krenem pa da tamo piski po tudjem stanu. valjda cemo uspjeti. ovako je samo povremeno stavljam da stekne naviku

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 25427
4.7.2011 14:31:31   
tekja

pijem vodu na taste

hah....rekoh ja vama user posted image ..
a ono love sto bi dale na skupe preparate za mrsanje potrosite na nove manje krpice user posted image .
dan i vama user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja te poslusala...nadam se da cu uspjetiuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 25428
4.7.2011 14:32:50   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26

A ovako ne pomisljaj na tutu i skidanje pelena...a kad ti zima krene neces je moci skinuti u gacice....

pa zrtvovacu pred kraj odmora kad se vratim s mora, sad sam jedva cekala lijepo vrijeme da se odmorim i da malo hodamo, nisam raspolozena, a da vidis kako je vruce u nasem stanu i ti bi stalno bjezala vani

< Poruku je uredio teacher75 -- 4.7.2011 14:33:09 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25429
4.7.2011 14:33:09   
tekja

nekad se desi da poslije podnevnog spavanja uspije da se popiski u tutu i ja sva sretna, da bi se nakon 15ak minuta ukakila u peleneuser posted image jednom se cak nakon pola sata opet ukakila

tiki sretno....moj S nosi samo nocnu pelenu.po dani je u gacicama i sve obavlja u tutu.nekad mu se i omakne user posted image ...nista strasno.

mislila sam da krenemo ozbiljno kad se vratimo s mora, trebali bi skinuti i itison u stanu, a i necu sada pred more da krenem pa da tamo piski po tudjem stanu. valjda cemo uspjeti. ovako je samo povremeno stavljam da stekne naviku

ama tiki nema tu piskenja po stanu i tepisimauser posted image user posted image user posted image  V. kad se omakne, budu samo mokre gace i trenerka...jos mi nista nije upiskio da sam morala cistiti...cak i kad se ukakiuser posted image ...pa nisu slonovi...user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 25430
4.7.2011 14:33:52   
koka i po
bome ces morati da "zrtvujes" itisone, tepihe i ostalo.
pa bolje sada kad je vruce pa ih mozes oprati nego kasnje kad zahladni.
em ih neces moci oprati em rizikujes da se dijete razboli.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 25431
4.7.2011 14:34:41   
Lady26

pa zrtvovacu pred kraj odmora kad se vratim s mora, sad sam jedva cekala lijepo vrijeme da se odmorim i da malo hodamo, nisam raspolozena, a da vidis kako je vruce u nasem stanu i ti bi stalno bjezala vani

U ponoc izmjerim 30 stepeni...zivim u potkrovlju - ne trebas mi govoriti o sparini i vrucini u stanu...to ti je sto se tute tice samo +
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25432
4.7.2011 14:35:06   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tekja

ama tiki nema tu piskenja po stanu i tepisimauser posted image user posted image user posted image  V. kad se omakne, budu samo mokre gace i trenerka...jos mi nista nije upiskio da sam morala cistiti...cak i kad se ukakiuser posted image ...pa nisu slonovi...user posted image user posted image

onda si imala srece jer su meni neka raja pricala da je bas bilo piskenja i da su stalno hodali s mokrom krpom po stanuuser posted image a mi taman stavili itison prije 2 mjeseca kad je lana prohodala. skinucemo ga i lakse ce biti obrisati. a lana u stanu hoda u tankim helankama jer je prevruce a nekada i u samom bodiju, tako da ako bude samo u gacicama i bodiju ima da svega budeuser posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25433
4.7.2011 14:35:16   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tekja

user posted image user posted image user posted image user posted image cuj slonovi user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25434
4.7.2011 14:36:25   
teacher75

U ponoc izmjerim 30 stepeni...zivim u potkrovlju - ne trebas mi govoriti o sparini i vrucini u stanu...to ti je sto se tute tice samo +
user posted image

kod nas bude 33user posted image ma ne znam, jednostavno sam premorena od svega, stan me ubija i trenutno nisam nikako u tom raspolozenju. valjda ce biti bolje u avgustuuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25435
4.7.2011 14:37:07   
teacher75

bome ces morati da "zrtvujes" itisone, tepihe i ostalo.
pa bolje sada kad je vruce pa ih mozes oprati nego kasnje kad zahladni.
em ih neces moci oprati em rizikujes da se dijete razboli.

ma ja cu ih skinuti kao sto je i prije bilo sve golo-laminat i ljepotauser posted image

Neposredna veza do poruke: 25436
4.7.2011 14:37:52   
Apotekarka
Dan...Ja na poslu malo radim,malo uz rr...
Dobila sam jutros i to na vrijeme....Vidim ja sinoc samo mi na pameti slatko,sex i krpa...kad jutros stiglauser posted image
Moj Antonio par jutara ustaje u 10 i 30....i onda se jos izlezava malo nece ustati....a zato kad ustane ne sjedi vise...to nam je i s tutom problem,sjedne 100 puta u 10 minuta najduze 2 minute sjedi ali jos ne konta da se tu piski al ajd valjda ce do skole skontati....
Moje dijete nece slatkise gotovo nikad a voce jede non stop,jucer je pojeo zdjelicu malina,zdjelicu jagoda,malo tresanja,veliku rezu lubenice i bannu,a uz to pojeo hrenovku,batak mali,spinat,zddjelu juhe s povrcem i 3 put mlijeko...ali voce glavno...
Mene jos grlo zezi ali ja ne mislim o njemu...
FELIX slike na sunce
LADY i ja imam strije liniju sam prilicno dotjerala ali stomak mi malo ruzan strijice i nije zategnut al kako izmrsa i sise mi se malo smanjileuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 25437
4.7.2011 14:38:12   
Lady26
Ja kad Lanu presvlacim, bodi tj, govorim kako je golac i sad kad god je u bodiju zagleda se i govori gojaki user posted image user posted image
MM sinoc presvlaci majicu, pokaza prstom na njega gojaki user posted image , kaze mm jel ovo ona meni nesto rece user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25438
4.7.2011 14:38:48   
teacher75

