|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1019 1020 [1021] 1022 1023   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
4.7.2011 16:22:17   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Kako ce onda mm znati user posted image user posted image user posted image
Salim se....jednostavno takva sam....ne znam glumiti, lice i oci me odaju...mogu se ja nasmijati ali nije to to...
A lijep ti je citat....
PS nismo probali suknjicu, odmah je stavljena na pranje, ma vala moci ce makar guza ispala user posted image mada teksas suknjicu nosi onu za 12mj...i taman joj...hvala jos jednom user posted image

moći će sigigurno...nema na čemu...

user posted image

sve za male slatke guzleuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25501
4.7.2011 20:40:10   
lila25
generacijo koje vi AS koristite u potrazi sam za novom evo sam na svim temama o AS a nigdje nikoguser posted image treba mi hitno nova poslije ove 0+,ne znam gdje da idem traziti niti koju da kupim.....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 25502
4.7.2011 20:48:52   
Anoniman
Preporucijem maxi cosi, naravno nema ih u zadnje vrijeme, ali ipak provjeri ponudu u turbo limacu, a imas i peg perego u Malisi (Merkur Otoka)

(odgovor članu lila25)
  Neposredna veza do poruke: 25503
4.7.2011 20:58:52   
tekja
Mi smo imali srecu da je mala od brata prerasla as, taman kad je nama trebala novauser posted image  tako da smo naslijedili ovu maxi cosi enzo
user posted image  jest da je crvena, ali sta fali, je l' da felixuser posted image ...eh sad, posto oni nisu nigdje mogli vise naci maxi cosi, kupili su neku njmacku marku cybes, testirana je i dobro se pokazala na testovima, super su zadovoljni s njom a ima se kupiti u BBI, u Baby centru (nije reklama, nego eto da podijelim pozitivno iskustvouser posted image user posted image user posted image )

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25504
4.7.2011 21:01:45   
Anoniman
Nama konacno nalaz sluha posle deset mjeseci terapije, suza, bolova odlicanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... 

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 25505
4.7.2011 21:06:54   
Hanady RR
jelena superuser posted image user posted image user posted image

tekja je u potpunosti u pravu...sada ako želite provjereno dobru As koja je prošla testove samo baby cnetar u BBi se da preporučiti ni u merkuru nema nekog izbora višeuser posted image aTL...zaista strašnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25506
4.7.2011 21:10:21   
Anoniman
tekja sjedalica je super i sta fali i da je roza ha ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nosi i muski rozo i crveno .....
Mi skoro dosli pupali se sad gleda dvd user posted image .
Jelena super masallah user posted image user posted image user posted image bas mi je drago

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 25507
4.7.2011 21:10:24   
tekja
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Nama konacno nalaz sluha posle deset mjeseci terapije, suza, bolova odlicanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... 

MashAllah...bravo Anci....user posted image user posted image user posted image ...ma da svi naredni nalazi budu takviuser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25508
4.7.2011 21:17:46   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Hvala Bogu, hvala Bogu user posted image user posted image user posted image , kako mi je drago zbog Ane a i zbog vas user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25509
4.7.2011 21:34:45   
mala86
vece i od nas user posted image

mi smo cijeli dan proveli sa kumom i njenom malom slatkicom,maloprije odose,pa cemo sutra opet,a onda se vracaju u Sa user posted image !

kupili smo danas prve gacice user posted image !joj jedva cekam da se osuse da vidim kako mu stoje,mislim da ce bit preslatko user posted image user posted image

inace pijemo mlijeko svaku vece,popije oko 800 ml u toku noci user posted image user posted image user posted image user posted image

jelena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pozzic za sve ostale

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25510
4.7.2011 21:36:37   
Anoniman
ej mala bas sam se  pitala dal Leon pije mlijeko superiska user posted image user posted image user posted image user posted image jel dajes samo ili nesto mu ubacis .?
Ja nekad sa keksom nekad sa cokolinom

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 25511
4.7.2011 21:39:01   
Lady26
Ja sam gladna, ja sam gladna, traalalala tralalalala.....
evo skidam sebi film i odoh u krevet inace ne odgovaram za frizider user posted image
Vidim svi se zadali mrsaju e vala i ja cu user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25512
4.7.2011 21:40:22   
Lady26

IZVORNA PORUKA: mala86

vece i od nas user posted image

mi smo cijeli dan proveli sa kumom i njenom malom slatkicom,maloprije odose,pa cemo sutra opet,a onda se vracaju u Sa user posted image !

kupili smo danas prve gacice user posted image !joj jedva cekam da se osuse da vidim kako mu stoje,mislim da ce bit preslatko user posted image user posted image

inace pijemo mlijeko svaku vece,popije oko 800 ml u toku noci user posted image user posted image user posted image user posted image

Masallah, Lana ne popije/pojede 800ml u toku dana tj 24h...bravo user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25513
4.7.2011 21:49:54   
teacher75
i'm backuser posted image dan je bio pravo dinamican, izasle prije 4, nasle se s mojom mamom koju nismo vidjele skoro mjesec dana jer je bila na moru pa s njom na pizzu, malo je i lana pojelauser posted image onda u park skoro do 7 pa mama i lana kuci a ja na zumbu (mm tek sad dosao s posla). crkla sam na zumbi, nikad se nisam ovoliko umorila i preznojila, sva sam bila mokra i gace i kosa, ko da sam onako u odjeci skocila u bazenuser posted image jedva sam cekala kuci da se okupam. dosla kuci, lana fino spava (nije pojela bas puno cokolesnikauser posted image )okupala se, evo sad malo odmaram uz rr pa cu susit kosuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25514
4.7.2011 22:09:41   
Amani12
Jelena  user posted image user posted image user posted image user posted image
Lady evo zgrljaj podrske ...user posted image
I da te napomenem,da pripremis vodu za sutra user posted image
Ostale zenice dobra Vam noc...
Moj mali djecak odavno pajki,dragi i ja odmaramo uz tv...user posted image

A za AS,mi imamo maxi cosi priori fix i prezadovljni smo user posted image

< Poruku je uredio Amani12 -- 4.7.2011 22:11:41 >

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 25515
4.7.2011 22:13:43   
Lady26
Nasula, i napisala podsjetnik da popijem user posted image user posted image , ko da imam 80 godina user posted image user posted image , sve zaboravljam...
Idem, laku vam noc zelim user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25516
4.7.2011 22:17:08   
Anoniman
sta je ovo lady pada u iskusenje user posted image user posted image user posted image user posted image nedaj se lady ne gledaj reklame na tv da nebi ipak zavirila u frigicuser posted image user posted image user posted image bolje ti je fil si stavi neki.
Amani user posted image tvoja lutka spava neka ga . Moj jos uvjek zujiuser posted image nemisli jos da spava .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 25517
4.7.2011 22:20:59   
lila25
hvala na odgovorima a ta maxi cosi i te sto se narucuju u TL nemamo vremena da cekamo meni treba u ova dva tri dana sjedalicauser posted image evo bili u Bingu pa bas nista kako treba ako su jeftine vala i ne valjaju imaju Graco i Brevi ali ove od 9-18 bas los izbor user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25518
4.7.2011 22:29:43   
mala86
lady i kod mene ovaj podsjetnik za vodu zvoni svako jutro user posted image !ja bi volila da meni moje kile smetaju,ja bi valjda mrsala,ali ja se super osjecam,samo je problem kad hocu nesto obuc user posted image

felix stavim mu samo malo secera,2 manje kasikice na punu bocu user posted image

joj nemate pojma kako sam sretna zbog ovog mlijeka!po danu ga nece,ali uspava se sad sam kako ga pije user posted image user posted image ,dam mu pomazim ga i izadjem iz sobe

koje vi mlijeko uzimate?
ja sam sad uzela neko meggle sa vitaminima,al ga nema u svakoj trgovini

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 25519
4.7.2011 22:35:37   
Amani12
I moj djecak jako voli mlijeko i takodjer se uspavljuje sa flasicom.
Mi pijemo kozje i sojino mlijeko,a takodjer jos uvijek i formulu.
Lila25 sretno u potrazi za AS-om.
Kako ti zenice vec napisase,BBI ima solidan izbor,pa pogledaj gore.
Felix,Mala86 user posted image
Lady sweet dreams user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 25520
4.7.2011 23:07:46   
Anoniman
Hvala vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 25521
4.7.2011 23:52:51   
Apotekarka
Vecer
Upravo sam se oprostila od pegle do sutra jer nisam sve popeglala pola hrpe....
Sad sam sladoled maznila da pocasrtim ovo divno grlouser posted image
Jako lijepa vijest jelena da je Anuska dobro
Felix slikeeeeeeeeeee
Ja sam svom deckicu danas kupila lijepu majicicu,a dobio je par i za rođendan
Veceras mo imali scenu s tutom
Velim ja njemu ma bi li ti malo sjedio i piskio u tutu,hoce donijeli je sjedio malo ,ustao pođe piskiti ja ga na tutu nece i nije u nju piskio ustade imalo se popisao po podu,ja ga ruzim pa smo otisli u wc i mama je piskilauser posted image ,i govorim mu ovako i ti da se cuje u tuti i sjedio ustade i popisa se na sred plocica i nije vise htio ni sjesti pođe plakatiuser posted image
Dobro jede,spava i ne da ruke na polju kad setamo sve sads hoce u onoj je fazi"sam cu,sam cu"
Cula sam jednu vijest sto me jako rastuzila,da ,majka 2 malih djece kojoj je 32 god i koja je davno pobjedila rak(prije 7-8 god) povrati se sad opet rak i izgleda da je metastazirao,samo molim Boga da to nije istina,jer ta zena je puna zivotauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25522
5.7.2011 8:36:23   
tekja
dobro jutro...

mi poranili, V. evo popio mlijeko i gleda bumbu...taman da se javimuser posted image ...ovako sam izgledala user posted image  kad procitah da L. pije skoro litar mlijeka preko noci...da to ipak nije malo previse, jos sa secerom...sory, mala, radi ti kako hoces, al' nesto kontam kad bi V. popio toliko mlijeka ne bi nista drugo jeo...moj popije 200 ml cistog, za cijeli dan, ali tamani sir, kajmak, jogurt pravo voli...ko ce nam reci kako je ustvari najboljeuser posted image

apotekarko, nadam se da ta vijest ipak nije tacna...user posted image za mamu...a polako, probaj necim da zaigras A. dok ne skonta da sjedenja na tuti nije bauk...mi smo poceli sa crtanim, mobitelima, muzikom i sl.user posted image

lila25, bitno ti je da as ima certifikat, da je testirana...a cijene mogu varirati...ono sto je meni jos bilo bitno kod as je da ima dobru bocnu zastitu glave, ne svidjaju mi se one "plitke" sjedaliceuser posted image

Lady, popi li voduuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 25523
5.7.2011 9:00:10   
Bambi09
Dobro jutro i od mene...

moj Nane pije ujutro 240 ml mlijeka sa velikom kasikom plazme i malenom kasikom secera, a pred spavanje malo manje u zavisnosti kako je vecerao...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25524
5.7.2011 9:14:13   
de_de
IZVORNA PORUKA: tekja

Mi smo imali srecu da je mala od brata prerasla as, taman kad je nama trebala novauser posted image  tako da smo naslijedili ovu maxi cosi enzo
user posted image  jest da je crvena, ali sta fali, je l' da felixuser posted image ...eh sad, posto oni nisu nigdje mogli vise naci maxi cosi, kupili su neku njmacku marku cybes, testirana je i dobro se pokazala na testovima, super su zadovoljni s njom a ima se kupiti u BBI, u Baby centru (nije reklama, nego eto da podijelim pozitivno iskustvouser posted image user posted image user posted image )

Jutro svimauser posted image user posted image user posted image
Mi imamo istu sjedalicu, ma predobra je i crvena jeuser posted image user posted image user posted image , ma Keno k'o djevojcica u njojuser posted image
Mi mlijeka popijemo NAJVISE 100 ml dnevno, jedemo malo kajmaka i sira, al jos uvijek dojimo, pa se nadam da ce poceti piti vise mlijeka kad prestane sa dojenjem.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1019 1020 [1021] 1022 1023   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1019 1020 [1021] 1022 1023   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *