Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Kako ce onda mm znati Salim se....jednostavno takva sam....ne znam glumiti, lice i oci me odaju...mogu se ja nasmijati ali nije to to... A lijep ti je citat.... PS nismo probali suknjicu, odmah je stavljena na pranje, ma vala moci ce makar guza ispala mada teksas suknjicu nosi onu za 12mj...i taman joj...hvala jos jednom
moći će sigigurno...nema na čemu...
sve za male slatke guzle
Mi smo imali srecu da je mala od brata prerasla as, taman kad je nama trebala nova tako da smo naslijedili ovu maxi cosi enzo jest da je crvena, ali sta fali, je l' da felix ...eh sad, posto oni nisu nigdje mogli vise naci maxi cosi, kupili su neku njmacku marku cybes, testirana je i dobro se pokazala na testovima, super su zadovoljni s njom a ima se kupiti u BBI, u Baby centru (nije reklama, nego eto da podijelim pozitivno iskustvo )
kupili smo danas prve gacice !joj jedva cekam da se osuse da vidim kako mu stoje,mislim da ce bit preslatko
inace pijemo mlijeko svaku vece,popije oko 800 ml u toku noci
jelena
pozzic za sve ostale
i'm back dan je bio pravo dinamican, izasle prije 4, nasle se s mojom mamom koju nismo vidjele skoro mjesec dana jer je bila na moru pa s njom na pizzu, malo je i lana pojela onda u park skoro do 7 pa mama i lana kuci a ja na zumbu (mm tek sad dosao s posla). crkla sam na zumbi, nikad se nisam ovoliko umorila i preznojila, sva sam bila mokra i gace i kosa, ko da sam onako u odjeci skocila u bazen jedva sam cekala kuci da se okupam. dosla kuci, lana fino spava (nije pojela bas puno cokolesnika )okupala se, evo sad malo odmaram uz rr pa cu susit kosu
< Poruku je uredio Amani12 -- 4.7.2011 22:11:41 >
sta je ovo lady pada u iskusenje nedaj se lady ne gledaj reklame na tv da nebi ipak zavirila u frigic bolje ti je fil si stavi neki. Amani tvoja lutka spava neka ga . Moj jos uvjek zuji nemisli jos da spava .
hvala na odgovorima a ta maxi cosi i te sto se narucuju u TL nemamo vremena da cekamo meni treba u ova dva tri dana sjedalica evo bili u Bingu pa bas nista kako treba ako su jeftine vala i ne valjaju imaju Graco i Brevi ali ove od 9-18 bas los izbor
lady i kod mene ovaj podsjetnik za vodu zvoni svako jutro !ja bi volila da meni moje kile smetaju,ja bi valjda mrsala,ali ja se super osjecam,samo je problem kad hocu nesto obuc
felix stavim mu samo malo secera,2 manje kasikice na punu bocu
joj nemate pojma kako sam sretna zbog ovog mlijeka!po danu ga nece,ali uspava se sad sam kako ga pije ,dam mu pomazim ga i izadjem iz sobe
koje vi mlijeko uzimate? ja sam sad uzela neko meggle sa vitaminima,al ga nema u svakoj trgovini
I moj djecak jako voli mlijeko i takodjer se uspavljuje sa flasicom. Mi pijemo kozje i sojino mlijeko,a takodjer jos uvijek i formulu. Lila25 sretno u potrazi za AS-om. Kako ti zenice vec napisase,BBI ima solidan izbor,pa pogledaj gore. Felix,Mala86 Lady sweet dreams
Vecer Upravo sam se oprostila od pegle do sutra jer nisam sve popeglala pola hrpe.... Sad sam sladoled maznila da pocasrtim ovo divno grlo Jako lijepa vijest jelena da je Anuska dobro Felix slikeeeeeeeeeee Ja sam svom deckicu danas kupila lijepu majicicu,a dobio je par i za rođendan Veceras mo imali scenu s tutom Velim ja njemu ma bi li ti malo sjedio i piskio u tutu,hoce donijeli je sjedio malo ,ustao pođe piskiti ja ga na tutu nece i nije u nju piskio ustade imalo se popisao po podu,ja ga ruzim pa smo otisli u wc i mama je piskila ,i govorim mu ovako i ti da se cuje u tuti i sjedio ustade i popisa se na sred plocica i nije vise htio ni sjesti pođe plakati Dobro jede,spava i ne da ruke na polju kad setamo sve sads hoce u onoj je fazi"sam cu,sam cu" Cula sam jednu vijest sto me jako rastuzila,da ,majka 2 malih djece kojoj je 32 god i koja je davno pobjedila rak(prije 7-8 god) povrati se sad opet rak i izgleda da je metastazirao,samo molim Boga da to nije istina,jer ta zena je puna zivota
mi poranili, V. evo popio mlijeko i gleda bumbu...taman da se javim ...ovako sam izgledala kad procitah da L. pije skoro litar mlijeka preko noci...da to ipak nije malo previse, jos sa secerom...sory, mala, radi ti kako hoces, al' nesto kontam kad bi V. popio toliko mlijeka ne bi nista drugo jeo...moj popije 200 ml cistog, za cijeli dan, ali tamani sir, kajmak, jogurt pravo voli...ko ce nam reci kako je ustvari najbolje
apotekarko, nadam se da ta vijest ipak nije tacna... za mamu...a polako, probaj necim da zaigras A. dok ne skonta da sjedenja na tuti nije bauk...mi smo poceli sa crtanim, mobitelima, muzikom i sl.
lila25, bitno ti je da as ima certifikat, da je testirana...a cijene mogu varirati...ono sto je meni jos bilo bitno kod as je da ima dobru bocnu zastitu glave, ne svidjaju mi se one "plitke" sjedalice
Lady, popi li vodu
Mi smo imali srecu da je mala od brata prerasla as, taman kad je nama trebala nova tako da smo naslijedili ovu maxi cosi enzo jest da je crvena, ali sta fali, je l' da felix ...eh sad, posto oni nisu nigdje mogli vise naci maxi cosi, kupili su neku njmacku marku cybes, testirana je i dobro se pokazala na testovima, super su zadovoljni s njom a ima se kupiti u BBI, u Baby centru (nije reklama, nego eto da podijelim pozitivno iskustvo )
Jutro svima Mi imamo istu sjedalicu, ma predobra je i crvena je , ma Keno k'o djevojcica u njoj Mi mlijeka popijemo NAJVISE 100 ml dnevno, jedemo malo kajmaka i sira, al jos uvijek dojimo, pa se nadam da ce poceti piti vise mlijeka kad prestane sa dojenjem.