Ja kad Lanu presvlacim, bodi tj, govorim kako je golac i sad kad god je u bodiju zagleda se i govori gojaki user posted image user posted image
MM sinoc presvlaci majicu, pokaza prstom na njega gojaki user posted image , kaze mm jel ovo ona meni nesto rece user posted image user posted image

a moja govori: koka, pupo itd...user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25439
4.7.2011 14:39:18   
Lady26

kod nas bude 33user posted image ma ne znam, jednostavno sam premorena od svega, stan me ubija i trenutno nisam nikako u tom raspolozenju. valjda ce biti bolje u avgustuuser posted image

Pa prvo ti trebas biti spremna pa onda ona.... user posted image
Zato ja ne radim nista po tom pitanju jos user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25440
4.7.2011 14:39:39   
koka i po
mahanje za apotekarku i Malu user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25441
4.7.2011 14:40:17   
Apotekarka
I jos nesto teta ga nikad nije ni pokusala staviti na tutu a mislim njen posao je csamo on i nekad prilog skuha,zar ne bi se i ona trebala potruditi jer mene nema pla dana...
Kolegica sto sa mnom radi placa zenu 150 km a ja 250 km

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25442
4.7.2011 14:40:43   
Apotekarka
kokoooooooo masem i ja tebi

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25443
4.7.2011 14:41:35   
Lady26
Apotekarka, ne dam ( . ) ( . ) user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 25444
4.7.2011 14:44:41   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

I jos nesto teta ga nikad nije ni pokusala staviti na tutu a mislim njen posao je csamo on i nekad prilog skuha,zar ne bi se i ona trebala potruditi jer mene nema pla dana...
Kolegica sto sa mnom radi placa zenu 150 km a ja 250 km

Moja i sudje opere (ako meni ostane), kuha Lani, nekad usisa....
A na tutu je stavlja na svoju inicijativu....sto se toga tice sve pohvale za moju tetu ali meni ne lazi nikako....jbg...strpim se....
Ja na tvoje pare dam jos 100KM....

< Poruku je uredio Lady26 -- 4.7.2011 14:45:26 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 25445
4.7.2011 14:48:42   
Lady26
Boli me glava.... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25446
4.7.2011 14:50:54   
Malenaoduvijek
'bar dan

ekspedicija zvana izlazak mama sama sa djecacima uspjela svi zadovoljni, mali djecak cak i zaspao user posted image user posted image user posted image

tekja hvala za info to cu da potrazim u toku ove sedmice, volim i ja da imam dosta komada da mi ne zafali user posted image user posted image

kono moze kafa sutra ili prekosutra bumo se dogovorili...neee user posted image user posted image

tiki ti ces dobiti po guzi user posted image

amani user posted image user posted image user posted image user posted image

a moram ove sedmice predati Luki za pasos, a mogu zamisliti koja je guzva.e zamislite koliki je moj decko kad mu je jedan pasos vec istekao user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25447
4.7.2011 14:52:44   
Lady26
Moze ako mi ne krene posao....sutra nam stize programer sa programom za tarifu, onda radimo nas 3 uporedo...
Al uglavnom bit cemo u kontaktu....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 25448
4.7.2011 14:53:39   
Anoniman
Al ste se raspisaleeee...sve sam procitala i pola zaboravila user posted image

Mala mocela sam sa terapijom, treci dan danas i poludih, kako je ruzan ukus imam osjecaj da eksere zvacem i po cijeli dan me taj ukus drzi...pih.

Vidim tuta aktuelna, ja planiram u ovih par dana bas aktivno sa tutom krenuti, mada ona dosta cesto sama je trazi, a kaki gotovo uvijek u tutu. Samo moram se gaćicama naoruzati i krecemo.
Mi jutros rano otisli do Vrela Bosne, pa polako alejom prosetali ovamo do hotela onih, pa od hotela do Mercatora, ma bas se nahodale, dosle kuci, cura zaspala u minuti, ja uzela da usisam, a nju stavila u krevetac ja zavrisla usisavanje udjem u sobu, ona spava sto ne mogu da vjerujem, em usisivac toliko bucan, em njoj buka smeta dok ne zaspi.

Veceras idemo na kontrolu, tj Ana pa sam sva na iglama, jer je i nocas imala fazu vristanja u snu, a juce mi slabo jela, a ja bih sutra trebala isto na kontrolu.

Ljubimo vas sve user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25449
4.7.2011 14:57:36   
Malenaoduvijek
jelo ljubim ja vas obje i to malo u pupi user posted image user posted image user posted image

PS ja sam htjela da se Igor zove Filip pa me odgovorise, kazu nismo u CG  gdje cem mu tako dati ime user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1016 1017 [1018] 1019 1020   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1016 1017 [1018] 1019 1020   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *