Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kad lana bude dovoljno velika da se sama moze popeti i sici niz stepenice, onda nek je izvodi, mada mislim da ce tada vec biti za vrtica
bas ne moze sama ici uza stepenice . Moj anel sam hoda brdovito valovito jos vani imaju dvoje stepenice dok sidje u bastu on sam silazi uzlazi ja ga ne drzim. Kad gdje idemo a ima stepenica ide nonam
Ma joj teacher bona ne objašnjavaj.... pa žene morate ksonatti da je teacher specifično radno vrijeme i u skladu sa njim ona je sebi i lani organizirala život....
ja vjerujem da teacher radi od 8 svaki dan i da dođe kući u 17...teta bi morala lanu izvesti bar u ovim prijepodnevnim satima...
a ovako 4-5 satisa lnom u tome logikom lana odpsva 2-3 sata ...što da je ona voda kad će je mama izvesti još jednom jer je ujutro uspjela ili čak i nije jednom...
ma svako organizira život i postavlja pravila igre sa tetama kako mu je radno vrijeme...mislim lokiga zar ne... zato polako...niko ne zna kako je onom drugom dok ne dođe u tu situaciju....
a Bgm moj tata ima preko 60 godina pa snese dijete sa kolicima sa treceg sprata, jesam i ja tu, ali on nosi, ja uzmem drugog tako da ne razumijem u cemu je problem.pa ako joj je 60 godina nije umrla ne daj Boze. a drugo je sto ti dijete izvodis 1 do 2 puta dnevno i sto je tebi draze da ti izadjes s njom, a ako je sposobna da cuva dijete u kuci pa valjda je sposobna sici niz stepenice.
ja jednostavno nemam povjerenja da je neko nosa, jedva sam pustila i rodjenu mater jer ne dajboze da se nesto desi, ja to sebi ne bih oprostila. a u tih 5 sati dok je cuva lana ionako pola vremena spava, tako da teti ostane jos neka 2 sata da je nahrani i poigra se s njom, nema nikakve potrebe da je izvodi
pa upravo ovo sto sam ti napisala, ti volis da hodas s njom i nema potrebe da je neko drugi izvodi. a maloprije govoris nasla bi mladju zenu da je izvodi da radis duze, sad kazes ne das ni mami svojoj....
ja sam stvarno ters po pitanju djece i toga sta ko smije a sta ne smije, ali ti si i mene zeznula
evo da objasnim: da duze radim, znaci da ne bih stigla izvesti dijete nikako citav dan i to bi bilo grozno za dijete da sjedi u kuci po citav dan. u tom slucaju bih nasla malo mladju tetu jer ne bih strahovala da kako ce se popeti i sici ako je u punoj snazi, vjerovatno bih imala vise povjerenja
pa to sam ja i shvatila tako, nema frke...
moj Kikica maloprije sve isao za rukicu uz stepenice, dusa moja mala, jos se uhvati i cuva za zid sa strane kao veliki mis moj mali
kad lana bude dovoljno velika da se sama moze popeti i sici niz stepenice, onda nek je izvodi, mada mislim da ce tada vec biti za vrtica
bas ne moze sama ici uza stepenice . Moj anel sam hoda brdovito valovito jos vani imaju dvoje stepenice dok sidje u bastu on sam silazi uzlazi ja ga ne drzim. Kad gdje idemo a ima stepenica ide nonam
lutka moja slatka, ja sam probala Igu niz stepenice da ide ali je malo sporiji, ali uz tako slatko hoda...
Ma joj teacher bona ne objašnjavaj.... pa žene morate ksonatti da je teacher specifično radno vrijeme i u skladu sa njim ona je sebi i lani organizirala život....
ja vjerujem da teacher radi od 8 svaki dan i da dođe kući u 17...teta bi morala lanu izvesti bar u ovim prijepodnevnim satima...
a ovako 4-5 satisa lnom u tome logikom lana odpsva 2-3 sata ...što da je ona voda kad će je mama izvesti još jednom jer je ujutro uspjela ili čak i nije jednom...
ma svako organizira život i postavlja pravila igre sa tetama kako mu je radno vrijeme...mislim lokiga zar ne... zato polako...niko ne zna kako je onom drugom dok ne dođe u tu situaciju....
upravo tako svaka ti je zlatna. a uz to, zaboravljate da je lana prohodala tek prije 2 mjeseca i da je njoj jos tesko popeti se na 5 sprat. mogla bi al bi to penjanje trajalo 2 sata. pokusala sam al nju zanima da se popne par stepenica i onda hoce da sidje ili sjedne na stepenice, tako da jos uvijek nosam i nosam
lana bez pomoci jos ne zna preci stepenicu, vec kad ugleda stepenicu pada na ruke i puze preko
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
lana bez pomoci jos ne zna preci stepenicu, vec kad ugleda stepenicu pada na ruke i puze preko
polako naucice, ja Luku isto ne forsiram, a i Igor polako ide.
Teacherko i meni su mozda neke tvoje odluke i neko tvoje razmisljanje malo cudno, a mozda i tebi moje, ali postujem sto si istrajna u svome i dosledna u svojim stavovima... To za hodanje uz stepenice i kod nas je slicna situacija, moja cura zna, ali stepenicu gore, stepenicu dole bi ona isla. Ali sto kazes tek je prije dva mjeseca prohodala ne mogu sad ni ocekivati da trci, ali i meni je nekad lakse da je ponesem.
Moram da vam se pohvalim da smo sinoc mm i ja izlazili malo bez djeteta, ko zna kad smo zadnji put . Jeste da nismo dugo i da je to bila setnja i vecera, ali tako mi je prijalo, jer dan mi je juce bio fuj da me to malo razmrdalo. Anu uspavali i sa tetkom ostavili, a mi u skitnju.
Ma juce mi je dan bas fuj bio da sam sinoc odvalila plakati samo tako, mm se sje*ao kao pa jesam li aj sta uradio, pa je li ovo, je li ono...ali jednostavno smizla nije htjela jesti odmah pomislis opet antibiotici, nije htjela spavati, ja uzela nesto da raspremim i prije sto sam raspremala pola sata sad tri sata i po vrh svega padnem sa stolice, sreca na ruke se docekala. Onda jednostavno valjda se sve skupilo i trebao mi neki ispusni ventil. Nismo bili vani dva sata, a kao da smo bili pet kako mi je prijalo.
Hebem mu... Jednostavno se tako potrefi, nije tvoj dan i gotovo... Ja sam isto bila shebana za vikend, i plakala a nisam trudna ali hajd....bit ce bolje....
Ma ja sam tip koji se vodi onim "udri brigu na veselje", ja kad sam i najshebanija ja se smijem najvise i zezam, sve na salu okrecem i lakse mi dosta bude, ali valjda juce nadoslo, zato sinoc kad smo izasli pa u povratku odemo do palme i kupimo kolaca, jedva kuci docekala da dodjem da navalim jesti, pa mi muzic noge izmasirao ja kao nova odmah
Mala ... najlakse ti popravi raspolozenje onaj koji kroz bar priblizno slicnu situaciju prolazi, najbolje te nekako razumije, bar je tako meni...meni dosta rr raspolozenje popravi
Ja i ako ne zelim na meni se odmah primjeti....na faci...jbg...
i zato zapamti
'' smije se i kad bi plakati htjela...osmijehom blaži duši što skriva ...jer tako se mora pred ovim svijetom...što u tuđim suzama uživa''
svaki put ponovi sebi ovaj citata i vjeruj neće se vdijeti na licu.... ja sam sebe tako naučila kontrolirati...jer sam shavtila da meni kada s evidi na licu tugu neko će likovati...a ja i tuđe tuge bolujem...zato mjenjaj se...vjeruj mi na riječ...nikada nije kasno
Kako ce onda mm znati Salim se....jednostavno takva sam....ne znam glumiti, lice i oci me odaju...mogu se ja nasmijati ali nije to to... A lijep ti je citat.... PS nismo probali suknjicu, odmah je stavljena na pranje, ma vala moci ce makar guza ispala mada teksas suknjicu nosi onu za 12mj...i taman joj...hvala jos jednom